MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Toon meer

Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Toon meer

Mijn retourzending was niet in goede aarde gevallen-ik heb 5,95 extra verzendkosten moeten betalen-by mijn toezending v mijn fietstas-en nu trekken ze er ook nog ns 5,95 af by m,n terugzending. Dit be... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!

3,4

Gemiddeld

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

MISLEIDING

MISLEIDING

We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99"
Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achter.
We hebben een printscreen opgestuurd met het verzoek het restant terug te storten.
Antwoord:bij de fietsbel staat: verzendkosten VANAF €3,99 -zie onze Alg.Voorwaarden. We betalen niet terug.
Eropgewezen dat er niet VANAF maar twv (ter waarde van) stond.
Ze zouden binnen een dag reageren wat ze voor mij konden doen. 1 week later nog geen bericht.
Pimp reageerde nu wel snel: het was mijn fout, ze kunnen me niet tegemoet komen vanwege de algemene voorwaarden. Over hun fout bleef het stil....
Bah

28 mei 2026

Prima levering en leuk product

Prima levering. En de lampjes die eigenlijk voor fietswielen zijn heb ik in mijn rolstoelwielen gedaan omdat ik naar een concert ging. Kreeg veel complimenten!

5 maart 2026

Niet geleverd wat besteld was

Ik had een mooie fietstas besteld. Kreeg een hele andere tas geleverd. Na mailen bleek dat de info in de webshop niet klopt. Ik kon de tas terugsturen. Omdat ik in de buurt woon heb ik hem teruggebracht. Heeft een poos geduurd voordat alle administratie gedaan was.
Meteen een tas ergens anders besteld.

9 maart 2026

Beste mevrouw Slotboom,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent! Het is inderdaad zo dat de informatie niet volledig was op onze website, waarvoor onze excuses!

Ik zie dat de credit van uw bestelling op 6 maart is verwerkt. Echter wordt deze dan binnen enkele werkdagen uitbetaald door het externe platform. Wij hebben hier helaas geen invloed op.

Fietskrat besteld

Fietskrat besteld, wordt met 4 dunne tiewraps!
Als je een volle krat hebt kan het loskomen met alle nare gevolgen. Onverantwoord om het zo te kopen.

3 december 2025

Stickers blijven niet plakken op fiets:(

Stickers blijven niet plakken op fiets:(. Mogelijk door matte verf van fiets ?

23 februari 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Heeft u de ondergrond wel goed schoongemaakt en ontvet? Dit is vaak de reden dat de stickers loslaten van de fiets.

Pimpjefiets.nl

Alle gewenste spulletjes onder 1 dak te vinden !

Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje met koeienvlekken, fietstas van de Friese vlag en een geweldige leuk grote fietsbel rood met witte stippen 🥰Alles te vinden in de shop van degelijke merken voor een mooie prijs en nogeens snelle levering ook na te hebben besteld. Tevreden ❤️

19 september 2024

Mand besteld naturel riet met witte…

Mand besteld naturel riet met witte haken. Wat krijg ik. Mand orange geel en met bruine haken en riet los op meerdere punten. Dit zou de charme zijn van het product volgens mark van Dongen. Ik heb nogmaals een mail gestuurd dat ik geen 9,95 retour kosten ga betalen en mijn geld teruggestort wil hebben. Hoop dat dit juist opgelost word. Noortje wehrmeijer

5 september 2024

Wel mooi, maar plakken niet goed.

De stickers waren wel mooi, maar sommigen waren niet goed uitgesneden waardoor ze nog aan elkaar zaten.
Ook plakten de stickers niet goed op het kleine fietsje met matte spuitverf eronder. Erg jammer.

27 augustus 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is zo dat de ondergrond glad en vlak dient te zijn. Op een matte ondergrond kan het inderdaad zijn dat het plakken minder effectief is. Dit komt omdat een matte ondergrond minder grip heeft voor de lijmlaag.