Product was prima. MT is goede kwaliteit. Ik vind het alleen onnodig dat 3 rolletjes tape per pakketpost worden verstuurd. Dit kan prima door de brievenbus. Onnodige kosten en kilometers/ brandstof
We hadden afgelopen dagen meerdere bestellingen gedaan, zoals o.a. een vliegengordijn, tafelkleed en vandaag een stukje plakfolie. Alle goederen werden keurig verpakt bezorgd bij ons. De bestelde arti... Toon meer
Waardeloze kwaliteit én klantenservice! Koop niets bij krabpaalwebshop.nl. Ik heb een krabpaal besteld waarbij er duidelijke fouten in het bouwsysteem zitten (onderdelen passen niet/zijn verkee... Toon meer
Snelle levering, ondanks de kerstdagen. Kon nog mooi op tijd onder de kerstboom. 😊 De rugzak zelf is is hartstikke leuk! Mijn man gebruikt 'm als zwemtas. Genoeg vakjes voor je spullen, inclusief e... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering en sterke mooie kleur stickers
Alles was piekfijn in orde. Verstaanbare uitleg en vlot kunnen kleven op de deur die nu prachtig is. Merci
Opzich snel geleverd, alleen waren de afmetingen niet juist geleverd. Kon geen nieuwe krijgen, vanwege de algemene voorwaarden. Daarin stond zoveel % afwijking. Had ik moeten lezen, maar je gaat er vanuit dat als je iets komt dat het goed is. Het ging om een tafelzeil voor een tafel van 140cm en ik kreeg een van 137cm ipv 140cm.

Antwoord van Webcompanies
Zeer ruime keuze en ook redelijk geprijsd.
Wij kregen een kapot artikel, namelijk een gat in de zwemband. 1 dag na de zichttermijn werd er al helemaal niets meer gedaan aan mijn klacht. Er werd pas na een reminder gereageerd op mijn mail. Service daar ben ik dan ook niet over te spreken.

Antwoord van Webcompanies
Thermoskan besteld van dit bedrijf.. sinds 1 week aan het bellen omdat 1 van de 2 kannen is geëxplodeerd bij het vullen.
Lees nu deze recensies.. waardeloos!
5 x gebeld (automatisch eruit geknikkerd) en gemaild - niet bereikbaar dus nu maar zo qua recensie .. jammer joh!
Folie gekocht bij Raamfolieonline
Ik wilde graag mijn logo op een raamfolie laten drukke .
Een voorstel ontvangen van hoe het eruit zou komen te zien en dik tevreden.
Ik moest nog wel even het logo in een bijlage sturen.
Ik koos een bestand waarvan ik dacht dat het goed zou zijn.
Geen reactie dus ik wachtte met smart op de folie.
Helaas weinig smart.. de afbeelding die ik had gestuurd was niet scherp genoeg dus de afbeelding was enorm blokkerig en lelijk dus. Wat een deceptie!
Gelijk gemaild en de reactie die ik kreeg was dat het mijn eigen schuld was, ik had het bestand zo aangeleverd en daar moest ik het mee doen.
Daarna nog een e-mail gestuurd met dat ik een klacht wilde indienen maar die werd genegeerd.
Waarschijnlijk ben ik heel naïef maar ik ga ervan uit dat mensen goed werk willen afleveren en checken wat ze doen en dat dan met de klant bespreken.
Laat hier dus NOOIT iets drukken. Er wordt totaal niet met de klant meegedacht.
Waardeloos bedrijf.
De folie laat ik nu wel ergens drukken waar ze wel weten wat ze doen en met mij meedenken.
€88 zo door de wc gespoeld.
Bedankt RaamfolieOnline/webcompanies

Antwoord van Webcompanies
Overzichtelijke website , mijn bestelling correct en snel uitgevoerd. Levering binnen 24 uur in België.
Een aanrader.
Snelle levering en goed ingepakt. Zeer mooie en kleurrijke kabouters ontvangen.
De mat werkt erg goed en verschuift ons kleed niet meer zelfs niet als de hond erover een rent
Snelle en nette levering.
Het vogelhuisje ziet er prachtig uit en zijn er erg blij mee.
Tijd geleden tafelzeil gekocht, na ongeveer 1 maand begonnen het zeil op de hoeken van de tafel al te scheuren, contact opgenomen, maar helaas, ze doen niets. Het is gewoon goedkope rommel die ze duur verkopen. € 62,50 weggegooid binnen 1 maand.
Is gewoon oplichting!!!!! Op website staat “ garantie” (tot de deur).
Oplichters zijn het
NIET KOPEN DAAR DUS.
Destijds een thermoskan gekocht, naar enige tijd houd de thermoskan het warme water niet op temperatuur.
Contact gezocht met de klanten service en krijg dit als reactie:” Wij hebben deze klacht nog niet eerder ontvangen over de Dubai thermoskan.
Wij kunnen geen reden bedenken waarom de warmte zou moeten afnemen en daarom kunnen wij spijtig genoeg uw klacht niet in behandeling nemen.”
Erg vreemde reactie, dus als ze niet vaker klachten hebben gehad bestaat de klacht niet?
Scrol hier even tussen de reviews en zie gelijk deze klacht. Klacht is dus zeker wel bekent. Service kent dit bedrijf blijkbaar niet.
Bizar! Fietslampjes besteld op 21-12-23. Geen track and trace code ontvangen. Pakket was later door kerstdrukte (kan gebeuren) en winkel een paar keer dicht door feestdagen. Begin januari nieuwe poging om cadeau op te halen, terug gestuurd naar winkel. Tot zover; jammer maar kan gebeuren.
Vervolgens moet ik een maand wachten op geld retour en ze houden €7,99 (!!) in als retourkosten voor pakketjes van 0-10 kg.
Inmiddels heeft pimpjefiets.nl deze kosten zelfs verhoogd naar €9,95. Maw; je moet wel heeeeel zeker zijn van je aankoop (ondanks de slechte reviews) voor je hier iets bestelt.
De order voor brievenbussen is betaald en geaccepteerd, maar vervolgens niet geleverd omdat het artikel voorlopig niet meer voorradig is. Vervolgens wordt gevraagd of wij een ander artikel uit willen zoeken.

Antwoord van Webcompanies
Thermoskan besteld met een inhoud van 1 liter. Kreeg echter een thermoskan met een inhoud van maar 0,6 liter. Meerdere keren de klantenservice gebeld, telefoon wordt nooit opgenomen "het is erg druk" krijg je te horen. Ook meerdere emails gestuurd, geen reply. Ik heb zelfs hun een oplossing aangeboden, wordt ook niet op gereageerd. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een webshop. Waardeloos!.. en voel me niet serieus genomen en voel me opgelicht.

Antwoord van Webcompanies
Afgelopen vrijdag folie besteld voor op vensterbank. Vandaag bestellen, morgen in huis. Nog steeds niets ontvangen

Antwoord van Webcompanies
Helaas ik was opgelicht door deze bedrijf. Ik heb besteld een ''tegen inkijk'' folie. Toch blijkt dat deze folie zo transparent is dat zelfs de ondertiteling op onze TV kunnen gelezen worden vanuit buiten. Gelukkig heb ik de folie nog niet geplakt. Ik heb een retourbon aangevraagd. De bedrijf heeft gewegerd mijn retour aanvraag. De reden was dat folie is op maat gesneden. Dit betwijfel ik, want de folie is gekomen in een standaard fabriek's verpakking met print erop van maat 200x50 en beschrijving. Trouwens er stond niet op de verpakking dat folie werkt 'tegen inkijk', alleen dat het zonwerend is. Blijkbaar dat de verkoper heeft gewoon lekker zelf toegevoegd dat de folie werkt ''tegen inkijk''. In ieder geval, ik vind dat ze moeten mij retour accepteren omdat ze hebben mij misleden met een fout beschrijving. Ik kan zulke folie niet gebruiken. De folie ligt nog steeds klaar voor de retour! Bestelnummer 700310500