Dit is een onverantwoordelijk bedrijf dat mensen van hun geld berooft en idioten heeft, geen werknemers. Het wijzigen van de naam ontslaat u niet van de contracten, u kunt wel een compensatie vragen (... Toon meer
Overgestapt naar Tmobile internet thuis. Wat een grote fout!! Zit al 2 weken zonder internet, geen oplossing geboden niks. Continue zelf contact opnemen terwijl het andersom zou moeten zijn. Momenteel... Toon meer
In één woord : Waardeloos. Communicatie slecht, komen afspraken niet na, denken verder niet mee. Glas besteld, na bijna een jaar en geen enkele communicatie vanuit Tmobile blijkt het nog "even" te du... Toon meer
Internet en tv aangevraagd vanwege stapelkorting met meerdere mobiele abbonementen op mijn adres. Erg tevreden. Alles is op tijd geleverd, er zat een link bij(qr code) waar ik de handleiding zo kon vi... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Beter dan Ziggo
Beter dan Ziggo, goedkoper en vol glasvezel 1000mbps download!
Problemen worden niet serieus genomen/genegeerd
Ik zit al 5 maanden zonder internet en we gaan bijna de 6e in. Elke week moet ik een half uur met t mobile bellen om een week internet te krijgen op mijn mobiel. Vervolgens moet ik ook lang wachten tot het internet daadwerkelijk werkt. Ik ben vaak dagen zonder internet omdat ik ook geen tijd heb om ze te bellen. De klantenservice zegt dat ze niet meerdere weken internet vouchers kunnen geven, zelfs nu niet nadat ik al zoveel maanden wacht. Nadat ik dit opmerkte werd mij verteld dat ze niet de toekomst kunnen voorspellen en daarom kunnen we geen vouchers geven(!?).... Vervolgens wordt mij verteld dat ik niet moet klagen omdat ik niks betaal!???? Ik zou dolgraag weg willen bij T Mobile en bij KPN willen betalen, maar dat kun nu eenmaal niet omdat ik vast zit aan dit contract. Echt absurd dat mij deze dingen verteld worden en dat mijn problemen niet serieus worden genomen. De klantenservice zegt dat zij geen extra vouchers kunnen geven omdat dat de regels zijn, wanneer ik vervolgens vraag of mijn problemen duidelijk zijn bij de mensen die de regels maken en of ik aan hun mijn feedback mag geven wordt mij gezegd dat ze er niks aan kunnen doen. Duidelijk functioneert dit systeem niet. Het is zeer opmerkelijk dat er telkens verteld wordt dat mijn situatie vaak voorkomt en dat dit niet de schuld is van t mobile, maar als ik dan opmerk dat deze handelswijze nergens op slaat dan wordt mij verteld dat mijn situatie heel uitzonderlijk is en dat ze niks kunnen doen. Ik zou heel graag alles vergoed willen krijgen en weg willen bij t mobile, maar ik heb geen keuze vanwege dit contract, ik ga sowieso wel weg zodra ik dat kan.
Gewoon DE winnaar van het slechtste bedrijf ooit
Vodafone probeert al vanaf december een nummer van Tmobile over te nemen, maar ze weigeren steeds en schuiven de datum door terwijl ik een bevestiging van uitschrijving heb. Ik heb nog nooit, maar dan ook nog echt nooit een klantonvriendelijker bedrijf meegemaakt dan T-Mobile.
een aantal jaar geleden klant geworden…
een aantal jaar geleden klant geworden sinds glasvezel mogelijk was. Hier altijd zeer tevreden over geweest. Nu heb ik contact gehad met de klantenservice voor een verlenging en een mooie korting gehad
Bereikbaarheid
Sowieso natuurlijk niet per mail bereikbaar, maar ook met de chat kom je na 6 keer proberen niet voorbij de bot. Waardeloos!
Mijn cliënt heeft al weken geen…
Mijn cliënt heeft al weken geen internet (tv).
Al 6 x gebeld met tmobile.
Alle keren alles uitgevoerd, maar hij doet het uiteindelijk nog steeds niet.
Toen weer gebeld jl maandag, ik had een Belg aan de telefoon die ik bijna niet verstond.
Uiteindelijk na een uur, zou er nu toch maar een bericht gestuurd worden, zodat we zelf met een monteur een afspraak konden maken.
We zijn nu weer een week verder.
Ik wordt er echt wanhopig van..hellup!
Uitstekend geholpen door de…
Uitstekend geholpen door de klantenservice!! Keken goed met mij mee en gaven mij advies betreft een betalingsregeling. :) 2 goede, beleefde en vlotte gesprekken gehad via hun Chat.
Geen oplossing voor internetstoring
Ik zit al dagen zonder internet. Monteur heeft geconstateerd dat de media converter niet functioneert. Die mogen de monteurs blijkbaar niet op reserve meenemen. En zij hebben bovendien ook geen voorraad (ook niet nieuw). Nu kan de T-mobile klantenservice niks sturen, want dat mogen zij niet. En ook zij zien dat er überhaupt geen voorraad is. Dus gaat het maar de technische dienst die waarschijnlijk (ik verzin het niet) binnen 5 werkdagen zal reageren. Maar op is op. Dus ik moet het maar bekijken en hopen op nieuwe voorraad? Gebruikt u maar uw hotspot. Meer kunnen we niet doen. En reken maar niet op iets op korte termijn. Ongelofelijk. Ik begrijp dat een storing kan gebeuren en even oplostijd nodig heeft, maar dit??
Neem alsjeblieft geen abonnement bij…
Neem alsjeblieft geen abonnement bij T-mobile. Zowel op internet vlak is het bagger als telefoon abonnement. De wifi ligt er meerdere keren per maand zonder reden er uit. En is daarbij ook zeer traag. Bij telefoon abonnementen. LET OP DAT ER GEEN ONBEKEND NUMMER VAN JE REKENING WORDT AFGESCHREVEN!!!! Na het overstappen van provider kwamen we erachter dat Tmobile nog steeds geld afschreef en zagen dat dit een onbekend nummer was. Na bellen van dit nummer krijg je te horen dat deze niet eens in gebruik is! Na kort onderzoek blijkt hier in 2012 al iets bekend over te zijn en is dit zelfs op Radar en Kassa terug te vinden. Tmobile doet hier dus niks aan! Kijk dus alsjeblieft uit voor dit bedrijf!!
koperleiding naar glasvezels
Ik werd vorige jaar op de hoogte gehouden dat ze overging stappen van koperleiding naar glasvezels. Ik ga daarmee akkoord met daar bijhorende contract.
Gister werd ik door een email op de hoogte gehouden dat mijn abonnement was geannuleerd en stop gezet inclusief de aansluiting van de glasvezels. Zonder mijn geweten en te besproken hebben, wat heel raar is.
Een uur aan de lijn met de klantenservice, van her naar der gestuurd. Tenslotte ze kunnen niks betekenen. Ze raden me om nieuwe abonnement aan te vragen bij T-mobile. (wow) Nou ik zit liever zonder internet dan bij T-Mobile.
Maar voor diegenen die beetje van spanning houdt. Zit je goed bij T-mobile.
Want je weet nooit wanneer je abonnement wordt opgezegd zonder dat je het weet.
Wow
Zwaar onder de maat presterende partij
Vanaf november 22 verplicht uit tele2 naar t mobile. Tot aan vandaag ( 14-2-2023 ) wacht ik op mijn financiële compensatie. Werken de diensten niet naar behoren. Is mijn modem achter mijn wandkast geïnstalleerd. Precies 1 fatsoenlijke medewerker in januari gesproken. De rest is allemaal hoogst onbeschoft. Vandaag de kers op de taart! Debohra van tmobile belde, en vroeg mij te bevestigen wie ik was, op de vraag waarvoor zij belde bleef het antwoord uit. Bij de tweede keer de vraag gaf zij aan dat ik dan zelf maar met tmobile moest bellen, waarop zij de verbinding verbrak. Na weer 3x mijn persoonlijke gegeven te hebben gegeven. 1x op het bandje, 2e keer ter controle en x3 aan de medewerker wist niemand wie gebeld had. Het gaat om een exern bedrijf die beschikt over al mijn gegevens die er van uit gaat dat de tmobile medewerkers zien dat zij hebben gebeld. Helaas werkt dat interne systeem niet. Wel verbaas ik me over het feit dat na 3 x controle blijkt dat al mijn privé gegevens worden gedeeld met partijen waarvan alleen tmobile weet dat ze bestaan.
Wat een ongelofelijke onder de maat presterende partij! Ik raad dan ook echt helemaal niemand aan een contract met hen aan te gaan!
Gesprek gehad over aanschaf apple iPad…
Gesprek gehad over aanschaf apple iPad Air met Martin in de winkel in Meppel en dag later met Yoel. Ik schaar mij niet bij degenen, die een slechte ervaring hebben gehad. Een droevige zaak voor een bedrijf, dat goede business wil doen. Ik heb echter een buitengewone goede ervaring met deze jonge mannen opgedaan. Ook extra service van Yoel. Op naar beter T mobile!
OVer zetten van m ijn telefoonnummer
Ik heb mijn bedrijf verkocht in 2022. Nu probeer ik vanaf 7 november 2022 tot nu (7 februari 2023) mijn telefoonnummer van mijn verkochte bedrijf over te zetten naar mijn privé. Blijkbaar hebben ze bij T-mobile stront in hun ogen of zijn ze te lui om er aandacht aan te geven. Wat een waardeloos bedrijf. Zelfs met telefonisch contact wordt je met een kluitje in het riet gestuurd.
Glasvezelaansluiting geblokkeerd door fout ODF, van het kastje naar de muur gestuurd door TMobile
Ik heb in mei 2022 glasvezel aangevraagd bij TMobile. In juni werd de kabel gelegd dus dan zou het gaan gebeuren. Ik woon in een flat op twee hoog en de vier flats boven elkaar hebben een meterkast pijp om maar te zeggen. Dus toen de werkzaamheden klaar waren zag ik dat er in mijn meterkast geen glasvezelkabel lag. Gebeld en gebeld en na veel geduld en drie maanden wachten in september ergens te horen gekregen van iemand dat er een obstructie was tussen de straat en onze meterkasten. Weer gebeld en gebeld... niks
Tot ik op een dag iemand in de meterkast bij de buren bezig zag met de glasvezel-aansluiting. Ik meteen vragen, en toen kwam ik er dus achter dat deze (overigens niet Nederlands sprekende jongeman) bij de aanleg ploeg hoorde en na hem mijn meterkast te laten zien, wist hij me te vertellen dat er een fout was gemaakt met onze aansluiting vanaf de straat, hij was er namelijk zelf bij tijdens de aanleg.
Mijn flat is op een hoek en de kabel was geprobeerd naar binnen te leggen via de noord kant van het gebouw, dit had echter de westkant moeten zijn... ergo, er zit idd een obstructie tussen de straat en onze meterkasten, namelijk een heel dik gebouw! De officiële ingang zat namelijk om de hoek. Dus het is een fout van de graaf en aansluit ploeg. Deze jongeman gaf mij dus info vanuit de eerste hand, vandaar dat ik weet dat het geen obstructie is maar een fout tijdens het aanleggen.
Tmobile geeft de schuld aan ODF, ODF stuurde mij naar Introbouw in Veenendaal en zo weer terug naar Tmobile. Rondjes gedraaid, steeds weer een nieuwe uitleg tot dat ik een dezer dagen te horen kreeg van een uiterst vriendelijk Tmobile medewerkster in Valencia dat het eigenlijk geen zin had. Wachten of opstappen was het eerlijke advies. Ze wist me zelfs te vertellen dat Tmobile heel veel telefoontjes kreeg over het aansluiten van glasvezel (50%).
Tmobile doet niks, helemaal niks en als je niet zelf contact met ze op neemt dan gebeurd er helemaal niks.
Ik ben anders zeer tevreden over Tmobile, maar hier laten ze een paar grove steken vallen, helaas.
Na een serieuze klacht op klachtkompas die opgepakt werd en vervolgens af stortte Nog steeds niks gebeurd. Ze doen gewoon helemaal niks. Vandaar hier ook een klacht.
Letterlijk alles gaat mis bij T-mobile…
Letterlijk alles gaat mis bij T-mobile als je opzegd. Als je bij ze zit prima maar als je overgaat naar Ziggo. Krijg je een hoger rekening en er word ook nog eens gedreigd met incasso kosten als je niet betaald. Ik heb ze paar keer gebeld dat het niet klopt. Advies was om alsnog te betalen. Dit heb ik gedaan en ze zouden het terug storten op de 23, 24 en nu weer op de 26ste. Ik kan geen afspraken met ze maken en vind het echt slechte service van t-mobile. Ik wil mijn geld terug wat is beloofd.
Klantenservice lijkt net een…
Klantenservice lijkt net een kinderdagverblijf. Ver van professionaliteit. Mijn internet werkt al 1 week niet en mij werd door een onbeschofte medewerker verteld dat ik zo nodig 3 weken moest wachten en dat dit normaal is omdat zij ook 1 maand zonder internet heeft gezeten toen haar ouders in een echtscheiding zaten. Als je maar even je frustratie kwijt wil, drukken ze gelijk op de rode knop en hangen ze in je gezicht op. Wat is dit voor een onzin. Ik heb 6 personen gesproken waarvan ik 6 diverse antwoorden heb gekregen. Onderbetaalde medewerkers die daar even hun tijd uitzitten. Betaal meer geld aan een serieuze provider zoals KPN of Ziggo en maak niet de fout door over te stappen naar T-Mobile. Walgelijke dienstverlening. Je moet ze smeken om een monteur.
Afschuwelijke klantenservice
Afschuwelijke klantenservice, wacht al
3,5 week op een nieuwe
Modem aangezien mijn huidige defect is. Na 8 telefoontjes van mijn kant en 8x de belofte ‘er is iets fout gegaan, we sturen hem vandaag op’ tot op heden nog geen modem. Wat een prutsers. Ik heb opgezegd en ga naar een andere provider. EN MIJ NU NIET WEL INEENS TERUGBELLEN T MOBILE!!
Slechte service en communicatie
Slechte service en communicatie. Je word lang in de wacht gezet ca.10 minuten gemiddeld en dan van het kastje naar de muur. Bespaar je de moeite en zoek een andere provider.
Zeer slechte communicatie
Na 2 jaar aanbod gedaan om abbo te verlengen met een goedkoop aanbod. Op de vraag of je er ieder moment weer vanaf kan werd ja geantwoord niemand geeft telefonisch aan dat je er 2 jaar weer aan vast zit. Wil je overstappen dan brengen ze honderden euro’s boete in rekening. Zeer slechte service!
Communicatie slecht
21 november t-Mobile thuis aangevraagd, ivm ons huidige contract bij kpn afliep en hier geen leuke aanbieding voor ons was. Eerst liep alles goed en kregen we een link om via guidion installaties de afspraak in te plannen. Dit gedaan en daarna werd het stil, naar 3 weken contact opgenomen en het zou worden ingepland, echter gaf guidion aan dat ze wachten tot het pakket geleverd was en tmobile gaf aan dat ze wachten tot de afspraak werd gemaakt. Daarna meerdere keren aan de telefoon gehangen en het zou geregeld worden. Uiteindelijk een afspraak, echter had tmobile het pakket te laat verzonden en kon de afspraak niet door gaan. Een nieuwe afspraak kon niet gelijk worden ingepland, vandaag weer contact gehad met guidion en ze geven aan dat het nog wel 2 weken kon gaan duren. Inmiddels betalen we wel de dure rekening bij kpn door, waar we graag wilden voorkomen. Communicatie is zeer slecht. Nu in twijfel of we blijven of dat we alles maar gaan annuleren. Geduld is op.