Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Toon meer
Tevreden met product! Echter vind ik het erg onduidelijk dat er een kleur beige en licht beige is. Hierdoor heb ik de verkeerde kleur besteld. Het zou fijn zijn als deze kleuren andere benamingen k... Toon meer
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Toon meer
Heel fijn, door vakantie gevraagd voor een latere levering, was allemaal geen enkel probleem. Kwaliteit is hoog. Zeer tevreden.

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 92% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle levering. Bekend product voor ons, dus we wisten wat er ging komen. Goede kwaliteit.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
We hadden al eerder besteld bij woodupp en hun materiaal is van super kwaliteit en snel geleverd geleverd.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Erg mooie panelen en bijbehorende accessoires. De kleurstalen zijn handig om van te voren te kijken welke kleur het mooiste is op de muur. De panelen waren goed verpakt en werden keurig bezorgd. We hebben ook de bijbehorende spiegel gekocht. Deze is wel aan de prijs, maar is erg mooi. Ook de spiegel was goed verpakt, daar was echt over nagedacht; het uitpakken leek ook wel een beetje op een apple product. De installatie van de panelen was goed te doen en we zijn zeer tevreden met het resultaat!

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Contact was erg makkelijk, en snel. Was iets vergeten te bestellen. Zo geregeld. Levering was erg netjes en de producten zijn erg mooi. En erg makkelijk in gebuik

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
De geleverde panelen zijn echt super mooi en de levering ging ook vlot
De montage handleiding is duidelijk en het resultaat is echt heel mooi.
Enigste puntje is misschien de prijs die wel hoger is dqn bij de concurrent.
Maar alle kwaliteit heeft een prijs
Overal zeer tevreden.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Supermooie producten en praktische accessoires die geheel in lijn liggen met het design.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
De panelen zijn goed te plaatsen met twee personen. Mijn vrouw en ik hebben op 1 dag twee kamers immens geupgrade. Heel bevredigend om te zien 👍

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Snelle, degelijke levering. De producten (viltpanelen) zagen er goed uit.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Wij hebben Akupanels besteld. De kleurstalen zijn fijn om te ontvangen.
De maten van de Akupanels vielen wel wat tegen. Er zit een groot gat tussen de 240 en 300. Een tussenmaat zou fijn zijn.
Bestellen was eenvoudig en de bezorging was goed geregeld.
Wij hebben uiteindelijk de 300 gekozen en een flink stuk afgezaagd. Het grootste nadeel daarvan is, naast de kosten, de eindlamellen. Deze zijn alleen in 240 te krijgen. Je moet er daardoor 2 bestellen en dan heb je dus een kleurverschil. Je bent aan het puzzelen welk stukje van de 2e lamel het beste past bij de 1e eindlamel. Doordat de kleur niet mooi overloopt blijf je zien dat je eindlamel te kort is. Dat is heel jammer; zeker gezien de prijs van de producten.
De instructiefilmpjes zijn prettig om te bekijken.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Zeer slechte communicatie en levering zeer vertraagt zonder enige berichtgeving.
Dit was mijn 3e bestelling. de 2 voorgaande bestellingen verliepen ook niet goed. Ik had echter het vertrouwen dat deze 3e bestelling niet mis kon gaan, maar het blijkt dat woodupp structureel haar afspraken niet nakomt en ook niet communiceert of naar tevreden klanten streeft.
zeer jammer dat ik tot deze conclusie kom.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
We kregen een telefoontje voor het tijdstip wanneer we de bezorging konden verwachten en of dat uitkwam. Plaatsen was goed te doen. Heel blij met de panelen.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Ik heb wandpanelen gekocht zonder ze gezien te hebben maar het klopte prima met het plaatje.
Verder netjes afgehandeld en gebracht.