Tablet4u Reviews 498

2,3

Wacom tablet besteld, met setje extra penpunten. Setje penpunten niet meegeleverd, kan gebeuren natuurlijk. Email gestuurd, geen reply op gekomen. Telefonisch contact opgenomen, medewerker had emai... Toon meer

Dit is zonder twijfel de allerslechte service die ik in mijn leven heb meegemaakt. Als ik 0 sterren kon geven, dan deed ik dat. Als je hier iets koopt kun je wel vergeten dat je binnen de gara... Toon meer

Wauw de aller beste service ooit gehad, nog nooit zo rustig en fijn geholpen. Eerst telefonisch 2 uur gebeld over mijn tablet die niet meer werkte. Super rustig en fijn geholpen. Geen resultaat maar w... Toon meer

Je kunt jouw tablet alleen online betalen vooraf terwijl ik 1 van de duurste tablets wil kopen en er ook nog anderhalf uur voor wil reizen om hem zelf op te halen terwijl ze aangeven wel met pin te k... Toon meer

1. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Tablet4U is dé specialist op het gebied van Wacom tekentabletten. Als één van de weinige Wacom dealers in Nederland ondersteunt Tablet4U het Wacom assortiment met een combinatie van een informatieve website, een uitgebreide webwinkel, een goede service en een vakkundige telefonische helpdesk. Ook kunt u, na een telefonische afspraak, bij ons langs komen voor een demonstratie in het Wacom Experience Centre.

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Slechte klant communicatie en nazorg.

Wacom tablet besteld, met setje extra penpunten.
Setje penpunten niet meegeleverd, kan gebeuren natuurlijk.
Email gestuurd, geen reply op gekomen. Telefonisch contact opgenomen, medewerker had email wel gelezen, beloofd om setje na te sturen. Niet gebeurd, weer email gestuurd. ook geen reply op gehad.
Voor mij dan ook meteen de laatste bestelling bij deze shop geweest...

8 februari 2019

Standaard laattijdige levering.

3de x dat ik bestel en de leveringstijden zijn altijd rampzalig! Gemiddeld 2 weken te laat. Ook geen waarschuwing. Dus bewust foutieve leveringsperiode. Nemen geen verantwoordelijkheid, geven enkel excuses. Dit terwijl het aanpassen van de leveringstijd op de site correct zou zijn.

29 januari 2019

nette service wat betreft verzending en…

nette service wat betreft verzending en bezorging. Goed en safe verpakt. Alleen mis ik toch het instructieboekje met duidelijke uitleg van de diverse mogelijkheden zoals, gebruik en instelling van pen en vooral de instelling en gebruik met en van "Settings View" (Expresskey Remote keys). Als amateur tekenaar ben ik nog niet geheel thuis in en met deze materie, en het uitprinten van de handleiding in het Nederlands is ook niet geheel duidelijk.

13 januari 2019

Op de website zeiden ze "beschikbaar"

Op de website zeiden ze "beschikbaar", maar in werkelijkheid duurde het 2 weken om te leveren. De bezorgdienst (GLS) loog over het niet thuis zijn en ik moest naar de GLS-ophaalplaats rijden. Toen het eindelijk werd ontvangen, was het originele pakket al open.

11 januari 2019

Wacom Cintiq Pro 13

In deze tijd is het lastig om zeker te zijn wanneer je een aankoop doet op het net of je zaken doet met een goed en betrouwbaar bedrijf.
Bij Tablet4u heb ik via internet, een tablet gekocht.
Een paar keer gebeld voor informatie.
De mensen van tablet4u staan je goed, gedegen en vriendelijk te woord.
Mijn tablet is netjes aangekomen.

5 januari 2019

Super tablet

De producten die ik heb bestelt waren een Wacom mobile studio pro en een standaard. Het is een super tablet, werkt naar behoren. Was snel geleverd, product is in zeer goede staat, de 2 producten die ik heb besteld kwamen samen netjes aan. Heb verder niks op of aan te merken en zou hier zeker nog eens bestellen.

2 januari 2019

De eerste ervaringen met Tablet 4u…

De eerste ervaringen met Tablet 4u waren prima maar de laatste ervaring veel minder. Minder goed was. Reacties op mailberichten
duurden lang. Bij de laatste levering ( moet nog komen) geen indicatie hoe lang het zou duren en ook niet op het herhaalde verzoek.
Dit zijn volgens mij wel aandachtspunten

21 december 2018

Aardig behulpzame en klantvriendelijk.

Aardig behulpzame en klantvriendelijk.
Mag iets meer outreacing. Ik zag dat er ook nog de mogelijkheid was voor een beschermhoezen voor de tablet.
Dat had wat mij betreft de verkoper ook mogen aangeven.

Totaal niet tevreden!

1,5 maand geleden een bestelling gedaan maar nog steeds niets ontvangen en geen geld terug gehad 😡

Na de review een telefoontje gehad waarom het zo lang duurde voor ik mijn bestelling had. Binnen 1 dag had ik mijn geld terug. Daar ben ik dan wel weer tevreden over!

Altijd correct service

Altijd correct service. Telefonisch vriendelijk en goed bereikbaar.

Enigste nadeel: na een bestelling waarbij stond dat ze 4 tekentablets in huis hadden, kreeg ik er maar eentje aan bij de levering. De rest volgende twee weken later.

19 december 2018