Deurrubbers aangeschaft, maar dermate slechte kwaliteit dat deze al na paar dagen loslaten Dit gemeld in mail, maar krijg niet eens een reactie laat staan compensatie of iets dergelijks. Dezelfde... Toon meer
Nieuwe speakers besteld maar kreeg andere geleverd die elders ongeveer 15% kosten van wat Tesland rekent. Na reclamatie niet naar tevredenheid afgehandeld. Uiteindelijk heeft het me geld gekost en za... Toon meer
Vooraf een montageafspraak gemaakt om een aantal zaken te laten monteren op de Tesla Model Y. Prettige ontvangst. Ter plaatse nog besloten om een display te laten monteren, na overleg of dit binnen de... Toon meer
Op zoek naar reparaties, onderhoud en aftermarket accessories voor je Tesla Model 3, Y, S of Model X? Dit is juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment extras om je Tesla aan te passen.
Kweekgrasstraat 36, 1313BX, Almere, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Roode remklauwen voor de Tesla model Y.
Snelle levering passen perfect. Een hele dikke uitstraling op mijn tesla!
Dik tevreden.
Onderdeel snel gevonden op de website en ook snel geleverd. Toppie
Spiegel en spiegelkap besteld.
De service op oze vragen, bestelling en levering waren top!
Was het gekraak van mij M3 zat, tesla had geen plek. Tesland gebeld en zij hadden plek voor mij. Weg krakend geluid. Zeker een aanrader!!
Prima te woord gestaan. Aardige mensen. Afspraak gemaakt, komt goed.👍
Op de website bieden ze diverse onderdelen en diensten aan die veel duurder zijn dan Tesla Zelf. vb Trekhaak model Y kost in de app bij tesla zelf incl montage 1350 euro en bij tesland 1650 euro???
Heb door Tesla roadservice de 12V baterij aan huis laten vervangen voor nog geen 140 euro. Kijk maar eens wat een originele 12V batterij bij Tesland kost.

Antwoord van Tesland
Waardeloos. Nieuwe module besteld want deurhandel deed t niet meer. Bij plaatsen van nieuwe module zelfde probleem. Telefoontje naar Tesland was nutteloos, wisten ook niet wat t was, geen idee, bestelde module mocht niet terug! En dat was t dan. Geen enkele hulp of service.

Antwoord van Tesland
snelle levering en goed bereikbaar per telefoon voor vragen
De mensen van Tesland zijn deskundig en geven goed advies. Helaas zorgt dit wel dat af en toe de wachttijden wat langer zijn, maar dat zegt verder niets over de kwaliteit.
Ik kan deze garage zeer zeker aanraden!
Ik had snel een nieuwe 12V batterij nodig voor mijn 2017 Model S. Bij Tesla (niet te bereiken) onduidelijk of deze op voorraad was. Bij Tesland kon ik gewoon bellen en kreeg ik te horen dat de batterij er was. Vriendelijke mensen daar die weten waar ze het over hebben. Batterij opgehaald. Duidelijk montage advies gekregen. Dezelfde avond gemonteerd en de volgende dag op vakantie in mijn Tesla zonder storingen.
Tesla kan qua bereikbaarheid en service nog veel leren van Tesland.