United Wardrobe Reviews 1.608

1,6

ik kocht bij jullie sandalen, deze zijn véél te klein, nochtans heb ik de juiste maat besteld, ik heb intussen al 9 mails gedaan om deze te retourneren, maar ik krijg geen antwoord. z... Toon meer

Heel leuk jasje gezien. Meteen gekocht ook. Verkoper is inactief, dus reageren op berichten zat er niet in. Ben ondertussen anderhalve week later, heb een annuleringsverzoek ingediend. Kan natuurlijk... Toon meer

Willen jullie alsjeblieft reageren op mijn mail? De drie dagen wachttijd tot uitbetaling is inmiddels verstreken en het gaat om een flink bedrag, dus zou het graag willen hebben. Het gaat om ORD_321... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

United Wardrobe is the biggest European fashion market where millions of fashion lovers buy and sell their second hand fashion. Browse through more than a million fashion items and find the hidden gems that fit with your style. You can follow hundreds of thousands of fashion influencers and get inspired by their style.

1,6

Zeer slecht

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

ik kocht bij jullie sandalen

zie mijn mail aan jullie al 9 keer

Beste, wat betreft bestelling widmill #1333
Heb de sandalen na 11 dagen mogen ontvangen. Waarvoor mijn dank maar…
bij deze zou ik de sandalen willen retourneren, volgens mij zijn dit geen Europese maten en dan mochten jullie dit wel vermeld hebben op de site
Zijn dit Europese maten? Ik heb normaal een maat 40 van schoen, maar bij deze sandalen komen mijn tenen er 2.5 cm boven uit, dus véél te klein
Kunnen jullie me een retourlabel doormailen, want ik vind niet hoe ik dat moet doen,
Dit is geen correcte info op de site, ik zou het dan ook op prijs stellen als jullie de retourkosten dragen, mede dat dit nergens te lezen stond bij de bestelling
Ik sta op invaliditeit en als ik nu nog eens de retourkosten moet dragen kosten deze sandalen me al veel meer.
Ik weet ook niet naar waar het moet retour gestuurd worden.
Mvgr gerda dauwe

Heb dit al meerdere keren aan gegeven, een beetje raar dat jullie anders direct antwoorden en nu als het om retourneren gaat, antwoorden jullie niet.
Kunnen jullie me iets laten weten aub
Mvgr gerda dauwe

3 september 2024

United Wardrobe TERUG AUB

United Wardrobe TERUG AUB

Vinted slaat nergens op!! Ondanks dat je united wardrobe iets meer moest betalen was de service veel beter!

20 april 2021

ik mis UW

ik mis UW , heb dit jaar met veel plezier gekocht en verkocht, en de klanten service was altijd top! Nu bij Vinted maar heb me alweer afgemeld , wat een shit firma!!!

9 december 2020

Zogenaamd veilig...

Zogenaamd veilig. Order kwijt? Split het bedrag maar met de koper. Super raar dit, had het dan net zo goed via Marktplaats kunnen verkopen, want dit stelt niks voor. Gelukkig gaan jullie verder met Vinted, via hen krijgen beide partijen wel hun geld terug. Daarnaast is de helpdesk al jaren "momenteel erg druk".

4 december 2020

Goede service!

Ik had schoenen verkocht via United Wardrobe maar het geld kwam maar niet op mijn rekening. Ik heb toen gecommuniceerd met de helpdesk die super vriendelijk waren en het geld stond de volgende dag op mijn rekening!

19 november 2020

Ik heb 2 items verkocht al best een…

Ik heb 2 items verkocht al best een tijd geleden. Mijn geld wordt niet gestort op mijn rekening door jullie. Ik moest 10x mijn identiteit opnieuw doorzetten uiteindelijk na de 10de keer geaccepteerd en nog steeds mijn geld niet. Ik wil mijn geld gestort hebben aangezien mijn items verkocht zijn. Wat een slechte site dit is de eerste en laatste keer dat ik wat verkoop via uw

10 november 2020

Hi VV,

Bedankt voor je bericht. Het spijt me om te horen dat je het geld nog niet hebt ontvangen! Heb je misschien een ordernummer (ORD_) voor mij? Dan ga ik even voor je kijken.

Slechte samenwerking

Allereerst is er een bereikbaar telefoonnummer voor klantvragen?

Namelijk vervelend dat ik het via hier moet doen elke keer.

Ik had dus een vraag over het overzetten van uw naar vinted. Eerder heb ik een account gemaakt op vinted en deze vervolgens verwijderd. Nu is het zo dat het aanmaken van een nieuwe mijn nummer dat ik toen der tijd voor het oude account heb gebruikt ik nu niet meer kan gebruiken voor mijn nieuwe. Dit betekent dus dat ik niets meer kan wat mega irritant is

6 november 2020

Hi Mel,

Bedankt voor je bericht. Het spijt me om te horen dat het niet goed verloopt. Wil je contact opnemen met de support via het Helpcentrum? Dan helpen wij je binnen 24 uur verder.

Team United Wardrobe

Geen geld ontvangen na verkocht item...!!!

wat moet ik zeggen over dit bedrijf als je je geld niet krijgt waar ik recht op hebt!!
Ik heb een item verkocht via UW. Ze vertellen mij via de app niet eens via de mail, dat ik mijn account moet verifiëren middels een bewijs van bv zorgverzekeraar, afschrift energiebedrijf of bv een bewijs waarop je naam en adres zichtbaar is. Dit nu tot 2x toe niet geaccepteerd. Terwijl ik hiervoor nooit geen problemen mee heb gehad met mijn verkochte items.
Het gaat om ordernr. : #ORD_3329685
UW graag reactie hierop!!!!

4 november 2020

Hi Toinet,

Bedankt voor je bericht. Het spijt me om te horen dat het niet goed verloopt! Zou je contact met ons willen opnemen via de support? Dan kijken wij graag met je mee.

Suzan - Team United Wardrobe

Account verifiëren anders geen geld?

Geachte lezer,

26 oktober heb ik een bevestigingsmail gekregen, er zou binnen 1-3 werkdagen €90 op mijn rekening gestort worden.

Echter heb ik tot op heden niks gezien.

Wel staat er een uitroepteken bij “account verifiëren”. Wanneer ik hier op druk word ik automatisch teruggestuurd naar de vorige pagina.
Heb vervolgens heel veel gelezen over hoe jullie hiermee te werk gaan. Ik zou een mail hebben gekregen om mijn account te verifiëren, maar die heb ik nooit gehad...
Jullie zouden een of andere samenwerking hebben met “stripe”. Ook hier heb ik mij eigenhandig voor aangemeld in de hoop dat het zou werken, maar nee.

Ook heb ik al 3 mailtjes gestuurd en zelfs met Vinted in contact proberen te komen, ook dit kon niet.

Ik ben altijd heel enthousiast geweest over United Wardrobe en raadde het iedereen aan. Nu absoluut niet meer.

Hoe is het mogelijke dat er twee bedrijven zijn waar veel geld in omgaat, zonder telefoonnummer werken?
Ja jullie hebben een mailadres, maar op mailtjes wordt niet gereageerd.
Jullie zijn dus eigenlijk gewoon niet bereikbaar en op dit punt vraag ik me af hoe jullie überhaupt kunnen bestaan.

Waarom is het voor verkopers mogelijk om iets te verkopen als hun account blijkbaar niet volledig is?

Ook zie ik dat jullie het geld 90 dagen vasthouden. Ik hoop daarom op een tijdige reactie, zodat er geen verdere handelingen ondernomen moeten worden.

(ORD_3325036)

2 november 2020

Hi Maud,

Bedankt voor je bericht. Het spijt me om te horen dat je het nog niet bent uitbetaald en geen contact kon krijgen met de support. Het is momenteel erg druk en wij doen ons best iedereen zo snel mogelijk te woord te staan.

Wij hebben inmiddels contact met je opgenomen. Hopelijk kunnen wij je nu snel verder helpen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Zeer goed geholpen!

30 oktober 2020

Hi Maya,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je ondanks onze late reactie naar tevredenheid bent geholpen!

Fijne dag 🌱

Suzan - Team United Wardrobe

Verkopers op United wardrobe zijn ook niet…

Verkopers op United wardrobe zijn ook niet echt betrouwbaar. Annuleren een order omdat ze €10 meer geboden krijgen, aangeboden om mijn bod dan te verhogen. Maar ze wou toch perse een annuleringsverzoek (Ordernummer: ORD_3334478 twee minuten nadat ik het product had gekocht.
Tevens zijn de “drie werkdagen” ookal verstreken en nog steeds geen bedrag terug ontvangen. Het gaat om bijna €300
7 mails verder.. En nog geen reactie
Echt belachelijk dit echt..

30 oktober 2020

Hi Sanne,

Het spijt me om te horen dat het niet goed is verlopen. Ik zie gelukkig dat er contact is geweest met de support en het opgelost is!

Ik wens je nog een fijne dag 🌱

Erg goede klantenservice

Erg goede klantenservice, uitstekend geholpen!!

29 oktober 2020

Hi Bas,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je ondanks onze late reactie naar tevredenheid bent geholpen!

Fijne ervaring gehad

Fijne ervaring gehad.
Snelle reactie en een passende oplossing.

👏🏼

25 oktober 2020

Hi Eva,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen 🤗

Fijn en goed geholpen

Fijn en goed geholpen met mijn probleem. Vriendelijke klantenservice.

23 oktober 2020

Hi Puck,

Bedankt voor je review! Het doet ons goed om te horen dat je naar tevredenheid bent geholpen✨

Suzan - Team United Wardrobe

Ik probeer mijn ID te verifiëren

Ik probeer mijn ID te verifiëren maar het lukt niet.. ik kan niks uploaden.. en ik moet ook nog uitbetaald worden voor iets dat al paar dagen geleden is voltooid. Zou je even voor mij kunnen kijken? Ik had ook al gemaild maar ik krijg geen reactie ...
Zou je zo snel mogelijk willen beantwoorden en even naar me order nummer kunnen kijken want ik heb het geld nog steeds niet en het gaat om veel geld!!!! En ik kan mijn id ook niet verifiëren krijg een foutmelding

Order nummer: #ORD_3310870

21 oktober 2020

Hi Rianna,

Het spijt me om te horen dat het niet goed is verlopen. Ik zie gelukkig dat er reeds contact is geweest met de support en het opgelost is!

Geniet van je dag ✨

Suzan - Team United Wardrobe

Ik heb een paar dagen geleden schoenen…

Ik heb een paar dagen geleden schoenen gekocht op UW, maar nergens bevestiging en koper wist van niks. Wel is er geld afgeschreven van mijn rekening. Ik heb het direct gemeld bij de klantenservice maar ik kreeg nergens reactie terug. Ik zou graag mijn geld terug willen.

20 oktober 2020

Had een sieraad gekocht via united…

Had een sieraad gekocht via united wardrobe wat helaas kwijt is geraakt met de post.
Ben heel goed geholpen door de medewerkers van united wardrobe en ik heb mijn geld terug gekregen. Hartstikke fijn natuurlijk!

Ik gebruik UW al een tijdje om zelf kleding te verkopen en te kopen en het gebruiksgemak is hoog!

20 oktober 2020

Hi Danielle,

Bedankt voor je positieve review! Het doet ons goed om te horen dat je ondanks een vervelende situatie naar tevredenheid bent geholpen 💫

Suzan - Team United Wardrobe

Ik heb nogsteeds mijn geld niet…

Ik heb nogsteeds mijn geld niet ontvangen. Het verifiëren lukt niet en de uitbetaling ook niet. Ordernummer: ORD_3275263

16 oktober 2020

Hi Rosalie,

Bedankt voor je bericht. Ik zie dat je inmiddels al uitbetaald door ons! Dit staat uiterlijk vandaag op je rekening. Helaas hebben de uitbetalingen vertraging opgelopen waardoor het iets langer duurde dan je normaal van ons gewend bent. Sorry voor dit ongemak.

Wij doen ons best je in het vervolg weer binnen 24 uur te woord te staan. Fijne dag 🌱