Hei for noen dager sidden fikk jeg igjen besøk av den blide og hyggelige montøren Kristian i fra Novus som gjorde ferdig min Yale doormann sånn att den virker i mot alarmen i fra dem og det var et me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Både selger og montør var veldig hyggelige og hjelpsomme. Økonomi avdeling var også behjelpelige med å finne løsning som passet oss best. Digg å eie eget alarmsystem, da må man ikke leie i all evi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er veldig fornøyd med alarminstallasjonen som ble utført av montøren. Fra første kontakt til ferdig installasjon var alt gjennomført på en svært profesjonell og effektiv måte. Montøren var hygge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Novus er en norsk-eid boligalarmaktør som jobber hardt for å skape et tryggere og mer bærekraftig alarmmarked i Norge. Hos Novus eier kunden boligalarmen selv, uten å ofre kvaliteten og oppfølgingen som forventes av de tradisjonelle boligalarmaktørene. Dette gir kunden muligheten til å unngå evige leiekostnader på et langsiktig produkt, og dermed oppnå betydelige besparelser over tid.
Noorwegen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Veldig hyggelige og profesjonelle medarbeidere som leverte 100%. Kan anbefales!

Antwoord van novussystems.no
Kjempe rask og flink montør. Flink til å informere og forklare. Svarte på alt jeg lurte på.

Antwoord van novussystems.no
God kundeservice, alarmanlegg fungerer bra. Rask respons tid. Og rask og god hjelp ved eventuelle justering på anlegg. Veldig fornøyd.

Antwoord van novussystems.no
Opplevelsen var gjennomført. Alt fra god informasjon og service fra dag 1 på messe til tilrettelegging med installasjon. Hyggelig montør, tar hensyn til kunde og gir godt overblikk over hva som er lurt og ikke. Alt i alt strålende fornøyd

Antwoord van novussystems.no
Informativ og flink tekniker/montør så han få god skår av meg. Føler derimot jeg gikk tilbake i tid med sktivering alarm. Ikke støtte for dørlås uten ay jeg må beyale dyrt dette som jeg gratis av verisure som jeg hatt siden kodelås kom og fungert bra. God mann her, men dårlig produkt.

Antwoord van novussystems.no
Adrian var veldig hyggelig og yter god service. Han var klar og tydelig og nøye. Gode instruksjoner og lett å prate med.

Antwoord van novussystems.no
Montering og opplæring fungerte utmerket. Flink profesjonell blid montør som gjorde en topp jobb 👍

Antwoord van novussystems.no
God service å lett å forstå.
Veldig fint system

Antwoord van novussystems.no
God rask og hyggelig instalasjon av montør Adrian

Antwoord van novussystems.no
Et meget godt møte med montør, Adrian, som gjorde en svært god jobb med oppsetting av ny alarm hos oss! Han forklarte godt og holdt oss orientert om priser underveis. Vi følte oss ivaretatt! Dette anlegget er dessuten mer komplett enn systemer vi har hatt tidligere.

Antwoord van novussystems.no
Veldig fornøyd med han som var hos oss for å resete systemet og gi oss opplæring.
Systemet virker veldig bra og profft.
Tok vel en måned for å bytte eier ved huskjøp, kunne vært litt raskere der.

Antwoord van novussystems.no
Åsmund Fossen var svært hyggelig, strukturert, profesjonell, nøyaktig, kunnskapsrik i sitt fag og behagelig fyr😊 Absolutt veldig fornøyd 😊

Antwoord van novussystems.no
Montøren Kristian var veldig flink til å forklare hva han skulle gjøre og forklarte godt hvordan systemet fungerer. Han gav en god og informativ instruksjon av de forskjellige funksjonene og forklarte hvordan vi skal bruke systemet best mulig til vårt behov. Kristian er hyggelig og imøtekommende og fremstår som en god representant for Novus.

Antwoord van novussystems.no
Servicetekniker tok kontakt og hadde mulighet til å utbedre sentralen på kort varsel. Vedkommende tok også batteriskift + sjekk av anlegget. Veldig god service.

Antwoord van novussystems.no
Vi fikk besøk av Ole Andre . En veldig hyggelig , behagelig og hjelpsom mann. Han kunne sitt fag og ledet oss trygt og lærerikt igjennom alle stadier av denne monteringen. Veldig bra på alle punkter . Terningjast 6 🎯
Bodil Brekke

Antwoord van novussystems.no
Ole Andre jobbet raskt. Forklarte godt underveis hva de forskjellige delene gjør. Tok seg også gode tid når alt var på plass med gode forklaringer og igjennom gang på alt vi lurte på. Anbefaler dette alarm og sikkerhet systemet og få Ole Andre som montør :)

Antwoord van novussystems.no
Jeg har hatt en god opplevelse med Novus og montør Ole Andre. Jobben han har gjort var profesjonelt, ryddig og stille.
Ole Andre var veldig god til å forklare hvordan alt virker. Ung mann med høy personlig kultur.

Antwoord van novussystems.no
Lees meer over geverifieerde reviews.