God informativ samtale. Fornuftige forslag og hjelp om hvordan jeg kunne få demontert en røykvarsler som ikke lot seg skru ned uten maktbruk. Det viste seg at da taket ble malt hadde en malingsdråpe k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mitt varsel til Verisure om pipelyd fra røykvarsler i deres anlegg var en feil fra min side. Lyden kom fra en røykvarsler som var tatt ned og byttet ut med en ny fra Verisure sine røykvarslere. Denne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ringte Verisure og jeg mente det var en av deres alarmer som gikk. Viste seg at det var en privat alarm som hylte. Vennlig og hjelpsom operatør jeg snakket med, som roet meg ned og det ordnet seg til... Toon meer
Alltid hyggelige og hjelpsomme saksbehandlere, men jeg synes firmaet har en aggressiv kundepolitikk iom at en oppsigelsestid varer i 3 mnd - dvs man må betale 3 mnd ekstra fordi man ønsker å avslutte... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Verisure er Norges ledende alarmselskap med over 35 års erfaring. Vi tilbyr alarmsystemer med det siste innen sikkerhetsteknologi til bolig og bedrift, og sikrer deg og dine både i og utenfor hjemmet. Med Verisure får du en pålitelig beskyttelse mot brann og innbrudd, samt smarthusløsninger. Vi tilbyr sikkerhetsgjennomgang av din bolig, profesjonell installasjon, oppkobling til vår egen døgnåpne alarmsentral og frie vekterutrykninger.
Drammensveien 211, 0281 Oslo, Oslo, Noorwegen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Gjentatte problemer med Yale doorman, flere forsøk på å fikse dette og deretter blitt byttet ut ved flere anledninger. Når man omsider gir opp dette, og går tilbake til "gammeldags" låskasse, forsøker Verisure å lure seg unna det faktum at dette er en klar reklamasjon.
Brutte løfter fra kundeservice, manglende svar, og løsningsforslag som kun er ment for å redusere sine egne kostnader. Styr unna...

Antwoord van Verisure Norge
Sannsynligvis det beste selskapet, men appen kan være utfordrende å finne ut av. Legitimering på telefon og i kontakt er stressende. Bør kunne gjøres med appen.

Antwoord van Verisure Norge
Godt fornøyd med produktene, og med personene på kundeservice!
kjøpte med yale doorman 2999, godt tilbud + 59kr i mnd
sagt opp nå pga flytting- da skal de skru av uten å sette inn den gamle låskassen. etter at de har modifisert døra.
dette er svindel.
kommer ikke til og benytte meg av verisure noen gang igjen - vært kunde i 7år og dette er takken.
edit.
fikk i tilegg regning på 7000kr uten noen forklaring fra kundeservice
Effektive når man bestille , de sender til og med teknikere på en lørdag. Men når man sier opp og avtaler demontering, tar det derimot altfor lang tid før noe skjer. De svarer ikke på beskjeder, lager avtaler og avlyser dem igjen. Dette til tross for at jeg gjentatte ganger informerte om flytting og overtakelse av ny leietaker.
Nå risikerer jeg å måtte betale kostnader for utstyr som ikke ble demontert før overtakelsen. Det er rett og slett dårlig gjort.
Jeg mottok Sirene brannalarm 29.1.26.
Men jeg ble så frustrert av bruksanvisningen i denne brannalarmen, så jeg ringte kundeservice og fikk straks tilsendt en lenke til youtube. Det hjalp litt, men det var umulig for meg å sette inn batteriene. Jeg ringte igjen og sa at jeg ville returnere alarmen hvis dere ikke kunne komme å installere den for meg. Det kunne dere gjøre og uten kostnad for meg. Litt senere ringte dere og kunne komme til meg . 9.febr. kl. 11.00 Så nå er jeg veldig fornøyd. Tusen takk for god service.
God informasjon fra kundesenteret, på spørsmål om produkter og pris
Har betalt på alarmsystemet i 2 år, når alarmen går og man ikke er hjemme selv, men har et barn som er hjemme alene mens man er på kveldsvakt, får man vite at det overhodet ikke er noen hjelp å få. Et ubesvart anrop og en tekstmelding av selskapet om at de avslutter alarmen fordi de antar at alt er ok. Når man ringer opp igjen er det ingen som kan reise opp og sjekke, selv om det er hovedgrunnen til at man har alarm, men de kunne ringe politiet for meg da. Jeg er så sint og skuffet over falsk trygghet og en dør som nå ikke går i lås. Og det er ingen hjelp å få, selv om man "leier" låsen av selskapet.

Antwoord van Verisure Norge
Service på fredag. Avtalt oppmøtetid mellom 12-14. Tidsforbruk på arbeid ble fortalt på forhånd til å være 15 min.Men servicetekniker kom ikke til avtalt tid. Arbeidet tok også fire ganger så lang tid. Satt låst i huset fra 12-16. Flere avtaler måtte avlyses. Jeg hadde null kontroll på hva som ble endret/byttet og hvor/hvorfor. Og siste som ble gjort fra Verisure sin servicetekniker før han gikk var å deaktivere og demontere røykvarsler på barnerom. Han hadde ikke med seg erstatter. Ny var sendt til oss for 8 dager siden. Dagen før ble dette informert om av oss da de booket servicetime hos oss fredag. Ikke ankommet. Hva gir du meg? Så hele helgen har vi vært uten noe av det viktigste forebyggende du kan ha i hus - på grunn av alarmselskapet selv..! Jeg er sjokkert! Styr unna om du kan. Blir en lite hyggelig samtale på mandag herfra.

Antwoord van Verisure Norge
Jeg hadde en dørselger fra Verisure på døra 15. januar 2026. Jeg vurderte igjen Verisure etter at jeg gjorde det i september 2025 men måtte velge å si nei av flere grunner.
Selger på døra var veldig ivrig og ga beskjed om at dette var kun et tilbud, og ikke en avtale. Selvfølgelig så jeg i ettertid at dette var ikke noe tilbud, men en faktisk avtale som var underskrevet på. Da lenes man over på angrefristen, og denne var det ingen problemer å bruke ifølge selger. Kan så stemme, ikke fått bekreftelse på at angrefrist er mottatt enda. Var bare å sende beskjed sa selger så ordnet det seg.
Selger var på hver dag, helt frem til jeg i dag sendte melding om at jeg velger å bruke angreretten som jeg har rett på å bruke. Da ble det helt stille, og jeg har ikke fått noen form for bekreftelse, og eller at det var trist at jeg ikke valgte å bli kunde. Siden jeg regnet med at det ble stille i andre enden, så sendte jeg også angrerettskjema direkte til Verisure sin kundeservice. Samtidig har jeg stoppet at de kan melde inn en oppsigelse til nåværende selskap.
Jeg har en ganske stor pakke fra selskapet jeg har fra før, og jeg var ikke noe intressert i å gå ned på antall komponenter, alikevel fikk jeg et tilbud om mindre komponenter, som i tillegg da det påløpte eksta kostnader over tilbudet på om jeg hadde valgt å legge de til.
Jeg blir derfor hos Sector Alarm som i det minste svarte meg i dag, og ga meg en enda bedre pris. Synd for produktene til Verisure er veldig fine.
På sikt vil jeg sikkert gi Verisure en sjanse, men akkurat nå stiller Sector seg sterkere for meg som kunde, og det er kjipt.
Oppdatering 23. januar 2026:
Mitt inntrykk av Verisure som selskap har blitt forbedret ganske mye etter at Per Oscar tok kontakt med meg.
Han tok imot både ris og ros, på opplevelsen jeg hadde og viste stor forståelse.
Selvom det ikke ble Verisure denne gangen så velger jeg å øke anmeldelsen sin score pga den gode hjelpen jeg har fått nå i ettertid.
Jeg komme garantert til å gi de en sjanse frem i tid, men ikke i 2026.

Antwoord van Verisure Norge
Veldig fornøyd med produktene fra Verisure! Hatt de i over 2 år nå, gode kamera og brukervennlig APP.
Dette er er skikkelig søppel firma . Tenker kun profitt . Ved flytting av bolig tok de med seg utstyr jeg har betalt 12000 kr får !!! Selv med kvitering får betalt utstyr sitter jeg igjen med ingen ting ! Styyyr unna !

Antwoord van Verisure Norge
Saklig informasjon om produkter; muligheter og begrensninger.
Veldig bra alarmselskap med hyggelige folk. Rask respons ved utløst alarm. Anbefales på det sterkeste. Har vært kunde i Verisure i flere år.
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.