nou ik gebruik het meel worm voor menselijke voedsel onder andere door mij als proef persoon , welk koken et lekkerst en representatief en aantrekkelijk. misschien meer peper en knoflook. Mijn zoo... Toon meer
Ik geef een positieve review na toch een moeizame en tijdrovende mailwisseling. Mijn bestelling gedroogde meelwormen was niet in orde (ze waren nog vochtig en gingen rotten) Hoewel het veel tijd ko... Toon meer
na 2 maanden vertraging waarbij in het begin de communicatie erg slecht was. Moet ik zeggen dat Wormm zich goed heeft herpakt. Ik kreeg de laatste weken netjes antwoord, en vandaag is na 2 maanden de... Toon meer
Een schonere en duurzamere wereld en daarbij een nieuw innovatief idee steunen. Gaaf! Dus meelwormenmest bestelt op 8 maart voor ruim 1 hectare. Flinke bestelling dus. Door allerlei problemen met de b... Toon meer
Bij Wormm hebben we de stap naar een groenere planeet al gezet met duurzame eiwitten. Meelwormen dus. Herworm je de wereld met ons mee?
Lenteweg 43, 7532RW, Enschede, Nederland
Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Beste medewerkers,
Na een mailtje naar uw bedrijf waar mijn bestelling bleef, heb ik van u een keurige reactie gekregen wat de oorzaak hiervan kan zijn.Hierna zijn de meelwormen in een mooi pakketje aangekomen in de brievenbus.
Ik had gedroogde meelwormen besteld, deze waren volgens mij nog niet helemaal droog.Dit was mijn eerste bestelling en heb dus geen ervaring hoe gedroogde meelwormen van uw bedrijf eruit moeten zien.
Ik ben al een paar dagen de tuinvogels aan het verwennen met de meelwormen en dat was mijn opzet.
Wat mij wel verbaasd is dat de meelwormen nu een stuk duurder zijn geworden en dat de gratis verzending ook niet meer van toepassing is.
Ik wens uw jonge bedrijf voor de toekomst veel omzet en dat u de gewenste doelen mag bereiken.

Ik ben op Wormms

Antwoord van WORMM
In deze tijd lastig om met Post nl goeie zaken te doen!Wormm communiceerde netjes over de problemen met hen.
Mooie doelstellingen en mooie prijs!

Veel goedkoper dan concurrenten
Snel geleverd
En goede kwaliteit

Antwoord van WORMM
Op 23 maart besteld, vervolgens een aantal dagen niets gehoord totdat ik zelf een mail moest sturen waar mijn gedroogde wormen bleven. Het bedrijf gaf aan leveringsproblemen te hebben. Ik heb gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te storten. Ik kreeg een bevestigingsmail dat ik mijn geld terug zou krijgen. Vervolgens krijg ik 2 dagen later een plastic emmer met 5kg aan verrotte wormen. Geen gedroogde wormen, maar verotte wormen. Ik weer mailen, willen ze mij nieuwe wormen sturen. .
Finaly , 12 April mijn geld terug ontvangen.

Antwoord van WORMM
Voorop petje af voor de missie van deze nieuwe onderneming. Wij zijn erg blij met natuurvriendelijke mest voor op de tuin. Nette communicatie.

Antwoord van WORMM
Hier ook gedroogde meelwormen besteld. Werd ook netjes mail gestuurd dat door postnl vertragingen waren. En of ik nog even geduld wilde hebben.2 weken later een mail dat de wormen de volgende dag arriveerden. En correct de volgende dag geleverd. Ruiken en zien er goed uit!

Antwoord van WORMM
Vandaag mijn gedroogde meelwormen ontvangen.
Pakketje is netjes afgegeven door PostNL.
Meelwormen voor een goede prijs en duurzaamheid gaat goed samen.
Bedankt en succes met jullie bedrijf.
René van der Sommen

Antwoord van WORMM
Nee... geen goede ervaringen. Omdat er op de website gesproken wordt over levend aas, ben ik er vanuit gegaan dat de wormen ook daadwerkelijk zouden leven. Helaas, alles hartstikke dood. Op mijn vraag die ik hierover heb gesteld kreeg ik het antwoord dat de wormen ingevroren (dus sowieso dood) geleverd worden. Misschien beter om de website dan aan te passen?
Maar ik lees ook dat het een erg jong bedrijf betreft waar nog veel geleerd moet worden. Ik vind de doelstelling goed en ik zou ze dan ook zonder twijfel een tweede kans gunnen.
Zet m op met elkaar, al het begin is moeilijk!! Leer van de fouten en veel succes gewenst voor de toekomst.
Met vriendelijke groet Elsiena

Top bedrijf !!
Door problemen voor leveringen, door PostNL heeft Wormm alles perfect gehandeld.
Betrouwbaar bedrijf

Antwoord van WORMM
Ik ben zeer tevreden met de meelwormen voor mijn vogels. Dat het iets vertraging had met het arrogante post nl is te betreuren. Maar dat doet niets ten onder van de kwaliteit en het bedrijf van de meelwormen. Ik hoop dat ze een nieuwe en goede bezorg dienst vinden zodat het voortaan voor de wind gaat met het bedrijf Wormm. Heel veel succes met uw onderneming. Groet Jack. V

Antwoord van WORMM
Dom maar ik ging na mijn bestelling de revieuws van Worm lezen en ging er daarna vanuit dat ik mijn geld kwijt was. Vandaag ontving ik echter via de post mijn bestelde meelwormen. Alles zoals op hun site aangegeven. Met het bedrijf is er volgens mij dus niets mis. Misschien kunnen ze, tussen bestelling en bezorging, de klant iets beter informeren. Een twee dagen geleverde bestelling is niet erg maar geef het even aan. Verder dus een goed bedrijf

Antwoord van WORMM
meelwormen besteld voor de tuinvogels. netjes geleverd en er wordt ook regelmatig navraag gedaan of alles naar wens is verlopen

Antwoord van WORMM
1 kilo meelwormen besteld voor mijn koi karpers om een keer uit te proberen. Kocht de meelwormen eerst elders. Dit waren vaak oude meelwormen en vele malen duurder. Bij Wormen is de kwaliteit en prijs uitstekend. Volgende keer bestel ik meer kilo's.

Antwoord van WORMM
Paar weken geleden gedroogde meelwormen besteld voor m’n vele tuinvogels. Kreeg snel iets in de brievenbus. Niet helemaal wat ik besteld had maar is prima opgelost en uitgelegd met steeds vriendelijk en supersnel mailcontact. Had geen idee hoe jong het bedrijf en de medewerkers waren, maar los daarvan: mijn ervaring, ook bij andere winkels, is dat als je zelf vriendelijk mailt en niet meteen met een beschuldigende vinger wijst, je ook vriendelijkheid ontvangt. Je weet immers niet wat er gespeeld heeft én fouten maken mag! Of en vooral hoe dat vervolgens opgelost wordt, is wat mij al dan niet bij een leverancier doet blijven. Die paar centen heb ik Wormm lekker laten houden en als de gedroogde meelwormen weer leverbaar zijn, bestel ik ze gewoon opnieuw voor een tweede kans. Zet door, jongens, en veel succes!

Antwoord van WORMM
Vandaag de meelwormen binnengekregen. Week later dan aangegeven. Maar ik ben netjes op de hoogte gebracht door het bedrijf. Op mn mail is ook keurig gereageerd. Hoop dat alle problemen zijn opgelost en dat ik verdere orders kan plaatsen.
Succes met het bedrijf en de uitdagingen!!
Gr chi

Antwoord van WORMM
Op 31 maart plaatste ik een bestelling bij Wormm.nl. Het duurde even voor ik mijn bestelling ontving en vreesde even dat ik er in geluisd was. Maar op mijn email kreeg ik keurig antwoord dat het nog jonge bedrijf overweldigd was door de bestellingen en daarnaast leverproblemen had bij PostNL. Zij deden hun uiterste best om zsm alle bestellingen te verzenden. Ze hebben woord gehouden. Vandaag ontvangen en prima kwaliteit. Dus mensen, geef ze een kans. Ik wens ze veel succes met hun nieuwe bedrijf.

Antwoord van WORMM
misschien meer peper en knoflook.
Mijn zoon vindt lekker.mijn vrouw moet ff wennen .
hoop dat we kunnen afstappen van rood vlees en plof kip. proteïne winst samen met noten en peulen..

Antwoord van WORMM
Ondanks dat er problemen waren met het versturen van meelwormen en nog vers ook heb ik even moeten wachten omdat er problemen waren met de post desondanks toch nog snel afgewerkt en een goede prijs en gratis verzending dat is mooi meegenomen

Antwoord van WORMM
Geen goede ervaring gehad met een bestelling. Niet ontvangen wat wordt beloofd.
Eigenaar biedt na lang aandringen via emails (telefonisch zijn ze niet bereikbaar) zijn excuus aan (belt mij terug) en betaald de door mij betaalde kosten terug.
Eigenaar geeft aan de zaken beter te gaan organiseren, maar ik vrees dat het lastig word...
#boos #araz