Waterpijp-bong.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,9

Fantastische website! Ik heb nu meerdere keren besteld, mijn bong met voorfilter en schoonmaakspullen zijn net binnen. Al mijn eerdere bestellingen waren keurig na twee dagen aangekomen. Nu er wat vak... Toon meer

Een warme douche voor deze shop! Een hele mooie bong van glas gekocht en onbeschadigd afgeleverd op mijn vakantieadres op Madeira. Top!

Bestelling geplaatst, order bevestigd, daarna niets meer. Email gestuurd geen reactie. Tig keer gebeld, helaas niemand die opneemt. Dit voelt niet goed. Mogelijk oplichting. Dus weest gewaarschuw... Toon meer

Ik snap de slechte reviews van waterpijp-bong helemaal niet, dinsdag avond besteld, donderdag middag binnen. Ik heb een aantal dagen heen en weer gemailed voor een hoop vragen die ik had en die... Toon meer

1. Shisha winkel
  2. Smartshop
  3. Souvenirwinkel
  4. Tabakswinkel

Beste 420 shop voor waterpijpen, bongs, vaporizers en rookbenodigdheden. Goedkoop en hoge kwaliteit van diverse topmerken zoals Grace Glass, D-SMOKE, Black Leaf, Blaze, enz

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geen producten ontvangen

Helaas al vanaf 2aug aan het wachten op een pakket.
Op geen enkele manier contact te krijgen, gemaild via fb geprobeerd via instagram maar geen gehoor.
Zo jammer het was een cadeautje!

10 augustus 2024

Beste Nayomy,

Nog bedankt voor je beoordeling van enige tijd geleden.

Zoals we ook al destijds per mail hadden aangeven, en ook op de website te zien was, was dat we in de periode dat je een bestelling had geplaatst ons magazijn voor een paar weken gesloten was en dat we daarom geen bestellingen konden uitleveren. Uiteraard heel spijtig als het een cadeautje betrof, maar het was vooraf kenbaar gemaakt. In ieder geval onze excuses voor het ongemak.

Waterpijp-bong.nl

Ben al 2 weken aan het wachten en heb…

Ben al 2 weken aan het wachten en heb nog niks gehoord en ze willen ook geen contact nemen

27 juli 2024

Beste Dennis,

Nog bedankt voor je beoordeling van enige tijd geleden.

Zoals we ook al destijds per mail hadden aangeven, en ook op de website te zien was, was dat we in de periode dat je een bestelling had geplaatst ons magazijn voor een paar weken gesloten was en dat we daarom geen bestellingen konden uitleveren. Uiteraard heel spijtig, maar het was vooraf kenbaar gemaakt. In ieder geval onze excuses voor het ongemak.

Oog voor consumenten

Product wordt met aandacht (i.v.m breekbaarheid) ingepakt.
Ook tof dat je er een aansteker bij krijgt en screens , leuke spontane en handige toevoeging

12 juli 2024

Product niet verstuurd I Opgelost!

Product niet verstuurd, mailtje gestuurd maar krijg ook geen antwoord.

Bestelling bestond uit 2 producten die op vooraad waren maar nogsteeds geen verzendbewijs, of track and trace. Wel het ordernummer etc,

Op de website adverteren ze dat ze het binnen 2 werkdagen versturen, helaas niet dus. Het was een verjaardag's cadeau maar helaas...

Update:

Gelukkig heb Ik vandaag een mail gekregen over dat er een storing was, het is netjes opgelost!

1 mei 2024

in mijn vorige review nog zeer…

in mijn vorige review nog zeer negatief, hierbij rectificatie over het niet leveren van het pakketje.

Ondertussen is mijn pakketje geleverd na alle tevredenheid en is het prima opgelost door waterpijp-bong.nl

5 januari 2024

dit bedrijf bedriegt mensen

dit bedrijf bedriegt mensen. ze sturen je een valse melding per e-mail dat ze de bestelling hebben verzonden, maar dat ze deze niet verzenden. en ze betalen na 1 maand alleen terug als ik ze dreig met een klacht bij de staat.

21 december 2023

Beste "Consumer",

We zien dat je weer een ander platform hebt gevonden om je beoordeling achter te laten. Bedankt hiervoor.

We betreuren echter je ervaring. Wij bedriegen uiteraard onze klanten niet. We hebben een servicelevel hoog te houden, dus doen we er alles aan om onze klant te helpen. We hebben niet voor niets een keurmerk.

Het zou ons dus helpen als je aangeeft om welke bestelling het precies gaat, zodat we de details kunnen achterhalen. Dus stap uit de anonimiteit en laat ons weten waar het precies om gaat.

Maar afgaand op je schrijven lijkt het er op dat we een pakketje hebben verstuurd wat bij PostNL verloren is gegaan. Wanneer ons wordt gemeld dat je je bestelling wil annuleren of iets terugbetaald wil krijgen, doen we dat uiteraard gewoon. Niet na een dreiging zoals je schrijft, maar puur omdat dit gewoon wettelijk verplicht is. Daar is dreigen niet voor nodig.

In ieder geval spijt het ons als je een negatieve ervaring met ons hebt ondervonden. Graag willen we deze negatieve ervaring ombuigen naar een positieve ervaring. Stuur ons een e-mail en we zullen dit verder positief afhandelen.

Perfect

Niks om over te klagen, ik heb een bong besteld en ze is perfect aangekomen. Met gratis gaasjes ;). Dit word mijn go to winkel als het gaat om bong spullen, vooral omdat er vaak korting is op het gehele assortiment.
Top winkel met een mooie discrete verpakking!

30 oktober 2023

Alles perfect

Ik heb een aantal dagen heen en weer gemailed voor een hoop vragen die ik had en die werden allemaal snel en duidelijk beantwoord. Toen eindelijk besteld.

Alles was perfect netjes ingepakt in papier, bubbelplastic, dozen, etc. Heb zelfs wat extra dingen gekregen (aansteker, filters, kortingcode etc)

26 oktober 2023

Geen problemen

Bong is heel aangekomen en de bezorging was binnen 2 dagen binnen. Geen problemen gemerkt bij dit bedrijf

15 juli 2023

zeer slechte klantenservice

zeer slechte klantenservice, pakket verzonden met beschadigd product. Na vele pogingen om contact op te nemen, raad ik dit bedrijf af, de volgende keer bestel ik bij een andere winkel.

31 december 2022

Beste Wojciech,

Bedankt voor je review. We hebben het e.e.a. nagezocht, maar we kunnen geen bestelling van je vinden.

Ook kunnen we geen e-mails aan onze klantenservice (of ander mailadres van ons) terugvinden.

Onder welke naam of e-mailadres heb je bij ons besteld? Heb je een bestelnummer of ordernummer? Dan kunnen we het nazoeken.

Mocht het voorkomen dat een artikel onverhoopt kapot aankomt, dan zorgen we er altijd voor dat het opgelost wordt.

Onze klantenservice is er op gericht klanten te helpen en niet in de kou te laten staan. We komen daarop graag in contact met jou, zodat we kunnen kijken wat er precies aan de hand is, om het vervolgens ook op te lossen.

Waterpijp-bong.nl

heb een shisha pijp gekocht transactie…

heb een shisha pijp gekocht transactie klaar en verlogens krijg ik geen conformatie mail dus ik wacht een dagje en stuur een mailtje geen antwoord wacht nog een dag 2e mail nogsteeds niks gehoort en vind het erg jammer

18 oktober 2022

Beste Jore,

Bedankt voor je review. We hebben het e.e.a. even teruggezocht.

We hebben gisteren (20-10-2022) een mailtje van je ontvangen. Diezelfde dag heb je van ons een mail ontvangen dat je bestelling die dag is verstuurd. Oók zou je daarna een automatisch track & trace mail ontvangen moeten hebben. Jouw bestelling zal vandaag (21-10-2022) bij je afgeleverd moeten worden.

Echter bij nader onderzoek blijkt dat je bij je bestelling een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven (een typefoutje, ipv een "n" heb je een "m" in je mailadres opgegeven") Onze mails, inclusief T&T, zal je dan vermoedelijk niet ontvangen hebben. Dit verklaard dus waarom je geen (automatisch) bericht van ons hebt ontvangen.

nog steeds niet ontvangen

25 juli besteld, na 5 dagen nogsteeds niet hier terwijl op de website staat dat het binnen 1-2 werkdagen binnen komt.

30 juli 2022

Beste Nikita,

Bedankt voor je review, jammer dat je ons slechts 1 ster geeft.

Ook jammer dat je ons bijvoorbeeld niet eerst een mailtje stuurt met de vraag waar je bestelling blijft, i.p.v. dat je een review site opzoekt en daar je ongenoegen uit.

Aan de andere kant begrijpen we je frustratie. Echter is het zo dat op elke (!) pagina op onze website aangegeven staat dat we momenteel in een magazijnopruiming zitten, waardoor er in deze periode slechts beperkte uitleveringen mogelijk zijn. Deze periode duurt zolang de timer loopt. Als je op de link klikt, kun je op de achterliggende pagina een uitgebreidere toelichting lezen.

Normaal gesproken, onder normale omstandigheden, leveren we inderdaad binnen 1 a 2 werkdagen uit. Nu zitten we in een uitzonderingssituatie, dat op elke pagina weergegeven staat, inclusief de winkelwagen pagina.

Jouw bestelling wordt in loop van komende week uitgeleverd. Ter compensatie voor het lange wachten, zullen we uiteraard een extraatje meeleveren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op.

Waterpijp-bong.nl

Deze winkel is een mislukking

Deze winkel is een mislukking. Ik bestelde de apparatuur aan het begin van mijn vakantie van twee weken. het verlof is voorbij, ik heb mijn materiaal nog steeds niet ontvangen. Het beste van alles is dat de apparatuur nog steeds niet eens wordt verzonden, ook al is deze op voorraad. Ik zal je herinneren aan de informatie op de website (verzending binnen twee werkdagen). Ik raad af om in deze winkel te winkelen

De winkel schreef pas na twee weken terug. Alleen toen ik schreef om de bestelling te annuleren. U kunt de mening over de klantendienst afleiden.

20 augustus 2021

Beste Marcin,

Bedankt voor je review. Jammer dat je ons 1 ster hebt gegeven

We snappen je teleurstelling, maar zoals we je ook al per mail hadden gestuurd, is het artikel dat je hebt besteld uitverkocht, waardoor we deze nog niet hebben kunnen uitleveren. Het artikel was al uitverkocht ten tijden van bestellen. Deze informatie was vooraf bekend.

Je refereert naar de 1 a 2 dagen levertijd zoals op onze website staat beschreven. Daar staat tevens vermeld dat de 1 a 2 dagen alleen geldt mits het artikel op voorraad is. En dat is in dit geval niet.

Uitverkochte artikelen zijn wel gewoon te bestellen, mits deze door ons opnieuw ingekocht kan worden, om later alsnog uit te leveren. De procedure is dat zodra het artikel op voorraad komt, deze meteen automatisch verstuurd wordt. Omdat het om informatie gaat (dat het artikel uitverkocht) dat vooraf en achteraf door de klant bekend is, nemen wij geen actief contact op, omdat de order gewoonweg later wordt verwerkt en verstuurd. Behalve bij calamiteiten en andere onvoorziene zaken wordt contact opgenomen.

Het door jou bestelde artikel krijgen we dus wel terug op voorraad en zal meteen verzonden worden zodra we het weer binnen krijgen. Je bestelling annuleren of een ander artikel kiezen is natuurlijk ook mogelijk.

Wat een ballentent

Wat een ballentent. 7 aug besteld nog niks in huis... mail gestuurd en nog geen reactie.
Ook niet in de spam reclame of ongewenst..
Ik rook me wiet voor medicatie.. zou toch wel leuk zijn als je gewoon pijn vrij kan leven en je spullen optijd binnen hebt..

14 augustus 2021

Beste De Jonge,

Bedankt voor je review. Jammer dat je ons 1 ster geeft.

Zoals je (vooraf) op onze website kon lezen, konden wij door een magazijninventarisatie (en door vakanties) t/m 15 augustus nauwelijks bestellingen uitleveren. Ter compensatie voor het lange wachten boden wij in deze periode 15% korting op je bestelling.

Normaal gesproken leveren wij binnen 1 a 2 werkdagen. In deze periode kon dat helaas niet. Onze excuses voor het ongemak.