Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med køb af elbil skulle vi have monteret en ladestander på huset. Jeg blev bedt om at sende billeder og beskrivelser omkring placering af ladestander, så montøren havde det rigtige vær... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg står tit i en situation, hvor jeg har brug for hurtig og professionel service ift. håndtering af devices. Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I vinters havde jeg besøg af et konkurrerende firma til at opsætte min ladeboks - og tøsedrengen brugte 1.5 time på at konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre i mit hus. Derefter sendte han en r... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computers en accessoires winkel
  2. Telecommunicatieapparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,2

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alt fungerede

Alt fungerede. Nem og hurtig proces.

1 maart 2024

Hej Cathrine

Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på, at levere hurtig service til alle vores kunder, og vi er glade for, at det også var din oplevelse :)

Atea, INGEN service

Har mister adgang til mine mail, har sendt e-mail og ringet 14 gange til Atea, blevet stilet om flere gange til forkert afdeling, lagt 4 beskeder, fået fat i en telefon svare hvor man ikke kan høre hvad der bliver sagt, sikke et uprofessionelt cirkus, hvor vi har handlet for mange millioner gennem mange år..

19 februari 2024

Opdateret 13/3

Hej Karsten
Da du har valgt ikke at videregive oplysninger til os om din sag, kan vi desværre ikke hjælpe dig videre.

Hav en god dag.

--------

Hej Karsten

Vi er kede af at din oplevelse med Atea og vores kundeservice ikke har været tilfredsstillende. Vi har anmodet dig om at videregive dine oplysninger, så finde frem til hvor fejlen ligger, så du kan få den hjælp du har brug for. Vi kan desværre ikke finde dig i vores systemer ud fra dit fornavn alene, derfor må du gerne videregive et fornavn og et efternavn til os, så vi kan få hjulpet dig bedst muligt videre :)

Hav en god dag - vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Igen igen manglende levering...

Jeg må desværre også slutte mig til mængden af folk, der mangler produkter fra Atea, til trods for at der bliver betalt for dem.
Sidste år var det en mobil og i år er det tilbehør.
Begge gange kan jeg endda købe det manglende produkt fra diverse webshops og fysiske butikker.
Det er en utrolig dårlig service, som det vil klæde Atea at rette op på.

5 februari 2024

Hej Jan

Først og fremmest skal vi beklage den lange leveringstid, og at du i endnu et år har oplevet ikke at få en hurtig leverance. Vi forstår fuldt ud din frustration over, at du betaler for et produkt, du ikke har fået leveret endnu.

Vi arbejder på at få alle vores produkter sendt ud så hurtig som muligt, til alle vores kunder, og hvis du vil følge op på din leverance, vil jeg anbefale dig at kontakte vores support.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

ATEA trækker pengene og leverer ikke.

ATEA trækker pengene og leverer ikke.

Jeg betaler knap kr. 1000 om måneden i bruttoløn for en iPhone hos ATEA. Den er stadig ikke modtaget. De siger, den er sendt - men det er den vist ikke, for jeg har den ikke. Damen i kundesupport var ellers sød og forsikrede mig om, at for nogle år siden var der gået 4 måneder for nogen - så min ene måned til 1000 kr var intet i den sammenligning.

Hvis du godt kan lide at betale for ting du ikke får er ATEA tip-top. Hvis du godt kan lide at få dine ting - så er ATEA måske ikke lige stedet. Særligt når de ting du bestiller er på lager alle andre steder.

25 januari 2024

Hej Peter

Først og fremmest skal vi beklage den lange leveringstid. Det er bestemt ikke den service, vi bestræber efter at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over, at du betaler for et produkt, du ikke har fået leveret endnu.

Hvis vores medarbejder har forsikret dig, at din telefon er afsendt, så er der desværre ikke mere vi kan gøre lige nu. Vi håber naturligvis at din telefon finder frem til dig, så hurtigt som muligt. Ellers er du altid velkommen til at henvende dig til vores support - de står altid klar til at hjælpe.

Vi krydser fingre for, at du snart får din telefon! Rigtig god dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang super service fra Atea.

Endnu engang super service fra Atea.
Denne gang for at opnå hurtig levering :-)

24 januari 2024

Hej Bjarne

Mange tak for din gode anmeldelse. Vi bestræber os altid på, at levere hurtig service til alle vores kunder, og vi er glade for at det også var din oplevelse :)

Rigtig god dag

Ringe leveringstid - igen

Har for anden gang på nogle få år oplevet at min bestilte firmatelefon via bruttolønsordning ikke er kommet endnu, godt inde i det nye år, hvor der allerede er trukket penge.
Totalt ringe service og ville ønske min arbejdsplads ville vælge en anden udbyder!

22 januari 2024

Hej Titken

Vi beklager meget, at du ikke har fået leveret din firmatelefon endnu. Det er en rigtig irriterende og frustrerende situation at stå i. Support skulle meget gerne have kontaktet dig mhp. at finde en løsning.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig reaktion ift firmaordning ved…

Lynhurtig reaktion ift firmaordning ved direkte henvendelse :-)

10 januari 2024

Hej Jesper

Mange tak for din fine anmeldelse af Atea - den sætter vi pris på! Vi bestræber os altid på at svare alle vores kunder hurtigt, så vi er glade for, at det også var din oplevelse.

Rigtig god dag :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service over chat til hjælp til…

Super service over chat til hjælp til køb af ny laptop.

Kompetent og god hjælp der fandt frem til lige netop det jeg havde brug for. Så jeg fandt frem til den pc jeg skal købe. Derudover stor teknisk hjælp mht opgradering af RAM, forbindelser til Docking Stations mm. En kæmpe hjælp for mig i min sammenligning af et kæmpe antal af forskellige laptops med meget små forskellge. Nu kan jeg trygt købe min næste laptop, tak for det :-)

mvh
Bjarne

10 januari 2024

Hej Bjarne

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores support. Vi bestræber os altid på at levere så god og hjælpsom service, og vi er glade for at det også var din oplevelse med Atea.

Husk du altid er velkommen til at henvende dig til os næste gang, du skal foretage dig et computerkøb :)

Rigtig god dag!

Super hurtig Netværks-salgs-hjælp

Super hurtig Netværks-salgs-hjælp, det var ret imponerende at have hurtig dialog "1st line" indenfor så specifikt et emne.

8 januari 2024

Hej Heino

Mange tak for din anmeldelse. Vi bestræber os altid på at udøve så hurtig og kompetent service til alle vores kunder, så vi er rigtig glade for at du fik den hjælp, du havde brug for. Vi håber at du for fremtiden får flere gode oplevelser med Atea :)

God dag!

Fantastisk leverandør

Fantastisk leverandør. De er gode til levere og har et meget venligt og fagligt kompetent personale der gerne vil gøre hvad de kan for at tilfredsstile kunden.

20 december 2023

Hej Thomas

Godt nytår!

Fantastic customer support

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer support! Spot on feedback on the status, quick follow-ups and an overall great experience! Thank you very much again! Best wishes, Nina

12 december 2023

Hi Nina

Thank you very much for your kind review of Atea. We are really pleased to hear that you are satisfied with Atea's services and customer service.

We always strive to provide a quick, professional service to all our customers, so we are delighted that it has been your experience as well :)

Have a great day!

Fantastic customer support

We needed to purchase an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer support! Spot on feedback on the status, quick follow-ups and a overall great experience! Thank you so much again! With very best wishes, Nina

15 december 2023

Hi Nina.

Have a great day!

Ekstremt dårlig service

Vi købte en skærm for mere end 7 måneder siden. Vi modtog en defekt skærm, som vi blev bedt om at sende til reparation hos et firma i Sverige. Efter en måned fik vi en anden - og endnu mere defekt skærm - retur. Efter aftale blev denne skærm sendt tilbage til det svenske firma. Det firma kan nu ikke finde skærmen. Efter 7 måneders venten har vi stadig ikke modtaget den købte skærm, og intet tyder på, at vi nogensinde får den. Atea kan ikke hjælpe, men de "er kede af sagens forløb", og det forstår jeg godt.
Det har på intet tidspunkt være på tale, at Atea ville sende os en anden skærm eller at give os pengene tilbage.

22 november 2023

Kære TBA

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har har haft med Atea. Det er selvfølgelig en rigtig uhensigtsmæssig oplevelse du har har haft, og det vil vi gerne rode bod på. Vi vil meget gerne i dialog med dig, så vi kan finde en god løsning.

Du er velkommen til at oplyse dine kontaktoplysninger bagom din anmeldelse, så kontakter vi dig, og får løst det.

OPDATERET 24/11:

Hej igen

Vi har nu fremsendt en kreditnota til din mail, og skal endnu engang beklage det uhensigtmæssige og frustrerende forløb.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med Atea East som…

Jeg er meget tilfreds med Atea East som leverandør af IT-løsninger. De er altid hurtige og effektive til at håndtere mine ordrer og besvare mine spørgsmål. Vi har en rigtig god samarbejde.

20 oktober 2023

Hej Jarek

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med Ateas services og kundeservice. Vi bestræber os altid på at udøve god service til alle vores kunder, så vi er glade for, at det også er din oplevelse :)

Rigtig god dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kundeservice

12 oktober 2023

Hej Anne

Mange tak for din anmeldelse af vores kundeservice. Det er vi glade for. Rigtig god dag :)

hurtig og sikker levering

15 september 2023

Hej Daniella

Mange tak for din anmeldelse. Den er vi glade for. Vi bestræber os altid på, at give alle vores kunder hurtig og sikker levering, så det glæder os, at du havde en god oplevelse med Atea.

Hav en dejlig dag :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super god kundeservice

Jeg har desværre ikke meget godt at sige om Atea's brugerflade, som giver anledning til frustrationer i hele vores virksomhed hvert år, når vores medarbejderordning skal fornyes.
Men i forbindelse med et akut problem for nylig fik jeg en udsøgt, meget venlig og yderst effektiv hjælp, så min internetforbindelse, der ved en misforståelse var blevet lukket, kom op at køre igen lynhurtigt.
Tusind tak for det!

3 oktober 2023

Hej Hanne

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Du skal også have tak for din kommentar ift. brugerfladen på vores medarbejderordning. Den er noteret og sagt videre til den rette afdeling.

Rigtig god dag 😊

DON'T WASTE YOUR TIME & MONEY

Lad vær med at købe derfra. De gør alt hvad de kan for ikke at skulle yde god service og opbygge et tillidsfuldt samarbejde, samt de vil ikke acceptere returneringer.

Istedet bekæmper de kunder.

Lad vær med at spilde din tid på at købe derfra, det koster for meget i $$ og minutter.

Edit efter at læst jeres svar. Igen, at DHL sætter et stk tape på jeres orginale indpakning gør vel ikke at udstyret er værdiløst og at I siger jeg har åbnet den er en direkte løgn. Og jeres kundeservice er lig værdien I sætter på returnering, ingenting.

Vi stopper her. Træt af jer.

29 september 2023

Hej

Vi er ærgerlige af at din oplevelse med Atea ikke har været tilfredsstillende. Vores kundeservice bestræber sig altid på at hjælpe så godt de kan, og vi accepterer naturligvis returneringer så længe de lever op til vores retningslinjer på området.

Desværre levede din returforsendelse ikke op til vores poltik for returneringer. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp til en forsendelse en anden gang, så vi kan sikre, at varen bliver returneret korrekt.