Heel slechte ervaring Producten retour gestuurd Ik heb de retour labels Er zou 1 kostuum niet toegekomen zijn Waardoor ik rappel tot betaling kreeg Ik verschillende mails stuurde met bewi... Toon meer

Zoon had carnaval kostuum besteld, levering geen probleem, retour dramatisch. Je moet er zelf achterheen, dan bewijs aanleveren dat je het hebt opgestuurd want in hun registratie is het niet te vinden... Toon meer

Rond Halloween 2024 een grote bestelling geplaatst, maar niets paste. Alles netjes retour gestuurd volgens hun regels. Toch een rekening van €20 gekregen. Na veel heen en weer mailen, waarbij ik alle... Toon meer

Zeer slechte ervaring met retouren. Het pakketje netjes binnen gekregen, maar het grootste deel retour gestuurd (11 maart). Meer dan 2 maanden geleden en nog steeds niet m'n terugbetaling ontvangen. O... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vind al uw goedkope carnavalskleding, Halloween outfits, maskers en feestartikelen voor verkleedfeesten, themafeesten, vrijgezellenfeest, Kerstmis of Valentijnsdag...

2,0

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer

Zeer, zeer slechte klantenservice!!
Helaas heb ik geen goede ervaringen met dit bedrijf!
Over bestellen en leveren kan ik niks zeggen, dit ging keurig en netjes op de afgesproken tijd. Maar het retour zenden en het verwerken van je retour is echt slecht! er wordt niet gereageerd op mails met je vragen, ze zijn telefonisch slecht bereikbaar en dan heb je eindelijk iemand aan de lijn dan zijn ze zeer ongeïnteresseerd en klant onvriendelijk! Ook het verwerken van je retour duurt een eeuwigheid, waardoor je erg lang moet wachten op je geld!

1 april 2022

Dear customer,
We are sorry that your shopping experience was not to your liking, thank you for your feedback which will help us to improve our customer service. We confirm that your return has been correctly refunded.

Vegaoo zijn oplichters!

Zeer kwalijke zaak.

Op 22 februari 2022 bestelling gedaan van € 315,44 voor carnavalsartikelen. Op maandag 28 februari alles netjes retour verzonden. 4 weken later, al 10 keer gemaild en gebeld, ik krijg mijn geld niet terug. Als ik bel met de klantenservice wordt de verbinding verbroken.

Ik eis dat jullie mijn geld terug storten!

29 maart 2022

Good morning,

As per the emails exchanged with our customer service, we asked you for the shipping receipt of your return to confirm that the package was delivered, but as you stated, the receipt was lost. You will have to wait for your return to be processed by the central warehouse in France, or you can reply to the emails exchanged with our customer service department with proof that the return was shipped to the address provided.

Yours sincerely,

Retourservice

Carnavalspakje besteld, snel binnen gekregen. Vervolgens retour gedaan, omdat het toch niet mijn ding was. Op 11 maart retour gedaan, maar nog steeds staat er een bedrag open. Aan alle andere reviews te zien gaat er iets goed mis bij de retouren.

Update; contact gehad met de klantenservice, snelle reactie terug. Zij vertelde mij dat ze de terugbetaling gingen verwerken. Ik wacht het af en pas mijn review hierop aan >> geld terug ontvangen, snelle afhandeling uiteindelijk. Alleen wel zelf achteraan moeten gaan

29 maart 2022

Good morning,

We are sorry for the delay in processing your return, please contact our customer service by email (klantenservice@vegaoo.nl) and send us the return shipping receipt so that we can initiate your refund.

Kind regards,

Na trustpilot review achter te laten eindlijk geld terug gehad!..

Vegaoo heeft eerder gereageerd op mijn slechte review bij trustpilot. Daarin beweerde zij dat ze mijn geld hadden terug gestort op 1503. Nadat ik daar op gereageerd had dat dat niet het geval was en weer mijn mening had gegeven over hun hebben ze eindlijk op 2103 werkelijk waar mijn geld terug gestort!
Ik geef dit aan omdat ze mijn geld hebben geretourneerd maar heel eerlijk, als zij hun belofte zoals op de site aangegeven gewoon nakomen dan had het nooit zover hoeven komen. Geen haar op mn hoofd die daar ooit nog iets koopt!

28 maart 2022

Good morning,

We are sorry for the problems you had with your shopping experience on our site and would like to thank you for your report which will help us to improve the service we offer.

Zeer slechte retourservice

Zeer slechte retourservice. Het pakket was snel bezorgd, maar omdat niet alles naar tevredenheid was heb ik het pakket terug gestuurd.

In de mail kreeg ik een bevestiging van mijn retouraanvraag en dat het 14 dagen kon duren om deze te verwerken. Inmiddels zijn die 14 dagen al een paar weken verstreken en nog steeds geen geld terug. Ook op mijn vele e-mails is niet gereageerd.

Helaas nu via mijn bank een fraudeonderzoek laten instellen, wat gelukkig kon omdat ik via m'n creditcard had betaald. Hopelijk krijg ik - op welke manier dan ook - alsnog m'n geld terug. Daarnaast zou een compensatie van Vegaoo voor de schandalig slechte service ook op z'n plaats zijn.

24 maart 2022

Dear customer,

we are very sorry for the delay in processing your return, we confirm that the return was refunded on 24/03 on the same payment method used.

Pakket retour

3 weken geleden pakketje terug gestuurd…nog geen enkele reactie dat het pakket ontvangen zou zijn laat staan geld retour. Ik vrees het ergste na alle reacties die ik hier lees!

22 maart 2022

Dear customer,

We are very sorry about the delay in processing your return, please contact our customer service for further assistance.

Geen reactie

Ik heb eind februari een retourzending verstuurd. Al diverse keren om een update gevraagd, maar totaal geen reactie. Op de site staat dat de verwerking 2 weken is maar we zijn nu al bijna 4 weken verder! Daarbij heb ik zelf mijn retourzending moeten betalen en dan nog zo’n slechte service!!!

30 Maart; het is nu 5 dagen nadat jullie belooft hebben te betalen maar ik heb nog niets ontvangen.. ik hoop echt dat jullie deze belofte wel echt gaan waarmaken en dat dit geen loze belofte is..

3 april: ik heb mijn geld binnen.. jammer dat het zo heeft moeten lopen.. en dat ik voor deze ellende ook nog verzendkosten heb moeten betalen 😞

22 maart 2022

Dear customer,

We are very sorry for the delay in processing your return, we confirm that your return has been refunded, you will receive the funds within a few days on the same payment method you used.

Retour word niet verwerkt

Ik heb voor carnaval een grote bestelling geplaatst en deze ook voor carnaval terug gestuurd, tot op de dag van vandaag nog geen mail ontvangen dat het pakket in ontvangst is genomen. Mijn track en trace geeft aan dat dit pakket op 2 maart is afgeleverd bij hun. Al een aantal keer gebeld maar word elke keer eruit gegooid…heel slecht is dit en ik wil mijn geld graag terug hebben !!

21 maart 2022

Geen geld na retournering

Op 1 maart 2022 een pakket teruggestuurd. Via track&trace van Postnl zie ik dat deze op 2 maart 2022 is afgeleverd. Vandaag gebeld om te vragen waar mijn geld blijft, maar een Engels sprekende dame gooit de haak erop. Slechte service!

Edit 26-3-2022: het geld is gelukkig teruggestort.

17 maart 2022

Dear customer,

we are very sorry for the delay in processing your return, we confirm that the return was refunded on 17/03 on the same payment method used.
If you have not yet received your refund, please contact our customer service.

Kindest regards,

Was een beetje bang door de reviews dat…

Was een beetje bang door de reviews dat ik mijn pakketje niet zou krijgen. Maar alles erg snel gekregen. Zondag besteld en woensdag erna vanuit Frankrijk ontvangen. Ik heb verder geen aandelen oid.

16 maart 2022

Bestel hier niet!!!

Ik heb mijn bestelling 5 februari retour gestuurd en heb nog steeds geen bevestiging gekregen dat het is aangekomen. Retourbewijs van postnl bewaard.

Ik heb 20 februari een mail gestuurd en nog steeds geen reactie gekregen. Daarna nog een formulier ingevuld op hun site en ook daar nog steeds geen reactie op. Ze zeggen dat ze binnen één dag reageren maar hier weinig van te merken!

Ook nog een half uur in de wachtrij gestaan maar na een half uur gooien ze je van de lijn.

Mijn klarna betaling staat ondertussen nog steeds open en wordt niet aangepast. Ik ben niet van plan deze bestelling te betalen!!!

8 maart 2022

Good morning,

We are sorry for these delays in processing your return. We will proceed with the immediate refund of your order, you will receive a confirmation from Klarna.

Pakket nooit geleverd

Een week voor carnaval bestelde ik een paar pakjes voor mijn dochter. Deze zouden drie dagen voor carnaval geleverd worden, maar is nooit gearriveerd. Het geld kreeg ik wel terug, maar tijdens carnaval (zonder de drukte) zat ik zonder pakje voor mijn dochter.

7 maart 2022

Good morning,

We are sorry for this delay, unfortunately there seems to have been an exceptional problem with your shipment. We confirm that the full refund has been made.
Kindest regards,

helaas nog niet eens 1 ster waardig.

helaas nog niet eens 1 ster waardig.
gezien alle slechte revieuws de hoop dat het artikel goed was maar helaas.
zelfde dag van bestellen kon het al niet meer geannuleerd worden. Nu 3 weken verder geen enkele reactie of de retour aangekomen is, dit kan ik echter zelf wel zien met de track and trace code. Verschillende mails gestuurd voor de refund maar tot op heden geen enkele reactie. Heel jammer dus niet bestellen bij dit bedrijf.

Update, inmiddels mijn geld van retour ontvangen mijn dank ervoor!

7 maart 2022

Good morning,

We are sorry for these delays in processing your return. We will proceed with the immediate refund of your order.

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. 2de keer op rij te laat geleverd, waardoor carnaval al voorbij was. Geen update van vertraging in levering. Geen antwoord op vraag om inlichtingen. En als kers op de taart zijn ook nog de retourkosten zelf te bekostigen. Hier bestel ik dus nooit meer. Schandalig!

2 maart 2022

Niks ontvangen

Op 17 februari besteld en nog niks gehoord of ontvangen?! Had voor 72 euro besteld en zelf dan komt er nog 6 euro verzending bij. Wil graag mijn geld terug maar niemand reageert via de klantenservice

1 maart 2022

Slechte service

Een bestelling met paypal betaling geplaatst, leveradres wordt door paypal doorgestuurd naar de site maar achteraf gezien dat het land foutief werd overgenomen. NL ipv BE, dus als goede klant bel ik om dit te melden en er voor te zorgen dat dit goed loopt. Vriendelijke vrouw aan de lijn en het ging geen enkel probleem zijn volgens haar. Dag erachter werd plots het order geannuleerd omdat wij het verkeerde land hadden gekozen. Order terug betaald en wij moesten het opnieuw plaatsen. op zich geen probleem, maar ondertussen was er anderhalve week tussen en werd het dringend, hun levertijd van 3-4 werkdagen was plots ook meer dan een week en werden we genoodzaakt om een expres levering te nemen om de pakjes voor de kinderen optijd te krijgen. Ik heb dan alle info, inclusief screenshots paypal met juiste adres, nogmaals doorgestuurd en gevraagd om de levering terug te betalen omdat dit toch bij hun lag volgens mij. Het antwoord was "U heeft zelf voor die expres levering gekozen, u had evengoed een gewone leveringen kunnen kiezen". Het argument dat het anders te laat geleverd werd, na carnaval op school was blijkbaar niet voldoende. Dat de eerste bestelling 2 weken op voorhand was en dat zij pas reageerde op onze opmerking was ook niet genoeg. Alles dat bij hun mis ging was onze keuze.
Daarnaast was alleen de eerste dame die ik aan de lijn had goed te verstaan en vriendelijk. Haar collega's daarna hadden 0,0 interesse, duidelijk tegen hun zin aan het werk en een slechte verbinding.

24 februari 2022

Extra 15 euro verzendkosten betalen en…

Extra 15 euro verzendkosten betalen en dan nog niet de dag erna in huis hebben en niet eens mijn pakket kunnen vinden. Ik vertrouw het niet, bespraar je geld en bestel ergens anders ik denk dat mijn pakket niet meer aankomt, Ik hoor graag van het bedrijf snel meer!

Ondertussen een maand verder en er werd me een week geleden al gezegd dat mijn geld terug zou worden gestort ook dit is nog niet gebeurd. Mag hopen dat ik mijn 70 euro nog terug krijg

24 februari 2022

Slechte service!

Artikel besteld op 21 februari en zou deze vandaag op 23 februari ontvangen. Tot op heden nog steeds niks ontvangen en ook bij de track & trace is nog niks ontvangen. Vervolgens gebeld naar vegaoo waarna ik via een zeer ongeïnteresseerd medewerkster te horen kreeg dat er een storing was waardoor het pakketje waarschijnlijk niet zal komen. “Denk ik, weet ik veel” waren haar woorden. Een minuut later verteld ze dat het pakketje denkelijk toch nog komt, maar ze weet t niet zeker.

Ik krijg het idee alsof ze maar wat verzint. Ik wil graag duidelijkheid!

Edit: email is al een tijdje terug gestuurd, maar krijg er geen antwoord op. Wat een drama bedrijf is dit zeg…

23 februari 2022

Good morning,

There does indeed seem to be a problem with your shipment unfortunately, please contact our customer service via email for further assistance.

Kind regards,

Klantenservice niet behulpzaam en begripvol

Op donderdag 17 februari een bestelling geplaatst met een verwachte levering op 21 februari. Op 21 februari nog geen info bekend bij PostNL. Het pakket zou nog niet bij PostNL zijn. Telefonisch contact opgenomen met VEGAOO.

De beste mevrouw was absoluut niet behulpzaam en zelfs tot het onaardige aan toe. Alsof haar werk haar niet bevalt en het leek alsof ze geen moeite wilde doen zodat ik mijn bestelling op tijd zou ontvangen. Ik moest telefonisch contact opnemen met PostNL (maar zij hadden nog geen pakket), en zij ging wel een mail sturen. Nog voorgesteld dat ze het nogmaals versturen + dat als ik het dubbel ontvang het eenmalig retour stuur, maar dat was niet mogelijk.

Aangegeven dat we de bestelling ook kunnen annuleren als zij de afspraken niet nakomen maar dat is niet mogelijk volgens haar.

Qua service en vertrouwen echt heel waardeloos. Ik ga hier nooit meer bestellen en hoop echt dat ik het nooit had gedaan.

21 februari 2022

Good morning,

We are sorry for your experience, we confirm that your order was delivered on 22/02. I would remind you that delivery on the 21st was only by express delivery, as indicated on the website when you placed your order. You chose economy delivery and received your order one day later, on 22/02.

Best regards,

Prima

Ik heb de gok genomen ondanks de slechte reviews. Ik wist dat ik mijn pakketje waarschijnlijk niet terug hoefde te sturen. Op donderdag besteld en zaterdag al binnen. Dus retourneren heb ik geen ervaring mee maar bezorging en het product was prima!

19 februari 2022