ik heb begin juli een rtx 5060ti 16gb besteld. 3-5 werkdagen levertijd, maar na 2 weken nog steeds niet aangekomen. na veel gezeur en veel geanuleerde bestellingen heb ik het eindelijk gekregen. maar... Toon meer
UGS
Ik heb in juli/augustus 2025 drie RTX 5090’s besteld (ruim €6.500 vooruitbetaald). Slechts 1 GPU geleverd, de andere 2 nooit ontvangen. Daarna: geen reactie meer op mail/WhatsApp, telefoon wordt... Toon meer
Heb hier een Inno3D GeForce RTX 5060 Ti 16GB Twin X2 afgelopen maandagavond 21 juli besteld. Deze werd binnen de 3 werkdagen zoals op de site aangegeven verzonden op een donderdag 24 juli en kwa... Toon meer
Na wat rond gezocht te hebben kwam uwgamespecialist.nl als een van de goedkopere naar voren, en als Hollanders houden wij van goedkoper ;) NZXT Kraken koeler besteld, helaas iets te scheef gemeten... Toon meer
Wees bereikbaar via de telefoon!
Wees bereikbaar via de telefoon!
Ben duidelijk over de levertijd!
Heb hier een Inno3D GeForce RTX 5060 Ti…
Deze werd binnen de 3 werkdagen zoals op de site aangegeven verzonden op een donderdag 24 juli en kwam aan op zaterdag 26 juli via PostNL.
Het was netjes verpakt met luchtbellen vast gezet. Heel erg tevreden met mijn bestelling bij Uw Game Specialist.
geen terug betaling
grafische kaart besteld op zondag 04-05-2025
deze was op hun website op voorraad en zou de volgende dag kunnen geleverd worden.
Maandag niet opgestuurd. Dinsdag ook niet opgestuurd. Dus ik heb op dinsdag 06/05 deze kaart gecanceld en tot op het heden mijn geld niet terug gekregen.
ze hebben tot 3 keer gezegd dat ze binnen de 10 werkdagen mijn geld zou ontvangen. Ik heb het geld nog altijd niet terug gezien.
Dit zegt genoeg over deze webshop
DONT order
Iedereen die hier denkt te bestellen, niet doen.
google eens gputracker eu; als je ergens wilt bestellen aan een voordelige prijs, met stock.
Ik wacht reeds 2 Maanden en 16 dagen op een terugbetaling van een gecancelled order. Het order was gecancelled voor de verzending, heb het product nooit ontvangen een 5090.
bestelnummer:846892123
Ik zou hier niet meer bestellen en het niemand ook niet aanraden
Groetjes,
Robbe

Antwoord van UGS
Goede prijs en snel geleverd.
Scam
Bestelling geannuleerd, nog steeds geen geld terug na 2 maanden en klantenservice laat niets van zich horen.. Hier nu meerdere reviews van gelezen dus hopelijk helpt dit om andere te waarschuwen hier geen aankopen te doen.

Antwoord van UGS
Slechte communicatie en trage terugbetaling
Op 2 juni heb ik een videokaart besteld, in de veronderstelling dat deze binnen drie werkdagen verzonden zou worden. Na een week zonder enige communicatie stuurde ik een e-mail om te informeren naar de status van mijn bestelling. In reactie daarop ontving ik een bericht dat de videokaart op 12 juni verzonden zou kunnen worden, of dat ik de bestelling kon annuleren.
Ik heb toen besloten om de bestelling te annuleren. Sindsdien heb ik echter niets meer vernomen, behalve één e-mail die ik pas kreeg na het indienen van meerdere klachten bij de klantenservice. In die e-mail werd beloofd dat het bedrag uiterlijk op 27 juni zou worden terugbetaald. Tot op heden is het bedrag helaas nog steeds niet teruggestort.
Update 7/7/2025: Na posten van reviews werd ik in de avond gecontacteerd op 3 juli en heb ik eindelijk mijn geld terug ontvangen.

Antwoord van UGS
Na bestelling van een gpu.
Na bestelling van een gpu die op voorraad zou zijn, al dagen geen reactie. Niet via de mail en ook niet via Whatsappj. Na betaling van een aanzienlijk bedrag toch een beetje buikpijn. Laten we hopen dat het goed komt.

Antwoord van UGS
Snel en makkelijk besteld en zelfs…
Snel en makkelijk besteld en zelfs binnen de geachte levertijd in huis top
Onbetrouwbaar in levertijd, of misschien wel helemaal geen levering?
Als je levering conform overeenkomst niet kan nakomen dan moet je de levertijd op de website aanpassen. Op reviews wordt wel gereageerd, maar niet op mail en telefonisch is het bedrijf onbereikbaar. Telefonisch krijg je een bandje dat het erg druk is en ze je zodoende niet te woord kunnen staan. Maar ook dan, pas de levertijd aan als je het te druk hebt.

Voor mij de nummer 1 in gameartikelen
Een goede plek om je game artikelen te bestellen voor mij na deze ervaring de eerste plaats waar ik ga kijken dit is waar je moet zijn voor zowel professionele informatie en een goede prijsverhouding.
Wat ook gezegd mag worden is dat het door mij bestelde Playstation5 diskdrive eerder werd geleverd dan beloofd was
Eerder in mijn review noemde ik het een 'oplichterij'. De reden hiervoor was:
1. Er werd nooit op mijn WhatsApp-berichten gereageerd;
2. In het e-mailantwoord dat ik kreeg, stond dat de GPU niet op voorraad was en dat de verzending bijna twee weken vertraagd was.
3. Ik zie andere reviews waaruit blijkt dat mensen een vergelijkbaar proces hebben doorlopen.
4. Sommige 5-sterrenreviews op TrustPilot zijn erg verdacht; het lijken betaalde/botreviews zonder details of valse reviews. Zo beweerde iemand dat ze zeer nuttige suggesties kregen bij een aankoop, terwijl de klantenservice in het echt nauwelijks bereikbaar was.
Maar ik wil mijn oude conclusie nu terugnemen, aangezien er na het plaatsen van mijn review zeer positieve vooruitgang is geboekt.
1. Eindelijk ontvang ik meerdere reacties op mijn eerdere WhatsApp-berichten. Ik kreeg updates over mijn terugbetaling en een zeer positieve levertijd als ik besluit mijn bestelling te behouden.
2. Ik kreeg dinsdag een track-tracelink van PostNL, zoals beloofd in WhatsApp. Het pakket werd verzonden zoals afgesproken.
3. Ik werd benaderd door de medewerker van UGS (Jeroen) en hij is erg behulpzaam en de communicatie is proactief.
Voorlopig is de status van mijn pakket gewijzigd in: 'Bezorgtijd wordt berekendDoor drukte duurt de bezorging wat langer dan normaal. We bezorgen je pakket zo snel mogelijk.'
Als het succesvol kan worden bezorgd met het juiste product, zal ik mijn review opnieuw bijwerken.
Voorlopig heb ik het gevoel dat het geen oplichterij is, maar een bedrijf dat worstelt met leveringsbeheer en klantenservice, vanwege een tekort aan personeel.
Ik hoop echt dat ze dit kunnen omdraaien, want de prijzen en de website zijn echt concurrerend in vergelijking met andere webwinkels.
Ik geef voorlopig 2 ster extra, vanwege verbeterde communicatie nadat de recensie was geplaatst
Na 3 weken wachten pas product ontvangen
Al 3 weken aan het wachten op mijn bestelling van €1000. Alleen via de mail te bereiken, want telefonisch krijg je 24/7 hetzelfde bandje te horen dat het druk is. Via WhatsApp heb ik op meerdere berichten nooit een antwoord ontvangen en met de mail krijg je maar 1x per week antwoord.
Update: Bestelling eindelijk in ontvangst mogen nemen en samen tot een oplossing kunnen komen. Echter moet de communicatie echt beter; als dit zo aanhoudt, is het voor veel klanten gauw einde oefening.

Antwoord van UGS
17 juni videokaart besteld met het…
17 juni videokaart besteld met het beloften van 3 dagen levertijd afgewacht niks binnengekregen geprobeerd om contact op te nemen die ik heb gekregen, zeiden ze dat ze het niet hebben op voorraad en hebben ze mij verteld dat ze die dinsdag zouden binnenkrijgen en dat ik uiterlijk donderdag mijn kaart zou kunnen verwachten. Het is nu dinsdag ik heb paar berichten gestuurd nog niks gehoord ben benieuwd of de beloften wordt gehouden en dat ik het donderdag binnenkrijg.. momenteel geef ik 1 ster

Videokaart besteld
Videokaart besteld, binnen 3 werkdagen verzonden stond er. Na een week nog niet verzonden dus maar een mail verzonden, paar dagen later ook geen reactie op mijn mail en toch maar proberen te bellen, alleen dit stond uit. Een whatsapp bericht verstuurd met wanneer het verzonden wordt. Na enkele dagen eindelijk reactie dat zij de videokaart niet op voorraad hebben en zij deze eind volgende week verwachten te ontvangen. Weer een week verder, vraag ik of ik kan verwachten dat de bestelling wordt verzonden. Na enkele dagen eindelijk reactie met dat zij mijn bestelling hebben geannuleerd mbt foute tekst op hun website.
Meer dan 2 weken zitten wachten om vervolgens alleen te horen dat ze mijn bestelling geannuleerd hebben.

Antwoord van UGS
Teleurstellende service en moeizame terugbetaling
Ik bestelde een artikel dat als op voorraad werd weergegeven, maar na het plaatsen van mijn bestelling bleek dat het toch niet beschikbaar was. Ik vroeg om een terugbetaling, maar moest talloze e-mails sturen voordat ik eindelijk mijn geld terugkreeg. Een frustrerende en tijdrovende ervaring. Ik neem het risico niet meer om opnieuw bij deze site te bestellen.

Waardeloze klantenservice
Voeding besteld waarbij op de website wordt aangegeven dat de bestelling binnen 3 werkdagen verzonden zou worden. Een week verder nog niks ontvangen, ook geen verzendbevestiging.
Bellen met de klantenservice krijg je een automatisch antwoord: "momenteel hebben we het te druk dus kunnen niet telefonisch helpen" en aangeven het via whatsapp te proberen of via email.
Via whatsapp na 1.5 dag nog geen antwoord. Antwoord op de email zit ik nog te wachten.
Volgende keer maar wat meer betalen bij een andere verkoper.

Antwoord van UGS
Ze vragen al om een review terwijl ik…
Ze vragen al om een review terwijl ik nog niet eens mijn pakket heb gekregen terwijl er al een week voorbij is.
Er is ergens iets fout gegaan en ze zeggen dat ik hem morgen krijg. Dat is buiten de beloofde levertijd maar ze doen hun best.

Antwoord van UGS
Waardeloze service. Denk 3x na voordat je hier iets besteld…
Ik schrijf normaal gesproken nooit reviews maar voor deze webshop maak ik een uitzondering
Ik had een gpu gekocht op 18 mei. Op de webshop stond duidelijk bij dat als de bestelling op een werkdag voor 16 uur was geplaatst hij nog dezelfde dag zou worden verzonden. Dat is dus niet het geval geweest. Na 2 dagen niks te horen van de webshop had ik geprobeerd om telefonisch contact op te nemen. Echter kreeg ik te horen dat ze “te druk” zijn. Ik had daarom een whatsapp bericht gestuurd waar ze amper op reageren. Twee dagen verder kreeg ik een bericht terug dat ze leveringsproblemen hebben (zo typisch) en dat ze het product volgende week binnen krijgen. Naar mijn mening hadden ze dit direct moeten melden en niet moeten wachten totdat je als consument zelf actie onderneemt. Een week later kreeg ik een track&trace code. Ik dacht eindelijk komt hij mijn kant op, doen ze nog eens 7 dagen langer over om het pakket aan postNL te overhandigen. Echt een waardeloze service….
Voor iedereen die overweegt om iets te kopen: Denk 3x na voordat je iets bij deze webshop besteld. Ik schrijf dit niet om de webshop in slecht daglicht te zetten maar puur uit ergernis van hun service.