nou ik gebruik het meel worm voor menselijke voedsel onder andere door mij als proef persoon , welk koken et lekkerst en representatief en aantrekkelijk. misschien meer peper en knoflook. Mijn zoo... Toon meer

Ik geef een positieve review na toch een moeizame en tijdrovende mailwisseling. Mijn bestelling gedroogde meelwormen was niet in orde (ze waren nog vochtig en gingen rotten) Hoewel het veel tijd ko... Toon meer

na 2 maanden vertraging waarbij in het begin de communicatie erg slecht was. Moet ik zeggen dat Wormm zich goed heeft herpakt. Ik kreeg de laatste weken netjes antwoord, en vandaag is na 2 maanden de... Toon meer

Bij Wormm hebben we de stap naar een groenere planeet al gezet met duurzame eiwitten. Meelwormen dus. Herworm je de wereld met ons mee?

4,5

Uitstekend

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Eerste kennismaking

Eerste bestelling had de nodige vertraging. Jammer, maar een goede reden én compensatie hebben mijn aanvankelijk ongenoegen omgezet in een goed gevoel bij deze aardige meneer Jozef . Mooie meelwormen, het aanraden meer dan waard…

11 maart 2022

Hallo Ad,

De juiste kwaliteit

Absoluut de beste kwaliteit meelwormen die ik tot nu toe heb ervaren!! Zeker een aanrader!

8 maart 2022

Hallo Oktay,

Top kwaliteit

Top kwaliteit, snelle levering en service. Precies wat ik verwacht had! Zeker aan te raden.

7 maart 2022

Hallo Gaby,

Top service !!

7 maart 2022

Hallo Viyanti,

Positief met kanttekening..

Hoewel het veel tijd kostte en moeizaam tot een compromis kwam, ben ik blij met de oplossing. Bovendien werd mijn commentaar om t niveau van klantenservice serieus opgenomen. Ik verwacht dan ook verbetering..het is nog een jong bedrijf.. geef ze de ruimte, maar wel mailen als iets niet goed is. Ze zullen schappelijk zijn!

9 november 2021

Hallo 👋

Wat fijn om te lezen dat u - uiteindelijk - toch tevreden bent met de service bij ons. We hebben uw geduld heel even inderdaad op de proef gesteld, maar het is uiteindelijk goedgekomen.

De intentie is goed, maar gaat zo nu en dan iets mis en hadden wij moeite om dat op tijd te herkennen en op te lossen.

Bedankt voor uw geweldige review, en graag snel weer tot ziens bij Wormm.

Top kwaliteit

Super tevreden met mijn bestelling mooie gedroogde meelwormen zoals ze horen te zijn, top kwaliteit! Zeker een aanrader en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis, helemaal top!

9 oktober 2021

Hallo 👋

Bedankt voor uw geweldige review!

Natuurliefhebber

Er was iets mis gegaan met het aantal…

Er was iets mis gegaan met het aantal geleverde meelwormen te weinig. Ik had gebeld. Werd gelijk na geleverd en nog extra en nog een flesje erbij en excuses. Zeer tevreden over de kwaliteit van de meelwormen.

9 oktober 2021

Hallo 👋

Bedankt voor uw geweldige review!

Fantastische service!!

24 april 2021

Hallo Els 👋

Wat een geweldige, positieve, en warme beoordeling en wat ben ik blij om te horen dat je tevreden bent met de meelwormen die we hebben geleverd.

We hebben deze met liefde voor u gefokt, en bij u afgeleverd. Ik ben blij dat ze je goed zijn bevallen en ik hoop je in de toekomst weer als klant te mogen ontmoeten.

Afhandeling niet geleverde bestelling

Mijn vorige review van vandaag was absoluut niet positief en dan met name het niet leveren en vooral niet communiceren/antwoorden en de onbereikbaarheid. Naar aanleiding hiervan heeft Jozef van "Wormm"/"van Hollandsche Bodem B" contact opgenomen vond het heel vervelend zou het geld overmaken en als er weer levermogelijkheden zijn gratis het bestelde alsnog sturen, ik werd daarbij gesommeerd om mijn review te verwijderen dat heb ik dus maar gedaan. Vervolgens alle mailwisseling en mijn bankrekeningnummer per mail verstuurd waarop ik het bericht krijg dat hij geen mails kan terugvinden, wederom alles gestuurd. Het volgende mailtje was met het verzoek om mijn retourmelding bij bol.com te melden en wederom de vraag naar mijn rekeningnummer. Geantwoord dat ik rechtstreeks besteld heb. Nu net mijn geld terug mogen ontvangen, dat is dan positief waarvoor mijn dank.
Algemeen oordeel over dit bedrijf het is waarschijnlijk een jong startend bedrijf en ik heb begrip voor de problemen waar ze tegenaan lopen maar ze gaan het niet redden met deze wijze van bedrijfsvoering het is een administratief rommeltje en de communicatie is zeer onvoldoende, hier kan veel verbeterd worden.

23 april 2021

Hallo Ellen 👋

Wat jammer dat u (nog steeds) ontevreden bent, ondanks dat we uw geld hebben teruggestort en u kosteloos meelwormen hebben toegestuurd.

Ik kan inderdaad, zoals eerder gezegd, geen e-mails van u vinden in mijn e-mailbox, hierdoor heb ik hier ook niet op kunnen reageren. Wel zie ik dat u een bericht op Facebook heeft gestuurd, maar de berichtenbox daar controleren we niet regelmatig. Hierdoor heeft het een dag langer geduurd voordat we uw klacht hebben opgepakt.

We hebben uw klacht voorzover mogelijk opgelost, en zullen een notitie maken voor de klantenservice om de e-mails, en berichtenboxen, vaker te controleren. Ook voor ons is dit een leermoment.

Mocht ik nog wat anders voor u kunnen betekenen om uw klacht op te lossen, hoor ik het graag. Ik ben te bereiken op het algemene e-mailadres.

Geen aanrader

Gelukkig had ik mijn meelwormenbestelling via bol.com gedaan. Zij gaan het nu verder voor me oplossen en ik krijg via bol.com mijn geld terug. Ik had dezelfde als door anderen ervaren verkeerde levering. Wormm zelf is zeer moeilijk bereikbaar. De geboden ( prima) oplossing wordt niet nagekomen. Ik heb begrip voor het jonge bedrijf dat duidelijk opstartproblemen ervaart. Toch zou daar een betere communicatie met de klant een hoop frustratie van wegnemen. Ik hoop van harte dat ze de boel daar beter gaan organiseren, maar ik zal er geen nieuwe bestelling plaatsen

23 april 2021

Hallo Noortje 👋

Wat vervelend dat je een verkeerde bestelling hebt gekregen, dat is natuurlijk niet fijn, en voorzover ik in mijn administratie kan teruglezen hebben we jouw bestelling geannuleerd en Bol.com gevraagd om de betaling naar je terug over te maken.

De wormen die je hebt gekregen waren vers, in plaats van levend, maar zijn zeker niet minder lekker. Ik stel daarom voor dat je deze meelwormen niet terugstuurt, omdat ze nog een reis niet zullen overleven, en dat je daar jouw kipjes mee blij maakt, ook mag je de (tuin)vogels een traktatie geven van mij. Zo hebben mijn Wormm'pjes toch nog een nuttige bestemming gehad.

Ik hoop dat we hiermee jouw klacht hebben opgelost, en dat ook jouw review wilt (her)overwegen.

1 ster voor de moeite...

1 ster voor de moeite.... Mensen bestel hier asjeblieft nooit iets voor je kippen!!!... je krijgt of niks of gestikte meelwormen die direct de kliko in kunnen. De eigenaar liegt alles aan elkaar en met veel heel veel moeite krijg je je geld terug. Tegen mij werd gezegd dat hij even zou stoppen met leveren tot alles op orde was... maaaaar hij gaat op dezelfde voet verder... bah bah bah

21 april 2021

Hallo Suus 👋

We hebben elkaar gesproken en ik heb jou uitgelegd dat we geen meelwormen meer kunnen leveren en (helaas) zijn uitverkocht. Ik heb hierna vrijwel direct jouw geld teruggestort en een cadeaubon beloofd vanuit de webshop welke je kunt verzilveren zodra we weer meelwormen hebben.

Hier ben je mee akkoord gegaan, en zei dat je ons wel begreep en dat dit een prima afspraak was. Je gaf aan dat je begreep dat het starten van een bedrijf kan betekenen dat je voorraad op kan raken.

Wat jammer om nu deze review te lezen, en vooral één grote teleurstelling in jou, omdat dit voelt als een trap na zodra het geld op de rekening stond.

Ik zal jouw bestelling om deze reden laten bij wat het is.

Meelwormen levering

Meelwormen zijn netjes geleverd en van prima kwaliteit. In de toekomst ga ik zeker vaker bestellen. Mijn kippies zijn er wat blij mee.

Gr Richard Hoos-Merx

15 april 2021

Hallo Richard 👋

Natuurliefhebber

Persoonlijke bezorging (160 km)

Een schonere en duurzamere wereld en daarbij een nieuw innovatief idee steunen. Gaaf! Dus meelwormenmest bestelt op 8 maart voor ruim 1 hectare. Flinke bestelling dus. Door allerlei problemen met de bezorging door de reguliere postbezorgers werd mijn bestelling vandaag persoonlijk gebracht. Dat stel ik zeer op prijs, het concept ook. Nu nog als bedrijf gaan werken aan betere communicatie met je klanten en het sneller verstrekken van informatie. Een simpel bericht op de website kan al voldoende zijn om een groot publiek te bereiken. De mest ga ik uitproberen, het ziet er goed uit en hopelijk werkt het ook goed. Het draagt in ieder geval bij aan een duurzamere wereld!

14 april 2021

Natuurliefhebber

Top product en snelle levering

Ik heb een bestelling geplaatst van 300 KG meelwormen. De meelwormen zijn door het bedrijf zelf afgeleverd en ik ben super tevreden met de kwaliteit. Ik heb de meelwormen zelf gedroogd en vervolgens gemixt met suplement producten!

13 april 2021

Hallo Mirjam 👋

Had meelwormen besteld
Kreeg netjes mail dat ze iets later verstuurd werden
Op vrijdag de wormen zaterdag in goede orde ontvangen netjes in doos en een goed afgeloten zak
En de kippen ook😁.ze
Zijn qua prijs ook nog eens super voordelig dus ik vind het een aanrader

Hallo Bren 👋

Wat fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.

Ik dank u daarom voor deze geweldige beoordeling, en hoop u gauw weer als klant te mogen ontmoeten. U bent waardevol voor ons.

Natuurliefhebber

Jammer dat jullie problemen hebben…

Jammer dat jullie problemen hebben gehad met post.nl, fijn dat jullie hier eerlijk over gecommuniceerd hebben. Niet blij met hoe het verlopen is maar goed opgelost. Veel succes!

Transparant, positief.

Transparant, positief bedrijf.Met hart voor de wereld.Van harte aanbevolen. Ik hoop dat ze meer medewerking en begrip krijgen want ze hebben met post.nl wel extreem veel tegenslag gehad.Keep on the good work.
Jeanette Griffioen

Hallo Jeanette 👋