Swapphone Reviews

2,6

Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Toon meer

Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Toon meer

Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Toon meer

Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Toon meer

1. Telefoonbedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Swapphone ontzorgt

Swapphone ontzorgt, en laat zien een betrouwbare begripvolle leverancier van goedwerkende Iphones te zijn. Ik ben nu al enkele jaren blij met Swapphone!

27 februari 2022

Swapfone nooit huren

Er is geen slechtere maatschappij dan swapfone het is ten eerste heel erg moeilijk om van je abonnement af te komen en bovendien geven ze je nog de schuld bij terug sturen van een goede telefoon dat die stuk is ik zeg niet huren daar weg met swapfone swapfone

15 februari 2022

Beste Wilfred,

Bij ons heb je afhankelijk van je contract een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt gemakkelijk opzeggen via mijn.swapphone.nl. Dus wij begrijpen helaas niet zo goed wat je bedoelt.
We hebben het e.e.a. voor je nagekeken maar wij hebben geen openstaande schade factuur op jouw naam. Wel zien we dat je momenteel nog meerder openstaande huurtermijnen hebt. Wellicht zit hier de verwarring? We hebben je geprobeerd te bellen voor opheldering, maar je nummer blijkt helaas buiten gebruik. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen op 085-0481941.

Team Swapphone

Goede ervaring ben vaste klant

Goede ervaring ben vaste klant, altijd goed contact.
Fijne is ze denken mee, je krijgt een goed toestel en de regels zijn duidelijk. Ben nu bijna 2 jaar klant en mag zelfs een keertje upgraden.
Zeer tevreden en aan te raden!

7 februari 2022

onbeschoft beschuldigd worden van fraudeur

Email per ongeluk verkeerd gegaan en nu worden we uitgemaakt voor fraudeur.
Echt belachelijk!!

5 januari 2022

Beste Rachel,

Wij begrijpen je beschuldiging niet. Je hebt eerder deze week bij ons een iPhone 11 besteld. Deze is volgens de track and trace op 3 januari bij je afgeleverd. We zouden het erg op prijs stellen als je je review aanpast of verwijderd.

Alvast bedankt.

Snel opgeleverd

Snel opgeleverd. Toestel is bijna nieuw. Alleen kan de interactie tussen klant en leverancier kan beter

18 december 2021

Hi Edwina,

Bedankt voor je review.
Bedankt voor je tip m.b.t. de interactie. We doen ons uiterste best om zo goed mogelijk te communiceren met onze klanten. We vinden het jammer te horen dat jij dat niet zo hebt ervaren en gaan hier zeker op letten.

Team Swapphone

Tevreden maar aanbod kan beter

Op zich erg tevreden met Swapphone. Registratie, contractering, service, bereikbaarheid, allemaal prima op orde. Het aanbod is echter wel érg beperkt, iPhone 11/12/13 allemaal niet beschikbaar. Dat moet echt wel beter, als je het koppelt aan contractverlenging is het ook voor Swapphone interessant!

19 oktober 2021

Zeer ontevreden consument.

Contract gehad met swapphone. Toestel ontvangen zonder de bijbehorende hoes en screenprotector. Gebeld naar bedrijf en verteld dat er iets werd opgestuurd nooit gebeurt. Vervolgens telefoon stuk gegaan en ipv 50,- betalen wat staat op de site een rekening een jaar later ontvangen van 489,- ( telefoon is inmiddels dat niet eens waard )

Gebeld met klantenservice, zeer slecht ! Afspraken gemaakt maar niet doorgegeven en vervolgens weer bellen en weer het zelfde verhaal.
Medewerkers behandelen klanten ook niet professioneel aan de lijn.

Ik stuur mails maar er wordt niet op geantwoord.

Op hun sociaal media platforms wordt ook op niks gereageerd.

Veel andere gesproken die ook problemen hebben met swapphone over een aantal dubieuze zaken die ook niet kloppen en gewoon een rekeningen krijgen opgestuurd het is dan betalen of incasso/deurwaarder.
Ik vind dit niet normaal en ben zeer ontevreden dat ik zo ten onrechte zo’n rekening moet betalen voor dit bedrijf.

4 augustus 2021

Beste Shehan,

Alle toestellen gaan bij ons de deur uit met hoesje en screenprotector. Hier worden meerdere controles op uitgevoerd door verschillende afdelingen. Wanneer dit toch niet het geval blijkt te zijn, dien je hierover direct contact met ons op te nemen. Je geeft aan dit gedaan te hebben, maar we kunnen in ons ticketsysteem helaas geen correspondentie van jou terug vinden waarin je hebt aangegeven dat je je toestel zonder hoesje en screenprotector ontvangen hebt. Mocht jij hiervan wel bewijs hebben, dan zouden we dit graag van je ontvangen.
We hebben jouw toestel met waterschade, en economisch onherstelbaar retour ontvangen. Omdat je niet aan onze voorwaarden voldoet zijn we genoodzaakt de waarde van het toestel in rekening te brengen. Opmerkelijk is dat je op 4 februari 2020 per mail hebt aangegeven het openstaande bedrag in 12 termijnen te willen betalen. Omdat je je niet aan de betaalafspraak hebt gehouden, kunnen wij helaas niets anders dan de factuur door sturen naar onze deurwaarder.

We hebben inderdaad meerdere berichten van jou ontvangen waarin je dreigt andere mensen er toe aan te zetten meerdere slechte reviews te plaatsen tot wel 60 reviews per dag. Volgens onze policy mogen we niet reageren op deze dreigberichten. Dit is dan ook de reden dat je geen reactie meer van ons hebt ontvangen op je berichten.

Met vriendelijke groete,