Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Toon meer
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Toon meer
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Toon meer
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Toon meer
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
snelle levering na bestelling en prima werkende telefoon ontvangen
Erg slechte service, afrader!
Geholpen om de telefoon van een bekende van mij netjes in te leveren. Altijd keurig op tijd betaald om vervolgens een dikke rekening toegestuurd te krijgen van €500,00,-. Altijd de screenprotector erop gehad zelfs bij het inleveren. Waarschijnlijk hebben ze zelf de screenprotector eraf getrokken om vervolgens kosten in rekening te brengen bij de klant, schande!
Na een lange tijd toch een reactie ontvangen waar je letterlijk niks mee kan. Ik raad mensen sterk af om via Swapphone een toestel aan te schaffen, dit bespaart je een hoop geld en gezeik. Eén ding is zeker, klanten staan niet op 1!
Hier is het laatste woord nog niet over gesproken en de media zal hierover worden ingelicht. Geen goede reputatie als je het mij vraagt.

Antwoord van Swapphone
Prima service. Snelle reacties en pro-actief team. Heel handig als je (tijdelijk) een telefoon nodig hebt. Alles verliep soepel en heldere communicatie.
Gewoon heerlijk om een eerlijk bedrijf tegen te komen!
Er zit af en toe dat ie iets vastloopt qua geluidof bij andere apps maar zo ver ik het ervaar als zeer prettig wat service betreft
All ruim 2,5 jaar klant en nog steeds tevreden met de service die zij leveren. Recent een upgrade gedaan en binnen 48 uur had ik een nieuw toestel, het had binnen 24 uur gekund maar dat lag niet aan swapphone. Oftewel top!
Voor de tweede keer een telefoon via swapp phone , ik moet zeggen ik ben super tevreden , tot nu toe loopt het allemaal soepel , en erg blij met me toestel met speciale dank aan Louise !! , je klantvriendelijkheid is top , en je doet wat je beloofd had !!
Well done girl :)
Tevreden met mijn Galaxy 10+. Al 2 jaar in gebruik maar wil graag een nieuwer model, de S20. Die is/komt niet beschikbaar helaas.
Ik ben helemaal vóór zuinig en duurzaam en kan misschien nog een jaar met de S10 maar toch.... Moet ik dan maar weer een abo met toestel nemen en die na een paar jaar afdanken?
Al 4weken Geen toestel beschikbaar wanneer nou welll!!!!!😓

Antwoord van Swapphone
Heel goed geholpen kon de volgende dag opgehaald worden
Contract afgesloten omdat mijn nieuwe iPhone 13 Pro onverwachts kapot is gegaan. Helaas geven alle providers geen leentoestellen, zo kwam ik bij Swapphone terecht. Eerste iPhone die ik van Swapphone had ontvangen werkte helaas niet goed. Simkaart en het geluid deed het niet. Contact opgenomen via de mail, volgende dag al een ander toestel in huis! Als je gewoon netjes en voorzichtig met het toestel omgaat is er niks aan de hand. Fijne klantenservice, erg begripvol. Swapphone is zeker een aanrader!
Super de telefoon ziet er uit als nieuw en er is een super Service
Slecht we hadden onze schade betaald 100 euro of meer voor een achterkantje omdat we geen screenprotector erbij hadden opgestuurd vervolgens eraf gehaald en nu hebben ze deurwaarders op ons af gestuurd en ik kan niks bewijzen omdat me oude rekening weg is