Vi hadde Sector alarm, men det var for mye problemer med falske alarmer. Sector tok ikke ansvar for de falske alarmene. Så fikk vi kontakt med Novus systems på Fredrikstad boligmesse 2026 og jeg fikk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Valgt å si opp mitt abonnemang her. Brått er det ekstra utgifter, som jeg rett og slett ikke har råd til. Som å betale nå for hele neste år, for så å kunne få det billigere i 2028. Bekreftelse på opps... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.
Contactgegevens
Noorwegen
- novussystems.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Service av alarmanlegg
Servicetekniker tok kontakt og hadde mulighet til å utbedre sentralen på kort varsel. Vedkommende tok også batteriskift + sjekk av anlegget. Veldig god service.

Vi fikk besøk av Ole Andre
Vi fikk besøk av Ole Andre . En veldig hyggelig , behagelig og hjelpsom mann. Han kunne sitt fag og ledet oss trygt og lærerikt igjennom alle stadier av denne monteringen. Veldig bra på alle punkter . Terningjast 6 🎯
Bodil Brekke

Anbefales
Ole Andre jobbet raskt. Forklarte godt underveis hva de forskjellige delene gjør. Tok seg også gode tid når alt var på plass med gode forklaringer og igjennom gang på alt vi lurte på. Anbefaler dette alarm og sikkerhet systemet og få Ole Andre som montør :)

Antwoord van novussystems.no
Jeg har hatt en god opplevelse med…
Jeg har hatt en god opplevelse med Novus og montør Ole Andre. Jobben han har gjort var profesjonelt, ryddig og stille.
Ole Andre var veldig god til å forklare hvordan alt virker. Ung mann med høy personlig kultur.

Ryddig og grei prosess
Oversiktlig salg, rask respons til montering, hyggelig montør som var lydhør for tilpasning og en god gjennomgang av funksjonalitet.

Antwoord van novussystems.no
Behagelig person som kunne jobben sin .

Novus alarm
Både kundeservice og montør fra novus var hyggelige, positive og hjelpsomme. De ga god og lettfattelig informasjon, og svarte på spørsmål.
Det var kort ventetid fra bestilling til montøren kom. Montøren ga beskjed i god tid før ankomst - som avtalt med kundeservice. Han kom også i det avtalte tidsrommet.
Den gamle alarmen ble tatt ned, og den nye satt opp. Vi fikk demonstrert alarmen, som vi også fikk grundig opplæring i. Vi fikk også hjelp til å aktivere app’en.
Vi satte veldig stor pris på anbefalingene vi fikk, og at montør respekterte at vi takket nei - uten lange diskusjoner.
Betalingen med Resursbank gikk også uten problemer.
Alt i alt en positiv opplevelse med profesjonelle aktører, som også var forståelsesfulle medmennesker.

Antwoord van novussystems.no
En flink og hyggelig montør fra Novus.
Vi fikk besøk av Ole André, en flink, ung mann fra Novus i dag. Han virket veldig strukturert i sitt arbeid. Kom med gode forklaringer underveis i sitt arbeid. Han tok veldig hensyn i sin framferd og etterlot ingen synlige spor etter sitt fysiske arbeid.
Han kontrollerte alt etter montering slik at det skulle være i sin skjønneste orden. Han gav oss god opplæring som gjør at vi er klar til å bruke utstyret. I tillegg var han høflig og kjekk å prate med. Takk for et hyggelig besøk!

Service minded montør
Høflig, service minded, ryddig montør og montering.

Antwoord van novussystems.no
En dyktig og ryddig montør.
En dyktig og ryddig montør.
Ole André var tvers igjennom hyggelig!
Ordner opp, rydder opp og er både kreativ og ærlig.
Går den ekstra meteren for at jobben blir perfekt.
Og det viktigste av alt- Han har et humør som gir gode vibber.
Anbefales.

Kan anbefales
Fikk svar på det jeg lurte på, montøren hadde god kunnskap og veldig engasjert, veldig god service. Kan anbefales.

Antwoord van novussystems.no
Montøren var en veldig hyggelig person…
Montøren var en veldig hyggelig person som gjorde en rask og grundig montasje og kom med mange gode innspill

Antwoord van novussystems.no
Det var en bra och trevlig service…
Det var en bra och trevlig service kille. Gick fort. Bra förklaring hur det fungerar och visa hur det fungerar.

Koselig og ryddig person
Koselig og ryddig person. Enkelt å sette opp og forstå.

Dyktig montør
Dyktig, serviceinnstilt montør. Får god hjelp og rask oppfølging. Gode produkter.

God kundeservice
Han som kom for å installere alarmen var både profesjonell og hyggelig. Han var flink til å forklare hvordan komponentene fungerer. Meget fornøyd med denne prosessen så langt. God kundeservice.

Dørsalg
Kom på døra og ville inn og montere med én gang. Aksepterte fint et nei, men det er ikke ok å forvente å komme inn i folks hus når man ikke kjenner til firmaet.

Boligalarm
Kjapp og ryddig installasjon.
God og forklare bruken.
Enkelt å forstå appen, god veiledning av montør ( Ole Andre).

Antwoord van novussystems.no
Ole André var hyggelig og…
Ole André var hyggelig og installasjonen gikk kjapt og ryddig for seg

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.