Product was prima. MT is goede kwaliteit. Ik vind het alleen onnodig dat 3 rolletjes tape per pakketpost worden verstuurd. Dit kan prima door de brievenbus. Onnodige kosten en kilometers/ brandstof
We hadden afgelopen dagen meerdere bestellingen gedaan, zoals o.a. een vliegengordijn, tafelkleed en vandaag een stukje plakfolie. Alle goederen werden keurig verpakt bezorgd bij ons. De bestelde arti... Toon meer
Waardeloze kwaliteit én klantenservice! Koop niets bij krabpaalwebshop.nl. Ik heb een krabpaal besteld waarbij er duidelijke fouten in het bouwsysteem zitten (onderdelen passen niet/zijn verkee... Toon meer
Snelle levering, ondanks de kerstdagen. Kon nog mooi op tijd onder de kerstboom. 😊 De rugzak zelf is is hartstikke leuk! Mijn man gebruikt 'm als zwemtas. Genoeg vakjes voor je spullen, inclusief e... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bij Brievenbuswebshop een brievenbus besteld. Half uur na het plaatsen van de bestelling, proberen contact op te nemen met het bedrijf, omdat we erachter kwamen dat de brievenbus niet voldeed aan de eisen van Postwet. Om te voorkomen dat het pakket al zou worden verzonden proberen te bellen. De verbinding werd steeds verbroken. Een mail gestuurd met het verzoek om de bestelling te annuleren en een ander model te verzenden. Antwoord terug dat dit niet meer was aan te passen. Later op de dag alsnog telefonisch contact gekregen. Was ons probleem. Wij waren verantwoordelijk voor de juiste bestelling. Uitgelegd dat de Wet Koop op afstand van toepassing is en dat ik zonder opgaaf van reden kan retourneren en dat die kosten voor het bedrijf zijn. De mevrouw vertelde mij dat dit niet hun beleid was. Mijn vraag of zij waren aangesloten bij een webwinkel keurmerk werd vakkundig omzeild. Nadat deze mevrouw vakkundig haar ingestuurde tekstjes oplepelde en heel goed begreep wat ik bedoelde verbrak zij de verbinding. Kortom...nog voordat ik ook maar iets heb ontvangen van dit bedrijf ben ik dit bedrijf al helemaal zat.
Natuurlijk had ik eerste even moeten googlen op dit pareltje van het internet......

Antwoord van Webcompanies
Waardeloos bedrijf. Niets bij bestellen. Eerst verkeerde brievenbus geleverd te krijgen en daarna stellen ze dat de brievenbus beschadigd is en zij deze niet terug kunnen nemen. We hebben deze in dezelfde verpakking teruggestuurd. Tevens stellen ze dat de sleutel er niet bij zit terwijl wij deze nooit hebben gehad.
Waardeloos. Bestelling is een week na verzending nog niet bij PostNL aangekomen. Wordt simpel afgewimpeld met "het is druk bij PostNL". Dat snap ik ook wel, maar PostNL doet er geen week over om een ontvangstscan te doen. Verzoek om geld terug te storten wordt niet op gereageerd. Bij weg blijven dus..

Antwoord van Webcompanies
Hier een bamboe gordijn gekocht. Zo krom als een hoppel en van die haakjes waar nog geen schilderij mee wil ophangen. Maar. Blijkt dat je hem niet uit de doos mag halen om hem te beoordelen. Hoe kan je nou iets beoordelen als je het niet mag uitpakken.
Wat een waardeloos iets.

Antwoord van Webcompanies
De raamfolie die ik hier heb gekocht was van een mooie kwaliteit. Alles was netjes verpakt en ook had ik het snel in huis.
Professionele bedrijf met veel verschillende soorten cadeautjes en goede service met snelle bezorging
Naar aanleiding van een duur artikel dat na enig gebruik van kleur was veranderd, contact opgenomen. Maar helaas mevrouw, het valt net buiten de garantie van 6 maanden. Dus dat een artikel niet voldoet aan wat je ervan zou mogen verwachten, dat doet er niet toe. Het artikel valt buiten de garantie, dus heb je dikke pech. Ipv dat ze eens goed gaan kijken naar het artikel om te kijken of er echt iets mis mee is en zo voorkomen dat iemand anders datzelfde artikel besteld. Maar dat wordt niet eens aangegeven. En nadat ik dat terug heb gemaild, nooit meer iets gehoord.
Heel slecht en zeer klantonvriendelijk!!
Meerdere keren een bestelling geplaatst, gewoon goede service, producten en het meest belangrijke vlotte verzending.
Prima webshops. Al vaker wat gekocht. Ook wel eens wat geretourneerd en netjes binnen paar dagen het geld terug gekregen. Niets over te klagen. Volgende keer bestel ik zo weer opnieuw.
Vriendelijke klantenservice die je netjes te woord staan. Bestelling werd al binnen 24 uur bezorgd. Wij zijn blij met de producten en zeer tevreden. Zeker 5 sterren waard
Zeer slechte ervaring!
Ik heb hier een trui gekocht voor mijn vriendin. De maat was helaas te klein, dus ik retourneer het artikel.
Het artikel is welgeteld 20seconden aan gedaan (anders weet je niet of het past hé).
Nadat het artikel in ontvangst is genomen, laten ze me per e-mail weten dat het geretourneerde artikel niet voldoet aan de juiste criteria. Er wordt helaas niet gemeld wat er niet goed is.
Als je gaat bellen is het telefoon keuze menu uitermate irritant en niet klantvriendelijk. Klachtbehandeling gaat enkel via de mail.
Na iemand gesproken te hebben geven ze aan dat de trui ruikt naar parfum en zweetplekken heeft. Dit kan niet van mijn vriendin zijn, gezien de trui nog geen 20seconden is aan geweest.
Er is ook geen mogelijkheid dat de trui terug wordt genomen. Ze willen het wel terugsturen op kosten van de klant.
Totaal geen begrip bij Webcompanies, enkel wat zij beweren is juist en daarmee is de kous af.
Advies: koop hier niets. Ze hebben leuke items, echter iets retourneren is onmogelijk.

Antwoord van Webcompanies
Wat een geweldige webshop. Een ruime keuze, niet duur en een snelle service. Al meerdere malen hier van alles besteld en nooit klachten. Producten zijn van goede kwaliteit en is prima verpakt voor de verzending.
Als een product het niet doet en je meldt het niet binnen 14 dagen nemen ze het niet terug, ook niet als je het als retour had aangemeld binnen 14 dagen. In de communicatie hierover zeer onaardig bejegend.
Super leuke producten en goede service! Had mijn bestelling echt de volgende dag al in huis. Kan het iedereen aanraden en ga hier zeker weer bestellen.
Blij met mijn bestellingen. Eerst een proefstaaltje besteld en vervolgens het statische raamfolie. Goed product en ben tevreden met het resultaat. Verder werd het netjes en snel bezorgd en de klantenservice is vriendelijk en wil graag helpen en meedenken. Goede ervaring met deze webwinkel
Goede ervaringen met Webcompanies! Meerdere malen een bestelling bij hun gedaan, en telkens snel en naar tevredenheid geleverd!
Heel erg blij met mijn tafelkeed en mijn man met zijn waterpijp. Werd ook snel en netjes geleverd.
Had een vraag over het tafelzeil, werd netjes te woord gestaan door de klantenservice. Ook toen ik nog een tweede keer belde. Uiteindelijk besteld en het werd netjes op tijd bezorgd. Kortom, zeer tevreden!
Mijn bestelling is volgens afspraak keurig op tijd bezorgd en was netjes verpakt.
Ik bestel hier een volgende keer graag weer.
Een aanrader!!
Bedrijf kent regels omtrent garantie niet, noch fatsoen.