Sturen een veel lager bid dan afgesproken zonder enige uitleg. Bij wijgeren geen contact meer. Staat op status afgeleverd maar mijn toestel is verdwenen . Een simpele vraag mijn track en trace door te... Toon meer
Op de site van swappie een vragenlijst ingevuld over mijn iohone 16 pro! Keurig bedrag wat ze er voor wilde geven! Telefoon volgende dag ingeleverd bij the phone lab op de meent! Snelle check en geacc... Toon meer
Omdat mijn oude iPhone 12 Pro Max niet zo goed meer werkte, maar ik volgend jaar de iPhone 20 wil aankopen besloot ik om een 2de hands iPhone 15 pro aan te kopen. Alles werd duidelijk beschreven, de s... Toon meer
Als jijzelf een goede omschrijving geeft van je telefoon, dan krijg je een bedrag aangeboden (ik 455 voor 15 pro hoger dan odido en mediamarkt). Ik wilde (omdat het eerste keer is) fysiek in de winkel... Toon meer
A leading company in the Nordics that buy and sell refurbished iPhones with more than 1 million satisfied customers across Europe. You can order comfortably from home and receive your device in 1-3 working days. We provide a free warranty on all our devices. You will also have the possibility to return the device within 14 days from the date of receipt if for any reason you are not satisfied with your purchase.
Finland
- swappie.com
Vraagt klanten om een review
hoogste teruggave
makkelijke website, alles is duidelijk. Exact ontvangen wat vooraf was afgesproken.
En snel en correct afgehandeld.
Geweldige ervaring met verkoop iPhone
Duidelijke website. Verkoop indicatie was geheel correct en uitkering van het geld binnen een dag na inspectie op mijn rekening. Het verkoop pakket heeft wel wat tijd nodig om geleverd te worden.
Super goed!
iPhone 15 gekocht
Jullie zijn correct en stipt.
We overwegen om nog een ander toestel aan te schaffen. Doe zo verder!!!
Al voor de vijfde keer hier een iPhone…
Al voor de vijfde keer hier een iPhone gekocht en opnieuw zeer tevreden! Het bestellen en inruilen van mijn oude toestel ging eenvoudig, de levering was binnen 2 dagen en de prijs was goed. Dankzij de 2 jaar garantie is alles uitstekend geregeld. Een betrouwbare aanrader!
Vlot besteld en vlot bezorgd
Vlot besteld en vlot bezorgd. Tevreden met het toestel, zoals ik verwachtte.
Alles ging goed snelle handeling en…
Alles ging goed snelle handeling en betaling netjes op tijd dus geen klachten hier
iPhone 14 verkocht aan Swappie
iPhone 14 verkocht aan Swappie. Het duurde even voordat we de doos kregen, waarin we de telefoon moesten doen om op te sturen. Uiteindelijk tussen opsturen/aankomen/beoordelen en uitbetalen koste het precies een week.
Helemaal top
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd, zoals het product omschreven was zo is die ook geleverd. Top!
Ik ben blij dat ik een…
Ik ben blij dat ik een kwaliteitsproduct voor een redelijke prijs heb gekocht.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Goed afgehandeld
Goed, prijs had beter gekund!!kreeg andere prijs dan vooraf was opgegeven!, snel uitbetaald zoals het hoort

Antwoord van Swappie
Top service
Het is volgens mij al mijn vierde telefoon verkoop bij Swappie en de service is alleen maar beter geworden. Snelle afhandeling, duidelijke instructies en ook altijd fair als je zelf de staat van je telefoon naar eerlijkheid invult.
Mijn telefoon donderdagavond opgegeven voor verkoop. Maandag kunnen verzenden en woensdag het geld op mijn rekening! Ik raad het iedereen aan
Schandalige service: weigeren garantie op basis van een aantoonbaar foutieve claim
Ik heb een refurbished iPhone gekocht bij Swappie. Binnen de wettelijke garantieperiode vertoonde het toestel een defect en heb ik het opgestuurd. Swappie weigert de garantie uit te voeren en beweert dat het toestel een "US eSIM-only model" was dat illegaal omgebouwd zou zijn met een fysieke SIM-sleuf.
Dit is aantoonbaar onjuist. Ik heb de officiële IMEI-check en de aankoopfactuur gecontroleerd: het toestel is door de fabrikant geleverd mét een originele Nano-SIM + eSIM configuratie. Swappie weigert hun eigen technische fout toe te geven, negeert de wettelijke bewijslast en weigert het toestel te herstellen of te vergoeden.
Ze laten een consument wekenlang zonder toestel zitten op basis van een verkeerde beoordeling. Dossier is inmiddels formeel ingediend bij het Europees Consumentencentrum (ECC). Pas op met dit bedrijf en hun zogenaamde "garantie"!
Swappie reageert hieronder dat ze mijn dossier niet kunnen terugvinden. Dit is onjuist. We hebben intensief e-mailcontact via de klantenservice en mijn toestel bevindt zich momenteel zelfs bij hun technische dienst.
Mijn bestelnummer is BE6081330818 en het dossier loopt onder ECC-dossiernummer ECCBE-156263.
Stop met het ontwijken van de feiten via openbare reacties en los dit op per e-mail.

Antwoord van Swappie