Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med køb af elbil skulle vi have monteret en ladestander på huset. Jeg blev bedt om at sende billeder og beskrivelser omkring placering af ladestander, så montøren havde det rigtige vær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer supp... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg står tit i en situation, hvor jeg har brug for hurtig og professionel service ift. håndtering af devices. Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I vinters havde jeg besøg af et konkurrerende firma til at opsætte min ladeboks - og tøsedrengen brugte 1.5 time på at konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre i mit hus. Derefter sendte han en r... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computers en accessoires winkel
  2. Telecommunicatieapparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,2

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

High quality services

High quality services, professionals. The team consists of Emil Thordal and Jacob Widstrup. I recommend with confidence.

26 maart 2025

Antwoord van Atea Danmark

Thank you for the kind words. We are happy to hear how positive your experience went.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt og meget venlig service.

Hurtigt og meget venlig service.
Har flere gange fået den hurtige hjælp, så er meget glad for vores samarbejde

19 maart 2025

Antwoord van Atea Danmark

Mange tak for de fine ord.
Vi er meget glade for, at du er tilfreds med valget af it-leverandør.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og præcis vejledning til…

Jeg fik hurtig og præcis vejledning til hvilket produkt jeg skulle bruge.

11 maart 2025

Antwoord van Atea Danmark

Det er vi meget glade for. Tak for venligheden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god & hurtig service leveret…

Virkelig god & hurtig service leveret af Christian Larsen fra CCEast. Skrev ang et bærbar bestilling i morges, og inden for 30min er den bestilt og er klar til at blive afsendt ;)

13 maart 2025

Tak for anmeldelsen.
Vi er super glade for, at du har haft en god oplevelse. Vi giver de rosende ord videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skrev til fælles mail og fik hurtig…

Skrev til fælles mail og fik hurtig svar. Ret hurtigt skrev Kim tilbage.
Hurtig og god service. Fik også oplysninger som rent teknisk kan hjælpe mig videre fremover. Tak for rigtig god service.

12 maart 2025

Hej Charlotte
Tak for anmeldelsen. Vi bestræber os altid på at være hurtige og effektive.
God dag

Absolutely fantastic customer service

Absolutely fantastic customer service! Thanks a lot Rasmus Kreutzmann, Atea.

11 maart 2025

Antwoord van Atea Danmark

Thank you. We are happy to hear your experience has a pleasure.

God Service

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Emilie, Manager, CO Public West.
Hun var altid god til at kommunikere og sørgede for, at jeg fik den rapport, jeg havde brug for. Det var også super nemt at komme i kontakt med hende, og hun svarede hurtigt på alle mine spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale hendes service – professionel og effektiv hele vejen igennem!

6 maart 2025

Hej Søren
Mange tak for de pæne ord. Rosen går direkte til Emilie, og vi er meget glade for du har haft en god oplevelse.
God dag

VERY QUICKLY and CORRECTLY

It was the first time I had contact with ATEA.
Coming from Belgium, I needed a reliable supplier to deliver laptops with a keyboard that was perfect for people from Denmark.
From the beginning until the delivery they handled the whole order VERY QUICKLY and CORRECTLY. Victor Poulsen was my contact person. Very important to me is correct and fast communication and they totally succeeded in that.
A supplier we all dream of.
Highly recommended.

27 februari 2025

Thanks a lot!
We are sincerely happy to hear that.
I will let Victor know he is appreciated

Opsætning af ladeboks.

Vi havde bestilt ladeboks ved Norlys, som så bruger Atea til at sætte disse op.

Vedkommende kom som aftalt. Men så var det vist også det, der var positivt at sige.

Installatøren kom først og fremmest uden en stige. Hvilket må siges at være lidt underligt, når man nu skal på loftet for at arbejde.
Da vedkommende så låner vores stige, går denne så i stykker, hvortil han ikke vil fortsætte sit arbejde.
Også selvom vi spørger ham, om ikke han har mulighed for at hente en stige, da én i hustanden jo har taget fri fra arbejde, for at han skulle komme.

Det ville han ikke. Hvorfor han så ville køre igen.
Vi når lige at fange ham i sidste øjeblik, inden han er på vej ud af indkørslen, at vi har en anden stige han kan låne. Hvilket han acceptere.

Han får da koblet ladeboksen til, men uden sans for godt håndværk. Kablet er trukket henover benene på en reol der står langs væggen, hvilket betyder, at hvis vi havde planer om det, ikke kan flytte reolen, uden at skulle koble hele ladeboksen fra igen.

Der var ingen oprydning og det med at få arbejdsområdet til at se ordentligt ud igen. Det var tilsyneladende ikke noget, der skulle være en del af denne opgave.

Intet kærlighed til sit håndværk. En rigtig skidt oplevelse.

10 januari 2025

Kære Jesper

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at din oplevelse med installationen af ladeboksen ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at levere.

Vi forstår din frustration over forløbet, og vi beklager de udfordringer, du oplevede – både i forhold til stigen og udførelsen af arbejdet. Vores mål er altid at sikre en professionel installation, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vi har forsøgt at kontakte dig for at finde en løsning og vil fortsat forsøge i denne uge. Vi håber, at vi kan komme i dialog og finde en tilfredsstillende løsning.

Atea

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtig svar og god service

Hurtig svar og god service. Imødekommende personale.

7 februari 2025

Hej Sophie
Mange tak for rosen.
God weekend til dig.

Rigtig god service

Rigtig god service, og hurtig levering

7 februari 2025

Hej Gitte
Mange tak for de pæne ord. Det er vi glade for du mener.
Effektivitet og god service er noget vi altid forsøger at yde.
God weekend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik super hurtig og kompenten…

Fik super hurtig og kompetent betjening. Tak for det!

5 februari 2025

Hej Anni
Selv tak! Det er nogle dejlige ord at gå på weekend med.
Det er os der takker.

God kundeservice

God og hurtig kundeservice

3 februari 2025

Hej Rene
Tak for de fine ord.
Det er vi meget glade for.

Dårlig kundeservice.

Skal have installeret ladeboks, umulige at komme i kontakt med, de lover at ringe tilbage, men hører ikke fra dem.

31 januari 2025

Hej Poul

Vi beklager meget, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Vi har desværre været underbemandet, hvilket har medført længere svartider, end vi ønsker. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

For at vi kan hjælpe dig hurtigst muligt, vil vi bede dig sende en mail til lsbooking@atea.dk med dit telefonnummer, så ringer vi dig op snarest muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på 70211274 i tidsrummet 8-15, hvor vi gør vores bedste for at besvare alle opkald.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber at kunne løse din sag hurtigst muligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Atea eshop nemt og hurtigt

Atea eshop, dejlig nemt at navigere rundt på sitet, priserne er helt rimelige og supert udvalg.
Dertil at bestillingsproces er super hurtig og enkel-når man er oprettet som kunde.
Skal siges at jeg for en rum tid siden syntes at det haltede en smule med sitet, hvilket jeg informerede dem om, -men nu spiller det bare. så stor ros herfra.

30 januari 2025

Hej B. Bay
Det siger jeg videre til vores eShop. Tak for det!

Hurtig og rigtig god service

Hurtig og rigtig god service
Manglede et produkt i vores indkøbsportal, der blev fundet det stik jeg søgte og lagt på samme ordre, som jeg havde oprettet.

29 januari 2025

Hej,
Tak for de rosende ord. Det er vi super glade for.