Nou...ik kan er nog weinig van zeggen. Want mijn laptop is vorige week al verzonden volgens de mail. Maar nog steeds niet ontvangen. Terwijl werd gezegd levering binnen 1 a 2 werkdagen. Als ie binn... Toon meer

Voordat je hier een laptop least kijk even naar de aanschaf prijs van het toestel ik heb onderzoek gedaan en je bent eigenlijk altijd beter af om de laptop te komen tenzij je hem echt voor maar een ha... Toon meer

Laptop scherm was van binnen kapot, het is een oude MacBook en E vragen 500! Euro om te repareren terwijl ik al 60 per maand betaal voor een oude MacBook, alles is goed totdat er iets kapot gaat Na... Toon meer

1. Computerservice

Altijd een werkende laptop, voor een vast bedrag per maand.

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Prima ervaring met Swaptop!

Nadat de afspraak gemaakt was met Swaptop verliep eea. 'hobbelig' wat echt zeker niet te wijten was aan de service van Swaptop. Uiteindelijk zijn de hobbels door hun weggewerkt en is de deal prima verlopen.

Dank Swaptop/Berry voor de prima service; ik ga jullie zeker aanbevelen!

18 september 2023

Klantvriendelijk, top !

Echt supergoed geholpen, telefonisch en via de mail. Hele vriendelijke service, denken met je mee. Mijn dochter heeft een laptop voor haar opleiding, was defect.. en direct een goede vervanging geregeld door Swaptop. De oude laptop was enorm zwaar in gewicht.. wordt nu vervangen door een wat compacter model. Snelle service, vriendelijk geholpen en goede oplossing gevonden!

7 september 2023

Aanrader!!!

Vriendelijke mensen, goede service, luisteren en denken mee, begrijpen wat nodig is, bieden oplossingen. Prijzen en producten zijn goed. Ik heb niets slechts te melden.

3 juli 2023

Teleurstellend

Teleurstellend. Enthousiast na het zien van de website en de mogelijkheden en de prijs. Voor mijn bedrijf een laptop besteld waarbij in het bestelproces al misging. Digitale ondertekening op site werkte niet. Machtiging moest handmatig opnieuw. Als je belt krijg je als eerste te horen dat ze een personeels tekort hebben en erg druk zijn… lekker om te horen als eerste. Je kan alleen in de middag bellen terwijl op de site 9-17 staat.. Dan per e-mail geen reactie of pas na 4 dagen enz. Kortom ik heb alles gestopt voordat ik ben begonnen. Twee weken mee bezig geweest, geen laptop, die ik binnen 3 dagen zou ontvangen voor een nieuwe collega. Jammer het leek een mooi concept.

13 juli 2023

Goede service van Swaptop!

Ik heb een laptop besteld bij Swaptop.nl en ik zou de laptop pas over 2 dagen krijgen van PostNL maar ik had de laptop echt de volgende dag al nodig ivm studie Swaptop heeft ervoor gezorgd dat ik binnen 1 dag mijn laptop binnen kreeg! Ik ben super blij met jullie service ben dik tevreden!!!! Thanks Swaptop!

7 juni 2023

Excellente klantenbehandeling

Voor persoonlijk gebruik heb ik geen computer nodig. Echter de studie legde het mij wel op als verplichting. Ik ben via Google bij Swaptop terecht gekomen. Allereerst. Voor een klein, jong bedrijf ben ik verrassend versteld van de dienstverlening. Goede communicatie en goed op de hoogte betreffend klant zijn huurperiode. Vrijwel alles kon gemakkelijk geregeld worden. De laptop zelf is prima. Het is een Macbook met kleine cosmetische schade. Maar als je daar niet op let is het eigenlijk een schande dat daarvoor deze laptops in de ban worden gedaan. Daarom ben ik zeer tevreden dat ik zowel mijzelf geld bespaar als dat ik het milieu help. Al met al, zeer aan te raden om hier een laptop te huren.

13 mei 2023

Hele slechte ervaring met deze Firma

Hele slechte ervaring met deze Firma, Mijn compagnon en ik hebben een eigen bedrijf gestart in E-commerce verkoper op Bol.com. Wij zochten een MacBook voor ons bedrijf om daar ons werk op te kunnen doen. Na het bestellen van de laptop hebben we gewacht heb reactie van de verkoper. Die ons vertelde dat we 6 maanden vooruit moesten betalen. Omdat ik op mijn eigen privé rekening teveel gestorneerde bedragen had.

1 april 2023
Logo Swaptop

Antwoord van Swaptop

Dag Michiel,
Je bent helaas niet door onze check gekomen om in aanmerking te komen voor een lease-laptop, zoals je zelf al aangeeft heb je veel storneringen op de rekening die jij zelf hebt opgegeven om te checken waardoor je dus een risicoprofiel bent. Normaliter zouden we je direct afwijzen, nu wilde we je toch een kans geven om klant te worden via een andere manier. Helaas wil je dit niet en erg jammer dat je nu ook nog een negatieve review achterlaat maar het is niet anders. Succes met je bedrijf! :)
Team Swaptop

Super tevreden!

Ik heb de macbook pro uitgekozen want was/is in de aanbieding. Ik heb heelveel goede hulp gehad van de medewerker genaamd Barry, hij heeft al mijn vragen goed beantwoord aan de telefoon en heb hem vaak aan de lijn gehad. Nooit een wachtrij, ik werd super snel geholpen. Nu is de laptop binnen (binnen 1 dag) en lijkt of is gewoon een gloednieuwe macbook pro! Hij is heel snel en ziet er heel mooi uit. Ben heel blij met swaptop !

23 november 2022

Swaptop is een fijn bedrijf en ik ben…

Swaptop is een fijn bedrijf en ik ben goed geholpen. Het is fijn dat ze laptops verhuren voor een korte periode en betaalbaar maandbedrag waardoor een laptop voor iedereen beschikbaar kan zijn. Swaptop heeft mij hierdoor erg uit de brand geholpen en kan ik nu heerlijk weer werken.

21 november 2022

Top service geleverd

Top service geleverd! Een vriend van mij was in Nederland als student voor enkele maanden en zijn laptop gaf de geest tijdens zijn verblijf. Wij konden snel een nieuwe voor hem regelen via Swaptop en ik was verbaasd, hoe goed de goedkoopste laptop was qua kwaliteit (HP Elitebook) en er werd ook een mooie tas bijgeleverd, ook van hoge kwaliteit! Het was een korte huur periode, maar Swaptop was zeer meewerkend en de klantenservice reageerde altijd binnen een dag en kwam snel met een oplossing.

20 juli 2022

Eigenlijk is het kort na het ontvangen…

Eigenlijk is het kort na het ontvangen van de laptop niet mogelijk een goede review te geven.
Ik heb er bewust voor gekozen geen nieuwe laptops meer te kopen, maar een 'refurbished/refurbishable' laptop te nemen.
Het concept van Swaptop spreekt mij zeker aan, en het proces verliep soepel, maar tot nu toe 4 sterren voor het concept, de vijfde ster krijgen ze na de eerste succesvolle swap.

13 juni 2022

Top service!

Naast dat de laptop zelf erg goed werkt en je hem snel ontvangt plus weer makkelijk kan opsturen, is vooral de service van dit bedrijf echt fantastisch! Je krijgt super snel antwoord en ze denken mee met de beste oplossing voor je. Hele goede ervaringen met dit bedrijf, een echte aanrader!

11 mei 2022

Uitstekende snelle service!

Uitstekende snelle service!! Niks op aan te merken.

Mijn eigen laptop had het middenin een een tentamenweek begeven en zat in nood. Toen heeft Berry (de reddende engel van Swaptop) ervoor gezorgd dat ik binnen 24 uur een leenlaptop bezorgd kreeg.

Raad dit bedrijf aan m’n mede-studenten zeker aan!

19 april 2022