Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Toon meer
Uitstekende en snelle levering! Helaas bleven er toch wat luchtbelletjes onder het telefoonglaasje na plaatsing! Toen klantenservice gebeld en kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn en zonde... Toon meer
Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Toon meer
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, Nederland
- +31 (0) 85 30 335 83
- klantenservice@telefoonglaasje.nl
- telefoonglaasje.nl
Heeft 20% van zijn negatieve reviews beantwoord
Voor mijn Samsung S21 ultra een…
Voor mijn Samsung S21 ultra een screenprotector binnen gekregen en geprobeerd maar de vinger screen werkt niet. De apps alles werkt goed kan hem alleen niet meer open krijgen met de vinger screen. Alles eerst goed gelezen en het tweede laagje wat er nog opzat er vanaf gehaald maar best droevig voor die prijs

Antwoord van Telefoonglaasje
Binnen de eerste week dat ik mijn…
Binnen de eerste week dat ik mijn telefoonglaasje had aangebracht heeft het zijn nut al bewezen 🙈 mijn telefoon viel in mijn zetel tussen de veer van de relax. Resultaat: telefoonglaasje stuk, scherm heel! Direct nieuw exemplaar besteld 😃

Antwoord van Telefoonglaasje
Heel vriendelijk en snelle service!
Heel snel en erg vriendelijke klantenservice!
Ze geven goed advies en snel antwoord.
Super fijne winkel, zekerweten aangeraden.

Antwoord van Telefoonglaasje
De telefoonglaasjes werden snel…
De telefoonglaasjes werden snel geleverd en het vrij eenvoudig zelf te doen. Ging eerst altijd naar een fysieke shop, nu ik dit heb ontdekt bespaart mij dat veel geld.

Duo pack voor iPhone
Onlangs duopack besteld voor mijn iPhone SE(2020) en glaasje zit super. Beschermt volledig mijn scherm en geen last van luchtranden er omheen. Dus top telefoonglaasjes. Ga zo door 👍

Screenprotector one plus 7
Laatst een screenprotector gekocht voor mijn oneplus 7 pro.
De eerste keer aanbrengen aan het toestel ging een beetje fout.
Ik had de screenprotector op de goede manier aangebracht, maar moest hard drukken om te kunnen typen.
Telefoongaasje was op de hoogte van het probleem en heeft direct een nieuwe verstuurd zonder enige vragen.
Ik had ook een protector van de oneplus shop gekocht, maar dat ging ook helemaal fout.
Van hun kreeg ik geen nieuwe dus heb toen naar jullie site gekeken.
Toen gebeurde het dus nog een keer, maar gelukkig heb ik nu niet nog 20 euro extra hoeven te betalen toen de eerste poging mislukte.
Hele vriendelijke klantenservice en prima kwaliteit.
Super blij!

super goede service
super goede service, snelle reactie op vragen.

Weer teleurgesteld
Weer teleurgesteld. Heb een Samsung s21 en ik denk dat ik wel 5 screenprotector heb aangekocht in verschillende winkels, en weer werkt dit niet. Ik dacht echt na het lezen van de reviews dat het deze keer wel de juiste aankoop gaat zijn.... helaas!

Super service
Super service! Per ongeluk verkeerde besteld, werd zo netjes en snel voor mij opgelost. Dank daarvoor👍

Prima kwaliteit
Goed product met duidelijke aanwijzingen om het aan te brengen op m'n scherm. Mijn protector was helaas kapot, maar kreeg direct een nieuwe geleverd. Deze winkel is zeker aan te raden.

Antwoord van Telefoonglaasje
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering.

Antwoord van Telefoonglaasje
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit screenprotector!

goede service.
Mooi product en hele goede service.
Het glaasje ging los. Bleek mijn hoesje het probleem te veroorzaken. Er werd niet moeilijk gedaan en stuurden mij een nieuw glaasje.
Bedankt voor de goede service.

Antwoord van Telefoonglaasje
Bij vragen snel en een helder antwoord…
Bij vragen snel en een helder antwoord via de mail. Screenprotector werd geleverd met alle bijbehoren zaken, zeer tevreden!

Antwoord van Telefoonglaasje
Prima website en glaasje.
Het glaasje doet wat hij moet doen maar is wel heel breekbaar, heb die van mezelf van vervangen en die van mijn vrouw is na een maand alweer aan vervangen toe.
De website en levering incl benodigdheden zijn zeer goed.
Het de edge to edge voor een iphone!

Heel tevreden
Kabels doen goed hun werk. Het is de eerste keer dat ik een niet samung usb kabel gebruikt en ben zeer tevreden. Mijn smartphone is terug heel snel opgeladen. usb kabels ziet er ook mooi en van goed kwaliteit uit.

Zeer goede ervaring
Nog een screenprotector voor een ouder model smartphone in voorraad. Snelle levering, ook naar België. Goed ingepakt met duidelijke instructies erbij. Zeer tevreden!

Antwoord van Telefoonglaasje
Uitstekende en snelle levering!
Uitstekende en snelle levering!
Toen klantenservice gebeld en kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn en zonder veel poespas deelde hij mij mee dat ik geheel kosteloos een nieuw telefoonglaasje toegestuurd krijg!
Heel hartelijk dank hiervoor. Je hebt mijn dag goed gemaakt! Top service 👍🏻😀