nou ik gebruik het meel worm voor menselijke voedsel onder andere door mij als proef persoon , welk koken et lekkerst en representatief en aantrekkelijk. misschien meer peper en knoflook. Mijn zoo... Toon meer
Ik geef een positieve review na toch een moeizame en tijdrovende mailwisseling. Mijn bestelling gedroogde meelwormen was niet in orde (ze waren nog vochtig en gingen rotten) Hoewel het veel tijd ko... Toon meer
na 2 maanden vertraging waarbij in het begin de communicatie erg slecht was. Moet ik zeggen dat Wormm zich goed heeft herpakt. Ik kreeg de laatste weken netjes antwoord, en vandaag is na 2 maanden de... Toon meer
Een schonere en duurzamere wereld en daarbij een nieuw innovatief idee steunen. Gaaf! Dus meelwormenmest bestelt op 8 maart voor ruim 1 hectare. Flinke bestelling dus. Door allerlei problemen met de b... Toon meer
Bij Wormm hebben we de stap naar een groenere planeet al gezet met duurzame eiwitten. Meelwormen dus. Herworm je de wereld met ons mee?
Lenteweg 43, 7532RW, Enschede, Nederland
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Erg goede service, snelle verzending en makkelijk contact op te nemen. Top!
Prachtig product, mooie verpakking. Ik had een paar maanden terug 3 liter besteld voor onze kippen en eenden, ze zijn er gek op.
Nu weer een bestelling geplaatst van 5 liter.
Dank jullie wel voor zo'n mooi product en goede verzending.

Antwoord van WORMM
Slecht verpakt , emmer zat in een te grote doos. Deksel is bij vervoer losgekomen en meelwormen lagen los in de doos. Tip , plak deksel vast met een plakbandje.

Antwoord van WORMM
Zeer goede kwaliteit, onze vogels zijn er dol op! Goed verpakt en vlotte afhandeling van de bestelling.

Antwoord van WORMM
Ik ben hier al jaren vaste klant. De meelwormen hebben een superkwaliteit. Mijn dieren zijn er dol op. De levering is elke keer netjes op tijd.

Antwoord van WORMM
Bezorging was niet in orde, na veel mailverkeer en loze beloftes nog steeds niets. Veel praatjes.
......
En dan, vele maanden na het plaatsen van deze review, yesss: reactie! Met de vraag of ik contact wil opnemen 🤣 Dat heb ik al 20 keer gedaan zonder resultaat, slechts loze beloften of een verzoek om nóg iets te bestellen, áls er al reactie kwam.
Goede voornemens, vlotte babbel en een mooi concept zijn niet voldoende.

Antwoord van WORMM
Goed concept en goede meelwormen. Zijn ook relatief snel geleverd en voor een scherpe prijs. Ik bestel vaker bij dit bedrijf.

Antwoord van WORMM
Alles was prima alleen duurde het deze keer een beetje lang voordat we onze bestelling kregen.
Maar we bestellen de volgende keer zeker weer bij wormm.

Antwoord van WORMM
Pakket is te laat verzonden waardoor het een dag te laat aankwam. Wormen waren prima, heb nu alleen de helft over

Antwoord van WORMM
Ik bestel nu al twee jaar wormen bij wormm.nl en ben nog steeds blij met de snelle service

Antwoord van WORMM
Alles goed gegaan. Prima in orde!
Alleen duurde het wel een paar dagen langer dan beloofd, maar daar kan Wormm denk ik niets aan doen.
Goed zo!!!

Antwoord van WORMM
Vorig jaar ook meelwormen besteld. Goede ervaring, daarom dit jaar weer!

Antwoord van WORMM
Zeer snelle levering lage prijs voor grote hoeveelheid.
Mn kwartels zijn er gek op.

Antwoord van WORMM
Bestel regelmatig op deze Website, levert na verwachting en is duidelijk en correct ! Dat wat ik zoek leveren ze 🤙🏼 bedankt tot zo ver, aanrader.

Antwoord van WORMM
Ik heb wormen besteld als voer voor mijn vogels en die waren snel geleverd! Wormm.nl is zeker een aanrader!!

Antwoord van WORMM
Bestelling geplaatst zonder zorgen ontvangen binnen aangegeven tijd. Heel erg tevreden! Goede service en snelle reactie ontvangen.