Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Toon meer
Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Toon meer
Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakke... Toon meer
Vriendelijke ontvangst, koffie aangeboden, goed geholpen, ook met passen. Duidelijke uitleg, alles verschillen van diverse pakken laten zien. Ondanks dat er meer klanten in winkel waren, werd ik nog s... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.
Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Nederland
- wetsuit.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Het pak wordt snel geleverd
Het pak wordt snel geleverd. De service aan de telefoon kan beter. Als ik zeg dat het pak echt te strak zit en het mijn smoort, hoef ik niet steeds te horen dat dat zo hoort. Dat hoort nl niet. Dan zou ik graag horen dat daar begrip voor is en dat er andere pakken zijn en kan gerust kan ruilen , zoiets.
Verder oké
Groet,
Nathalie
Portland Fullsuit chestzip maat s 3/2 mm
Ik heb bij wetsuit.nl een Portland Fullsuit chestzip besteld, deze kwam op 15 mei aan. Toen deze wetsuit aankwam heb ik hem natuurlijk meteen uitgeprobeerd, helaas kwam ik er toen achter dat er een stukje neopreen los zat vlak bij het kruis. Dit kan natuurlijk gebeuren, dus nam ik contact op met de klantenservice van wetsuit.nl om te laten weten dat mijn wetsuit beschadigd was toen ik hem kreeg. Helaas ging wetsuit.nl hier niet mee om zoals ik had gehoopt. Ik belde, toen zeiden ze dat ze over twee dagen meer informatie hadden, twee dagen later nog niks gehoord. Daardoor belde ik nog een keer, toen gaven ze me een mailadres dat niet bestond. Hierna nog een keer gebeld, toen kreeg ik te horen dat de aanvraag voor een nieuw wetsuit goedgekeurd was door Jobe, nu (20- 6) nog steeds geen nieuw wetsuit en excuses ontvangen. Erg teleurgesteld in de 'geleverde' service. Tijdens deze periode is het wetsuit verder kapot gegaan, terwijl ik het normaal gebruikt en onderhouden heb, een naad bij de borstflap heeft losgelaten waardoor deze borstflap meer water doorlaat dan deze zou moeten doen. Ook is de wetsuit bij het kruis verder kapot gegaan. Erg jammer.
Heel blij met mijn wetsuit
Heel blij met mijn wetsuit. Het binnenbad waar ik normaal zwem is i.v.m. corona nog altijd gesloten. Met mijn wetsuit zwem ik nu iedere dag in het buitenbad. Iets wat ik al meer dan 50 jaar niet meer gedaan had. Wetsuit past goed. De levering was lekker snel. Heel blij ermee.
Snel en accuraat
Snel en accuraat. Prettig was t spontane telefoontje dat ik kreeg toen de order wel lukte, maar de betaling niet.
Twijfel je aan je maat of pas jij niet in standaard confectiematen?? Wetsuit.nl!!
Twijfel je aan je maat of pas jij niet standaard in confectiematen?? Dan is wet suit.nl de place to be!! En is het zeker de moeite waard om naar Sliedrecht te gaan voor persoonlijk advies. Voor zowel mijn man als mijzelf een wetsuit gekocht bij Wetsuit.nl. Wat voor ons belangrijk was, was de voorraad van wetsuit in niet standaard maten. Mijn man is namelijk 2m07 en kleding voor hem is niet in elke winkel te krijgen. Super goed advies gekregen van Wouter en heel blij met zijn Jobe Long John voor het catamaranzeilen. Echt het perfect advies. Wouter heeft oog voor welk wetsuit bij welk figuur past. Zo ook bij mijzelf: een blik is genoeg voor hem om te zien welk wetsuit het beste bij mij zou passen en ook hier zit het wetsuit als gegoten.
IDEAL deed het niet vanwege een storing bij mijn bank. Toen ik belde met wet suite.nl hebben ze direct een oplossing voor me gevonden. Ik had mn wetsuit de volgende dag al binnen!
Een zeer tevreden klant
Ik ben een zeer tevreden klant, het product komt overeen met de vermelding op de site. Keurig op tijd ontvangen en ik werd vriendelijk te woord gestaan door de medewerker van de klantenservice.
perfecte wetsuit
snelle levering. goede en correcte omschrijving bij het product. zit goed, maten kloppen, als je langer bent dan zou ik wel adviseren een maat groter.( dit heb ik namelijk ook gedaan)
Snelle service en goede informatie en…
Snelle service en goede informatie en foto’s per product.
Goede maat dankzij de chat
Ik ben goed geholpen in de chat om de juiste maat te kiezen.
Ik denk dat het ene Wouter was.
Top!!
Super service
Super service! Binnen 1 dag wetsuit ontvangen en al 3x gebruikt. Echt geweldig om hiermee in open water te zwemmen.
Prima webshop! Voor herhaling vatbaar.
Prima webshop! Bestel hier vaker wat.
Duidelijke omschrijving van de artikelen en snelle levering! Ben tevreden.
vriendelijk en terzake-kundig
Uitstekend service
Uitstekend service. Makkelijk om te kopen. Snel geleverd. Alles ging zoals het hoort. Echt een aanrader!
goed mystic pak
goed mystic pak , vooral als het wat kouder gaat worden , na het passen was ik al bezweet , en ik ben best een koukleum dus dit komt wel goed voor bijna de rest van het jaar.
Goede en vlotte levering, zeer goed product.
Even contact gehad over de levering, omdat er met GLS als transporteur gewerkt wordt, en die hadden/hebben een minder goede reputatie. Verder super geholpen en (door contact?) goed en vlot geleverd. Goede communicatie, zowel telefonisch als via de mail. Zeer tevreden over de wetsuit.
fantastische service
fantastische service. in de winkel goed geholpen.