Nooit problemen gehad en echt al vaker besteld. Nu weer spullen besteld maar geen levering. Telefonisch onbereikbaar en op de mail en Facebook reageren ze niet! In en in triest! Geen euro krijgen ze m... Toon meer
Uitstekende en snelle levering! Helaas bleven er toch wat luchtbelletjes onder het telefoonglaasje na plaatsing! Toen klantenservice gebeld en kreeg een heel aardige medewerker aan de lijn en zonde... Toon meer
Mijn gehard glas screenprotector kwam al los na 2 dagen en onderbrak veel van mijn touch-signalen. Na contact op te nemen met de support bleek dit een 'mijn-probleem' jammer! Update: Na het lezen... Toon meer
Screensaver besteld voor Nikon Z50. Cleaning kit ontbrak in de verpakking. Splinternieuw toestel en ongebruikt. Screensaver geplaatst na reiniging met Glassex zoals aangegeven in hun mail en mooi gere... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Telefoonglaasje - Beoordeel ons hier!
Ekkersrijt 4415, 5692DL, Son, Nederland
- +31 (0) 85 30 335 83
- klantenservice@telefoonglaasje.nl
- telefoonglaasje.nl
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering en goede producten
Snelle levering en goede producten. Ik heb al een tweede snelle oplader gekocht want hij is echt heel fijn en haalt zeker een half uur van mijn oplaadtijd af.
Prima service
Ik snapte iets niet en kreeg keurig uitleg hierover. Verder nette producten geleverd.
Zeer goede service alles inorde .
Zeer goede service alles inorde .. prijs kwaliteit
Snelle bezorging en erg goed glaasje
Snelle bezorging en erg goed glaasje, aanrader!
Product was niet goed mailtje gestuurd
Product was niet goed mailtje gestuurd
Zelfde dag is er een nieuwe opgestuurd zonder halen en trekken
Topservice!!!!
Top service
Bij aankomst van de screenprotector was die al kapot. Een mailtje gestuurd en had de volgende dag kosteloos een nieuwe in huis. Makkelijk aan te brengen en top service!
Blij mee😄Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Bestelling snel verwerkt. (ondanks corona) dus snelle levering....
Keurig verpakt. En gekregen wat ik had besteld.
Ga zo door. Groetjes José
Perfecte order
Order snel geleverd. Alles netjes op tijd binnen, duidelijk uitleg over aanbreng van het product. Handige spullen erbij om alles goed aan te brengen!
Erg tevreden
Ik ben erg tevreden over de "Samsung Galaxy S7 screenprotector gehard glas". Ik had hem snel in huis en hij hechtte goed aan het scherm. De schoonmaakkit die erbij wordt geleverd is ook erg handig.
Heb voor mijn s21 ultra een…
Heb voor mijn s21 ultra een screenprotector besteld. Helaas niet van goede kwaliteit. De helft van de protector liet al los na 1 week. Vinger scan werkt niet, ookal verhoog je de gevoeligheid van het scherm. Is ook geen edge to edge en je moet extra hard drukken op het scherm om een beetje te kunnen typen. Slechte aankoop.

Antwoord van Telefoonglaasje
Super service
Super service, super snel, bij fout (door mij) heeft telefoonglaasje alles opgelost. Ik bestel al heel lang bij ze en zal dat ook blijven doen.
volgende dag in huis.
Handige telefoonglaasjes
Handige telefoonglaasjes, ook handig te plaatsen. Ze werden ook binnen twee dagen geleverd.
Tevreden!
Snelle levering en een goed aansluitende glass protector voor mijn telefoon. Leuk dat er nu ook nog een kortingsactie was! Voorkomt echt barsten in het scherm van de telefoon zelf. Na ervaring met andere protectors kom ik toch altijd weer terug bij telefoonglaasje.nl. Gewoon tevreden!
Niks op aan te merken!
Alles verliep zoals het moest, niks op aan te merken!
Goed kwaliteit van het beschermlaag
Goed kwaliteit van het beschermlaag. Snelle levering en fijne uitleg! Plakken ging erg gemakkelijk en fijn.
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit producten👍