Okularki bardzo dobrze sprawdzają się podczas pływania. Są wygodne, dobrze dopasowane do twarzy, nie przeciekają i zapewniają dobrą widoczność pod wodą. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Sama real... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Zamawiałam strój pływacki dla córki. I byłam mega zdziwiona, że zamówienie złożone w sobotę wieczorem zostało spakowane kolejnego dnia. Nie kolejnego dnia ROBOCZEGO tylko jeszcze w sobotę. Córka docz... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Plecak na basen spełnia oczekiwania bardzo wymagającego syna - dobrze uszyty, dużo schowków i kieszeni, wszystkie dodatkowe potrzebne do treningu rzeczy (płetwy, rurka) bez problemu się zmieści... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nie polecam. Czekam już drugi tydzień aż paczka zostanie do mnie wysłana chociaż na stronie pod zamówionym produktem czas dostawy wynosił 4-5 dni. Kontaktowałam się z prośbą o anulację zamówienia ale... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Witamy na Watery.pl! WSZYSTKO DO SPORTÓW WODNYCH ✔️Stroje kąpielowe ✔️Sprzęt do pływania ✔️Snurkowanie ✔️Wody otwarte ❤ Obsługa klienta 08:00–22:00 ❤ Szybka dostawa ❤ Ponad 300 000 zadowolonych klientów
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord
miłość od pierwszego wejrzenia
Strój spodobał nam się od pierwszego wejrzenia. Wyczerpujący opis dał nam pewność, że będzie pasował jak ulał. Kontakt ze sprzedającym był na bieżąco w świetnym wydaniu, a sam produkt.... dopłynął do nas mega szybko. Pozostaje życzyć sobie i wszystkim tak udanych zakupów -)

Chciałem kupić ABC nurka
Chciałem kupić ABC nurka, dla mojego wnuczka, który leci do Egiptu . Artur jr ma 7 lat ....
Niestety , nie mam doświadczenia w pływaniu i zdałem się na doświadczenie. Kupię drogie, to będzie dobre.....
No i kupiłem u konkurencji zestaw dla dorosłych . Pletwy rozmiar 45 🙃.
Już jak zobaczyłem paczkę, to wiedziałem , że coś 'nie tak '.
Miała prawie metr długości.
Znajomy mi powiedział; wyjdź na watery. pl i tam kupisz sprzęt, z którego wnuk będzie zadowolony o dojdzie jeszcze przed wyjazdem .
Tak się stało 🩵.
Sprzęt dojechał, przed odlotem i wnuk , był przeszczęśliwy ....
Szkoda, że nie zdążyłem kupić pokrowca wodoszczelnego, ale mam promkę, to mu kupię na Dzień Dziecka
Wakacje przed nami 🏝🏖🏜🤿

Nie polecam !!! Problem ze zwrotami
Kupiłem dwa kombinezony. Chcę dokonać zwrotu jednego z nich. Niestety, ale nie można dokonać zwrotu przez InPost (30 zł). Zgłaszam im problem kilkakrotnie, a oni każą zrobić zwrot droższą opcją DHL (45 zł). Nie polecam tej firmy Oszuści !!!

Wodne zakupy
Jestem bardzo zadowolona, zamówienie doszło szybko, a jego jakość jest świetna! Z pewnością wrócę po kolejny wodny zakup :)

szybko i sprawnie
szybko i sprawnie, ale wysokie koszty przesyłki

Towar niedostępny nigdzie indziej
Towar niedostępny nigdzie indziej, ekspresowa wysyłka. Wszystko w porządku

Antwoord van watery.pl
Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli…
Odejmuję jedną gwiazdkę za brak tabeli rozmiarów. Reszta ok

Zadowolona klientka
Jestem zadowolona z zakupionych słuchawek. Zamówienie przebiegło sprawnie, towar dotarł szybko. Słuchawki super sprawdzają się w wodzie, pływa się jeszcze przyjemniej. Czepek super je przytrzymuje, nie spadają.

Towar zgodny z opisem w 100 procentach
Towar zgodny z opisem w 100 procentach, warte są swojej ceny różnica na 100 metrach to 35 sekund w spodenkach będę wracał po kolejne towary od was.

Świetny wybór na prezent
Zakupy były łatwe, szybkie i przyjemne. Świetnej jakości zdjęcia oraz opisy produktów bardzo ułatwiają proces podejmowania zakupów, zwłaszcza gdy wybiera się prezent dla ukochanej osoby (a tak właśni było w moim przypadku). Produkt dokładnie taki jak w opisie i na ilustracji. Świetnie sprawdza się w użyciu. Bardzo polecam wszystkim zakupy na stronie watery.pl, jestem przekonana, że będziecie zadowoleni tak samo jak ja 😁

Antwoord van watery.pl
Rękawków do pływania przerobiłem juz…
Rękawków do pływania przerobiłem juz trochę z małymi dziećmi. Te zakupione u Was zostaną z nami for sure. Jakość sztos. Obsługa z kategorii "szybko i na temat" (tak lubię:). Do tego dostałem Super okulary dla dzieci w ramach dodanych do koszyka "niespodzianek z discountem".
Long story short - well done & polecam bardzo.
Krzysztof

Antwoord van watery.pl
Zamówienie zostało bardzo szybko…
Zamówienie zostało bardzo szybko zrealizowane, całkowicie darmowa wymiana sprawiła że bez problemu i żadnych dodatkowych kosztów wymieniłam kąpielówki mojego dziecka na większe. Jakość samego produktu jest bardzo dobra.

Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia

Płetwy
Byłem zadowolony z zakupu i profesjonalnego doradzenia.

Antwoord van watery.pl
Wanna do morsowania Rewelacja!!
Wanna do morsowania Rewelacja!!! Niesamowicie wygodna. Wysoka jakość produktu...Płatność i wysyłka przebiegła bezproblemowo..... Polecam wszystkim zastanawiającym się na morsowanie w ogrodzie czy na balkonie😁

Świetne buty, polecam
Buty są lekkie, ładne i solidnie wykonane. Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Dit is Trustpilot