Na een aanvankelijk positieve start ben ik enorm teleurgesteld in Sunneroo en AlphaEES. We hebben een thuisbatterij laten installeren op 24-09-2025 door Sunneroo, die na slechts zes maanden, op 5 mei... Toon meer

Wij hadden kortgeleden een probleem met de zonnepanelen-installatie. Na melding heeft Sunneroo contact met mij opgenomen om het probleem te bespreken. Vervolgens hebben ze een monteur langs gestuurd o... Toon meer

Zeer net geholpen. Afspraken netjes nagekomen en er is goed aandacht gegeven aan mijn specifieke situatie. Hierdoor zijn we op een voor mij meest ideale situatie gekomen die voor Sunneroo ook nog g... Toon meer

Op 2dec. j.l. de nieuwe Hyundai zonnepanelen gemonteerd gekregen, na een goed verkoopgesprek met Glenn, s’ morgens de omvormers geplaatst door de elektro monteur, super service! s’middags kwam de mo... Toon meer

1. Leverancier van apparatuur voor zonne-energie
  2. Airconditioning aannemer
  3. Zonne-energiebedrijf

Sunneroo Group BV helpt particuliere en zakelijke klanten met slimme en toekomstbestendige energieoplossingen. Vanuit het hoofdkantoor in Roermond realiseert de organisatie duurzame energiesystemen in Nederland, België, Duitsland en Bonaire. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 systemen geplaatst. Sunneroo is gespecialiseerd in zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen, airconditioning en slimme energiesturing. De focus ligt niet alleen op verduurzaming, maar ook op optimaal energiegebruik, energiebesparing en slim inspelen op dynamische energietarieven en de energiemarkt van vandaag. Klanten kunnen rekenen op persoonlijk advies, duidelijke communicatie en ondersteuning door een ervaren team van specialisten. Sunneroo combineert technische kennis met praktische oplossingen die aansluiten op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten. Kwaliteit, betrouwbaarheid en service staan centraal binnen de organisatie. Sunneroo werkt met eigen teams en vaste installatiepartners om een hoge standaard in uitvoering en klanttevredenheid te waarborgen. Sunneroo Group BV Roermond | 's-Hertogenbosch Nederland KvK: 71934731

4,1

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

plaatsing zonnepanelen

Het team dat vandaag de zonnepanelen kwam installeren was kundig, behulpzaam en geen vraag was teveel. Er werd netjes gewerkt en vooral geen stress en geklaag.Er werd ook eerlijk antwoord gegeven op de vraag of er niet meer panelen bij hadden gekund. Dat is voor mij dan ook het enige aandachtspunt,verschil tussen de tekentafel en praktijk.

6 juni 2023

Aanschaf en installatie: prima!

Advies, aankoop en bestelling ging vlot en prima. Daarna was het lang stil; ik zou graag tussentijds op de hoogte gehouden worden mbt verwachtte installatiedatum.
Installatie ging vlot en netjes. Overleg wat waar moest komen en wat ze gingen doen en op het eind; "Sir, where is the stofzuiger?". En daarna uitleg over het systeem.

1 juni 2023

Kwaliteit

Afspraken nagekomen. Monteurs vakkundig, vriendelijk, klantgericht en duidelijk. Geen negatieve punten.

31 mei 2023

We zijn enorm content , aanrader

Huisbezoek gehad van een vertegenwoordiger , die ons alles heel goed en uitgebreid heeft uitgelegd .We hadden keuze uit meerdere mogelijkheden . We hadden al eerder een huisbezoek gehad van een ander bedrijf en verschillende offertes binnen . Het voelde zo goed , dat t eigenlijk voor ons al meteen een kwestie was van : de offertes goed doornemen en keuze maken , voor welke optie we zouden gaan kiezen . Dezelfde avond alles ondertekend. De datum installeren was zelfs vlugger dan verwacht . Er is heel erg hard gewerkt en op een veilige manier . We zijn tot op heden echt super tevreden . Zowel qua uitleg , communicatie en plaatsing . De zonnepanelen leveren ook nog meer dan verwacht , dus t zijn alleen maar plussen . We hebben inmiddels al een nieuwe klant aangebracht .

31 mei 2023

Goede afspraken en fijne samenwerking.

Alles is naar wens gegaan. De zonnepanelen liggen er heel netjes op. Fijne samenwerking en goed team, heel vriendelijk en ze geven advies ter plekke, bijvoorbeeld wat de beste plek is voor de plaatsing van de omvormer. Dus zo gezegd zo gedaan. Al met al heel tevreden.

26 mei 2023

Top Team

Het plaatsen van Zonnepanelen, omvormen en nieuwe groepen kast.
Frank, Amos en Wim jullie hebben perfect werk afgeleverd. Goede oplossingen gegeven en alles netjes afgewerkt en netjes achter gelaten en alles goed uitgelegd.
Bedankt.

23 mei 2023

Zonnepanelen

Sunneroo heeft bij ons zonnepanelen geplaatst.

Snelle service en goed bereikbaar zowel telefonisch als per mail. Reageren veelal binnen een dag.
Verder zijn ze in het bezit van bekwame adviseurs en installateurs.

23 mei 2023

Top team!

Allereerst een goede vakkundige voorbereiding op allerlei bijkomstige zaken.
En een kundig team van mensen die van aanpakken weet bij de installatie!
Bedankt mensen!

17 mei 2023

Sinds 11 mei hebben wij de zonnepanelen…

Sinds 11 mei hebben wij de zonnepanelen op het dak geïnstalleerd door een Sunneroo ploeg van 3 kundige mannen hele vriendelijke nette mannen harde werkers,om1400 uur was alles klaar en opgeruimd. Alles functioneert prima dus alle lof aanSunneroo, en wij kunnen iedereen aanraden om met Sunneroo in zee te gaan.

11 mei 2023

Review JP

Eerlijk, proactief, meedenkend en doeltreffend team voor de installatie bij ons geweest. Er was wel daarna een telefoontje nodig ivm instelling, en dat is ook snel opgelost

Zeer goede Service

Stipt, snel en zeer netjes gewerkt.
Alles volgens verwachting
Super

12 mei 2023

Antwoord van Sunneroo

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat de service die je hebt ontvangen stipt, snel en zeer netjes was. Het naleven van verwachtingen is essentieel, en het is fantastisch dat alles volgens jouw verwachtingen is verlopen. Kudos aan het team dat verantwoordelijk was voor de dienstverlening! Het is altijd geweldig om een superervaring te hebben. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven, en we hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

De opname

De opname. Achteraf zaten er dingen bij die ik gewoon niet nodig had. Maar dat is meer mijn probleem maar niet echt netjes. uw vertegenwoordiger heeft 15 minuten op het dak doorgebracht heeft iedere hoek gezien en kwam tot de conclusie PRIMA DAK nou daar kwamen we een maand geleden achter. ook hier maakt mij de kosten voor de reparatie niet uit, maar zeg het dan. Er zaten 6 maanden tussen opname en aflevering Het was al lang vervangen. Tevens was uw monteur niet geheel te spreken over de meterkast, kon er nog net mee door maar eigenlijk had ook daar een opmerking geplaatst mogen worden 6 maanden geleden. Dus wat opnamen betreft. Kijk wat minder met dollar tekens en geef de mensen goed advies. Ook viel het mij op dat niemand behalve uw monteur Sorry heeft gezegd voor de opname En het was niet eens zijn schuld. Hij is de enigste reden dat jullie nog twee sterren krijgen. Zijn werk en beleefdheid waren super

15 mei 2023

Beste Pieter Willems,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je feedback met ons te delen. We vinden het spijtig om te horen dat er enkele zaken waren tijdens het proces die niet aan je verwachtingen voldeden. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen ze intern bespreken om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Het is belangrijk voor ons dat onze vertegenwoordigers een goede opname doen en de risico's op voorhand zo goed mogelijk in kaart brengen. Helaas is niet altijd alles met het blote oog zichtbaar (denk aan bedrading in meterkast of staat van het dakbeschot) We begrijpen dat de constatering van het "prima dak" tijdens de opname frustrerend kan zijn wanneer er later tijdens de werkzaamheden verborgen gebreken worden geconstateerd. We bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele verwarring of onduidelijkheid die hierdoor is ontstaan.

We zijn verheugd te horen dat je tevreden bent over het werk en de beleefdheid van onze monteur. We zullen je complimenten zeker met hem delen. We willen benadrukken dat we ons best doen om een uitstekende service te bieden en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel hebben.

Nogmaals, we stellen je feedback zeer op prijs en nemen deze ter harte. Mocht je nog verdere vragen, opmerkingen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Sunneroo

De montage van de zonnepanelen en…

De montage van de zonnepanelen en omvormer naar wens verlopen. De heren hebben netjes werk afgeleverd met oog voor detail!!! Dank hiervoor, je ziet het her en der wel eens anders gemonteerd.

Antwoord van Sunneroo

Wat geweldig om te horen dat de montage van de zonnepanelen en de omvormer naar wens is verlopen! Het is altijd belangrijk om professioneel en zorgvuldig werk af te leveren bij dit soort installaties. Het is geweldig dat de heren oog hadden voor detail en dat het resultaat netjes is. Het is inderdaad jammer dat niet alle montages altijd op dezelfde manier worden uitgevoerd, dus het is fijn dat je tevreden bent met het geleverde werk. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om duurzame energie op te wekken, en een goede installatie is cruciaal voor optimale prestaties. Geniet van de voordelen van je nieuwe zonnepanelen en de bijdrage die ze leveren aan een groenere toekomst!

Installatie 8 panelen en omvormer

Zowel het adviesgesprek als de installatie verliepen soepel. Op de dag van installatie werden we netjes uur vantevoren gebeld dat ze onderweg waren. De i stalletje verliep soepel, er werd overlegd over de plaatsing van de omvormer en de bekabeling. De panelen werden ondertussen geplaats en binnen 3 uur werkte het allemaal. De gegevens voor het aanmelden van de omvormer hebben we binnen 2 uur ontvangen.

Aanvulling 18 mei:
Dag later blijkt glasvezelkabel.kapot te zijn. Enige die in de meterkast is geweest is electricien van Sunneroo. Cibtact gehad met Sunneroo en de electricien. Sunneroo snapt het niet en laat de electricien (zzp-er) bellen. Die heeft dat natuurlijk niet gedaan. Uiteindelijk hebben we 4 dagen zonder tv, internet en telefoon gezeten. De rekening van de reparatie wachten we nog even af.

Als reactie op Tom hieronder:

Beste Tom, ik begrijp je redenatie echter zoals ik ook al heb aangegeven in het telefonisch onderhoud met je collega: er is veel kracht voor nodig om die glasvezelkabel uit de ntu te trekken.
De monteur van de glasvezel gaf aan dat dit niet ongemerkt kan zijn gegaan.

maar even over dit incident:
Dus je wilt nu zeggen dat ik het zelf heb gedaan en jullie de schuld wil geven?

De enige die inde meterkast is geweest, toevallig de dag voordat die kabel kapotging, is de electriciën (zzp-er in dienst van Sunneroo). Dat het internet de dag erna pas is uitgevallen is dus puur geluk voor Sunneroo. Want inderdaad het internet werkte toen jullie gingen...

Voor mij is het wel duidelijk en ben maar niet bang ik betaal het zelf wel. Maar om het zo af te schuiven vind ik niet chic.
En nee de review pas ik dus daarom ook niet aan, ik zal het wel even verduidelijken.

Beste William,

Fijn om te horen dat het adviesgesprek en de installatie soepel zijn verlopen.

Met betrekking tot uw glasvezelkabel ben ik direct in de materie gedoken en kan ik volledig uitsluiten dat dit door onze werkzaamheden is gebeurt. In de opleverdocumentatie en de monitoring van Huawei is duidelijk zichtbaar dat ten tijde van de oplevering er een werkende internetverbinding met uw omvormer is geweest. Dit was niet mogelijk geweest met een kapotte glasvezelverbinding dus dit moet later zijn gebeurt. We hopen dan ook dat u uw review wilt bijstellen omdat deze onterecht weergeeft dat wij niet in zouden staan voor onze acties.

Voor toekomstige vragen/serviceverzoeken zitten we uiteraard voor u klaar.

Met zonnige groet,

Tom

De installatie van de zonnepanelen is perfect verlopen

De installatie van de zonnepanelen is perfect verlopen.
De levering van de panelen heeft veel langer geduurd dan was toegezegd tijdens het offerte stadium.
Waarom wordt dit niet gecommuniceerd met de klant?

8 mei 2023

Beste Harrie,

Dank je wel voor het delen van jouw feedback over de installatie van de zonnepanelen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring met ons te delen.

Allereerst willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de vertraging in de levering van de panelen. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn geweest, vooral omdat er tijdens het offertestadium een andere levertijd was toegezegd. We betreuren het dat dit niet goed is gecommuniceerd met jou als klant, en we erkennen het belang van duidelijke en transparante communicatie gedurende het hele proces.

We streven er altijd naar om onze klanten tijdig en nauwkeurig te informeren over eventuele vertragingen of wijzigingen in de planning echter is dit niet altijd mogelijk. Graag kijken we voor u na in ons systeem hoe het communicatieproces is verlopen om te kijken of we hiervan kunnen leren. Kunt u bij gelegenheid een mailtje sturen naar klantenservice@sunneroo.com met uw NAW gegevens zodat we deze review kunnen herleiden?

We willen benadrukken dat we waarde hechten aan jou als klant en dat we altijd streven naar een uitstekende klantervaring. We zijn blij te horen dat de installatie van de zonnepanelen zelf perfect is verlopen, maar we begrijpen dat de vertraging in de levering een negatieve invloed heeft gehad op jouw algehele ervaring.

Nogmaals, onze oprechte excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen jouw feedback ter harte en zullen stappen ondernemen om onze communicatie te verbeteren en dit soort situaties in de toekomst te voorkomen.

Als er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen en willen ervoor zorgen dat je volledig tevreden bent.

Sunneroo

Ik ben zeer tevreden hoe jullie ons…

Ik ben zeer tevreden hoe jullie ons bedient hebben.
Met name ook de monteurs, die goed werk hebben geleverd. Met deze mensen was het prettig mee samen te werken.

22 april 2023

Beste Riek,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback over onze dienstverlening. We zijn verheugd om te horen dat je zeer tevreden bent met de manier waarop we jou hebben bediend.

Het doet ons goed te weten dat onze monteurs goed werk hebben geleverd en dat je het als prettig hebt ervaren om met hen samen te werken. We zijn trots op ons team van toegewijde professionals en het is geweldig om te horen dat ze aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Bij Sunneroo streven we ernaar om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden, zowel op het gebied van dienstverlening als communicatie. Jouw positieve feedback is een motivatie voor ons om ons niveau van service voortdurend hoog te houden.

Nogmaals, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen. We stellen jouw vertrouwen in ons bedrijf enorm op prijs en kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Super vriendelijk en behulpzaam

Super vriendelijk en behulpzaam. Goede communicatie

4 mei 2023

Beste Niels,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze service als super vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren, en dat de communicatie naar tevredenheid verliep.

Bij Sunneroo is het ons doel om een uitstekende klantenservice te bieden, en jouw opmerkingen zijn een bevestiging dat we op de goede weg zijn. We geloven dat open en heldere communicatie essentieel is bij het bieden van de best mogelijke ervaring aan onze klanten, en het verheugt ons dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan.

Ons team streeft er voortdurend naar om klantgericht te zijn en iedereen met een vriendelijke en behulpzame houding te benaderen. Het is geweldig om te horen dat je dit hebt ervaren tijdens jouw interacties met ons team.

Nogmaals, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen. We waarderen jouw positieve feedback enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen of verzoeken hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je verder van dienst te zijn.

goed werk

Het was prettig bij de keuze van de panelen dat er iemand thuis kwam kijken wat de beste opties waren. Verder werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces en ging de communicatie mbt de installering ook vlekkeloos. Het team dat de installatie verrichte heeft puik werk afgeleverd.

5 mei 2023

Beste Peter,

Hartelijk dank voor het delen van jouw positieve feedback! We zijn verheugd te horen dat je onze service als prettig hebt ervaren, zowel tijdens het keuzeproces van de panelen als gedurende het hele installatieproces.

Het doet ons goed te weten dat onze medewerker bij je thuis is langsgekomen om de beste opties voor de panelen te bekijken. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten, en jouw opmerkingen tonen aan dat we hierin zijn geslaagd.

Goede communicatie is voor ons van groot belang, en we zijn blij dat je goed op de hoogte werd gehouden van de voortgang van het proces. We begrijpen dat heldere en tijdige communicatie essentieel is om jou een geruststellend gevoel te geven, en we zijn blij dat we aan die verwachting hebben voldaan.

Ons installatieteam streeft ernaar om hoogwaardig werk af te leveren, en we zijn verheugd dat ze puik werk hebben geleverd bij jouw installatie. We zullen jouw complimenten doorgeven aan het team, omdat ze altijd gemotiveerd worden door positieve feedback zoals die van jou.

Nogmaals, bedankt dat je de tijd hebt genomen om jouw tevredenheid te delen. We stellen jouw vertrouwen in ons bedrijf enorm op prijs. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.