God informativ samtale. Fornuftige forslag og hjelp om hvordan jeg kunne få demontert en røykvarsler som ikke lot seg skru ned uten maktbruk. Det viste seg at da taket ble malt hadde en malingsdråpe k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mitt varsel til Verisure om pipelyd fra røykvarsler i deres anlegg var en feil fra min side. Lyden kom fra en røykvarsler som var tatt ned og byttet ut med en ny fra Verisure sine røykvarslere. Denne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ringte Verisure og jeg mente det var en av deres alarmer som gikk. Viste seg at det var en privat alarm som hylte. Vennlig og hjelpsom operatør jeg snakket med, som roet meg ned og det ordnet seg til... Toon meer
Alltid hyggelige og hjelpsomme saksbehandlere, men jeg synes firmaet har en aggressiv kundepolitikk iom at en oppsigelsestid varer i 3 mnd - dvs man må betale 3 mnd ekstra fordi man ønsker å avslutte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.
Drammensveien 211, 0281 Oslo, Oslo, Noorwegen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Dere er imøtekommende hyggelige å snakke med.. løser problemet fort.

Antwoord van Verisure Norge
Vi overtok boligen i november 2025. Den tidligere eieren hadde en avtale med Verisure, og utstyret var derfor installert i huset. Vi har aldri hatt noen avtale med Verisure, og siden innflytting har vi gjentatte ganger forsøkt å få dem til å komme og demontere utstyret.
Ingenting har skjedd, og i stedet har vi flere ganger mottatt nye «tilbud» om alarmavtale, til tross for at jeg tydelig har informert dem om at vi ikke er interessert. De tar rett og slett ikke nei for et svar, og de respekterer ikke beslutningen vår.
Utstyret står fortsatt uavhentet. Vi har fått skriftlig bekreftelse på at det skal demonteres 23. mars, men det gjenstår å se om det faktisk skjer.
I dag gikk brannalarmen på grunn av vedlikeholdsarbeid utendørs. Det var helt umulig å slå av alarmen via sentralen, og jeg ringte derfor Verisure for råd om hvordan alarmen kunne deaktiveres. Tilbakemeldingen jeg fikk, var at det ikke er registrert noen kunde på vår adresse. Det er jeg smertelig klar over, vi har aldri ønsket noen avtale med dem. Dermed var det ingen hjelp å få, og jeg måtte bare akseptere alarmstøyen til arbeidet var ferdig.
Jeg har aldri opplevd maken til useriøs opptreden og dårlig kundeservice. Jeg forstår ikke hvordan det kan være lovlig å drive virksomhet på denne måten.

Antwoord van Verisure Norge
Jeg opplever og få god hjelp og de jeg har hatt kontakt med har vært veldig hjelpsomme

Antwoord van Verisure Norge
Verisure bøller med kundene sine. Det er dessverre ikke mulig å gi null stjerner. Ikke la deg lure til å bli kunde!

Antwoord van Verisure Norge
Verisure leverer systemer, og deretter følger de ikke opp. kamera fungerer ikke, dørlåsene detter av..... det bryr de seg ikke om ! Styr unna !
har bilder av teipet lås men det lar seg ikke laste opp!

Antwoord van Verisure Norge
God vilje for å gi raskest mulig hjelp, og hyggelig og bra service. Eneste minus å bemerke er at melding om lavt batterinivå skulle kommet mye tidligere, ikke kl 10 samme dag som dørenlåsen sluttet å virke.

Antwoord van Verisure Norge
Min erfaring med Verisure ved avslutning av kundeforholdet var skuffende.
Ved installasjon demonterte Verisure min originale dørlås. Ved oppsigelse ble Yale-låsen fjernet uten tilbakeføring til opprinnelig stand.
Da Verisure forlot stedet etter demontering, var det ikke montert lås eller håndtak på døren. Jeg opplevde dette som en sikkerhetsrisiko.
Jeg hadde direkte dialog med daglig leder ved lokal avdeling i Haugesund, men fikk ikke eksplisitt svar på spørsmål om tilbakeføring.
Prisnivået opplevdes som høyt sammenlignet med alternativer i markedet, og prisstrukturen fremstod lite transparent.
Tekniker var profesjonell og hyggelig, men den administrative håndteringen trekker ned totalopplevelsen.

Antwoord van Verisure Norge
Situasjonen henvendelsen gjaldt ble løst, dermed lite å tilføye.

Antwoord van Verisure Norge
Hyggelig på telefon, og kvikk servcsemann. Tokk noen dager før han kom men det var ingen hast. Jeg vil si at det var en veldig bra oppfølging av dere..
Meget godt fornøyd.. 😊😊😊

Dyktige personale
Alarmen systemet fungerer perfekt
Trygghet følelse….

Antwoord van Verisure Norge
Perfekt utførelse av jobben med utskifting av 3 røykvarslere, og spesial batterier i fjernkontrollbrikker.
Kommuniserte perfekt!

Antwoord van Verisure Norge
Fikk nettopp installert verisure Alarm . Veldig missfornøyd med kundeservice og selgeren. Har blitt avvist helt av løsnings forslag på mail. Og løyet for på tlf. Og fra selger. Sa opp nå ! Selv om jeg har betalt første faktura på over 6000 ..fikk jeg kun bekreftelse på abonnent oppsigelse og at jeg blir fakturert 3 mnd til fra nå. På første faktura står inkludert Yale doorman til 2500 noe jeg ikke har fått. ! De har ikke besvart en eneste mail fra meg. Og bare lyver på kundeservice telefon. Alarmen de har installert er maksimalt halv sikring av huset. Om jeg skulle hatt full sikring som jeg hadde ønsket hadde det blitt 12000 for installeringen og minst 1000 i måneden.

Antwoord van Verisure Norge
Byttet alarmselskap. Var noe krøll med oppsigelsen da nye glemte si ifra. Ble ringt opp av Verisure når det ble koblet fra. Sa jeg hadde byttet. Etter det ble det helt stille og har betalt for ett frakoblet alarmsystem i 3 måneder uten å hørt noe fra de. Og nå krever betaling for 3 måneder til etter jeg tok kontakt da jeg så de fortsatte kreve penger. Er klar over at jeg er delevis skyldig her at jeg ikke følger opp alt 100% når man tror det er i orden. Men så får en dårlig anmeldelse av mangel på mennesklig interaksjon og de synes det er helt fair at jeg skal betale 6 måneder for ingen som helst tjeneste fra de. Var heller ikke spesielt impornert da de ville ha 6000kr for å bytte ut alarmen jeg hadde til noe mer moderne. Etter flere slike ting og økning i prisen til loyale kunder, mens de tilbyr nye kunder en mye bedre pris ble jeg lei.

Antwoord van Verisure Norge
Veldig enkelt å komme i kontakt med dere. Lett å få hjelp til installasjoner. Ofte tilbud på ting jeg trenger.

Antwoord van Verisure Norge
Kjeltringer å komme seg fri fra. Avtale om å avslutte kundeforhold kostnadsfritt holdes ikke, fakturering for utstyr som ikke hentes av verisure. Selv etter gjentatte tlf samtaler med verisure klarer de ikke å hente utstyr, men fortsetter å fakturere. Styr unna. Søppel!!!! Ved montering så betaler man for elektronisk dørlås .Avslutter man forholdet må ,man betale en gang til for produktet om man ikke da vil ha dørlåsen demontert. Kjekt å få lov å betale 2 ganger for samme produktet....:(

Antwoord van Verisure Norge
Lees meer over geverifieerde reviews.