Schandalig bedrijf. Veel te laat leveren. Aangeven dat we tafel kunnen retourneren (en geld terug krijgen). Maar daar gewoon keihard over liegen. Blijkt dat ze failliet zijn gegaan waardoor we kunnen... Toon meer
Afgelopen vrijdag werd de bestelde tafel bezorgd, echter zonder de bestelde bank. Stond wel op het bestelformulier (erbij geschreven), vergeten in te laden volgens de bezorgers. Gebeld naar Woodville,... Toon meer
Amateurisme, komt belofte niet na. Na weken levertijd volgde vandaag een diepe teleurstelling. Buiten het feit dat het verkeerde onderstel, zwart in plaats van wit, is geleverd, is de tafelplank ha... Toon meer
JOUW EIGEN OP MAAT GEMAAKTE TAFEL Een eet-, woonkamer of tuin met een mooie tafel? Bij Woodville zijn we gespecialiseerd in het maken van tafels op maat in mooie houtsoorten. Door de vele keuzes is iedere tafel uniek. Alle tafels worden van FSC keurmerk hout gemaakt, waardoor je kunt genieten van het stukje natuur wat je in huis haalt! Een duurzaam product waar je jarenlang van kunt genieten. Omdat iedere tafel uniek is, start de bestelling altijd op de tekentafel, dan pas gaan onze vakmensen aan de slag in de fabriek van 12.000 m2 in Oss. Het uiteindelijke doel mag dan ook duidelijk zijn: het leveren van een kwaliteitsproduct met de tevredenheid van de klant met een garantietermijn van 3 jaar. Wil je een kopje koffie drinken aan een Woodville tafel dan nodigen wij je graag uit in de showroom in Oss.
Lange levering zonder dat hierover de klant wordt ingelicht. Slechte communicatie. Tafel is wel mooi, maar staat nu (door vertraging levering) eerst nog een winter buiten voordat we hem kunnen gebruiken.
Wauw wat een mooie tafel was onze eerste reactie bij levering.
(De tafel wordt ter plaatse in elkaar gezet door de leverancier)
We bestelde onze op maat gemaakte eettafel Geo via het internet. Informatie, prijs, levertijd ed. allemaal netjes via de email beantwoord gekregen.
Na bestellen makkelijk een leverdag plannen d.m.v. de "leverdag planner".
Helaas troffen wij een kleine oneffenheid in het tafel blad maar zonder ook maar enig probleem is deze uitgewisseld voor een nieuwe !!
Bedankt WOODVILLE.
Een mooie steigerhouten tafel, keurig afgewerkt en voor een mooie prijs! De service vind ik echt een groot compliment waard. Bij de levering van de tafel bleek dat mijn eigen eetkamerstoelen, er in de breedte slecht onder konden staan. Het was een erg krappe zit, wanneer je met iedereen naast elkaar zat. De monteur die de tafel leverde, adviseerde om even contact op te nemen met Woodville. Zonder enig probleem is binnen korte tijd een groter tafelblad geleverd, tegen een zeer geringe meerprijs. Dat noem ik nog eens enorm nette service. Top!
Wij hebben 10 weken geleden een steigerhouten tafel besteld bij woodville. Na 7 weken is de tafel bezorgd en zijn zeer tevreden over de mooie strakke tafel. Helaas was er een kleine vervoersbeschadiging aan het tafelblad, door snelle en een professionele reactie van het bedrijf zijn we samen tot een goede oplossing gekomen. Zeer tevreden over de service. Één aandachtspunt, misschien na bestelling iets meer info over de levertijd/vorderingen.

Antwoord van Woodville
Bedankt voor de tafels en de goede service.
Gewoon in een woord geweldig!
Uitstraling site: top
Aanbod site: top
Prijs, kwaliteit: top
Winkel: leuk, mooi divers aanbod, modern en jong
Klantvriendelijkheid: super, zowel in de winkel als bij levering. Daarnaast wordt er goed meegedacht met klant!
Levertijd: top, eerder dan verwacht
Achteraf: meedenken met evt. omwisselen van poten, geen enkel probleem, gepaste oplossing gekregen!
Meer dan 100% tevreden, een echte aanrader!
Ik had een Tv-kastje gezien op hun website, na in de showroom geweest te zijn zag ik andere opties die ik nog mooier vond! Het is erg fijn hoe ik zelf de onderdelen bij elkaar heb kunnen zoeken (design, maat, poot, kleur) en zo het ideale tv kastje heb gekregen. Er was mij verteld dat er 3 weken levertijd op zat maar na 2 weken kreeg ik een net mailtje met de vraag of ze het in de loop van de week bij me konden leveren. Het was netjes geleverd binnen de aangegeven tijd (was aangeboden dat ze ook konden bellen voor aankomst maar dat was voor mij niet nodig)
Kastje is door de bezorgers helemaal mijn huis in getild (4de verdieping met lift aan het einde van een gallerij)
Wij hebben een super mooie eiken houten tafel bij Woodville besteld! Nog mooier dan op het plaatje. Communicatie over de levering kan misschien nog iets verbeterd worden (lees pro actief). Uiteindelijk weer een tevreden klant erbij!
Prijs/Kwaliteit , service en vriendelijkheid , snelle leveringstermijn zijn maar enkele zaken waar je aan denkt eens je bij Woodville gekocht hebt , niet twijfelen , ga kijken en koop .
Inmiddels al verschillende meubels besteld. Steigerhouten loungeset buiten incl. kussens. Voor binnen heb ik uit hun nieuwe collectie de TAFEL SUPER STAR EIKEN besteld. Ik ben blij verrast met de goede kwaliteit en afwerking en deze geweldige tafel in mijn huis! Zeker een aanrader, fijn bedrijf met een zeer goede kwaliteit meubels. Steigerhouten loungeset staat al 3 jaar buiten en ziet er nog perfect uit.
We hebben onze bedrijfskantine met stijl ingericht met de tafels en stoelen van Woodville. Klanten en personeel hebben erg positief gereageerd. Bedankt Woodville!
Snelle levering, thuis door bezorgers vakkundig in elkaar gezet, er was wat onduidelijk. E-mail gestuurd. Bellen gelijk volgende dag met heldere uitleg.
Keurig, zoals het hoort.
Mijn loungeset staat fantastisch in m'n nieuwe tuin. Mega zin in het voorjaar uiteraard. Bedankt voor jullie goede begeliding en tips!
Top service en snelle bezorging! Bedankt, ik denk dat er nog vrienden van me zullen volgen.
We hebben eerst online georiënteerd. De site is erg prettig en deze stijl vonden we direct bij ons passen. We zijn toch even de eiken tafels gaan bekijken in de showroom. Na het hartelijke ontvangst zijn we fijn geholpen door Niels. Thuis hebben we de tafel online besteld en hebben nu de tafel in huis. Van tevoren gebeld door chauffeur en de levering ging top!
Wij hebben 2 weken geleden de prachtige "tafel Olaf eiken" besteld.
Naar aanleiding van onze wensen, werd er door een vriendelijke medewerker gebeld om onze wensen en mogelijkheden door te spreken.
Na een duidelijke uitleg en goed advies hebben we deze tafel besteld.
We hadden al enkele weken daarvoor eetkamerstoelen via een andere site gezien, maar zag dat Woodville deze stoelen "Eleven Patchwork" ook verkocht.
Er werd ons een geweldige service aangeboden om zowel de stoelen evenals de tafel aan het einde van de week te kunnen leveren.
Op de dag dat onze spullen werden geleverd, waren we benieuwd naar de levering/service. Dit was dik in orde, op tijd geleverd zoals afgesproken. De inrichting werd opgeleverd zoals verwacht, echt een aanrader.
Als we nu aan de eettafel zitten, zijn we ontzettend blij met deze mooie spullen.
Het gehele bestelproces tot aan de aflevering van onze spullen is buiten verwachting verlopen waarbij de persoonlijkheid van het bedrijf zeker naar voren komt.
Een absolute aanrader.
Mvg familie van Dulken-Huijbregts
Een goede en snelle service van Woodville.
Zeer klantvriendelijk, ik raad het aan voor iedereen. Alles was mooi en strak afgewerkt, tegen een zeer scherpe prijs
Bij dit bedrijf koop ik nooit meer iets en raad dit andere mensen ook aan dit niet te doen.Wij zijn bij het bedrijf in Valkenswaard wezen kijken hebben daar een bank en tafel besteld en we dachten de juiste kleur uit te hebben gezocht.maar wat schept onze verbazing dat het een hele andere kleur is en geen doppen onder de poten van tafel en bankje .Het bankje was maar 15 cm hoog .Reactie we lossen het allemaal op .Nou dan maar weer een dag vrij genomen. Komen ze s avond pas naar 19.00 hele dag thuis zitten wachten en wat denkt u ja weer de verkeerde kleur de schauffeur zet het nieuw gemaakte bankje neer en zegt gelijk hebben we weer de verkeerde kleur mee gekregen en geen doppen voor onder de poten. We zijn nu 7 maanden verder en ze weten nu nog niet welke kleur we hadden .meschien een tip woodville werk met kleurcode. En nog geen doppen SCHANDE .Dus wees gewaarschuwd daar niks kopen.Wel jammer dat Woodville trustpilot beïnvloed als het te negatief is daarom zie je bijna alleen positieve verhalen maar wij weten wel beter hoe het is klantvriendelijk en de service .Zojuist gebeld door Woodville en op een niet nette manier te woord gestaan laten de klant hun verhaal niet doen en geven nu aan dat de kleur van de tafel toen apart voor een klant was gemaakt en nu niet meer leverbaar is .En verbreken de verbinding .Dus trek u conclusies over dit bedrijf.Ook hier geven ze een andere reactie als aan de telefoon hoe kun je iets op lossen als je zelf niet meer weet wat de kleur keuze van de klant is. Ja dan maar het antwoord kleur is niet meer te leveren .En er is reeds betaald om van dit bedrijf af te zijn. Dat zegt genoeg.wij voelen ons door dit bedrijf erg bedonderd en er is totaal geen communicatie tussen de medewerkers vertellen allemaal iets anders .En zo ziet u maar dat ze naar al die tijd niks op hebben gelost .En letterlijke geciteerd anders komen we de rotzooi wel ophalen dank u Woodville. Dus niet alles valt op te lossen wat ze overigens wel schrijven.Als je naar 7 maanden nog steeds bezig bent met oplossingen zegt dit dus al genoeg mensen wees GEWAARSCHUWD voor woodville

Antwoord van Woodville
ik ben ontevreden over de tafel . Ik wacht sinds sept 15 op het goede tafelblad. Eerste bezorging tafel wankel / tweede bezorging verkeerde tafelblad / derde bezorging per ongeluk weer de eerste ongelijke tafel gebracht/ vierde keer veel te laat met de bezorgen , was niet meer thuis / vijfde keer niet goed de lak laag afgewerkt / kortom nog steeds niet de juiste tafel bezorgd ..
Carla Baas
alkmaar
Pas een nieuwe eettafel besteld bij Woodville en wij zijn dik tevreden over de kwaliteit, prijs en service. De tafel werd geleverd binnen de aangegeven levertijd en bij levering heeft de chauffeur netjes geholpen om de tafel binnen te dragen. Hij heeft ook netjes de poten gemonteerd. Wij hebben nu veel plezier van de tafel en staat mooi in onze kamer. Bedankt Woodville!