Swedbank sverige bör ta tillbaka direktkontakt med kundtjänst via detas sida! Om AI inte kan lösa problemet så MÅSTE jag ringa! Uppsalakontorens personal är slarviga, ett ärende tog två månader de stä... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fick mycket bra och snabb effektiv hjälp av handläggaren Evelina att få till gång till min klients konto samt några ändringar.
Satt i telefonkö över en timma för att komma fram! Inte ok! Dessutom spelades det fruktansvärd musik i väntetiden. När jag väl kom fram blev jag bra bemött.
Ska göra en insättning av en utbetalning jag fått på en sån där avi som man kan lösa in på ica. Eftersom summan ska in på ett dödsbokonto måste man gå till en av det få öppna bankkontoren i Stockholm.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Otroligt långa telefonköer
Otroligt långa telefonköer! De uppmuntrar till kontakt via chatt men så fort man ställer en fråga säger den virtuella assistenten att den inte har kunskap i frågan
Dåligt och väldigt okunnig personal som…
Dåligt och väldigt okunnig personal som arbetar mot dig istället för att lösa problemen med att säkerställa funktionen på sina kunders behov. Utifrån detta så vet jag inte har någon potentiell kund kan känna sig trygga hos Swedbank. 1 tim kundtjänst och support även bemötande är att spotta på sina kunder.
Dåligt kundbemötande
Ringde kundtjänsten och behövde sitta i kö 40 min. När jag väl fick prata med någon pausade personen samtalet och lade på? Så fick ingen hjälp alls. Det är 40 minuter jag aldrig får tillbaka.
En bank som ljuger och inte håller sina…
En bank som ljuger och inte håller sina avtal! 😡 inte värd att kallas bank ens. Okunnig personal, jag vill inte ens ge 1 stjärna.
En mkt dålig bank
En mkt dålig bank. Kontobedrägerier, Vilseledande vägledning, Olika vilseledande svar beroende på vem du talar med, komplicerad reklamationsblankett, Banken återersätter ej ens kunden under handläggningstiden och bedrägerierna som Swedbank skyller på Kunderna och andra aktörer är bara en mörkläggning för Brister i Swedbanks Säkerhetssystem där du via ett SMS kan bli av med/ rånad på dina sparade pengar. Byt Bank!
Kort lån till en maskin valtra t234
Jag är kund i banken sedan länge o nu kommer j ta ut mina pengar eller ta en annan bank men knappast troligt. Det är så att jag har varit o tittat på en maskin o blev intresserad av att köpa den o jag kan säga att jag ska o har mer e mindre sålt min gård för 4,1 miljoner o jag behövde ta ett lån två-tre månader på en miljon men banken sa nej till det o som sagt mer säkerhet kan ni inte ha men j kommer inte vara kvar som kund för ni vill inte en ge mig ett litet lån som knappt märks men det är erat val jag kommer lämna er duktigt mycket värdens ruttnaste bank. Dom förstörde mina planer o nu får j skatta bort pengar tänkte köpt maskinen men det spelar ingen roll om ja hade 10 miljoner så nerjobbad så det är inte sant men det är bra att veta att ni inte ställer upp som ni ser har ja skött mina lån utan anmärkning men j kommer byta omgående så går inte ha en vant mer säkerhet kan ni inte ha men strunta i mig ligg o ränta mina pengar men någon utdelning får man inte direkt bara betala varje månad för inget är väldigt uppgiven mot er o kommer aldrig glömma detta. Jag kommer amortera av det jag har på 170000 + räntan i dagarna sen lämnar jag er ska söka annan bank som vill hjälpa sina kunder o det har ni bevisat stort att ni inte ens luften räcker till rent bedrövligt finns inte ord på dummhet o ni kunde inte ens ge en förklaring till företaget ännu sämre det här är skandal alltså. Hade jag suttit som långivare o sett detta hade j lånat ut utan att säga ett knyst men ni ser ta mig den inget. Detta är riktigt pinsamt o min kusin han sa det att det är väldigt märkligt allt men som sagt jag hade inte fått det ens om ja hade varit god för 10 miljoner men det är j nästan om j säljer där j bor nu men det räcker inte till räntor o amorteringar ändå så fattigt alltså. Jag spar hellre mina pengar under kudden än att bjuda på ränta varje dag o bara utnyttja mig men det är slut nu ska ta det bara när j mår bättre för ni sänkte mig fruktansvärt mycket så besviken så det finns inte ens ord. Jag kommer få handpengen i veckan o då vill jag betala av allt o sen vill jag ta ut varenda korvöre från mina konton så kan j lämna en krona på varje så kan ni ränta den tills jag byter bank. Jag ska bara komma på fötterna så byter j säkert någon som vill hjälpa en inte stjälpa sina kunder o det är jättebra att sånt kommer ut för folk läser mycket o jag har inget o dölja heller bara berättar fakta jag har varit kund i banken så länge j levat å detta var droppen så mycket säkerhet o inte ge mig det finns inte ord som sagt bedrövligt att dom kan med o sen ta ut höga fallskärmar på kundernas bekostnad sånt får vi betala men behöver j hjälp då går det inte så det är skillnad på folk o folk. O inte nog med det så la ni räntan på 6.1% det är ganska högt när räntorna går ner sakta men säkert. Hoppas ni fått lite vetskap men j tror att ni inte lyssnar på mig heller men ni kommer att märka det för j kommer inte sätta in något på er för ni delar inte med er av kaka och j kommer nog inte få någon svar.Mvh. Mathias Alingsås
Det sämsta kundbemötandet jag har…
Det sämsta kundbemötandet jag har upplevt på mina 56 år.
Usel bank
Usel bank. Girigheten härskar. Behandlar sina kunder som något som katten släpat in. Håll dig borta!
Jag betalar 100 tusen kronor i ränta…
Jag betalar 100 tusen kronor i ränta varje år till Swedbank, när jag väl behöver hjälp med något så behöver jag sitta i telefonkö i 1 timme och 30 minuter för att sedan komma fram till någon som inte har kompetens nog att hjälpa mig så jag skickas vidare till en annan avdelning och vänta ytterligare 1 timme. Rimligt ?
Satt i telefonkö över en timma för att…
Plågsamt "musik"
Det är plågsamt att ringa till telefonbanken. "Musiken" som spelas när man väntar på tur är fruktansvärd! Ljudfilen är av såå dålig kvalitet, det skrålar och skär i öronen. Jag har påtalat detta många gånger men utan resultat. Om Swedbank inte byter ut ljudfilen mot en som är behaglig att lyssna på eller skippar musik helt så kommer jag att ta detta vidare till högre ort. Funkar inte det kommer jag att byta bank vilket betyder att Swedbank kommer att förlora en stor investerare, det gäller mångmiljonbelopp.
Kaotiskt
Kommer aldrig fram till någon, de skickar mig vidare till köer och ända svar de har är ”jag beklagar”. Och ”jag förstår”.
Ni borde skämmas!
Svårigheten att kommunicera med…
Svårigheten att kommunicera med Swedbank har blivit alltmer frustrerande. De har infört en automatiserad bot istället för möjligheten att skicka e-post, och denna bot verkar inte ens känna till vad ordet 'e-post' innebär. Den enda möjligheten att få kontakt är att tillbringa upp till två timmar i telefonkö. Jag gjorde ett experiment och ringde som en ny kund, och i det fallet svarade dom direkt...
Dit is Trustpilot