Via Superprof vond ik snel een fijne ukeleledocente. Ik had bij het invullen van mijn creditcardgegevens niet door dat ik een doorlopend abonnement van €39 per maand afsloot. Mijn eigen fout: i... Toon meer
Ik wil in Nederland gaan wonen en werken. Om een voldoende te halen voor het Staatsexamen NT2 Spreken ll wilde ik mijn spreekvaardigheid oefenen met een ervaren docent. Naast weten hoe en wat te... Toon meer
Als gitaarleraar is het een fijne laagdrempelige manier on studenten te werven. Enige aanmerking is dat ik zelf niemand kan benaderen na een doorverwijzing. Slechts 1 bericht dat soms mijn infor... Toon meer
Wat een goede organisatie is Superprof. Nadat wij een top tutor hadden gevonden bleek dat onze woonplaats verkeerd in onze gegevens stonden zodat de tutor ons afwees omdat dit te ver van haar eigen w... Toon meer
La plus grande communauté de professeurs passionnés dans plus de 1200 matières ! Que ce soit en soutien scolaire, maths, français, guitare, sport, Superprof vous aidera à trouver la perle rare et découvrir, ou partager votre passion !
42-44, Rue Alexandre Dumas, 75011, Paris, Verenigde Staten
Vraagt klanten om een review
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Gemakkelijke toegang tot instructeurs, en voor het bekijken van verschillende profielen
Superprof vergrootte mijn klantenpool! Voordat ik superprof ontdekte kreeg ik mijn klanten altijd via bijlesbureau's maar superprof bood mij de mogelijkheid om ook via het internet leerlingen te ontmoeten waarbij ik ook beter gebruik kon maken van mijn expertise in meer gespecialiseerde lessen.
Fijn platform om diensten aan te bieden. Service fee is acceptabel. Prijs voor student is wel aan de hoge kant.
Superprof is echt handig, goed geregeld, wel georganiseerd en makkelijk te behandelen. Ik heb er veel plezier van en ik raad het zeker anderen aan!
Het is een goede en fijne website om mee te werken. Je trekt er leerlingen mee aan dus dat is ontzettend fijn.
Een nadeeltje vind ik, dat het systeem wel eens vastloopt bij het in plannen van lessen, maar dit is maar een enkele keer gebeurd.
Ik gebruik Superprof.nl om mijn diensten aan te bieden en ben er zeer tevreden over. Ik haal er consistent nieuwe opdrachten vandaan en het platform werkt prettig en overzichtelijk.
Als je twijfelt om je diensten hier te plaatsen: zeker doen. Aanrader!
Handige website en heb hele leuke trainingen kunnen geven, maar de functies werken niet helemaal goed.
De docent sluit perfect aan bij wat ik nodig had
Snel een docent die mij heeft geholpen met statistiek en masterthesis. Mijn master is behaald. Dank ervoor
Er is herhaaldelijk geld van mijn rekening is afgeschreven terwijl mij eerder is bevestigd dat mijn abonnement was beëindigd.
Ik heb met Thomas gemaild. Hij gaf duidelijk aan dat mijn account was uitgeschreven en dat er geen betalingen meer zouden volgen. Ondanks die bevestiging is er deze maand opnieuw 39 euro afgeschreven. Ik heb die mails nog als bewijs.
Ik heb nog geen duidelijk antwoord hierop gekregen en geen idee of ik nog ingeschreven sta. Er is geen duidelijk telefoon nummer waar je mee kan bellen en mailen duurt een paar dagen voor elk antwoord. kort zegt: onduidelijke betaalinformatie wanneer je je inschrijft en uitschrijven is een hel!
David

Antwoord van Superprof France
Snelle reacties van de docenten, veilige omgeving, duidelijke communicatie
Professioneel geen probleem altijd een helpdesk beschikbaar indien nodig
Goede en duidelijke communicatie tussen leerling en docent mogelijk
De site is zo goed opgezet dat je direct een juiste bijles docent gevonden hebt en direct aan de slag kunt gaan! Ik heb het nu 2 x gedaan en 2 x direct raak!
Op jullie site staan een aantal docenten die (heel) goed zijn: kundig, bevlogen en aardig.
Goed werk dus om deze mensen bij elkaar te brengen op één plek.
Hoe onbeschoft kun je wel zijn, ik heb heel duidelijk aangegeven dat ik mijn €160 terug wou. Ik heb verschillende kansen gegeven maar ze willen het niet terugstorten, ik heb niet eens gebruik gemaakt van 1 leerkracht, ik ben niet eens online geweest en er is zomaar van mijn rekening maandelijks 40 euro afgegaan. Ik ga een klacht indienen hier. En ook nog langsgaan bij de rechtbank. Zeker niets kopen hier.

Antwoord van Superprof France