Ik kreeg een goede beoordeling telefoon online en in de winkel werd gelijk beoordeeld. Ik heb helaas ook anders meegemaakt ooit met opsturen naar een refurbed bedrijf, deze telefoon was m.i ook prima... Toon meer
Ik heb mijn telefoon aangemeld en een dag later het verzendpakket van Swappie ontvangen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews kreeg ik eerlijk gezegd wel mijn twijfels. Toch besloten om de... Toon meer
Ik heb mijn telefoon aangemeld en een dag later het verzendpakket van Swappie ontvangen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews kreeg ik eerlijk gezegd wel mijn twijfels.. Toch besloten om de... Toon meer
A leading company in the Nordics that buy and sell refurbished iPhones with more than 1 million satisfied customers across Europe. You can order comfortably from home and receive your device in 1-3 working days. We provide a free warranty on all our devices. You will also have the possibility to return the device within 14 days from the date of receipt if for any reason you are not satisfied with your purchase.
Finland
- swappie.com
Vraagt klanten om een review
Beste online shop voor iphones heel snele reacties en correct!
Beste site swipe voor gsms heel correct firma en snel betaling voor gsms verkopen altijd correct beste firma
Snelle en goede afhandeling
Snelle en goede afhandeling. Geld binnen drie dagen op de rekening en een goede prijs die in mijn geval zelfs beter was dan wat er op marktplaats wordt geboden😉
Top service!
Er waren wat problemen bij DHL Zelf maar ook daarmee had Swappie goed geholpen! en de inspectie van de telefoon zelf was ook wel redelijk snel!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Review aangepast
review verwijderd na eindelijk goede servicemedewerker te hebben gesproken.
Het lijkt erop, dat mijn klacht nu serieus genomen wordt.
Ik zal de review verwijderen of aanpassen als het probleem helemaal verholpen is.

Antwoord van Swappie
altijd goede en snelle service bij…
altijd goede en snelle service bij Swappie en Swappie care. Al meerdere telefoons besteld
Snelle afhandeling
Snelle afhandeling van de verkoop van mijn Iphone. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van het proces en het geld stong binnen no time op m'n rekening.
Snel en betrouwbaar.
Alles klopte en ben super blij met mijn…
Alles klopte en ben super blij met mijn “nieuwe” iPhone.
Ik krijg altijd een eerlijke prijs voor…
Ik krijg altijd een eerlijke prijs voor mijn iPhone
Positief verrast om eerlijk te zijn.
Verbaast me om eerlijk te zijn.
Redelijk eerlijk bod (ze moeten ook winst maken)
Snelle afhandeling
Eerste bod ook uitbetaald.
Enige nadeel zelf wegbrengen als we toch moeten zeuren.
Prima aanbod voor je mobiele telefoon
Het ging allemaal zo soepel om mijn telefoon te verkopen via de webdite. Het geoffereerde aanbodprijs is ook geaccepteerd bij inspectie en netjes overgemaakt!
Overzichtelijk website duidelijke info
Overzichtelijk website duidelijke info. Eenvoudig te bestellen en snel geleverd! Product voldoet aan de omschrijving.
Diefstal wat hun plegen!!!
Diefstal wat hun plegen!!!! Telefoon opgestuurd helaas stond zoek mijn iPhone nog aan die wij niet uitgeschakeld kregen. Meerdere malen gevraagd of telefoon retour gestuurd kon worden geen reactie gekregen. Nu ineens krijg ik een mail dat ik het bod van €0,- heb geaccepteerd. Nooit iets geaccepteerd en ga al helemaal geen €0,- accepteren.
Echt heel slecht! Telefoon kwijt en geen geld.

Antwoord van Swappie
Snelle correcte afhandeling
Snelle correcte afhandeling. Heel handig dat er een verzenddoos met verzendlabel werd opgestuurd. Top afhandeling 👍
Snelle en heldere prijsopgave
Snelle en heldere prijsopgave. Versturen gaat erg makkelijk en geld snel ontvangen! Fijne ervaring