vanhouthorloges.nl Reviews

1,7

Echt grappig.... een armband besteld. Maar de betaling lukte niet. Dus ik stuur een mail, of ik anders kon betalen. Meteen kreeg ik reactie en kon via iDeal betalen. Maar vervolgens niets meer... Toon meer

Na op 18/08 een horloge besteld te hebben en 20/08 een bevestiging te hebben gehad was het onmogelijk om in contact gekomen met het bedrijf Er werd wel gemaild laat je e-mail achteren tel nummer da... Toon meer

Mooi horloge uitgezocht. Er wordt vermeld op de site dat de zending gevolgd wordt en dat het wat vertraging op kan lopen. Op verschillende manieren gebracht informatie te verkrijgen waarom de zendi... Toon meer

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heb nog steeds niks

Heb nog steeds niks. Wel betaald en 20 mails gestuurd. Maar jullie reageren nergens op. Zeer slecht, en erg teleurgesteld

14 september 2020

Afwerking horloge en afdeling Sales

Afwerking horloge: mager. Levering horloge in een bubbeltjesenvelop zonder gereedschap om de schakels van het horloge te verwijderen. Geen reactie van afdeling Sales op mijn vraag over levering.

Ik heb 2x eerder besteld bij diverse Nederlandse leveranciers van houten horloges dus ik weet wat kwaliteit is. Jammer, dit is een gemiste kans.

14 september 2020

Ik ben niet tevreden over de service

Ik ben niet tevreden over de service. Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn horloge. Op zich niet erg, maar als ik meerdere malen contact opnam (zowel via mail en chat) met de vraag hoe dit kwam heb ik nooit antwoord gekregen! Ik had het gevoel dat ik belazerd was tot ik ze op een dag ontvangen had. Ik vind dit zeer spijtig!

11 september 2020

mijn bestelling heb ik gedaan op 12…

mijn bestelling heb ik gedaan op 12 augustus
ondanks meerdere mails van mijn kant, heb ik geen horloge ontvangen en ook geen reactie op mijn mails daarover. slechte zaak!

ik blijf hopen dat er alsnog een correcte reactie komt of terugstorting van het betaalde bedrag ..

9 september 2020

Ik heb niks ontvangen

Ik heb niks ontvangen, wel betaald.
Er wordt op mail niet gereageerd.
Ik lees veel van dit soort klachten. Lijkt op een stel oplichters.

9 september 2020

Slecht

Slecht, horloge nog niet ontvangen, wel betaald, ik krijg geen contact met de verkoper.

7 september 2020

Wachten, wachten en nog eens wachten

Ben absoluut niet tevreden over de service. Op 9 augustus een bestelling geplaatst voor een verjaardag op 15 augustus. Tot op heden (inmiddels 7 september) nog geen pakketje mogen ontvangen. Klantenservice is moeilijk bereikbaar en reageert laat of niet. Hoop binnenkort als nog een oplossing te mogen ontvangen, mijn geduld begint langzaam op te raken, beetje vreemd na één maand,

7 september 2020

Simpel

Simpel, je besteld iets, je krijgt een mail dat het onderweg is en daarna hoor je niets meer, kan ook geen kontakt opnemen helemaal niets.

5 september 2020

We zouden geld retour krijgen maar na…

We zouden geld retour krijgen maar na herhaaldelijk aandringen wanneer dit zou gebeuren pas gekregen. We werden zelfs geblokkeerd op messenger toen we verhaal wouden halen. Zeer slechte ervaring met dit bedrijf en kopen hier nooit meer iets.

5 september 2020

Op 07-08-20 een horloge besteld en…

Op 07-08-20 een horloge besteld en betaald, zou geleverd worden tussen 08- en 11-08-20, nog altijd niets ontvangen. Verschillende mails gestuurd, nooit maar enig antwoord ontvangen. Alle begrip dat het in deze tijden niet allemaal.even vlot, vlug verloopt, maar geen enkele reactie krijgen, vind ik toch niet beleefd. Ik wil,gewoon graag weten wanneer het horloge kan geleverd worden.

4 september 2020

Ik heb nog steeds het horloge niet…

Ik heb nog steeds het horloge niet ontvangen en op mijn mail en chatverzoek heb ik nog steeds geen antwoord ontvangen.
Ik zou Van Hout absoluut niet aanbevelen met zulke slechte service en bereikbaarheid en ik moet nog maar zien of ik mijn bestelling met nummer 1270 ooit ontvang

4 september 2020