Tibber Reviews 4.761

TrustScore 4 uit 5

3,8

Echt geweldig geholpen door Jessica. Tijdens adviesgesprek zeer professioneel, kundig, stelt vragen en denkt mee. Dat ik uiteindelijk voor plaatsing batterij voor lokale leverancier om de hoek heb gek... Toon meer

Slimmer stroomgebruik dankzij tech-bedrijf Tibber. Check dit: pm voor code Goede app om bewuster en daardoor goedkoper elektra verbruiken. Plan je grootverbruik in de goedkope uren = veel... Toon meer

Via de Tibber app kan ik de stroomprijzen automatisch invoeren in mijn Home Assistant programma. Daardoor kan ik precies sturen wanneer mijn zonnepanelen hun stroom moeten sturen naar het net, naar m... Toon meer

Handige app! Auto laadt automatisch op goedkope tijden op. Boiler gewoon de op de tijdklok en tussen de middag (lente/zomer) goedkoop verwarmen. Afwasmachine gaat ook automatisch op goedkope tijden... Toon meer

1. Energieleverancier

Tibber replaces your electricity supplier with technology – so both our planet and your wallet will last longer.

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

5K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Inzichtelijk

Inzichtelijk. Geen terugleverkosten. Zelf kunnen sturen in gemiddelden voor beter tarief. (Maand 3 contract)

20 maart 2025

Bedankt voor je review!

Echt een aanrader voor lagere energiekosten en uitstekende klantenservice!

Sinds ik overgestapt ben naar Tibber, merk ik echt verschil in mijn energiekosten.
Tip gebruik z5s1mh10 bij starten

Het idee van werkelijke energieprijzen betalen (geen marges of verborgen kosten) is iets wat ik altijd al zocht. Dankzij de app krijg ik niet alleen inzicht in mijn verbruik, maar ook advies over hoe ik mijn energieverbruik kan optimaliseren.

Wat ik het meest waardeer, is dat ik geen hoge maandlasten meer heb en het gevoel heb dat ik meer controle heb over mijn energieverbruik. In vergelijking met mijn vorige energieleverancier bespaar ik nu echt flink. De dynamische prijsstructuur zorgt ervoor dat ik alleen betaal voor wat ik gebruik, en op momenten dat de energieprijzen lager zijn, kan ik kosten besparen door mijn verbruik te verschuiven.

Bovendien is de Tibber-app ontzettend handig. Het is supergemakkelijk om alles bij te houden en instellingen aan te passen. Wat ook fijn is, is dat als je vragen hebt, de klantenservice via de app snel en behulpzaam is. Ik heb al een paar keer contact gehad en kreeg altijd snel antwoord met duidelijk advies. Het voelt echt persoonlijk, in plaats van een onpersoonlijk callcenter.

Tibber biedt gewoon meer transparantie en een eerlijke prijs voor de energie die ik gebruik. Het is fijn om te weten dat je niet betaalt voor onzichtbare kosten en extra’s die andere leveranciers vaak in rekening brengen. Ik ben blij dat ik deze overstap heb gemaakt!

19 maart 2025

Heb nu twee maanden Tibber

Heb nu twee maanden Tibber, januari en februari, en ben er erg tevreden over. Bijzonder duidelijk allemaal in de app en ik kan het planbare grotere verbruik van stroom zo optimaliseren.

11 maart 2025

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je review!

Prima leverancier 'slechte' app

Tibber is een solide en robuuste energie leverancier. De prijs is ook zeer concurrerend, en tibber rekent ook geen kosten teruglevering, wel zo eerlijk.
De app is overzichtelijk maar niet stabiel, ik moet elke keer uit- en inloggen om actueel verbruik (pulse) te kunnen uitlezen. Al vaak geprobeerd app opnieuw te installeren, op advies van Tibber, maar blijft storend werken. Best jammer

4 maart 2025

Antwoord van Tibber

Hoi Lex, bedankt voor je review. We kunnen het ons goed voorstellen dat het vervelend is wanneer de app niet naar behoren functioneert. We hebben vandaag een fix geïmplementeerd om de problemen met het inzien van je actuele verbruik op te lossen. Wanneer je de app verwijderd en opnieuw installeert zou het weer moeten werken. Mocht dit voor jou niet het geval zijn, stuur ons vooral een bericht via de berichtenservice in de app of stuur een e-mail naar hello@tibber.com.

Aanrader

Blij met de overstap naar een dynamisch contract bij Tibber. Fijne app, vlotte service!

23 februari 2025

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je positieve review!

Jammer dat mijn warmtepomp en…

Jammer dat mijn warmtepomp en zonnepanelen nog niet kunnen worden uitgelezen. Verder is het een goed systeem

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je review! Bij Tibber zijn we continu bezig om ons verder te ontwikkelen. We hebben dan ook reeds verschillende merken op ons wannahave-lijstje staan welke we willen integreren. Stuur ons gerust een berichtje zodat we het merk van je warmtepomp erop kunnen zetten! Hoe meer vraag ernaar is hoe groter de kans dat de integratie er komt.

Installatie van de app was makkelijk

Installatie van de app was makkelijk. De app geeft goed inzicht in je verbruik en je kunt je gebruik goed afstemmen op de prijzen van morgen.

Zeer tevreden

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij om te vernemen dat je zo tevreden bent.

Alles goed uit te lezen.

Alles goed uit te lezen. Dat met het slim laden is niet altijd duidelijk

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Mochten we je ergens mee kunnen helpen dan horen we dat natuurlijk graag! Je kunt ons een bericht sturen via de Tibber app of ons mailen op hello@tibber.com.

Valse beloftes en geen klantenservice

Niets van wat Tibber belooft, maken ze waar. De app is totaal onstabiel. Zogenaamde power upp koppelingen werken niet goed. Het slimme laden en de Grid Rewards werken niet. Tibber weet dit, maar blijft ermee adverteren. Andere aanbieders hebben dit wel voor elkaar, dus kies verstandig! Denk aan aanbieders die een samenwerking met Jedlix hebben. De beloofde integraties werken daar super. Maar niet bij Tibber. Als klanten Tibber wijzen op niet werkende producten, baden ze zich in onschuld en blijven ze verwijzen naar derden.

In tegenstelling tot andere aanbieders is Tibber niet telefonisch bereikbaar en de digitale klantenservice heeft zeker geen haast u te woord te staan. Voor mij was dit een dure les, laat het voor u een waarschuwing zijn.

6 februari 2025

Antwoord van Tibber

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het frustrerend is wanneer dingen niet werken zoals verwacht. We werken constant aan verbeteringen van de app en de power-ups, zoals het slimme laden, en proberen de ervaring voor al onze klanten te optimaliseren. Omdat we vaak afhankelijk zijn van derde partijen, kunnen er inderdaad af en toe haperingen optreden. Het is niet zo dat we altijd direct naar derden verwijzen, maar integraties zijn een samenwerking en soms duurt het even voordat we er met een fabrikant of merk uitkomen en alles goed werkt. Wat dat betreft herkennen we ons niet helemaal in de manier waarop je de situatie beschrijft.
We willen ook benadrukken dat de power-ups in de Tibber app gratis zijn. Veel klanten hebben een positieve ervaring met de app, en we blijven er aan werken om dit voor iedereen mogelijk te maken.
Wat betreft onze klantenservice: we doen ons best om snel te reageren en je goed te helpen. We streven ernaar om binnen één werkdag antwoord te geven. Soms kunnen we niet direct de oplossing bieden die je zoekt, maar we doen altijd ons best om je verder te helpen op een manier zoals we zelf ook graag als klant geholpen willen worden.

Duidelijke app

Duidelijke app. Goed inzicht in verbruik en tips. Helpt om stroomkosten omlaag te brengen

18 januari 2025

Antwoord van Tibber

Hartelijk dank voor je review!