Wetsuit.nl | world nautic center Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Wetsuit.nl / World Nautic Center denkt perfect mee, 100 % in orde ! Div materialen niet voorradig, Wetsuit.nl neemt zelf contact op om zaken door te spreken, evt alternatieven aan te bieden en... Toon meer

Geleverde wetsuit viel te klein. Teruggestuurd met formulier met hierop RUILEN voor grotere maat aangegeven. Krijg ik mn geld teruggestort en dus geen ander wetsuit. Vervolgens nieuw wetsuit besteld m... Toon meer

Na enig voorwerk ( website en telefonisch contact) naar world nautic gegaan voor advies over zwem wetsuit. Deskundig en prettig geholpen, goede info over voor en nadelen en advies over uit welke pakke... Toon meer

Vriendelijke ontvangst, koffie aangeboden, goed geholpen, ook met passen. Duidelijke uitleg, alles verschillen van diverse pakken laten zien. Ondanks dat er meer klanten in winkel waren, werd ik nog s... Toon meer

1. Jachtwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

wetsuit.nl dé specialist voor de aanschaf en verkoop van wetsuits voor heren / dames en kinderen. Voor elke watersporter hebben wij de grootste collectie wetsuits het hele jaar door. In onze winkel helpen onze experts je graag bij het maken van een keuze.

• Prisma 73, 3364 DJ, Sliedrecht, Nederland

• wetsuit.nl

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima hulp via telefoon toen ik niet…

Prima hulp via telefoon toen ik niet precies wist welke wetsuit te bestellen. Snelle levering en ook goede oplossing toen bleek dat bestelde kleur uitverkocht was. Tegen dezelfde prijs kreeg ik toen eentje in andere kleur

2 juli 2019

Klantvriendelijkheid niet echt nee

Wacht nog steeds op teruggave van m'n geld na retour. Raar was ook dat na de retour zending ik een mail kreeg met een belverzoek. Daaruit bleek dat ze wilden weten of ze me konden helpen met een ander artikel. Aardig bedoeld, maar intussen nog steeds geen geld en dat is voor klantvriendelijkheid belangrijker dan er achter aan bellen.

18 juni 2019

Superfijne wetsuit voor mijn dochtertje…

Superfijne wetsuit voor mijn dochtertje gekocht.
Snelle levering en zeer goede kwaliteit.
Zonnebrand vlekken gaan er goed uit.
Mijn dochtertje heeft er heerlijk in gespeeld zonder het koud te krijgen door de wind op de Canarische eilanden.

31 mei 2019

Geweldige winkel

Geweldige winkel. Hielpen mij met een geweldig advise over de juiste wetsuit en de juiste maat. Snelle levering. Echt prima

7 mei 2019

Aankoop wetsuit & zwemvest

Bij onze allereerste aankoop van een wetsuit heel goed geholpen. Er werd de tijd genomen en een duidelijk uitleg gegeven. Ook mijn zoon en dochter werden goed geholpen in een prettige ongedwongen sfeer. De pakken zitten heel comfortabel en waren echt wel nodig de eerste keer dat we ze uitprobeerden met windkracht 5.

5 april 2019

1e en laatste keer

Ik krijg voor de zoveelste keer het verzoek om te beoordelen. Steeds uitgesteld in de hoop dat ze iets netjes zouden oplossen. Ik bestelde 2 pakken. Los v elkaar. Betaald. Passen beiden niet. Dus beiden in doos met een verzendsticker. Ik krijg voor 1 pak geld terug want er is maar 1 pak gescand. Maar je opent de doos toch om te checken of t goede item erin zit. En dan zie je toch 2 pakken??? Nee niets gevonden. We hebben maar 1 pak gevonden. Kortom 80 euro kwijt aan een zeer klantonvriendelijk bedrijf met een slecht doordacht proces! 1e en laatste keer als klant hier!

En nee ik heb geen track en trace code want ik kreeg een bevestiging van jullie dat de doos in goede orde was ontvangen dus die heb ik bij oud papier gedaan. Als de doos leeg was geweest ondanks de scan via sticker, had je mij ook gebeld toch????

4 april 2019
Logo Wetsuit.nl | world nautic center

Antwoord van Wetsuit.nl | world nautic center

Beste, jammer dat dit de ervaring is, maar wel begrijpelijke reactie. Heeft u track en trace bewaart?
stuurt u ons anders deze? kunnen we specificaties uit ophalen.

Reviews in alle talen tonen. (144 reviews)