MISLEIDING We kochten een fietsbel, direct onder de foto stond: "Verzendkosten twv €3,99" Tijdens het bestellen bleek achteraf dat ze €7,49 gerekend hadden. Daar kwamen we pas later achte... Toon meer
Onlangs een 2de hands bakfiets gekocht voor onze 2 labradors ... en die mag natuurlijk leuk opgepimpt worden ! Dus op zoektocht op het wereldwijde web ... voorkeurs thema Holland 🫠 Leuk zadelhoesje m... Toon meer
Mooie tas, snel geleverd. De beschrijving op de website is te summier. Er stond wel bij dat er riempjs worden meegeleverd (aanwijzingen hoe de riempjes te bevestigen in piepkleine witte letters op ee... Toon meer
Mijn retourzending was niet in goede aarde gevallen-ik heb 5,95 extra verzendkosten moeten betalen-by mijn toezending v mijn fietstas-en nu trekken ze er ook nog ns 5,95 af by m,n terugzending. Dit be... Toon meer
1001 verschillende fietstassen en fietsaccessoires! Goedkoopste van Nederland! Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal!
Brinkhorst 25, 7207BK, Zutphen, Nederland
- info@pimpjefiets.nl
- pimpjefiets.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mensen keken ook naar
Defect aan fietsmand en wordt niet serieus genomen
Op 12 juni een fietsmand gekocht via deze site en geplaatst op de voordrager van mijn transportfiets. Na slechts 5 (!) km fietsen op een verhard fietspad is de bevestiging om de deksel vast te maken aan de mand al losgeraakt. Dit al gemeld incl. foto's bij het bedrijf maar dan word ik beschuldigd dat de schade is ontstaan door eigen toedoen en daarom niet onder de garantie valt. Vervolgens een officiele klacht ingediend omdat ik volgens de wet recht heb op een deugdelijk product en verwezen naar de omgekeerde bewijslast die de garantie met zich meebrengt maar ook deze wordt niet in behandeling genomen omdat ze de klacht niet eerder hebben ontvangen en de sluiting van stevig materiaal zou zijn wat niet zomaar afbreekt. Met andere woorden: weer een beschuldiging dat ik dit zelf heb gedaan. Over een mogelijke productiefout wordt niet gesproken.
zeer slechte service
zeer slechte service. Als je iets terug stuurt binnen 3 wkn. heb je pech. Chinese rommel. helft van de lampjes werkt niet.
slechte kwaliteit dure fietstas
In januari 2019 heb ik fietstassen besteld . Ze kosten €60,00 maar ze zouden van extra sterke kwaliteit zijn dus dan heb je dat ervoor over. Ik heb sinds januari mijn fiets vanwege een blessure een paar maanden nauwelijks gebruikt en toen ik weer dagelijks ging fietsen was een tas al snel kapot. Foto's opgestuurd van de schade .
Ik kreeg het bericht dat deze schade veroorzaakt werd door slijtage van de tas. Slijtage ... vijf maanden oud en weinig gebruikt,??!! Wat ik ook in de begeleidende mail had geschreven. Nog maar een mail geschreven dat dit geen slijtage kon zijn maar volgens de medewerker was het wel slijtage. Wat een uitermate slechte beoordeling en service.
Pimpjefiets.nl? Eens maar nooit weer.!!
Slechte afhandeling klacht
Diverse spullen besteld waaronder een stickervel. Dit stickervel was helaas van zeer slechte kwaliteit door het ontbreken van de noodzakelijke plaklaag. Na diverse mailtjes geen oplossing aangeboden gekregen. Ondanks de lage prijs hoort een artikel gewoon te voldoen
Dus ik raad u af een stickervel te bestellen.

Antwoord van Pimpjefiets
Wilde nog iets bijbestellen en daar hebben ze me super goed mee geholpen. Producten waren snel in huis.
Snelle levering ondanks de drukke…
Snelle levering ondanks de drukke sinterklaasperiode
Goede correcte service
Goede correcte service. Vriendelijke contacten
Snelle service
Snel geleverd!
De ene dag besteld en de volgende dag…
De ene dag besteld en de volgende dag het juiste product geleverd. Top.
prima service, geen tegenvallers
Geleverd zoals beloofd. Artikel zoals op website.
Mooie kwaliteit van fietstas en past…
Mooie kwaliteit van fietstas en past perfect op de fiets.Kleuren komen overeen met de foto.Snelle levertijd.
Prima op tijd afgeleverd
Prima op tijd afgeleverd, mooi product deze fietstas.
Geen gratis verzending bij kleine…
Geen gratis verzending bij kleine bestellingen.
De slogan klopt
De slogan klopt: Vandaag besteld morgen in huis.
Zelfs als je besteld vanuit Belgie.
Zeer tevreden
super leuke fietstassen voor weinig
super leuke fietstassen voor weinig en heel snel geleverd
De enige opmerking die ik heb
De enige opmerking die ik heb , is dat het onmogelijk is vanuit België per bancontact te betalen.
Verder alles prima.
mvg
Super leuke spulletjes voor de fiets