Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very good experience with Atea. The service was professional, fast, and very helpful throughout the entire process. A special thanks to Christian, who was always responsive, friendly, a... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer supp... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computers en accessoires winkel
  2. Telecommunicatieapparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 71% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,3

Alle reviews

55 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg skulle have sat Norlys ladestander…

Jeg skulle have sat Norlys ladestander op af Atea ... I forvejen er der 3 måneders ventetid. På dagen sender de så en sms om at det ikke kan lade sig gøre den dag, men vender ikke tilbage med hvornår det så kan være. På trods af adskillige opringninger til dem, er det ikke lykkedes mig at komme igennem til kundeservice.
Enorm dårlig oplevelse!

9 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I had a very good experience with Atea

A special thanks to Christian, who was always responsive, friendly, and willing to help with all my questions and requests. The communication was excellent, and everything was handled smoothly from start to finish.

I really appreciate the great customer service and support. I would definitely recommend Atea to others.

Thank you for the excellent service!

24 juni 2026

Fiber opsætning

Havde en tekniker ude for at sætte fiber op, han kom med god humor og var rigtig venlig samt lavede han en masse sjov og der var en sjov stemning igennem det hele, selvom der var problemer med at få det løst gav han ikke op og endte med at finde en løsning.

18 juni 2026

Åh nej

29-09-2025 modtager jeg en ordrebekræftelse til Norlys ladeløsning Pris 899,-
31-10-2025 kommer Atea for at sætte ladeboksen op. Jeg har forinden indsendt billeder af, hvor den skal placeres, og der er givet ok fra Atea.
Da montøren fra Atea kommer, mener han ikke, at den kan hænge der, og hvis jeg vil have den der, hvor det er aftalt med Atea, skal jeg købe en længere ledning til ladeboksen, da han ikke har en sådan med. Han foreslår et andet sted, men der har han ikke tid til at sætte den op i dag,
Manden kører igen, og der må bookes en ny tid.
21-11-2025 kommer montøren fra Atea så igen, og der skal nu graves for at ladeboksen skal placeres, hvor han ville have den.
Der bliver ikke gravet, men ledningen bliver skudt igennem.
22-12-2025 henvender jeg mig til Norlys, da jeg har fået en regning, der trækkes automatisk via Betalingsservice på 920,- + moms for Forgæves besøg. Det var ikke forgæves jeg var der, men montøren ville ikke sætte ladeboksen op, der hvor det var aftalt med med Atea.
Jeg meddeler, at jeg betaler under protest, da jeg jo får at vide, at i de lukker for strømmen, og jeg får en mailbekræftelse, at Norlys sender en klage til Atea 22-12-2025, men jeg har til d.d. intet hørt.
Nu får jeg så en regning, vi skriver altså 27-05-2026 for perioden 01-04-2026-30-04-2026 for gravearbejde 3694,50 og 256,03 i timeløn + moms. Hvad er det for et gravearbejde? Der er intet gravet hverken i fliser eller grus, som før nævnt.
Jeg har afvist regningen.
Nu kommer så det store problem, det er der hvor ladeboksen er sat op, jeg ikke kan åbne skydedøren til mit skur, så min MC kan komme ind. Desværre fandt jeg først ud af det, da MC’en skulle ud igen. Der er en dør til skuret, som jeg har benyttet vinteren over. Så nu spørger jeg Atea: Må jeg bestille en dør og en mand, der kan sætte denne op på Ateas regning? Det må jeg ikke, de kan ikke se problemet eller måske kan de? Jeg har fået svar fra Atea min reklamationstid er udløbet, men fremsendelsen af deres regning er ikke forældet, den er sendt et mere 1/2 år efter at arbejdet er udført. Desuden skulle jeg have holdt øje men montøren, jeg formoder ikke det er nødvendigt, de er vel professionelle, tror heller ikke, at han havde være interesseret i, at jeg fulgte efter ham i mange timer.
Havde montøren sat ladeboksen, hvor jeg bad om det oprindeligt, og som Atea havde accepteret havde jeg ikke stået med en regning på mange tusinde kroner og ingen opbevaringsmulighed hjemme til min MC. Bemærk oprindelig pris 899,-. Har allerede betalt mere for forgæves fremmøde 920, + moms.

17 juni 2026

Imponerende service

I forbindelse med rådgivning omkring nummerportering og assistance omkring det fremtidige forløb tog Sonja sig god tid til at vejlede mig.

Hun besvarede alle spørgsmål og leverede en meget høj service.

26 mei 2026

Antwoord van Atea Danmark

Det er vi glade for du synes.

Rosen går til Sonja.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som kunde hos Atea har jeg kun oplevet…

Som kunde hos Atea har jeg kun oplevet positiv support.

Emil (ENA) har især gjort en ekstra indsats. Stor tak herfra.

21 januari 2026

Tak for det M.

Rosen går til Emil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I vinters havde jeg besøg af et…

I vinters havde jeg besøg af et konkurrerende firma til at opsætte min ladeboks - og tøsedrengen brugte 1.5 time på at konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre i mit hus. Derefter sendte han en regning på 1500. Her i ugen havde jeg så besøg af ATEA, hvor Tobias brugte ca 30 sekunder på at finde en løsning, der passede. Det største problem var, at min kælder er 180 cm høj, og Tobias er 195, men det klarede han med smil og jokes uden så meget som at beklage sig. Fanme godt arbejde, Tobias!

7 mei 2026

Antwoord van Atea Danmark

Tak for det Jesper. Det er vi glade for.

Rosen går til Tobias.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God installationskvalitet, tvivlsom information

TILFØJELSE: NORLYS imødekom kritikken og gav en kompensation, dermed kan 1 stjerne tilføjes.

God installationskvalitet - tvivlsom kommunikation. Vi fik installeret en ladeboks ved huset. Installationen blev udført i top kvalitet, af en meget venlig installatør.

Boksen skulle sidde længere væk end standard, så vi bad om prisen på den ekstra længde. Oplyst blev cirka 1.600 kr., som vi gav ok til. Ingen andre tal blev nævnt. Regningen vi blev præsenteret for, lød på cirka 3.300 kr. Forskellen var, ifølge Atea det "indre regnestykke" som installatøren havde lavet, fra første til anden placering (ex. moms).

Det er efter min bedste overbevisning ikke sober prisinformation. Man skal altid oplyse hele prisen, ikke en mellemregning. Nu får vi se, om vi kan finde en løsning.

21 april 2026

Hej Lars,

Tak for din feedback og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med installationskvaliteten og vores elektriker – det er altid dejligt at høre, når håndværkeren gør et godt og venligt stykke arbejde.

Vi beklager til gengæld, at du har oplevet uklarhed omkring prisen. Det er aldrig vores hensigt, at kunden skal føle sig usikker på de økonomiske vilkår.

Vi forsøger både i den indledende onboarding og når vores koordinator ringer, at give det bedst mulige prisoverslag ud fra de oplysninger, vi får fra kunden. Desværre er det ofte svært at give en 100 % præcis pris over telefonen, da den endelige pris kan påvirkes af mange faktorer på stedet – fx præcis placering, kabellængde, visuelle ønsker, husets forhold osv. Derfor henviser vi altid til, at den endelige aftale og pris fastlægges mellem kunden og elektrikeren på dagen, når alt er gennemgået fysisk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid hurtigt svar og hjælp

Altid hurtigt svar og hjælp, hvad enten det er store ordrer eller enkelte reservedele

29 april 2026

Antwoord van Atea Danmark

Det er vi glade for. Tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid en god oplevelse (kundesupport)

Jeg har altid en god oplevelse, når jeg er i kontakt med Ateas kundesupport. Medarbejderne er utroligt hjælpsomme og man mærker tydeligt, at de prioriterer at løse opgaverne hurtigt og effektivt.
Det gør en stor forskel i hverdagen at have en leverandør, jeg kan stole på, og som hjælper når noget driller.

28 april 2026

Det er vi glade for.

Tak for anmeldelsen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne rette op på min tidligere…

Jeg vil gerne rette op på min tidligere anmeldelse.

Jeg må ærligt indrømme, at jeg reagerede ret uprofessionelt og lod mine frustrationer tage overhånd. Det var ikke fair. Efter en konkret og ordentlig dialog med Atea blev situationen løst hurtigt og effektivt.

Faktisk gik det så stærkt, at pakken ankom allerede dagen efter. Det havde jeg ikke forventet, og det viser tydeligt, hvor godt deres kundeservice fungerer, når man lige får talt tingene igennem på en ordentlig måde.

Vi er alle mennesker, og nogle gange rammer man ved siden af. Det gjorde jeg her. Derfor vil jeg gerne trække min tidligere lave vurdering tilbage og i stedet give 5 stjerner for service, professionalisme og håndtering af sagen.

Fra min side var niveauet ikke helt på samme højde, men heldigvis blev det mødt med forståelse og tålmodighed.

Tak for hjælpen, fleksibiliteten og for at få løst sagen hurtigt og professionelt. Det bliver værdsat.

23 april 2026

Antwoord van Atea Danmark

Det er rigtig glade for.
Tak for rosen, og vi er enige i at når tingene bliver talt igennem, kan samtlige udfordringer løses.

Mange tak for forståelsen.

5 stjerner for godt samarbejde

Jeg er ifbm. mit arbejde ofte i kontakt med Atea, og jeg oplever dem som topprofessionelle. I mit arbejde har jeg primært kontakt til montører og projektkoordinatorer under HWO Document, og særligt Emil Ancher og Mette Biltsted har ofte hjulpet mig.
Tak for god service.

17 april 2026

Jeg sender rosen videre.

Mange tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig reaktion på…

Meget hurtig reaktion på forsyningsproblem med vores Xerox-printer. Tak for det.

22 april 2026

Antwoord van Atea Danmark

Det er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reliable IT partner with great service

We've been working with Atea Denmark for our IT needs, and the experience has been consistently excellent. Deliveries have always been fast, which makes a real difference when you're waiting on hardware to get people up and running.

A special shout-out to Christian, who has been incredibly helpful throughout. He's responsive, proactive, and genuinely goes the extra mile to make sure everything is sorted. Whether it's answering questions, following up on orders, or helping us find the right solution, he's been a pleasure to work with.

Beyond Christian, the wider team has been just as impressive. Communication is clear, turnaround times are quick, and there's a real sense that they care about getting things right.

Highly recommended if you're looking for a dependable IT supplier that delivers, both literally and figuratively :D

31 maart 2026

Hi Filip,

Thank you for the kind words.

Best regards,
Atea

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har fået installeret ladestander…

Jeg har fået installeret ladestander hjemme fra NORLYS ifm. køb af ny bil.
Atea stod for installationen; men desværre faldt teknikkeren ned af stigen i vores stue og smadrede skænk med vores pæne pocelæn.
På trods af utallige rykker har jeg ikke hørt fra ATEA; som åbenbart skulle være ansvarlig for deres teknikkere.

9 maart 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse og for at fortælle om din oplevelse. Vi er meget kede af, at vores teknikers fald fra din stige resulterede i beskadigelser på din ejendom – det er naturligvis helt uacceptabelt, og vi forstår godt din frustration.

Jeg kan se i din sag, at vores kundeservice har været i kontakt med dig allerede på installationsdagen, og at der er en dialog i gang om at finde en god løsning på de skader, der opstod. Desværre trak opfølgningen ud i ca. 2 uger på grund af sygdom i kundeservice – det beklager vi dybt, og vi har internt taget hånd om den del, så det ikke sker igen.

Vi har også sat øget fokus på, at vores elektrikere ikke må benytte kundens stiger eller udstyr, hvis der er nogen risiko for skader. I dette tilfælde sikrede vi hurtigt, at en anden kollega kom ud og færdiggjorde installationen.

Vi vil rigtig gerne fortsætte dialogen med dig, så vi kan få afsluttet sagen til din tilfredshed. Hvis du ikke allerede har hørt fra os i løbet af de seneste dage, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice igen på 70 21 12 74 (hverdage kl. 8-15), så vi kan få det hele på plads.

Tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Med venlig hilsen Mille, e-Mobility Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.