Bedrijf heeft geantwoord
Montøren Kristian var veldig flink til å forklare hva han skulle gjøre og forklarte godt hvordan systemet fungerer. Han gav en god og informativ instruksjon av de forskjellige funksjonene og forklarte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Både selger og montør var veldig hyggelige og hjelpsomme. Økonomi avdeling var også behjelpelige med å finne løsning som passet oss best. Digg å eie eget alarmsystem, da må man ikke leie i all evi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.
Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
LES HELE
Litt spesielle omstendigheter ledet til at jeg for første gang vurderte bolig alarm.
Innledningsvis kontaktet jeg de klassiske største, som rotet fra første stund med tilbakring, for så at 5 forskjellige selgere tok kontakt på to dager. Kan fremstå som de ikke leste seg opp i forkant, ettersom tilbudene varierte avhengig av selger oft samme forespørsel.
Jeg kom over Novus, som fra første stund leverte over forventning både med tett oppfølging, individuell tilpasning, fleksibiliet og ikke minst troverdighet fra første stund.
I Norge har man de mest kjente utenlanske aktørene Verisure og Sector alarm majoriteten på markedet, tross de er tatt for spionasje og svindel fant man ut ved nærmere researh.
Novus er 100% norskeid, og har de senere årene gullpallen på kåringer over de beste alarmselsapene i Europa, hvor de sist år'ish blant vant alle klasser. Utstyret de bruker er i toppklasse, og sammenligner man med de klassiske så er det Temu versus highend.
Videre må det understrekes at med Novus så kjøper-og eier du faktisk ditt eget utstyr med en 10års garanti kontra leie som de de klassiske.
Kostnadsmessig over en tiårsperiode kan man spare opp mot 50% ved å eie kontra eie.
Ole Andre som var montør i min region, var bare helt fantastisk fra første stund.
100& integritet fra første stund, løsningsorientert, effektiv og respektfull utenom det vanlige i 2026. Det bemerkes i tillegg at Ole Andre selv tok initiativ til en ekstra løsning ift omstendighetene, som for meg har mye å si ift bonus opplevelse av trygghet 24/7.
I tillegg ringte han i forkant av avtalt tidspunkt for å si at han var på vei, og var på klokkeslaget på døren på avtalt tidspunkt, noe vi liker godt!
Nøye og ryddig informativ, og ikke minst ekstremt hyggelig som person.
Etter innstallering kan jeg ikke skjønne å ikke ha vurdert dette tidligere. Større frihetsfølelse i form av sikkerhet både for min egen del og kanskje aller viktigst, kjæledyrene når jeg er borte.
Enkelt system å forstå selv for de mindre tekniske som meg, med back opp løsninger som dobbelsikrer tryggheten.
Happy fra start til endes!:)
Ikke å tenke engang på annet enn Novus ift vurdering av alarmer.
Service tipptopp, utstyr tipptopp og gjennomgående integritet.
Bonusen med mindre selskaper er ofte driven, serviceytelse og eierskap i hva de gjør.
Ikke et typisk inn og ut rullebåndsselskap med for mange kokker og mye søl.
Ole Andrè var en flink montør, fikk infoen jeg trengte om systemt. Tommel opp.
Bra service, løsningsorientert og bra produkter., lett og bra system
Veldig dyktig og nøye med både montering og gjennomgang av de forskjellige produktene
Hyggelige, serviceinnstilte ansatte. Holder avtaler, og god dialog. Er opptatt av at kunden skal være fornøyd

Antwoord van novussystems.no
Jeg monterte Novus alarm for noen måneder siden, og selve anlegget fungerer utmerket. Montøren som var her gjorde en svært god jobb og fremstod som både dyktig og profesjonell.
Selgeren var derimot en typisk selger – veldig flink til å prate, og nesten så man får følelsen av at han er ens beste venn. Han forsikret oss om at oppsigelsen av vårt gamle alarmanlegg ikke ville by på noen problemer. Vi hadde et delt anlegg sammen med min 92 år gamle svigermor, og planen var at hun skulle beholde sitt anlegg.
Novus opplyste at de ville dekke oppsigelsestiden hos det gamle selskapet, slik at vi ikke skulle få noen ekstra kostnader. Beløpet ble trukket fra det vi betalte for det nye anlegget, noe som i utgangspunktet var greit. Likevel opplevdes det som om vi i praksis måtte betale de tre månedene med oppsigelsestid selv.
Det selgeren ikke informerte om – og som han burde vært klar over – var at det gamle alarmselskapet krevde en skriftlig bekreftelse fra meg for å kunne si opp avtalen. Denne henvendelsen ble sendt til min 92 år gamle svigermor, som naturlig nok ikke fikk med seg hva dette gjaldt. Resultatet var at oppsigelsen ikke ble registrert i tide. Siden det er tre måneders oppsigelsestid hos det gamle selskapet, må vi derfor betale der frem til mai.
Overgangen ble altså langt fra så problemfri som lovet. Etter min mening burde Novus ha tatt ansvar for dette og dekket merkostnadene. Jeg velger likevel å ikke bruke mer energi på saken, men det er klart at slike opplevelser gjør at man sitter igjen med en dårlig følelse.
Novus ba meg ta kontakt, noe jeg gjorde. Samtalen resulterte dessverre mest i bortforklaringer og påstander om at det andre selskapet hadde gjort feil. For meg er det frustrerende å måtte bruke fritiden min på å rydde opp i noe som ble lovet skulle gå knirkefritt.
Konklusjonen blir derfor den samme: Det oppstår ofte problemer ved slike overganger, til tross for hva som loves i salgsprosessen. Jeg velger derfor å fjerne én stjerne fra vurderingen.

Antwoord van novussystems.no
Punktlig oppmøte iht. avtale. God forklaring av virkemåte for de enkelte komponenter. Nøye montering av komponenter. Kundeservice og montering i særklasse. Anbefales..

Antwoord van novussystems.no
Installatør var hyggelig og service innstilt.
Lett å snakke med og hadde veldig god struktur på jobben han utførte.

Antwoord van novussystems.no
Alt ble som avtalt med selger. Hyggelig montør, med god kunnskap i faget, tok seg god tid til å forklare og lære bort systemet. Kan ikke si noe om selve systemet da jeg ikke har fått brukt det noe særlig enda.

Antwoord van novussystems.no
Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et meget hyggelig besøk av en som vet hva han gjør så nå er alt helt i orden og etter mitt ønske og jeg må nyare si igjen att jeg er meget godt fornøyd med den gode servicen.og kan bare anbefale dem på det sterkeste.

Antwoord van novussystems.no
Alt fra planlegging til salg og montering ble gjort på en profesjonell, hyggelig og grundig måte. Og utrolig nok: Helt uten unødvendig og dårlig begrunnet svartmaling av andre aktører innenfor alarmbransjen! Befriende og tillitsvekkende på samme tid, at montøren og salgsavdelingen i Novus har såpass stor selvsikkerhet og tro på eget produkt at de slipper å bruke billige og skitne triks for å trekke til seg kunder. Her har andre selskaper enormt mye å lære av Novus.
Skal jeg være helt ærlig, betaler jeg heller 3-4 ganger så mye for denne opplevelsen av trygghet, service og kvalitet i et såpass viktig produkt, enn å måtte snakke med én eneste løk til fra andre alarmselskap som oppfører seg som en kombinasjon av mafia og sladrete tenåringer.
Hipp hurra for Novus!

Antwoord van novussystems.no
Montør var hyggelig, utførte monteringen raskt. Fikset nedlasting av app på min telefon. Instruktiv gjennomgang av bruk av app og alarmsystem.

Antwoord van novussystems.no
Alltid bra levert på både installasjon og service. Har brukt Novus i noen år nå og er meget fornøyd.
Behjelpelig på kundeservice, montørene er alltid superhyggelige.

Antwoord van novussystems.no
Hyggelig installatør, som ordnet ekstra røykvarsler til oss. Han plukket ned alt det gamle og.
Kunne lagt plast for seg, og papp for seg, så hadde det blitt lettere for meg å kaste.

Antwoord van novussystems.no
Lees meer over geverifieerde reviews.