nou ik gebruik het meel worm voor menselijke voedsel onder andere door mij als proef persoon , welk koken et lekkerst en representatief en aantrekkelijk. misschien meer peper en knoflook. Mijn zoo... Toon meer
Ik geef een positieve review na toch een moeizame en tijdrovende mailwisseling. Mijn bestelling gedroogde meelwormen was niet in orde (ze waren nog vochtig en gingen rotten) Hoewel het veel tijd ko... Toon meer
na 2 maanden vertraging waarbij in het begin de communicatie erg slecht was. Moet ik zeggen dat Wormm zich goed heeft herpakt. Ik kreeg de laatste weken netjes antwoord, en vandaag is na 2 maanden de... Toon meer
Bij Wormm hebben we de stap naar een groenere planeet al gezet met duurzame eiwitten. Meelwormen dus. Herworm je de wereld met ons mee?
Lenteweg 43, 7532RW, Enschede, Nederland
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Top kwaliteit en snelle levering. Top!!

Antwoord van WORMM
Eerste bestelling had de nodige vertraging. Jammer, maar een goede reden én compensatie hebben mijn aanvankelijk ongenoegen omgezet in een goed gevoel bij deze aardige meneer Jozef . Mooie meelwormen, het aanraden meer dan waard…

Antwoord van WORMM
Absoluut de beste kwaliteit meelwormen die ik tot nu toe heb ervaren!! Zeker een aanrader!

Antwoord van WORMM
Top kwaliteit, snelle levering en service. Precies wat ik verwacht had! Zeker aan te raden.

Antwoord van WORMM
Hoewel het veel tijd kostte en moeizaam tot een compromis kwam, ben ik blij met de oplossing. Bovendien werd mijn commentaar om t niveau van klantenservice serieus opgenomen. Ik verwacht dan ook verbetering..het is nog een jong bedrijf.. geef ze de ruimte, maar wel mailen als iets niet goed is. Ze zullen schappelijk zijn!

Antwoord van WORMM
Super tevreden met mijn bestelling mooie gedroogde meelwormen zoals ze horen te zijn, top kwaliteit! Zeker een aanrader en binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis, helemaal top!

Antwoord van WORMM
Er was iets mis gegaan met het aantal geleverde meelwormen te weinig. Ik had gebeld. Werd gelijk na geleverd en nog extra en nog een flesje erbij en excuses. Zeer tevreden over de kwaliteit van de meelwormen.

Antwoord van WORMM
Mijn vorige review van vandaag was absoluut niet positief en dan met name het niet leveren en vooral niet communiceren/antwoorden en de onbereikbaarheid. Naar aanleiding hiervan heeft Jozef van "Wormm"/"van Hollandsche Bodem B" contact opgenomen vond het heel vervelend zou het geld overmaken en als er weer levermogelijkheden zijn gratis het bestelde alsnog sturen, ik werd daarbij gesommeerd om mijn review te verwijderen dat heb ik dus maar gedaan. Vervolgens alle mailwisseling en mijn bankrekeningnummer per mail verstuurd waarop ik het bericht krijg dat hij geen mails kan terugvinden, wederom alles gestuurd. Het volgende mailtje was met het verzoek om mijn retourmelding bij bol.com te melden en wederom de vraag naar mijn rekeningnummer. Geantwoord dat ik rechtstreeks besteld heb. Nu net mijn geld terug mogen ontvangen, dat is dan positief waarvoor mijn dank.
Algemeen oordeel over dit bedrijf het is waarschijnlijk een jong startend bedrijf en ik heb begrip voor de problemen waar ze tegenaan lopen maar ze gaan het niet redden met deze wijze van bedrijfsvoering het is een administratief rommeltje en de communicatie is zeer onvoldoende, hier kan veel verbeterd worden.

Antwoord van WORMM
Gelukkig had ik mijn meelwormenbestelling via bol.com gedaan. Zij gaan het nu verder voor me oplossen en ik krijg via bol.com mijn geld terug. Ik had dezelfde als door anderen ervaren verkeerde levering. Wormm zelf is zeer moeilijk bereikbaar. De geboden ( prima) oplossing wordt niet nagekomen. Ik heb begrip voor het jonge bedrijf dat duidelijk opstartproblemen ervaart. Toch zou daar een betere communicatie met de klant een hoop frustratie van wegnemen. Ik hoop van harte dat ze de boel daar beter gaan organiseren, maar ik zal er geen nieuwe bestelling plaatsen

Antwoord van WORMM
1 ster voor de moeite.... Mensen bestel hier asjeblieft nooit iets voor je kippen!!!... je krijgt of niks of gestikte meelwormen die direct de kliko in kunnen. De eigenaar liegt alles aan elkaar en met veel heel veel moeite krijg je je geld terug. Tegen mij werd gezegd dat hij even zou stoppen met leveren tot alles op orde was... maaaaar hij gaat op dezelfde voet verder... bah bah bah

Antwoord van WORMM
Meelwormen zijn netjes geleverd en van prima kwaliteit. In de toekomst ga ik zeker vaker bestellen. Mijn kippies zijn er wat blij mee.
Gr Richard Hoos-Merx

Antwoord van WORMM
Een schonere en duurzamere wereld en daarbij een nieuw innovatief idee steunen. Gaaf! Dus meelwormenmest bestelt op 8 maart voor ruim 1 hectare. Flinke bestelling dus. Door allerlei problemen met de bezorging door de reguliere postbezorgers werd mijn bestelling vandaag persoonlijk gebracht. Dat stel ik zeer op prijs, het concept ook. Nu nog als bedrijf gaan werken aan betere communicatie met je klanten en het sneller verstrekken van informatie. Een simpel bericht op de website kan al voldoende zijn om een groot publiek te bereiken. De mest ga ik uitproberen, het ziet er goed uit en hopelijk werkt het ook goed. Het draagt in ieder geval bij aan een duurzamere wereld!

Antwoord van WORMM
Ik heb een bestelling geplaatst van 300 KG meelwormen. De meelwormen zijn door het bedrijf zelf afgeleverd en ik ben super tevreden met de kwaliteit. Ik heb de meelwormen zelf gedroogd en vervolgens gemixt met suplement producten!

Ik ben super tevreden
Had meelwormen besteld
Kreeg netjes mail dat ze iets later verstuurd werden
Op vrijdag de wormen zaterdag in goede orde ontvangen netjes in doos en een goed afgeloten zak
Ik ben super tevreden
En de kippen ook😁.ze
Zijn qua prijs ook nog eens super voordelig dus ik vind het een aanrader

Antwoord van WORMM
Jammer dat jullie problemen hebben gehad met post.nl, fijn dat jullie hier eerlijk over gecommuniceerd hebben. Niet blij met hoe het verlopen is maar goed opgelost. Veel succes!

Antwoord van WORMM
Transparant, positief bedrijf.Met hart voor de wereld.Van harte aanbevolen. Ik hoop dat ze meer medewerking en begrip krijgen want ze hebben met post.nl wel extreem veel tegenslag gehad.Keep on the good work.
Jeanette Griffioen