UGS

ik heb begin juli een rtx 5060ti 16gb besteld. 3-5 werkdagen levertijd, maar na 2 weken nog steeds niet aangekomen. na veel gezeur en veel geanuleerde bestellingen heb ik het eindelijk gekregen. maar... Toon meer

Ik heb in juli/augustus 2025 drie RTX 5090’s besteld (ruim €6.500 vooruitbetaald). Slechts 1 GPU geleverd, de andere 2 nooit ontvangen. Daarna: geen reactie meer op mail/WhatsApp, telefoon wordt... Toon meer

Heb hier een Inno3D GeForce RTX 5060 Ti 16GB Twin X2 afgelopen maandagavond 21 juli besteld. Deze werd binnen de 3 werkdagen zoals op de site aangegeven verzonden op een donderdag 24 juli en kwa... Toon meer

Na wat rond gezocht te hebben kwam uwgamespecialist.nl als een van de goedkopere naar voren, en als Hollanders houden wij van goedkoper ;) NZXT Kraken koeler besteld, helaas iets te scheef gemeten... Toon meer

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Na 3 maanden nog steeds geen videokaart en €2599 kwijt.

Op 15 december 2024 heb ik bij Uw Game Specialist een ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 besteld voor €2599. Deze is tot op de dag van vandaag nog steeds niet geleverd of terugbetaald...

Toen het pakket op 19 december eindelijk bezorgd werd (na eerdere vertragingen), bleek het simpelweg leeg te zijn. De doos was open geweest en opnieuw dichtgeplakt met doorzichtige tape. Ik heb het pakket direct geweigerd, zoals ook door de bezorgdienst werd geadviseerd. Vanaf dat moment begon een frustrerend traject.

Ondanks dat ik direct melding heb gemaakt en duidelijke foto's heb gestuurd kreeg ik steeds vage antwoorden of werd er naar PostNL gewezen. Pas op 10 maart, bijna drie maanden later, werd er eindelijk beloofd dat het bedrag terugbetaald zou worden. Maar zelfs dat is niet gebeurd. De terugbetaling via PayPal werd geannuleerd en ik wacht tot op de dag van vandaag (21 maart) nog steeds op mijn geld.

Wat ik vooral kwalijk vind:

- Er werd nauwelijks initiatief vanuit Uw Game Specialist genomen om dit goed op te lossen.
- Telkens moest ik zelf achter updates aan.
- Beloftes werden niet nagekomen en communicatie was onduidelijk of traag.

Er is simpelweg geen gevoel van urgentie of verantwoordelijkheid voor een klant die €2599 is kwijtgeraakt.

Ik heb het product nooit ontvangen, het pakket was bij levering leeg, en drie maanden later is het geld nog steeds niet terug. Dit is voor mij reden genoeg om nooit meer iets bij Uw Game Specialist te bestellen en anderen te waarschuwen voor hoe er met dit soort situaties wordt omgegaan.

Hopelijk wordt dit alsnog opgelost, maar de schade is al lang gedaan...

— Ruben

Order #UGS7728

(Edit: Door het plaatsen van negatieve reviews is gelukkig dit keer wel gereageerd en na een paar dagen is eindelijk het aankoopbedrag teruggestort.)

15 december 2024

Antwoord van UGS

Hartelijk dank voor je uitgebreide review. We vinden het erg vervelend om te lezen hoe je deze situatie hebt ervaren en begrijpen volledig dat dit voor veel frustratie heeft gezorgd.

Het proces rondom jouw zending heeft bij PostNL helaas uitzonderlijk lang geduurd. Zij gaven aan dat het pakket volgens hun registratie correct en verzegeld was afgeleverd. Hierdoor was het voor ons niet eenvoudig om direct actie te ondernemen, aangezien we afhankelijk waren van hun onderzoek en terugkoppeling.

Desondanks hebben we – na zorgvuldige afweging – besloten om je verhaal te geloven en op basis van vertrouwen en klantgerichtheid het volledige aankoopbedrag alsnog aan je terug te betalen. Dit is een uitzondering op onze gebruikelijke procedures, maar we vonden het belangrijk om in jouw geval coulant te handelen, juist omdat we begrijpen hoe vervelend en onzeker dit voor je is geweest.

Nogmaals onze oprechte excuses voor de gang van zaken en de lange doorlooptijd. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit intern om dit soort situaties in de toekomst beter te kunnen managen.

Bestelling videokaart, geen status updates tot je zelf contact moet zoeken.

Ik had een ASUS TUF GeForce RTX 4070 Ti Super 16G Gaming Videokaart besteld. Die aangegeven stond met 3 dagen levertijd. Na een week was mijn bestelling nogsteeds in afwachting. Telefonisch was het niet mogelijk ze te bekijken "want het is druk" luid het bandje. Via whatsapp kreeg ik pas gehoor na een mail de volgende dag waarvoor ik het ticket moest heropenen, persoonlijk vind ik het raar dat een ticket wordt gesloten als het bedrijf zelf niet binnen 24 uur kan reageren maar goed. Nu heb ik een bericht gekregen dat de kaart er niet meer is en dat ik binnenkort mijn geld terug krijg. Als het geld terug krijgen nog binnen een dagen is gebeurt, wil ik misschien overwegen er twee sterren van te maken.

10 maart 2025

Antwoord van UGS

Bedankt voor je feedback en onze excuses voor de gang van zaken.

Het automatisch sluiten van tickets is een functie van het WhatsApp-platform waar wij helaas geen invloed op hebben. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen je ervaring mee om onze service verder te verbeteren.

Normaal gesproken kunnen we een videokaart altijd nabestellen, maar in dit geval bleek het om een EOL (End of Life) artikel te gaan, waardoor we deze helaas niet meer konden leveren. We vinden het erg vervelend dat je hierdoor langer hebt moeten wachten en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

Mocht je verdere vragen hebben of als we ergens bij kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

Zeker een aanrader

Snachts besteld en die zelfde dag verzonden. En volgende dag in huis.
Klantenservice benaderd of de bestelling doorgevoerd was en vrijwel meteen antwoord.
Top bedrijf dankjewel

12 maart 2025

Zie Kitguru dat zegt genoeg over de…

Zie Kitguru dat zegt genoeg over de praktijken hier

9 maart 2025

Antwoord van UGS

Wij vinden het belangrijk om eerlijke en op feiten gebaseerde beoordelingen te ontvangen. Daarom willen we graag duidelijk maken dat u geen bestelling bij ons heeft geplaatst en dus geen ervaring kunt delen over onze service of levering.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of op zoek zijn naar een product, dan helpen wij u uiteraard graag verder via onze klantenservice.

Zeker aan te raden

Half uurtje voor half 4 besteld, netjes volgens afspraak dezelfde dag verzonden. Heel stipt. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

25 februari 2025

Weinig communicatie

Ik heb begin februari hier een RTX 5090 besteld, met een geplande levering eind februari. Helaas moest ik langer wachten dan gehoopt. Omdat ik al zo lang op mijn GPU wachtte, werd ik ongeduldig en ben ik hier actief achteraan gegaan.

Ik kon ze telefonisch niet bereiken, en per e-mail kreeg ik ook niet altijd snel een reactie. Uiteindelijk ben ik zelf langsgegaan om mijn bestelling op te halen. Ondanks een prettig gesprek, vind ik het belangrijk om eerlijk te blijven in mijn review.

Ik heb niet eerder een bestelproces op deze manier meegemaakt en daarom geef ik 3 sterren.

27 februari 2025

Mijn bestelling is geannuleerd zonder…

Mijn bestelling is geannuleerd zonder enige reden. Ik moest zelf contact opnemen waarom ze dat gedaan hadden, waarna ik wel een reden heb gekregen en uitleg gehad wanneer ik het bedrag terug gestort krijg.

18 februari 2025

Antwoord van UGS

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling onverwachts wordt geannuleerd. Direct na de annulering hebben we een e-mail gestuurd met uitleg over de reden hiervan. De prijs van de RTX 4070 was onjuist weergegeven (circa €130), wat helaas een fout in ons systeem was.

Onze excuses voor het ongemak. We begrijpen dat dit niet de ervaring is die je had gehoopt. Mocht je verdere vragen hebben of als we nog iets voor je kunnen betekenen, laat het ons dan gerust weten.

Preorder gedaan voor de Asus Astral…

Preorder gedaan voor de Asus Astral 5090 op 20 januari. In eerste instantie werd gezegd dat deze gegarandeerd op 7 februari verzonden zou worden (later kwamen ze hier op terug). Sinds twee weken sta ik volgens uwgamespecialist op nummer 1 om een 5090 te ontvangen. We zijn nu echter bijna twee weken verder en nog steeds heb ik geen Astral 5090 of een vergelijkbaar alternatief ontvangen, terwijl er op de website wel steeds wat voorraad verschijnt van verschillende 5090's. Erg vaag allemaal.

Update: inmiddels heb ik inderdaad met de MSI 5090 Gaming Trio OC een alternatief gekregen. Deze is echter niet zo luxe als de Astral en ik heb geen korting gekregen. Preorderen kan ik derhalve niet aanraden bij uwgamespecialist - je moet er continu achteraan, reageren dus niet proactief en pas na het schrijven van een 1-ster-review hebben ze opeens wel een beschikbaar. Kan natuurlijk toevallig zijn, maar gezien de andere kritische reviews lijkt het wel een patroon te zijn. Desalniettemin is de uiteindelijke afhandeling wel prettig gegaan. Ze blijven professioneel reageren, ondanks dat ik bijna dagelijks er bovenop zat, en ook was de videokaart heel goed en netjes verpakt.

19 februari 2025

Antwoord van UGS

We begrijpen dat de situatie rondom de levering van de Asus Astral 5090 erg frustrerend was en het spijt ons voor de onduidelijkheid en het lange wachten. Gelukkig hebben we inmiddels een alternatief kunnen leveren. We waarderen je geduld en je vertrouwen in ons. Mocht je nog vragen of verdere ondersteuning nodig hebben, laat het ons gerust weten!

levering duurde veel langer dan…

levering duurde veel langer dan aangegeven, klantenservice enorm slecht bereikbaar! erg jammer, voor mij de laatste keer als ze dit niet snel oplossen

9 februari 2025

Antwoord van UGS

Bedankt voor je geduld en je bericht. We begrijpen dat het vervelend was om langer te moeten wachten dan verwacht. Onze oprechte excuses voor de vertraging! We zijn blij om te horen dat je PlayStation 5 inmiddels is geleverd en hopen dat je er veel plezier aan beleeft. Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. Veel gameplezier! 🎮

5 Februari 2025 playstation 5 besteld.

5 Februari 2025 playstation 5 besteld.
Ook gelijk betaald €565 .
Tot op heden nog steeds geen playstation ontvangen. Via de app wordt soms gereageerd en wordt er gezegd dat hij verstuurd is. Hopende dat hij spoedig geleverd wordt.

Update 14-2
Playstation 5 is vanmorgen geleverd.

5 februari 2025

Veel gameplezier! 🎮

Inmiddels 3 weken verder en mijn…

Inmiddels 3 weken verder en mijn bestelling nog niet ontvangen. Op whatsapp, Email en telefoon wordt amper gereageerd. 3 keer over werd mij verteld dat mijn bestelling eraan zit te komen wat dus niet waar bleek te zijn. Tot de dag van vandaag nog niets ontvangen en wederom geen reactie of update. Website is een dikke clickbait.

23 januari 2025

Antwoord van UGS

Vervelend om te horen dat je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen. We hebben jouw gegevens nagekeken, maar we kunnen helaas geen order vinden op jouw naam. Zou je contact met ons willen opnemen via klantenservice@uwgamespecialist.nl met je bestelnummer en gegevens? Dan helpen we je graag verder en zoeken we dit zo snel mogelijk voor je uit.

We horen graag van je!

Lang wachten op reactie

Ik heb voor 1 week terug wat besteld en had daar niks verder over gehoord. Dus ik dacht laat ik ze appen/bellen maar duurt helaas lang voordat je antwoord hebt

5 februari 2025

Prima service

Helaas konden ze de aangegeven levertijd tussen 3 - 5 werkdagen niet nakomen maar dit hebben ze prima opgelost door een duurdere versie te sturen.
Kortom een prima zaak!!!!

27 januari 2025

Ps5 niet op tijd geleverd

Update:
Vandaag de ps5 ontvangen! Uitstekende service door een upgrade te ontvangen! Nogmaals bedankt

Algemeen
Op 17 januari ps5 besteld. Dacht voor 16.00 uur besteld volgende dag geleverd.
Na eerste contact werd gezegd 3 tot 5 werkdagen levertijd, mogelijk zelf verkeerd gezien. Overal op de site staat wel levering volgende dag wat zeer verwarrend is

Verzending
Momenteel wacht ik nog steeds op mn ps5. Afgelopen vrijdag 24 Jan werd mij aangegeven dat vandaag de ps5 verstuurd zou worden.
Vandaag proberen te bellen maar een bandje geeft aan extreme drukte. Vanochtend en vanmiddag ook geappt om te vragen of mijn ps5 vandaag verstuurd wordt, geen enkele reactie

Klantenservice
Slechte service. Beloven dat een order verstuurd wordt, maar hoor niets. Mag toch wel verwachten dat er pro actief wordt gecommuniceerd wanneer een product niet leverbaar is

28 januari 2025

Maken hun eigen slogan meer dan waar!

Omdat ik in mei 2024 erg positief verrast werd door de service van dit bedrijf, heb ik in november wederom contact opgenomen toen ik op zoek was naar een custom build PC voor foto- en videobewerking.
In goed overleg is er veel mogelijk. In dit geval was het Iddo die erg met mij heeft meegedacht en met mooie oplossingen is gekomen. Geen vraag is te gek. Echt advies op maat.
Hun slogan: "maakt shoppen weer persoonlijk" is dan ook meer dan toepasselijk.
Ook na de levering in december heb ik gewoon contact op kunnen nemen met vragen.
Tot nu toe ben ik ook zeer tevreden met dit mooie, snelle en stille 'bakbeest'.

24 december 2024