Kompetenta medarbetare med känsla för service På ett så otroligt engagerat och professionellt sätt fick jag hjälp i min kontakt med kundcenter. Med ett positiv energi och stort tålamod, hela pro... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har bytt till Svenska Domäner.se. Vid första kontakten fick jag prata med kundsupporten som på ett mycket proffsigt och lugnt sätt förklarade hur jag skulle flytta min domän och mailadresser. Deras s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är nöjd med Svenska Domäner sedan jag valt företaget att vara värd för hemsida etc. Det är rätt så många år nu. Har inget annat motsv företag att jämföra mig med men jag får den service o uppbackn... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Svenska Domäner etablerades 1991 och är ett av marknadens ledande företag inom webbhotell och domännamnsbranschen. Vi arbetar i hela Norden med fokus på att ge våra kunder bästa möjliga lösningar inom hosting. Svenska domäner är en ackrediterad registrar hos IIS vilket innebär att vi säljer .SE och .NU domäner utan mellanhänder och därmed till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringar för att kunna erbjuda våra kunder så bra teknologi och tjänster som möjligt. Vi jobbar därför exklusivt med HP infrastruktur och kontrollpaneler från C-panel.
Contactgegevens
Armaturvägen 3 C, 136 50 , Haninge, Zweden
- 08 - 570 339 00
- support@svenskadomaner.se
- svenskadomaner.se
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Trevlig och snabb support
Trevlig och snabb support, har haft konto där i många år nu. Fungerar fint.

Antwoord van Svenska Domäner
Enkel och smidig tjänst med bra support!
Jag har använt Svenska Domäner för både domänregistrering och webbhotell, och är väldigt nöjd. Gränssnittet är tydligt och lätt att förstå, även för den som inte är så teknisk. När jag hade frågor fick jag snabb och hjälpsam support. Rekommenderas varmt till dig som vill ha en smidig helhetslösning för hemsida och domän – dessutom på svenska!

Bästa Bästa
Bästa Bästa
Supporten får en tia av mig, alltid hjälpsama,duktiga och kreativa.

Antwoord van Svenska Domäner
Alltid lika enkelt när man har en sån…
Alltid lika enkelt när man har en sån bra support som svenska domäner har.

Bra till slut
Jag fick svårigheter i samband med betalningen då jag har bytt kort. Jag anser att det borde vara mer straight forward och funktionsdugligt att byta kort i plattformen men det var nästan omöjligt, ni kanske vill titta på det. Det var bra att jag fick personlig assistance i form av vanlig faktura, som jag kunde betala genom min internet bank, det uppskattar jag.

Antwoord van Svenska Domäner
Snabb och hjälpsam support!
Svenska domäner har varit en riktigt stabil, enkel och smidig lösning för mig. Alltid snabb hjälp och det känns enkelt att jobba i deras system och program.

Antwoord van Svenska Domäner
Har nyligen startat och valde att…
Har nyligen startat och valde att samarbeta med svenska domäner. Hittills är vi nöjda snabb kundservice, tålmodig och hjälpsam ut över det jag behövde hjälp med!

Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Behövde avsluta min hemsida då verksamheten upphört. Har under åren varit mycket nöjd kund hos Svenska Domäner

Antwoord van Svenska Domäner
Otroligt snabb och effektiv support som…
Otroligt snabb och effektiv support som ändrade vårt paket med vändande mail. Mycket imponerande.

Dit is Trustpilot