Swappie Reviews 66.168

4,4

Ik kreeg een goede beoordeling telefoon online en in de winkel werd gelijk beoordeeld. Ik heb helaas ook anders meegemaakt ooit met opsturen naar een refurbed bedrijf, deze telefoon was m.i ook prima... Toon meer

Ik heb mijn telefoon aangemeld en een dag later het verzendpakket van Swappie ontvangen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews kreeg ik eerlijk gezegd wel mijn twijfels. Toch besloten om de... Toon meer

Ik heb mijn telefoon aangemeld en een dag later het verzendpakket van Swappie ontvangen. Na het lezen van een aantal negatieve reviews kreeg ik eerlijk gezegd wel mijn twijfels.. Toch besloten om de... Toon meer

1. Mobiele telefoon winkel

A leading company in the Nordics that buy and sell refurbished iPhones with more than 1 million satisfied customers across Europe. You can order comfortably from home and receive your device in 1-3 working days. We provide a free warranty on all our devices. You will also have the possibility to return the device within 14 days from the date of receipt if for any reason you are not satisfied with your purchase.

4,4

Uitstekend

66K reviews

Vraagt klanten om een review

Top service!

Er waren wat problemen bij DHL Zelf maar ook daarmee had Swappie goed geholpen! en de inspectie van de telefoon zelf was ook wel redelijk snel!

16 juni 2026

Review aangepast

review verwijderd na eindelijk goede servicemedewerker te hebben gesproken.

Het lijkt erop, dat mijn klacht nu serieus genomen wordt.

Ik zal de review verwijderen of aanpassen als het probleem helemaal verholpen is.

19 juni 2026
Logo Swappie

Antwoord van Swappie

Hallo,

Het spijt ons ten zeerste te horen over uw negatieve ervaring en de problemen met de batterij van uw apparaat. We willen graag verduidelijken wat er is gebeurd en hoe onze processen werken, aangezien we transparantie erg belangrijk vinden.

Wat betreft onze onderdelen: we gebruiken originele Apple-onderdelen waar mogelijk. Als dit niet mogelijk is, maken we gebruik van hoogwaardige onderdelen van derden, die door onze technici zorgvuldig worden geselecteerd op basis van hun functionaliteit en betrouwbaarheid.

Over de melding in uw iPhone en de reparatie: Apple staat volledige kalibratie alleen toe als een batterij rechtstreeks door Apple zelf wordt vervangen met onderdelen die aan hun servers zijn gekoppeld. Onafhankelijke reparateurs, waaronder Swappie, hebben geen toegang tot dit server-koppelingssysteem. Dit betekent absoluut niet dat de batterij van mindere kwaliteit is; het betekent simpelweg dat de software van Apple de batterij niet kan "verifiëren".

De batterijgarantie bedraagt 12 maanden, maar normale slijtage valt hier niet onder, waardoor een betaalde vervanging kan worden voorgesteld. Omdat het in ons distributiecentrum soms erg druk is, kunnen onze technici besluiten om u een vervangend toestel te sturen dat exact overeenkomt met uw originele bestelling (dus ook met een nieuwe batterij) om de service te versnellen. Dit is bedoeld als een snellere oplossing, niet om u te misleiden.

Daarnaast is het normaal dat een telefoon tijdens de eerste dagen van gebruik warmer wordt, omdat er veel achtergrondprocessen draaien en het toestel het batterijverbruik optimaliseert op basis van uw gewoonten.

We nemen uw melding zeer serieus en komen hier zo snel mogelijk op terug. Onze excuses voor de vertraging in de reactietijd; bij een hoge instroom van berichten kan dit helaas gebeuren, maar u krijgt absoluut antwoord van ons.

Met vriendelijke groeten,
Het Swappie-team.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling van de verkoop van mijn Iphone. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van het proces en het geld stong binnen no time op m'n rekening.

19 juni 2026

Diefstal wat hun plegen!!!

Diefstal wat hun plegen!!!! Telefoon opgestuurd helaas stond zoek mijn iPhone nog aan die wij niet uitgeschakeld kregen. Meerdere malen gevraagd of telefoon retour gestuurd kon worden geen reactie gekregen. Nu ineens krijg ik een mail dat ik het bod van €0,- heb geaccepteerd. Nooit iets geaccepteerd en ga al helemaal geen €0,- accepteren.

Echt heel slecht! Telefoon kwijt en geen geld.

17 juni 2026
Logo Swappie

Antwoord van Swappie

Hallo,

We begrijpen dat je erg geschrokken bent van deze situatie en we vinden het erg vervelend om te horen dat dit zo is gelopen.

Helaas hebben we hier niet de specifieke gegevens om jouw exacte case direct te controleren. In het algemeen is ons beleid dat we geen telefoons kopen waarop 'Zoek mijn iPhone' nog is ingeschakeld; deze kunnen we helaas alleen aannemen voor recycling. Normaal gesproken wachten we op een reactie van de klant of deze de telefoon terug wil ontvangen of het bod accepteert. Totdat we die beslissing doorkrijgen, blijft de telefoon in de wacht staan.

Als er op de knop om het bod te accepteren is geklikt, wordt de verkoop automatisch verwerkt en gaat de telefoon direct door naar onze refurbishment-afdeling. Helaas is dit proces onomkeerbaar. Vanaf het moment dat de prijs is geaccepteerd, gaat het eigendom over naar Swappie. Dit staat ook beschreven in onze verkoopvoorwaarden, waarmee je akkoord gaat bij het invullen van het verkoopformulier en het opsturen van de telefoon.

Het spijt ons zeer dat dit zo is gelopen. We doen er alles aan om ons proces zo transparant mogelijk te maken voor onze klanten. Mocht er sprake zijn van een misverstand of een technisch probleem, neem dan alstublieft direct contact op met onze klantenservice via e-mail info@swappie.com of WhatsApp met je ordernummer, zodat we dit specifiek voor je kunnen uitzoeken.

Het Swappie-team