MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Toon meer

Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje m... Toon meer

Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Toon meer

Mijn retourzending was niet in goede aarde gevallen-ik heb 5,95 extra verzendkosten moeten betalen-by mijn toezending v mijn fietstas-en nu trekken ze er ook nog ns 5,95 af by m,n terugzending. Dit be... Toon meer

1. Evenementen en entertainment

1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!

3,4

Gemiddeld

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Misleidende advertentie

Misleidende advertentie. Kleur van het krat was extreem anders als op het plaatje. Volgens de verkoper kwam dit door mijn beeldscherm. Maar dat is niet waar. Op mijn beeldscherm is de officiele foto van het krat (welke op andere websites correct wordt geadverteerd) precies dezelfde kleur als het geleverde krat. De foto van deze webshop heeft een compleet andere kleur en geen merknaam erbij. Het lijkt er dus op dat deze webshop express een andere foto gebruikt zodat ze het krat voor een hoger bedrag als de concurrentie kunnen verkopen. Ik had dit krat voor 22euro bij een willekeurige webshop of fietsenwinkel in de buurt kunnen kopen. Hier heb ik er 27euro + verzendkosten voor betaald. De verkoper zegt dat ik het krat kan terugsturen maar wel tegen €9,95 retourkosten! Ik voel mij enorm in de maling genomen. Denk dus goed na voor je hier iets bestelt.

2 juli 2024

de bel was er snel

de bel was er snel
maar de volgende dag al kapot
zadelhoesje is heel fijn

15 juni 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Zou u ons een foto of video kunnen sturen via de e-mail? Wel fijn om te horen dat het zadelhoesje naar wens is!

Wij wensen u desondanks veel plezier met uw bestelling en zien u graag terug in de toekomst.

Pimpjefiets.nl

Product leek totaal niet op artikel online

We ontvingen een fietsbel voor ons neefje die totaal niet leek op het product wat we besteld hadden. Echt een ontzettende miskoop.

Overigens heel netjes opgelost door ons heel snel het geld terug te geven. Daarvoor dank!

27 mei 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat u een niet mooi afgewerkte fietsbel heeft ontvangen! Daarentegen wel fijn te horen dat uw klacht zo snel is opgelost.

Wij hopen u uiteraard nog eens terug te zien in de toekomst.

Matig.

Een mail gestuurd naar aanleiding van een defect. Ik had een lieveheersbeesje fietsbel besteld, waarvan 1 vleugel niet open ging.

Ondanks mail contact en zeer duidelijke foto's/filmpje, was er volgens de verkoper niks mis, want de bel opzich was niks mis mee want die was getest alvorens verzenden.

Toen via mail contact aangegeven dat de bel zelf ook niet het probleem was, zoals in de eerste mail beschreven. Hierna nooit weer een reactie vernomen.

De 2 sterren zijn voor het snelle verzenden en de overige producten die wel goed waren en de eerste snelle reacties. Maar de manier van reageren en daarna niks meer van zich laten horen, zorgen ervoor dat ik niet meer ga geven.

27 maart 2024

Bestelling nooit ontvangen

20 maart 2024

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Wat is uw ordernummer? Dan kan ik nagaan wat er met uw order aan de hand is.

Service ontbreekt hier volledig

Voor op de nieuwe fiets van de verjaardag van mijn zoontje een hele leuke badeend/fietslamp met Spider-Man helmpje en propeller erop gekocht. Werd heel enthousiast ontvangen maar bij het eerste ritje valt het schroefdraad waarmee de propeller aan het helmpje vastzit (wat niet goed aan blijkt te sluiten) eraf. Resultaat, propeller kapot en een verdrietige jarige job. Met foto erbij contact opgenomen met pimpjefiets.nl maar helaas krijg je dan te horen dat het niet onder de garantie valt. Dat ik het maar met de aansprakelijkheidsverzekering moet regelen. Op mijn vraag of de propellers ook los te krijgen zijn krijg je geen antwoord. Een review op hun eigen website plaatsen ze niet dus dan maar hier. Mijn advies is, koop hier niets want de service als er iets mis is ontbreekt dus volledig.

13 augustus 2023

Beste klant,

We vinden het erg vervelend voor u dat het artikel kapot is gegaan tijdens het gebruik. We hopen echter ook dat u begrijpt dat dit inderdaad niet onder de garantie valt.

Wat betreft de propellers, deze zijn helaas niet los te verkrijgen.

Helaas kan ik u niet positiever informeren. We hopen dat u het product misschien nog kunt repareren waardoor er toch veel plezier van zal zijn.

Pimpjefiets

Slechte service net na garantietijd

In november 2022 heb ik mooie grote fietstassen van Beck voor 65 euro kado gehad. Na korte tijd zag ik al dat op de vouwlijnen de bovenlaag stof begon te breken. Helaas heb ik pas na 7 maanden een mail gestuurd, nadat het best wel erg werd. (Ook best lastig om de bon te vragen aan de gever).
Het antwoord van Pimpjefiets was dat de garantie tot 6 maanden liep en zij niets meer konden betekenen. Ik heb er nog een mail achteraan gestuurd, maar hier niets meer op terug gehoord.
Dit bedrijf heeft kennelijk nog nooit gehoord van enige klantvriendelijkheid en coulance als het even net anders loopt als de bepalingen en regels voorschrijven.

27 juli 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Wij hanteren inderdaad een garantietermijn van 6 maanden. Defecten kunnen binnen deze 6 maanden gemeld worden.

Wij kunnen geen uitzondering maken op defecten buiten de garantie. Dit is niet eerlijk tegenover andere klanten die ook buiten het garantietermijn een klacht melden.

Wij kunnen u helaas niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Verkeerde maat mand besteld

Verkeerde maat mand besteld, wilde deze graag ruilen voor een groter model waar we graag de meerprijs voor wilde betalen echter waren we 2 dagen buiten de retour termijn en konden ze daar echt niet aan beginnen… daarbij ook nog eens een vreselijke toon en totaal niet vriendelijk

19 februari 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Helaas is het niet mogelijk om uw pakket buiten het zichttermijn te retourneren. Dit staat vermeld op onze website en in de Algemene voorwaarden. Hiermee gaat u ook akkoord tijdens het bestellen.

Helaas kunnen wij geen uitzondering maken gezien dit niet eerlijk is tegenover andere klanten. Ik kan u helaas niet positiever informeren.

Pimpjefiets.nl

De fietsstickers zijn niet voorzien van…

De fietsstickers zijn niet voorzien van een laminaat, waardoor ze niet weerbestendig zijn. Daarnaast is de lijmlaag bijzonder slecht. De eerste stickers laten alweer los. Voor het opplakken is de ondergrond ontvet en er is binnen geplakt, op kamertemperatuur. Vanuit ons werk hebben we veel ervaring met het plakken van verschillende stickers, maar deze stickers voldoen niet aan de verwachting. Waardeloze prijs kwaliteit verhouding en nog waardelozere service.

——

Jullie hebben mijn order wel degelijk gevonden, maar bieden geen oplossing…..

27 februari 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Ik kan helaas geen order terugvinden op uw naam.

Ik kan u daarom ook helaas niet verder helpen omdat ik niet precies weet wat u heeft besteld.

Slechte kwaliteit PTT postfietstassen

Op 15 november 2022 PTT postfietstassen besteld! Jaren terug veelplezier van gehad alleen was deze kwaliteit niet hetzelfde! Heb ze toch gehouden ondanks advies van mijn man stuur ze terug ! Nu spijt na 3 maanden kerven de zijkanten af dus onbruikbaar denk te krap op de rand gestikt!?na klacht het botte antwoord te zwaar beladen hoe weet u dat ???miskoop van 29.95+5.95 verzendkosten

6 februari 2023

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is zo dat de tassen gecontroleerd worden voordat deze worden verzonden. Als er een schade ontstaat waar de naad scheurt duidt dit op overbelasting.

Helaas kunnen wij u niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Slechte service

Via een weblink van pimpjefiets.nl een roze fietsmandje besteld. Maar kreeg een blauwe. Retourzenden kost net zoveel, zo niet meer dan dan het fietsmandje zelf. Pimpjefiets komt niet tegemoet in de retourzending “want ik had het zelf moeten zien op de afrekening”. Dit, terwijl ze ondertussen wel de weblink gauw aanpassen. Afin, de ziveelste slechte recensie is ze dus blijbaar wel €6,50 waard. Bij deze.

25 november 2022

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! In de titel van het bestelde mandje staat de kleur vermeld. In uw orderbevestiging staat ook de kleur blauw vermeld. Als u dan een andere kleur wilt dienen hier retourkosten voor betaald te worden.

Ook staan beide fietsmandjes nog online op onze website. De klant is zelf verantwoordelijk om de bestelling goed te controleren alvorens deze geplaatst wordt.

Ik kan u helaas niet positiever informeren. Onze excuses voor het ongemak!

Ontzettend slechte klachtenafhandeling

Ontzettend slechte klachtenafhandeling, in een mail wordt verwezen naar de klachtenprocedure, die dus maar opgevraagd, EXACT gevolgd, krijgen we een mailtje terug dat we niet meewerken aan de klachtenprocedure omdat we geen filmpje mee stuurden (stond dus NIET in de procedure). Na herhaaldelijk mail contact nog altijd geen oplossing.

Op de website staat dat je voor klachten de klantenservice kan bellen, doe je dat dan krijg je een hoogst onvriendelijke dame aan de lijn die aangeeft dat de klachten enkel per mail gaan (staat anders op de website hoor) en gooit vervolgens nog net niet scheldend de hoorn op de haak. Bij terugbellen wordt de verbinding direct verbroken, met een ander nummer zodra mevrouw mijn naam hoort, en daarna ligt de hoorn gewoon naast de haak.

Ondertussen wel een huilend kind omdat zijn kadootje dus bij aankomst al stuk was.

Ik heb al veel mee gemaakt, maar een bedrijf wat dergelijke rotzooi verkoopt, geen service biedt en ronduit onbeschoft is tegen klanten zoals dit bedrijf is uiterst zeldzaam.

Procedures kloppen van geen kanten, en je wordt als klant van het kastje naar de muur gestuurd, artikelen in de webshop lijken degelijk, bij aankomst blijkt het goedkope Chinese troep te zijn, en klantenservice is deze partij al helemaal onbekend.

Edit na reactie pimpjefiets.nl:
Als mijn review inhoudelijk gelezen zou zijn, dan had u geweten dat ik gemaild heb, u heeft ons zelfs een pdf met de procedure gemaild welke wij gevolgd hebben (daarin staat niets over filmpjes, enkel foto's), waarna u zeer verwijtend terug mailde dat wij ons niet aan de procedure hielden (maar feitelijk en aantoonbaar gezien u dat zelf dus niet deed). Verder staat er ook nu nog dat de klantenservice op werkdagen bereikbaar is voor vragen en/of klachten, ik kan hier helaas geen foto plaatsen ter bewijs. U heeft dus duidelijk uw eigen bedrijfsvoering en informatie stromen niet op orde.

Verder kunt u vanalles in algemene voorwaarden vastleggen, maar de wet (consumentenbescherming) gaat nog altijd boven uw voorwaarden, u bent verplicht consumenten klachten op een correcte wijze op te lossen.

U had er ook voor kunnen kiezen even te bellen om het een en ander netjes op te lossen, sterker nog, dat kunt u zelfs alsnog, u heeft immers onze gegevens, u koos er echter voor de afhandeling te frustreren met verwijzen naar procedures die u zelf niet aanhield en agressief taalgebruik te hanteren, zelfs in uw reactie op trustpilot doet u dat weer, u legt WEER de schuld bij ons en verwijst naar uw algemene voorwaarden, terwijl u in gebreke bent gebleven door een ondeugdelijk product te leveren en het RMA proces te frustreren.

9 maart 2021

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat u een defect product heeft ontvangen. Op onze webshop staat bij de pagina garantie en klachten vermeld dat de klachten via de e-mail worden afgehandeld. Dat is omdat wij een webshop zijn en het met foto's en filmpjes visueel moet worden. Zo kunnen wij op afstand de klacht snel voor u oplossen. Ook staat dit vermeld in de algemene voorwaarden waar u mee akkoord bent gegaan bij het bestellen.

De klantenservice en klachten afdeling zullen na ontvangst van de gevraagde stukken de klacht snel oppakken en oplossen.

Retourbeleid in Coronatijd

Fietsmanden besteld voor de fietsen van mijn kinderen, helaas veel te klein voor rugtassen. In coronatijd willen retourneren blijven ze 14 dagen aanhouden. Toch best lastig als je ineens in quarantaine moet.
Nu zit ik met fietsmanden waar we niets mee kunnen.
Bel je met wat er mogelijk is, krijg je de volgende reactie: "als we iedereen moeten helpen in coronatijd ja dan is dat niet te doen..." En toen werd de verbinding verbroken... Ik heb zoiets niet eerder mee gemaakt.

30 december 2020