nou ik gebruik het meel worm voor menselijke voedsel onder andere door mij als proef persoon , welk koken et lekkerst en representatief en aantrekkelijk. misschien meer peper en knoflook. Mijn zoo... Toon meer

Ik geef een positieve review na toch een moeizame en tijdrovende mailwisseling. Mijn bestelling gedroogde meelwormen was niet in orde (ze waren nog vochtig en gingen rotten) Hoewel het veel tijd ko... Toon meer

na 2 maanden vertraging waarbij in het begin de communicatie erg slecht was. Moet ik zeggen dat Wormm zich goed heeft herpakt. Ik kreeg de laatste weken netjes antwoord, en vandaag is na 2 maanden de... Toon meer

Een schonere en duurzamere wereld en daarbij een nieuw innovatief idee steunen. Gaaf! Dus meelwormenmest bestelt op 8 maart voor ruim 1 hectare. Flinke bestelling dus. Door allerlei problemen met de b... Toon meer

Bij Wormm hebben we de stap naar een groenere planeet al gezet met duurzame eiwitten. Meelwormen dus. Herworm je de wereld met ons mee?

4,5

Uitstekend

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Snel geleverd en goede kwaliteit

Ik heb afgelopen dinsdag wormen besteld en donderdag aan huis geleverd. Blij mee voor de kippen en vogels. Volgende keer bestel ook hier wegens de scherpe prijzen en goede kwaliteit!

5 oktober 2023

Hallo Kelly,

Namens het hele Wormm.nl-team willen we je hartelijk bedanken voor je positieve review!

We zijn verheugd dat je tevreden bent over onze service en dat je bestelling zonder problemen is verlopen en binnen de aangegeven tijd is ontvangen.

Bij Wormm.nl streven we er altijd naar om onze klanten de beste ervaring te bieden, inclusief snelle reacties en een soepele afhandeling van bestellingen.

Als je in de toekomst meer producten nodig hebt, staan we graag weer voor je klaar.

Hallo Raymond,

Goede service en kwaliteit

Goede prijs, goede kwaliteit, snelle levering.

23 september 2023

Hallo heer van Tienderen,

Snelle levering!

11 september 2023

Hallo Leo,

4 juli 2023

Hallo Marcel,

van Wormm

Lekker voer voor de vogels in de…

Lekker voer voor de vogels in de winter, zijn er gek op.
En redelijk goedkoop, vlotte levering.

Hallo Jac,

Heel mooi product

Heel mooi product , prima prijs , snelle levering !
Onze kippen ,tuinvogels en egels in de tuin eten er heerlijk van ....:-)

Hallo Juliet,

Prima

Snelle levering en goede kwaliteit wormen voor een zeer schappelijke prijs

Goede kwaliteit

Makkelijke site goede prijs kwaliteit verhouding .snelle levering

van Wormm

Ik had gedroogde meelwormen besteld…

Ik had gedroogde meelwormen besteld maar ik kreeg levende, niet aan te raden dus.

27 september 2022

Beste Yannic,

Het spijt ons zeer om te horen dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

Het lijkt erop dat er een fout is opgetreden bij het verwerken van uw bestelling, aangezien u gedroogde meelwormen had besteld maar levende meelwormen hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die wij voor onze klanten willen creëren, en we begrijpen uw teleurstelling.

Wij waarderen uw feedback en nemen uw opmerkingen serieus. Ons klantenserviceteam zal contact met u opnemen om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat u de juiste producten ontvangt of een passende oplossing krijgt. Wilt u hiervoor contact met mij opnemen?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we waarderen uw begrip terwijl we dit rechtzetten.

van Wormm

Goed kwaliteit en snelle service.

26 september 2023

Hallo Zen,

Levering niet gekregen

Levering niet gekregen, afspraken om alsnog te leveren werden niet nagekomen.

26 september 2022

Beste Marga,

van Wormm

Levert niet hetgeen je besteld en komt…

Levert niet hetgeen je besteld en komt verdere afspraken niet na.

30 september 2022

Hallo Gerard,

We vinden het erg spijtig om te horen dat je een minder positieve ervaring hebt gehad met onze service. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven.

We willen graag de gelegenheid krijgen om dit recht te zetten en je te helpen met eventuele problemen of fouten in je bestelling. Als je specifieke details kunt verstrekken over wat er is misgegaan, zullen we ons best doen om dit te onderzoeken en passende maatregelen te nemen.

Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, en we waarderen je feedback als kans om te verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op (info@wormm.nl) zodat we dit kunnen bespreken en oplossen.

Benjamin

Heel tevreden! Snelle bezorging en goeie kwaliteit

Snelle levering , goeie kwaliteit , prijs kwaliteit heel goed

Hallo,

Bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

Klanttevredenheid is voor ons van groot belang, en we streven er altijd naar om de best mogelijke service en producten te bieden.

Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.
Bedankt voor het vertrouwen in ons!

Hallo Eveline,

Het spijt ons zeer te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen, ondanks dat je hebt betaald. Dat is zeker niet de ervaring die we willen dat je hebt. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

Om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantenservice op info@wormm.nl. Ze zullen je graag helpen om dit op te lossen en ervoor te zorgen dat je krijgt waar je voor hebt betaald.

We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt, en we hopen dat dit snel wordt opgelost. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Benjamin

Zeer amateuristische start van het…

Zeer amateuristische start van het bedrijf 2 jaar geleden. Komen hun afspraken niet na.

25 september 2022

Beste Jan,

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, hoewel het spijtig is dat dit niet positief was. Het spijt ons zeer te horen dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. We begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste bestelling op tijd te leveren en we bieden onze oprechte excuses aan voor het feit dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

We nemen dit serieus en willen graag de kans krijgen om de situatie recht te zetten. Zou je alsjeblieft contact met ons willen opnemen via info@wormm.nl zodat we de details van je bestelling kunnen verifiëren en een passende oplossing kunnen vinden? Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Nogmaals bedankt voor je feedback, want het helpt ons om onze diensten te verbeteren. We hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen en je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Beste Frans,

Heel erg bedankt voor je positieve feedback!

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Het is ons doel om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed om te vernemen dat we daarin geslaagd zijn.

Als je in de toekomst nog meer van onze diensten nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en streven ernaar om dezelfde uitstekende service te blijven leveren.

Nogmaals bedankt voor je positieve beoordeling. We stellen je vertrouwen in ons zeer op prijs.

Benjamin

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Beste Wim,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Bij [Naam van het Bedrijf] streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service en waarde te bieden.

Als je in de toekomst meer van onze producten nodig hebt of als er iets is waarmee we je kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je de hoogste tevredenheid behoudt.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback. We waarderen je als klant.

Nooit mijn bestelling ontvangen

Nooit mijn bestelling ontvangen! Ondanks meerdere mailtjes en telefoontjes waarin beloofd werd dat het nogmaals opgestuurd zou worden is er bij mij nooit iets binnengekomen. Ik zal hier ook nooit meer wat bestellen.

Beste Sietske,

Het spijt ons zeer om te horen dat je bestelling niet is aangekomen, ondanks onze beloftes om het opnieuw te verzenden. We begrijpen je teleurstelling volkomen en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat je hebt ervaren.

Dit is zeker niet de normale gang van zaken bij Wormm, en we willen deze kwestie serieus nemen om tot een bevredigende oplossing te komen. We zouden graag meer informatie ontvangen over je bestelling, zoals het bestelnummer, zodat we de situatie kunnen onderzoeken en je een passende oplossing kunnen bieden.

We streven er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, en het spijt ons dat we dat in jouw geval niet hebben gedaan. Jouw feedback is waardevol voor ons, en we zullen er alles aan doen om dit recht te zetten.

Alsjeblieft, neem alsjeblieft contact met ons op via info@wormm.nl zodat we dit probleem snel kunnen oplossen en je vertrouwen in Wormm kunnen herstellen.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak, en we hopen snel van je te horen.

Vorige bestelling bedorven wormen

Vorige bestelling bedorven wormen. Elke keer beloven het op te lossen om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Dit loopt al sinds april 21

12 september 2023

Beste Ingrid,