Toyspace.se Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kunde man sätta noll skulle jag göra det. Vi beställde pokémon kort i box. Säljs i begränsad upplaga. Betalar och får veta att det ska komma på 2-3 dagar. Efter 3 dagar efterfrågar jag det, får till s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

La beställningen via klarna den 8/9 på kvällen. Mailade morgonen den 9/9 och meddelade att jag behövde leveransen senast Fredagen den 11/9. Pia i Kundtjänst svarade strax efter lunch och va ärligt a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderspeelgoedwinkel
  2. ook in
  3. Speelgoedwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vet inte vad som hänt med Toyspace ?

Vet inte vad som hänt med Toyspace ?
Alltid ansett dom vara en trygg webbshop där man dom gånger man beställt fått sin order inom rimlig tid

Måste ha hänt något mer än som dom skriver att det är mycket efter Black Week som gör att dom inte hinner med.
Varje år är det väl Black Week eller liknande så då borde man väl ha lite framförhållning och se till att man har personal redo så man kan leverera till sina kunder ??

Att när man skickar fråga till Toyspaces support och får till svar att det kan dröja upp till 6 dagar innan man får respons är helt galet dåligt av en webbshop som har haft ett bra rykte som Toyspace haft

Väntar på order jag la 3/12 men fortfarande packing som status !!!

Skulle vara en present tills imorgon den 12/12 !!

Inte bra och tyvärr tror jag ni förlorar många kunder på det här kaoset som hänt

11 december 2025

Hej Christer.

Tack för din ärliga feedback.

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte levt upp till det du tidigare har upplevt hos oss. Förseningarna och den långa svarstiden från kundservice är inte acceptabelt, och vi tar fullt ansvar för detta. Vi arbetar intensivt med att förbättra både leveransflödet och kommunikationen framöver.

Vi beklagar verkligen att detta påverkat din beställning och din tillit till oss, och tackar för att du tog dig tid att säga ifrån.

Ha en riktigt fin dag!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde den 2 december,2 st matlådor…

Beställde den 2 december,2 st matlådor för barn,som jag ska ge i julklapp till mina barnbarn.Ingenting händer,mer än att kundtjänst lovar att de ska vara levererat innan jul!Hoppas det stämmer nu då! Hade jag vetat detta hade jag inte beställt från er,står ju på hemsidan att det tar 2-3 dagar!

10 december 2025

Hej Anna.

Vi har haft ett ovanligt högt tryck hos oss, vilket tyvärr har påverkat våra leveranstiderna hos oss och vi gör allt vi kan för att få iväg alla paket så snabbt som möjlig.

Om du vill att vi kontrollerar din beställning, får du gärna kontakta oss på support@toyspace.se, så hjälper vi dig med en uppdatering.

Tack för ditt tålamod!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dålig info på hemsidan om förseningar

Dålig info på hemsidan om förseningar i leveranser. Hade jag vetat det hade jag inte beställt här. Jag beställde den 1:e december (order 3000967569 ) och har inte ens fått att den skickats ännu. Jag behöver leksakerna senast fredag den 12:e. denna vecka då det är en födelsedagspresent inte en julklapp. Mailat kundservice och får autosvar att det tar upp till 6! Dagar att få svar och det finns inget telefonnummer. Men att det kommer till jul. Men jag behöver det till denna helgen redan!

8 december 2025

Hej Josefin.

Kan se att du ska ha fått svar från oss och att ärendet är behandlat.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställt en Draktränaren docka som vi…

Beställt en Draktränaren docka som vi ska ge bort i julklapp de va över en vecka sedan. Otroligt osäkert att beställa hos toyspace, då vi inte fått nåt paket ännu. Vill bara vara säker på att få det innan jul!!!

9 december 2025

Hej Marie!

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen att din beställning dröjer. Vi förstår helt att det känns extra stressande när det gäller en julklapp.

Vi har haft ett ovanligt högt tryck hos oss, vilket tyvärr har påverkat våra leveranstider. Din order är dock inte borttappad, och vi gör allt vi kan för att få iväg alla paket så snabbt som möjligt så att de hinner fram innan jul. Du kommer att ha ditt paket före julafton.

Tack för ditt tålamod!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag har beställt ett dockskåp för en…

Jag har beställt ett dockskåp för en vecka sedan och min order är inte ens skickad än. När det står leverans 2-3 dagar så är detta inte ok. Inte ett företag att lita på.

6 december 2025

Hej Hanna.

Tack för att du delar din upplevelse – och vi beklagar verkligen att din beställning är försenad. Det är helt förståeligt att du reagerar när leveranstiden inte stämmer överens med det som angavs vid köpet. Så ska det inte vara.

Efter Black Week och i samband med julhandeln har vi haft ett ovanligt högt tryck, vilket tyvärr har påverkat packningstiderna mer än vi önskat. Det är absolut ingen ursäkt, men en förklaring – och vi arbetar för fullt med att komma ikapp och få iväg alla beställningar så snabbt som möjligt.

Ta gärna kontakt med vår kundtjänst på support@toyspace.se vid frågor om din beställning eller leverans.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Toyspace har bra produkter till bra…

Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser!
Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ringde för att höra om det gick att köpa bara en sådan, och fick en helt ny bil med tillbehör hemskickat gratis!
Så ska en bra affär ta hand om sina kunder!

Mycket trevligt och vänligt bemötande!
Tack för en bra leksaksaffär!

11 november 2025

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme ❤️

Så roligt att höra att du är nöjd med oss och vår service trots fel på din vara.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fina leksaker till bra pris och en…

Fina leksaker till bra pris och en mycket trevlig och bra support när det uppstod problem med en vara. Rekommenderas varmt!

9 september 2025

Hej Catharina.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme ❤️
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med oss och att du fick snabb hjälp av vår kundtjänst vid fel.

Dålig kvalité

Min son beställde en diabolo och har verkligen sett fram emot att få hem den. Det första som hände när han testade den var att plasten i diabolon gick sönder /sprack. Så nu går den inte att använda.

1 september 2025

Hej Emma!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och detta var tråkigt att höra. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst på support@toyspace.se så ska vi hjälpa dig med detta.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mkt trevligt bemötande och lösning…

Jag fick hem fel vara och kontaktade kundtjänst. Snabbt, trevligt svar, jag behövde inte återsända den felaktiga varan, de skickade den ursprungliga varan direkt.
Jag uppskattade att jag fick uppmaningen att om jag inte ville ha eller kunde ge bort den felaktiga varan fick jag gärna skänka den till välgörenhet. Att inte skicka tillbaka den sparar ju dessutom på miljön.
Jag är mkt nöjd trots fördröjningen!

27 juni 2025

Hej Helena.

En riktig skitbutik

En riktig skitbutik. Jag köpte något (minns inte vad) för över tio år sedan, och får dagligen oönskade spammelj skickade till mig. Har tappat räkningen på hur många gånger jag klickat på "avregistrera mig från utskicktjohejsan"

8 mei 2025

Hej Markus.

Tack för ditt omdöme, detta var tråkigt att höra. ToySpace.se har inte existerat i 10 år, utan startades i 2018. Är det möjligt att det är ett annat företag du refererar till?

Ta gärna kontakt med vår kundtjänst på support@toyspace.se vid frågor.

Vi hoppas att det löser sig för dig.

Ha en fin dag.

Såååå bra!

Bästa stället jag handlat leksaker på online! Man får en tydlig överblick av var produkten befinner sig och supernabb leverans, enligt mig helt pålitligt och bra kundservice då en av varorna var skadad, skrev till företaget och de skickade genast en ny fungerande! 🤩

5 december 2024

Hej Tajmi,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med oss ​​och att du snabbt fick hjälp från vår kundservice. :)

Barn servis i keramik

Jag beställde tre keramik serviser varav en va deffekt och en av motiven va mycket svag i färgen. Toyspace hittade en lösning där jag fick tillbaka pengarna på det svaga färg servisen och donera båda servisen till välgörenhet och Toyspace skickade helt nytt servis sett som va deffekt på. Bästa lösnigen för miljön och för mig som slutkund.

21 februari 2025

Hej Jeppe.

Tack för ditt trevliga omdöme. ❤️
Stort tack för att du uppskattar oss och vår service.

En fantastisk kundtjänst

En fantastisk kundtjänst. Trevligt bemötande, snabb återkoppling och service- och lösningsorienterad personal. Kommer absolut att handla här igen. 100%

29 januari 2025

Hej Eva.

Tack för ditt trevliga omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Rekommenderas!!!

Jag fick felaktigt varan. Men de skickade nya varan nästa dag (den första stannat hos mig också). De svarade nästan direkt och löste problemet. Rekommenderas!!!

20 januari 2025

Hej Justina.

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med oss ​​och att du snabbt fick hjälp från vår kundservice. ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt enkel smidigt gick det från…

Snabbt enkel smidigt gick det från beställning till mig som kund.

15 januari 2025

Hej Stefan.

Tack för ditt trevliga omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss. Vi önskar dig välkommen åter!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt bra och snabb service

Väldigt bra och snabb service. Kontakt med kundtjänst och bemötandet väldigt bra.

16 januari 2025

Hej Erna.

Stort tack för att du uppskattar oss och vår service.❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mailade om ett reklamationsärende och…

Mailade om ett reklamationsärende och fick snabbt svar och utmärkt service av Pia. Verkligen en kundservice som sticker ut med jättetrevligt bemötande och lösningsorienterade medarbetare. 5/5!✨

15 januari 2025

Hej Helena.

Stort tack för att du uppskattar oss och vår service.❤️

Snabb hjälp

Mitt barn fick en Barbie i julklapp där stjärtfenan började gå sönder när vi skulle plocka av den. Kontaktade kundtjänst och de svarade redan dagen efter och löste direkt problemet åt oss. Så fint bemötande!

13 januari 2025

Hej Jenny,

Mycket bra service.

Blev fel i min beställning, blev lite besviken, men sådant kan hända vem som helst.
Fick dock en snabb respons med ett väldigt trevligt och professionellt bemötande där felet åtgärdades omgående.

13 januari 2025

Hej Tony,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Stort tack för att du uppskattar oss och vår service. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa kundservice på länge!

Jag beställde radiostyrd bil som var trasig i styrningen. Fick en ny direkt utan att göra retur. Den andra gicl sönder på samma sätt. Fick återbetalning efter två dagar på hela beloppet utan krångel.
Detta trots att det fått några månader men med lite användning.

Köpte en dyrare bil och fick då också 200kr rabatt på denna som plåster på såren. Inget tjafs, inget krångel.

BÄSTA KUNDSERVICE JAG VARIT MED OM PÅ LÄNGE! TOPPEN!

4 januari 2025

Hej Rickard,