Verisure Norge Reviews 6.187

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God informativ samtale. Fornuftige forslag og hjelp om hvordan jeg kunne få demontert en røykvarsler som ikke lot seg skru ned uten maktbruk. Det viste seg at da taket ble malt hadde en malingsdråpe k... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dere selger nøkkelboksen og så føller det ikkke med at en servicemann/kvinne kommer og setter den opp. For meg som er 80+ så er det umulig . Dette burde inngå i kjøpet. Dårlig service syns jeg.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringte Verisure og jeg mente det var en av deres alarmer som gikk. Viste seg at det var en privat alarm som hylte. Vennlig og hjelpsom operatør jeg snakket med, som roet meg ned og det ordnet seg til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Beveiligingsmaterialenwinkel
  2. Inbraakalarmwinkel
  3. Brandalarm leverancier
  4. Adviseur brandveiligheid
  5. Beveiligingssysteem installateur

Geschreven door het bedrijf

Verisure er Norges ledende alarm­selskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarm­systemer med det siste innen sikkerhets­teknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snar og ta telefonen og var norske i…

Snar og ta telefonen og var norske i språket 🙃

28 april 2026

Hei Grethe,

Takk for tilbakemeldingen! Det er fint å høre at du opplevde rask respons og god kommunikasjon da du tok kontakt med oss.

Ønsker deg en riktig fin dag videre.

Forståelse for mitt problem

Forståelse for mitt problem, og løsninger

28 april 2026

Hei John,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde forståelse for situasjonen din, og at vi sammen fant gode løsninger.

Ønsker deg en trygg og god dag videre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dere selger nøkkelboksen og så føller…

Jeg ble bett om å kjøpe boksen på Clas Olson set hadde vært bedre if kundeservice.
Jeg har alt gjennom dere og da er det dårlig st dere ikke kan yte den servicen til en eldre kvinne,
Mvh Liva Espedalen

Hei Liva,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi har full forståelse for at dette har vært både frustrerende og vanskelig, spesielt når montering ikke lar seg gjøre på egen hånd. Det er leit å lese at du ikke har opplevd å få den hjelpen du forventet i denne situasjonen.

Vi ønsker selvfølgelig å bistå med montering dersom det fortsatt er behov for det. For at vi skal få sett nærmere på saken og ordnet dette på en god måte for deg, ber vi deg ta kontakt med oss på CFL@verisure.no, så følger vi det opp videre.

Ønsker deg en trygg og god dag videre.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg skulle få hjelp med å skifte…

Jeg skulle få hjelp med å skifte barriere som jeg ikke fekk til da. Men han som kom fikk det heller ikke til .så jeg skulle få en fra Kristiansand på fredag 08.05 .så da håper jeg han får åpne å skiftet batrier .

1 mei 2026

Hei Arne,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår godt at det er frustrerende når et batteribytte ikke lar seg gjennomføre som forventet.

I dette tilfellet var det først en vekter på besøk for å sikre situasjonen, før det ble bestilt videre oppfølging med tekniker. Det er nå avtalt at tekniker kommer fredag 08.05, og vi håper dette besøket gjør at batteriet blir skiftet og saken løst på en god måte.

Takk for at du gir oss tilbakemelding, og vi håper dette snart er helt i orden.

Ønsker deg en trygg dag videre.

Når jeg ringer til dere

Når jeg ringer til dere, treffer jeg personer som er imøtekommende og hjelpsomme. Det teller veldig mye for meg. Jeg er meget fornøyd med hjelpen jeg har fått😃

1 mei 2026

Hei Siri,

Tusen takk for den veldig hyggelige tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du opplever medarbeiderne våre som imøtekommende og hjelpsomme når du tar kontakt, og at du sitter igjen med en god følelse etter samtalene.

Ønsker deg en riktig god og trygg dag videre.

Hei Jan Erik,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde saksbehandleren som både flink og imøtekommende.

Ønsker deg en fortsatt fin dag videre.

Vennlighet, hjelpsomhet, kundeservice.

30 april 2026

Hei Guttorm,

Tusen takk for den fine omtalen, det setter vi stor pris på! Det er veldig hyggelig å høre at din opplevelse med Verisure er vennlighet, hjelpsomhet og kundeservice.

Ønsker deg en trygg dag videre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrt og når komponentene begynner å bli…

Dyrt og når komponentene begynner å bli gamle så må man leie og kjøpe nye selv, veldig lang utrykningstid hvis de rykker ut i det hele tatt

20 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hei,

Takk for at du deler en ærlig tilbakemelding.

Når det gjelder utrykningstid, vil dette avhenge av om man har vekterdekning eller ikke. Dersom vekter er inkludert, vil responstiden variere ut fra hvor vekter eller eventuelle nødetater befinner seg når hendelsen oppstår. Med komponentene og systemene vi benytter, gjør alarmsentralen løpende vurderinger av situasjonen og avgjør når det er behov for vekter eller når nødetater skal varsles, samtidig som hendelsen følges tett opp.

Når det gjelder pris, gjenspeiler den en helhetlig tjeneste med overvåkning, respons, service og vedlikehold, og vi håper du ser verdien i tryggheten og oppfølgingen som følger med løsningen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har nettopp svart etter forrige…

Har nettopp svart etter forrige oppringing

Hei Kari,

Jeg forstår det slik at du også svarte på en forespørsel om tilbakemelding via en annen kanal. Vi setter stor pris på all tilbakemelding vi får, og det er godt å se at du er fornøyd med forrige samtale du hadde med oss.

Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Fikk raskt svar.

Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du fikk raskt svar – det er viktig for oss å være tilgjengelige når du trenger det.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask kundebehandling og hyggelige…

Rask kundebehandling og hyggelige ansatte.

Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du opplever rask kundebehandling og møter hyggelige ansatte. Det er noe vi jobber aktivt med hver dag.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og ønsker deg en fin dag videre.

Har svart på denne før’

Veldig bra oppfølging og anlegget fungerer meget bra!

Hei Eric,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du er fornøyd med oppfølgingen, og at anlegget fungerer meget bra. Det betyr mye for oss å vite at løsningene våre fungerer som de skal i hverdagen.

Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og ønsker deg en riktig fin dag videre.

Fikk hjelp med en gang

Fikk hjelp med en gang, og jeg har ordnet med det meste selv. Brukte god tid på det. Viktig med gode erfaringer derfor.

Hei,

Takk for en hyggelig og reflektert tilbakemelding.

Det er godt å høre at du fikk hjelp med en gang, og at du også har kunnet ordne mye selv i ditt eget tempo. Slike erfaringer er viktige, og det er fint å høre at det har fungert godt for deg.

Alltid god service hos Verisure

Alltid god service hos Verisure. 👍

21 april 2026

Hei Terje,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du alltid opplever god service hos oss – det er noe vi setter stor stolthet i.

Vi setter stor pris på at du deler dette med oss, og ønsker deg en fortsatt fin dag.

Hyggelig og hjelpsom medarbeider

Hyggelig og hjelpsom medarbeider, fikk hjelp til det eg trengte hjelp til. 👍👏👏

Hei Gunnar,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du opplevde medarbeideren som hyggelig og hjelpsom, og at du fikk den hjelpen du trengte. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Som alltid viser dere god kundeservice

Som alltid viser dere god kundeservice

24 april 2026

Hei Kirsten,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du opplever god kundeservice – det er noe vi jobber kontinuerlig med å levere på.

Vi setter stor pris på at du deler dette med oss, og ønsker deg en fin dag videre.

Dyktig kundebehandler

Dyktig kundebehandler

Hei Asgeir,

Takk for en hyggelig tilbakemelding.

Det er godt å høre at du opplevde kundebehandleren som dyktig – det setter vi stor pris på og tar med oss videre.

Hei Arild,

Takk for en veldig fin omtale. Vi setter pris på at du tok deg tid til å legge igjen en topp score på bakgrunn av kundeservicen vår. Det er veldig hyggelig å lese!

Ønsker deg en trygg og fin dag videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mitt varsel til Verisure om pipelyd fra røykvarsler

Mitt varsel til Verisure om pipelyd fra røykvarsler i deres anlegg var en feil fra min side. Lyden kom fra en røykvarsler som var tatt ned og byttet ut med en ny fra Verisure sine røykvarslere. Denne ble glemt og liggende under noen papirer, inntil den ga signal grunnet gamle batterier.
Vedkommende telefonkontakt med Verisure instruerte raskt og godt om å sjekke ut denne påståtte feil i fellesskap, hvilket alt ordnet seg etter kort tid! Hilsen Jakob

Hei Jakob,

Takk for at du tok deg tid til å forklare hendelsen og dele opplevelsen din. Det er fint å høre at årsaken til pipelyden ble avklart raskt, og at du opplevde god veiledning og samarbeid med vår kundeservice underveis.
Slike situasjoner kan fort skape usikkerhet, så det er ekstra hyggelig å høre at dette løste seg på en enkel og god måte.

Ønsker deg en fortsatt trygg dag videre.

Aggressiv kundepolitikk

Alltid hyggelige og hjelpsomme saksbehandlere, men jeg synes firmaet har en aggressiv kundepolitikk iom at en oppsigelsestid varer i 3 mnd - dvs man må betale 3 mnd ekstra fordi man ønsker å avslutte abonnementet. Det oppleves som en uakseptabel straff!! Jeg kommer ALDRI til å anbefale dere til mine venner, jeg bare teller dagene til avtalen opphører.

Hei,

Takk for at du deler en ærlig tilbakemelding. Det er fint å høre at du har opplevd våre saksbehandlere som hyggelige og hjelpsomme, samtidig er det forståelig at oppsigelsestiden kan oppleves frustrerende når man ønsker å avslutte et kundeforhold.
Oppsigelsestid er en del av avtalevilkårene og er vanlig praksis i bransjen, men vi har forståelse for at dette likevel kan føles urimelig i en slik situasjon.

Tilbakemeldingen din er verdifull og tas med videre i vurderingen av hvordan dette oppleves for kundene våre.

Ønsker deg en fin dag videre.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.