Ondanks een vast contract en hetzelfde salaris iedere maand lukt het mij toch niet om een telefoon hier te huren. Nu moet ik er eentje aanschaffen wat misschien wel een betere, en goedkopere keu... Toon meer
Heb jarenlang plezier van hun telefoons gehad, en kon makkelijk upgraden. Maar omdat de financiële situatie veranderd is. Had ik het contract op kunnen zeggen. Telefoon van de zomer terug gestuurd en... Toon meer
Erg snel geregeld. Alle controle gaat snel en online. Ik bestelde mijn telefoon op vrijdag en had hem woensdag binnen. Dit kwam deels door de pakketbezorging. De bezorger wilde hem door de brievenbu... Toon meer
Ik gebruik hem nu een aantal weken en ik ben zo blij met 'mijn' nieuwe telefoon! Een heel fijn idee dat ik op deze manier voor een duurzame manier heb gekozen qua telefoongebruik. Ik gebruik mijn t... Toon meer
Supergemakkelijk. En ook supervoordelig! Een smartphone van Swapphone heb je na één werkdag in huis. Je bent flexibel en en kiest je eigen abonnement. Je weet zeker dat hij perfect werkt en je betaalt er niet teveel voor.
Neerloopweg 17, 4814 RS, Breda, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Top systeem zo om met weinig geld een mooie iphone te kunnen hebben voor een klein bedrag in de maand!
Communicatie en bereikbaarheid is goed! Alleen lever tijd van goederen is matig en het toestel is ook matig zit nog een oude batterij in,levensduur van de batterij staat op 97% drie sterren ruim een voldoende ✌️

Antwoord van Swapphone
Het is de ideale oplossing om zonder zorgen de gsm die je wenst aan te schaffen. De persoonlijke hulp en benadering van de help desk zijn uitzonderlijk.
So far so good! Hey duurde wel 5 dagen tot ik het toestel had maar goed, stond ook aangegeven. Ik ben compleet nieuw met SwapPhone and het was een beetje eng. Maar heb de Samsung Galaxy S20 FE besteld. Beetje huiverig met hoe ik het toestel zou ontvangen. Maar als nieuw, geen gebruikers sporen, niks! Helaas geen hoesje op het moment... En tjah zou het niet lullig zijn als er dan iets met het toestel gebeurt? Zelf dus maar een hoesje besteld en een bescherm glas! Niet een zielig plakplaatjes (wat beter is dan niets), maar een plastic laagje helpt echt niet bij het beschermen van je toestel, enkel tegen krasjes.
Ik werk zelf in deze branche, refurbished iPhones... Weet genoeg wat help een toestel te beschermen en wat niet.
Buitenom dat het eventjes duurde, geen hoesje en een folie als scherm beschermer. Ben ik erg tevreden hoe het toestel is aangeleverd en hun service.
Wat ik graag zou willen zien is meer specificaties van een toestel op de website. Zo heeft mijn versie een 6gb werk geheugen maar ook 8gb... Het was even afwachten wat ik zou krijgen. (ik wist dat ik 4G in huis haalde en geen 5G) maar Samsung staat bekend om meerdere versies van 1 model uit te brengen. Dus aub! Meer specificaties. Niet alleen gb en kleur.
------------ Toegevoegd 24 feb
Geweldig bedrijf. Ik had zelf voor mijn hoesje betaald omdat hun het op het moment niet konden leveren. Na dat ik de review had geschreven kreeg ik de volgende werk dag een berichtje of ze de factuur mochten zodat ze het voor mij konden vergoeden.
Ook nemen ze feedback goed aan en zouden kijken of ze aan de slag konden met de specificatie advies!
Bedankt!
Al een jaar een iPhone XR,nu geswapped voor de 12.
Ging super snel,duidelijk en weer een hele mooie telefoon.
Goede en snelle levering!
De verwerking duurde wat lang, maar dat kwam ook omdat ik mijn order op een zaterdagavond geplaatst had.
Super goede telefoon, snelle levering en super goedkoop! Tot nu toe erg tevreden. Het hoesje dat je erbij krijgt is wat minder maar ik heb een nieuwe besteld. Wel vraag ik me af wat "Miradore" is, en of mijn gegevens wel veilig zijn. Hierover zie ik graag een reactie tegemoet.

Antwoord van Swapphone
Super snelle service. Als je een probleem hebt met je swapphone word je direct geholpen. De swapphone is netjes ingepakt en het contract is heel duidelijk.
Kortom de goedkoopste keus, en de beste en snelste service! Zeker een aanrader
Hoop gedoe, maar dan heb je ook niks.
Het feit dat er gevraagd wordt om een review te geven over een aankoop die helemaal niet door is gegaan, zegt best veel over deze organisatie...
Een zeer goede manier om een nieuwe model telefoon te verkrijgen zonder daar onmiddellijk een groot bedrag voor neer te tellen...Zo kan je jaarlijks een nieuwere bemachtigen.... En voelt maandelijks niet zwaar.
Prima en snel had ik mijn swapphone in huis. Er moesten wel wat administratieve zaken geregeld worden maar ook dat ging gemakkelijk. Door de feestdagen waren er geen beschermhoesjes beschikbaar maar ook die heb ik ondertussen ontvangen. Tot op heden geen problemen met mijn toestel en geen vragen. Hopelijk blijft dit zo de komende jaren!
Goede service, snelle reactie op vragen.
Kunnen veel bedrijven wat van leren.
Goede en snelle service met een hele mooie nieuwe telefoon! Echte aanrader dus!
Vanwege de drukte van feestdagen liep de bezorging slecht, van uit jullie ging het allemaal snel. Maar voor de bezorging heb geen goede ervaring, de telefoon zou 29 dec worden bezorg toen werd het de 30e toen werd het de 31e uiteindelijk 4 januari 19:30 werd de iPhone bezorgd (wilde eigenlijk aan de bezorger vragen of ze uit timbaktoe moest komen). Maar waar ik bang voor ben heeft is het voor de iPhone geen nadelige gevolgen dat hij al die tijd in vrachtwagen ligt waar de temperatuur vrij laag is, vind in iedergeval wel dat hij vrij snel moet worden opgeladen ( en ik ben geen spelletjes mens ) ik app een beetje kijk mijn e-mail en soms Google, ik heb geen tijd om altijd met de telefoon te zitten spelen. Misschien klinkt het negatief maar dit zijn mijn ervaringen, en hoor ik van jullie nog een reactie
Met vriendelijke groet