Dit is een onverantwoordelijk bedrijf dat mensen van hun geld berooft en idioten heeft, geen werknemers. Het wijzigen van de naam ontslaat u niet van de contracten, u kunt wel een compensatie vragen (... Toon meer
Overgestapt naar Tmobile internet thuis. Wat een grote fout!! Zit al 2 weken zonder internet, geen oplossing geboden niks. Continue zelf contact opnemen terwijl het andersom zou moeten zijn. Momenteel... Toon meer
In één woord : Waardeloos. Communicatie slecht, komen afspraken niet na, denken verder niet mee. Glas besteld, na bijna een jaar en geen enkele communicatie vanuit Tmobile blijkt het nog "even" te du... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Onmogelijk (digitaal) betalingsverzoeken te ontvangen
Het is bij een T-mobile Zakelijke rekening niet mogelijk (digitaal) een betalingsverzoek/factuur te ontvangen…
Al enkele maanden krijgen wij alleen nog maar de aanmaningen, nimmer de originele facturen of betaalverzoeken.
Om facturen van T-mobile te betalen dient men blijkbaar zelf proactief verantwoordelijk te zijn om maandelijks op het juiste moment van de maand te grasduinen in het beheer-account. De gebruiksvriendelijkheid van deze omgeving laat echter enorm te wensen over en neemt hierdoor veel tijd in beslag.
Na meerdere malen getracht hebben dit op te lossen (want volgens enkele medewerkers zou het wel mogelijk zijn ook originele facturen/betaalverzoeken te ontvangen, en niet slechts betalingsherinneringen) kwam onlangs toch echt het bericht dat het niet mogelijk is digitaal betalingsverzoeken te ontvangen. Het blijkt dus slechts mogelijk om bij T-mobile Zakelijk alleen aanmaningen te voldoen. Het is blijkbaar alleen mogelijk om middels post betalingsverzoeken te ontvangen. Buiten de extra kosten dat dit met zich meebrengt, is dit ons inziens niet van deze tijd.
Helaas hebben we onlangs een extra contract afgenomen bij T-mobile Zakelijk. Dit is volgens de ‘Samenvating van je contract’ een T-Mobile Go 3 GB contract á €11,– inclusief (!) BTW per maand. In de praktijk blijkt deze echter €13,50 incl. BTW per maand en slechts 1 GB aan dataverkeer te bevatten.
Tijd om het vertrouwen in T-mobile Zakelijk op te zeggen en onze zakelijke contracten elders onder te brengen…
Overgestapt van kpn naar tmobile thuis
Overgestapt van kpn naar tmobile thuis, alleen heeft tmobile mijn abonnement opgezegd bij kpn voordat de monteur van tmobile er was, sinds maandag zonder internet monteur komt op vrijdag. Ik werk ook vanuit thuis dus dit was heel irritant. Van kpn begreep ik dat dat vaker gebeurde bij tmobile
Geen Zwitserland als je niet zakelijk…
Geen Zwitserland als je niet zakelijk klant bent. Wat een onzin, Vodafone en kpn oa heb je dat wel er gewoon bij zitten. Moet nu toevallig daar wekelijks zijn. Zit helaas nog een goed jaar vast aan mn abonnement anders zou ik meteen overstappen.
Geen zakelijk internet meer
Geen zakelijk internet meer, backup mode zou automatisch worden geactiveerd zodat internetverbinding behouden zou zijn, Nee hoor, totaal geen internet, zelfs geen pinverbinding!
Over het algemeen gewoon een fijn…
Over het algemeen gewoon een fijn bedrijf. Niet alles gaat goed. Maar doen het zeker beter dan de concurrentie...
Offerte???
Mijn vrouw had een offerte gevraagd aan een vertegenwoordiger. Zo kreeg ik met kop offerte in de mail. De volgende dag kreeg ik nieuwe mails bedankt voor uw bestelling en welkom bij t- mobile. Gelijk aan de telefoon gehangen. Kregen we een mail met helaas dat u uw bestelling geannuleerd heeft. Welke bestelling? Geen excuses maar als je niet oplet bijna een contract in je mik
Net naar t mobile Goes geweest
Net naar t mobile Goes geweest, prima geholpen door Maarten!
Ze reageren niet
Normaal ben ik wel tevreden over t mobile. Nu krijg ik echter een factuur die 10 euro per maand duurder is. Als je uitleg wilt dan wordt het lastig bij ‘t mobile. Ze hebben een chat bot en die snapt er niets van. Geeft aan dat je een medewerker kunt krijgen. Je vult tot 3 keer toe van alles in en dan komt de chatbot weer terug. Zeer goed onprofessioneel en ik ga eens kijken voor een andere aanbieder,
Internetverbinding weg
Internetverbinding weg, komt door netwerkbeheerder KPN. Tmobile had al een trage doorlooptijd en daar komt KPN bovenop. Moet je zelf achter compensatie aan en dan zijn onze daadwerkelijkekosten veel hoger zijn door dat wij niet vanuit huis kunnen werken. (Tmobile unlimited op mobiel kan ons netwerkverkeer niet aan.) Weinig feedback vanuit Tmobile en moeilijk te bereiken servicedesk (Chatten met een echt persoon werkt niet in de App maar wel op de website)
HUFTERSBENDE
HUFTERSBENDE! Netjes tijdig abonnement opgezegd maar toch geld blijven incasseren! Ene Cees/Kees heeft op 10 mei jl. de fout van T-mobile toegegeven, zou zelfs een creditnota krijgen, maar nog geen cent gezien!
Roversbende!
3 jaar lang betaald voor een spooknummer van tmobile. Nooit nummer aangevraagd; niets getekend; nooit simkaart ontvangen!!! Naar mijn €1.200,- kan ik fluiten volgens tmobile. Grote aanfluiting voor zo’n bedrijf. Roversbende!!!
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven…
Het is dat ik geen 0 sterren kan geven anders had ik dit gedaan.
Mijn teveel betaalde bedrag krijg ik niet terug gestort op de rekening ( het gaat niet eens om een klein bedrag maar laten we zeggen dikke 2 weken aan eten bedrag).
In plaats daarvan geven ze mij korting op mijn maandelijkse kosten waar ik niet om gevraagd heb.
Meerdere malen gezegd dat ik het teveel betaalde bedrag op mijn wou krijgen en nog gaan ze tegen de wensen van de klant in.
En ik maar denken dat ze klantvriendelijk zijn terwijl er door hun fout ik continu gedoe heb en zeer ontevreden ben over dit hele bagger bedrijf.
Sinds vorig jaar augustus ongeveer ben ik al bezig om alles netjes en op orde te hebben hiermee en er werd mij continu verzekerd dat het goed zou zijn, nu is dat natuurlijk niet het geval. Ik wil gewoon het gehele teveel betaalde bedrag terug gestort hebben op de rekening dat is wat ik continu vraag en zeg. Plus er mag ook wel een compensatie komen voor de tijd die ik er in heb lopen steken, het lange wachten en door de fouten van de mensen die daar werken.
Tmobile thuis : Waardeloos
Glas besteld, na bijna een jaar en geen enkele communicatie vanuit Tmobile blijkt het nog "even" te duren. Je moet overal zelf achteraan, lange wachttijden, medewerkers tegen onbeschoft aan (je moet geduld hebben) en leveren niet wat je hebt besteld. Waardeloos is misschien nog te goed beoordeeld!
Vanaf 24 april 4x contact. Steeds 20-40 min. in wacht. MOET 3e mailadres aanmaken en nog kan ik niet koppelen. Mailen of terugbelverzoek? Moet in de wacht staan! Klacht indienen kan alleen per post
Ben al vanaf 24 april 3x bellen en 1 keer chatten bezig om mijn abonnementen online in te zien en op 1 account te zetten. Dit blijkt onmogelijk!
Ik heb internet+tv thuis en mobiel en krijg korting wanneer ik deze koppel. Dit lukt niet. Heb meerdere keren gebeld en sta telkens in de wacht minstens 20 minuten en krijg te horen dat de wachttijd langer is dan ik ben gewend. Ik ben nog nooit geholpen binnen 20 minuten. Na een lang doordruk menu word je in de wacht gezet. Wanneer je eindelijk iemand aan de lijn hebt moet je weer het hele verhaal uitleggen en wat er de vorige keren niet lukte. Vandaag weer gebeld en ik kan eindelijk met een 3e aangemaakte mailadres bij mijn internet thuis, maar... mu kan ik mijn mobiel abonnement niet koppelen omdat deze nog aan mijn oude adres is gekoppeld. Adres wijzigen bij mijn andere account kan ook niet. Het advies is dat ik weer moet bellen. Dus weer door het doorkiesmenu en zeggen wat je postcode en geb.datum is. Wat uiteindelijk niet goed doorgegeven wordt en weer een half uur wachten tot je iemand kan spreken. Ik vind het jammer voor de mensen bij de klantenservice die steeds geïrriteerde klanten te spreken krijgen omdat blijkbaar een digitaal bedrijf hun eigen ICT niet in orde kunnen krijgen. Klacht indienen kan blijkbaar alleen per post. Digitaal bedrijf kun je geen mail sturen of terugbelverzoek indienen. Je moet heel erg lang in de wacht staan telefonisch of in de chat.
Tmobile beloofd veel en doet weinig
Tmobile beloofd veel en doet weinig. Sinds vorig jaar geen mail of 1x in de zoveel tijd wat er van mijn rekening afgaat. Nu weer eraf gehaald zonder een berichtje. Ben al zolang als ik me kan herinneren bij tmobile maar ben nu eigenlijk een " beetje" klaar met dit bedrijf. Eind dit jaar loopt mijn abonnement af en dus opzeggen en naar een ander. Oke overal is wel wat natuurlijk. Maar dat je overal zelf achteraan moet zitten is 👎👎👎👎
En dan op 27 april een mail sturen dat 21 april het bedrag van mijn bank afgehaald wordt
Slecht Klantenservice.
Kan via account geen inzage factuur zien.
Goede keuze
Internet en tv aangevraagd vanwege stapelkorting met meerdere mobiele abbonementen op mijn adres. Erg tevreden. Alles is op tijd geleverd, er zat een link bij(qr code) waar ik de handleiding zo kon vinden. Alles makkelijk kunnen aansluiten en werkt meteen. Er staat zelfs bij hoe je een update kan uitvoeren op de apparatuur die je erbij krijgt. Aanrader!
Top, bereikbaarheid kan verbeterd worden
Een totaal andere ervaring dan de reactie van Wanhopige. Ik gun jullie dezelfde klantenservice mevrouw als die mij heeft geholpen. Haar naam noem ik hier niet vanwege de richtlijnen voor de reviewers.
Naast al ruim 10 jaar klant voor mobiel bellen, sinds december 2022 ook klant Tmobile Thuis. (Nog) geen glasvezel. Allemaal dikke prima. Nooit geen klachten gehad en bij vragen in de Tmobile shop zeer kundig geholpen. Er wordt met je meegedacht en de tijd wordt voor je genomen.
Laatst een grote storing waardoor de internet er een tijd uitlag. Dat kan wel eens gebeuren. Had ik bij vorige aanbieders ook mee te maken. Na die storing valt vrijwel dagelijks en soms zelfs meerdere keren per dag de internet weg. Lastig thuiswerken en voor mijn gamende zoons soms op cruciale momenten.
Laatst geprobeerd te bellen maar helaas een te lange wachtrij. Bij de grote storing heb ik 26 minuten in de wacht gestaan en toen deze overging, verbrak de verbinding zonder dat ik iemand heb gesproken. De chat berichtte tot 9:02 uur dat die vanaf 9:00 geopend is en om 9:03 kreeg ik bericht dat er geen beschikbare medewerkers waren. Zeg je dat je om 9 uur geopend bent op de chat, betekent dat volgens mij dat iemand om 9 uur start met werken en klaar zit.
Dit keer bij de chat een wachtrij maar ik zag dat er nog 2 wachtenden voor mij waren dus kon mooi onder het koken. Het duurde niet langer dan 10 minuten toen ik een chatcontact had met een medewerkster. Ze was begripvol en geduldig. Ze na wat vragen mijn verbinding direct uitgemeten en zag inderdaad dat de verbinding vaak wegviel. Er gaat nu een monteur in de wijk iets checken en ik kreeg een link waar ik een online afspraak kan maken dat de monteur kosteloos langs komt om de verbinding ook in huis te checken.
Tot slot was er nog ruimte voor wat ventilatie van frustratie ten aanzien van de chatbot en het telefoonmenu die exact hetzelfde stappenplan doorlopen als dat ik zelf al via hun website had gelezen en uitgevoerd. Ook werd ik bedankt voor mijn suggestie van een terugbelverzoek zoals bij bijv de belastingdienst. Als de bereikbaarheid tijdens een storing verbeterd kan worden, een terugbeloptie of je in ieder geval aan de telefoon krijgt te horen hoeveel mensen er nog voor je zijn desnoods met een max van bijvoorbeeld ‘meer dan 5 wachtenden voor u’ zou dat een vijfde ster verdienen in mijn ervaringen.
bij aanleg tmobiel glasvezel mijn vloer…
bij aanleg tmobiel glasvezel mijn vloer gesloopt en niks meer van jullie gehoord na telefonisch contact een grote dieven zooi
Na 9 jaar ziggo de overstap gewaagd…
Na 9 jaar ziggo de overstap gewaagd naar Tmobile thuis, dik tevreden, internet snelheid hoger dan ziggo, (glavezel met werkelijk gemeten 1000 mbps) tv kanalen gelijk, Viaplay en espn samen mooie aanbieding, herken al de klachten hier genoemd niet, aansluiten van glasvezel ging snel en eenvoudig ( kon al 2 dagen nadat ik mn abbo afgesloten had) overstap van ziggo naar Tmobile goed en automatisch geregeld, al m’n vragen werden snel beantwoord door de klanten service, kortom ik ben dik tevreden, oja tv kijken via de app in plaats van mediabox werkt prima, geen kastje meer onder de tv spaart ook nog eens elektriciteit, movies en series zijn erg beperkt, dat was bij ziggo een stuk uitgebreider.