Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I forbindelse med køb af elbil skulle vi have monteret en ladestander på huset. Jeg blev bedt om at sende billeder og beskrivelser omkring placering af ladestander, så montøren havde det rigtige vær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

My first review is not visible online, hence again: We needed to buy an intermediate amount of special RAM slots quickly, which was out of stock pretty much everywhere - we got fantastic customer supp... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg står tit i en situation, hvor jeg har brug for hurtig og professionel service ift. håndtering af devices. Yusef Badawey fra Atea yder altid en behagelig og kompetent service og har adskillig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I vinters havde jeg besøg af et konkurrerende firma til at opsætte min ladeboks - og tøsedrengen brugte 1.5 time på at konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre i mit hus. Derefter sendte han en r... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Computers en accessoires winkel
  2. Telecommunicatieapparatuur leverancier

Geschreven door het bedrijf

Vi bygger Danmark med IT. Med skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning, sørger vi for, at danske virksomheder kan gå fra tanke til handling. Vi har de digitale værktøjer, der får tingene til at ske og blive til virkelighed. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Ja, i Atea er vi mere end tusinde mennesker, der sammen bygger Danmark med it. Vi er så brede, at vi kan nå hele vejen rundt og få alle med, store som små. I begyndelsen af 2023 toppede Atea Corporate Knights Global 100-liste over verdens mest bæredygtige it-virksomheder for andet år i træk, mens vi Atea Danmark også har den højeste internationale antibestikkelsescertificering, ISO 37001. Atea. Vi bygger Danmark med it.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,2

Alle reviews

56 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Elendig service fra Atea

Jeg bestilte en ladeboks via Norlys den 29/8 og fik senere besked om, at Atea skulle stå for opsætningen. Efter flere ugers venten, hvor jeg ikke hørte noget, blev jeg nødt til selv at tage kontakt til både Norlys og Atea. Da jeg endelig fik fat i Atea næsten fire uger senere, blev jeg bedt om at sende billeder til opsætning, hvilket jeg gjorde med det samme. Alligevel måtte jeg igen kontakte kundeservice for at få en opdatering.

Atea fik endelig booket en tid til opsætning den 11/10, hvilket var over en måned senere end oprindeligt lovet. På selve dagen, hvor jeg havde taget fri fra arbejde for at være hjemme, modtog jeg en SMS kl. 06:56 om, at elektrikeren var syg, og jeg skulle ringe for at få en ny tid. Men der var ingen telefonnummer i SMS'en, og den kunne ikke besvares. Hvor utroligt inkompetent kan det blive, når Atea er en IT-virksomhed? De burde have ressourcer til at håndtere sådan noget.

Da jeg endelig fik fat i Atea igen, blev jeg tilbudt en ny tid næsten to uger senere – den 23/10. Det betyder, at jeg igen skal tage fri fra arbejde og krydse fingre for, at de ikke aflyser igen. Hvis jeg accepterer denne nye tid og de overholder den, vil jeg ende med at være 2 måneder forsinket i forhold til det oprindelige booking

Om det er Norlys eller Atea, der er skyldig i forsinkelsen, er mig fuldstændig underordnet. Jeg har bestilt gennem Norlys, så de må tage ansvar for at hyre Atea som underentreprenør og ikke bare kaste bolden videre mellem sig. Denne mangel på ansvar og respekt for kunden er helt uacceptabel.

11 oktober 2024

Hej Bo

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om den oplevelse, du har haft med os, og vi forstår fuldt ud din frustration over forsinkelserne i opsætningen af ladeboksen.

Desværre har der i dette tilfælde været flere uheldige omstændigheder, som har resulteret i, at vi ikke har kunnet levere den service du bestilte. Vi modtog din sag fra Norlys med forsinkelse, og vi havde desværre en tekniker, som blev syg på selve dagen for opsætningen. Vi erkender, at det ikke var ideelt, og at vores kommunikation i situationen kunne have været bedre – særligt i forhold til at sikre, at du kunne kontakte os direkte via SMS.

Vi forstår, at dette har haft konsekvenser for dig i forhold til planlægning af din tid, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have. Vores aftale med Norlys gør, at vi er afhængige af deres kampagneplanlægning, hvilket betyder, at vores ressourcer desværre kan være pressede i perioder – noget som desværre har ramt dig i dette tilfælde.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores processer og kommunikation, og vi tager din feedback meget alvorligt. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller spørgsmål til din kommende installation, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan sikre, at din oplevelse fremover bliver bedre.

Endnu engang tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode oplevelser kan man aldrig få nok af

Hurtig og kompetent svar på forespørgsler, og lige så hurtig til at rykke ift. opgaver og bestillinger.
Sådan skal det være !

9 oktober 2024

Hej Lasse
Tak for de fine ord. Vi er glade for du havde en god oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Spurgte til status på levering af…

Spurgte til status på levering af bestilt pc-skærm og her var medarbejder Thomas Duch hurtig til at svare og speede leveringstiden op.

8 oktober 2024

Hej
Det er vi glade for at høre. Thomas er effektiv! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig ekspedition og god service.

Hurtig ekspedition og god service.

7 oktober 2024

Hej Peter
Tak for det. Vi forsøger altid at være hurtige, effektive og levere god service.

Altid udsøgt hjælp

Søgte et bestemt tastatur som ikke var at finde i TrueTrade, her fik jeg en udsøgt hjælp af Kim Wynn, tak for din store hjælp med at finde det rette, og for derefter af bestille det til mig

7 oktober 2024

Hej Susanna
Tak for de fine ord.
Jeg sender rosen videre!
God dag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeres medarbejder Natasha yder virkelig god service og går den ekstra mil for kunden.

1 oktober 2024

Hej Merete
Det er vi glade for du synes.
Vi bestræber altid på at gå den ekstra mil for kunden. Tak!

God og hurtig service

God og hurtig service - alt spillede. Og hjælpen var i top.

2 oktober 2024

Hej Dina
Mange tak for de fine ord. Vi bestræber altid på, at sætte kundens behov først.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har hele vejen igennem haft god kontakt…

Har hele vejen igennem haft god kontakt til kontakt person Thomas, som har svaret hurtig tilbage og undersøgt de ting der var behov før en bestilling. Vare er kommet Hurtigt de to gange jeg har brugt dem.

En af skærmene, er i stykker da vi tændt den, men det er dem der laver skærmene problem, så håber atea også hurtig for sendt en ny og vi kan komme af med den der ikke dur.

30 september 2024

Hej Maiken
Tak for at dele din positive oplevelse.
Dejligt problemet blev løst, og at du fik en ny skærm.
God dag

Forfærdelig opførsel

Jeg vil gerne starte med at sige, at kundeservicemedarbejderen Emil var utrolig flink og super hjælpsom, da jeg først talte med ham. Han gjorde alt, hvad han kunne for at forklare situationen og sørge for, at jeg var med på, hvad der skulle ske. Stor ros til ham!

Jeg er fuldstændig rystet over den opførsel, jeg blev udsat for af jeres kundeservicemedarbejder. Ikke nok med, at jeres priser er fuldstændig vanvittige (1250 kr. pr. påbegyndt time og I anslog, at arbejdet ville tage 3-5 timer), så viste det sig, at installationen faktisk kun tog 5 minutter som indebærer at sætte et usb stik i maskinen og taste en kode ind! Hvordan kan I med god samvittighed prøve at opkræve tusindvis af kroner for noget så simpelt?

Det hele blev værre, da jeg kontaktede kundeservice for at udtrykke min utilfredshed. Jeg blev ringet op af en medarbejder, der simpelthen gik amok på mig! Personen var ufattelig flabet og begyndte at belære mig om, hvordan jeg skulle styre min egen forretning. Det var fuldstændig uacceptabelt – som om jeg har brug for en totalt uprofessionel medarbejder til at fortælle mig, hvordan jeg skal drive mit firma!

Jeg har aldrig oplevet noget lignende. At blive chikaneret af en kundeservicemedarbejder, der tydeligvis ikke er til at tale med og hellere vil kritisere sine kunder end hjælpe dem, er simpelthen uforskammet. Jeg vil aldrig nogensinde anbefale jeres service til nogen, og jeg kommer helt klart ikke tilbage!

30 september 2024

Hej Garik

Vi forsøger hver dag at gøre os umage med at give en god og professionel rådgivning til vores kunder i Atea, til attraktive vilkår og priser.

Hvorefter lader vi det være op til kunden, at træffe den beslutning omkring produkt og løsning som passer dem bedst.

Vi er rigtig ærgerlige over, at du ikke har fået den samlet oplevelse til fulde i forbindelse med din henvendelse til Atea.

Vi håber trods den oplevelse du har haft, at vi får muligheden for igen på at andet tidspunkt at give dig en god og professionel rådgivning.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeres retur proces er intet minder end…

Jeres retur proces er intet minder end forvirrende og arrogant. Faktura skal nok komme og varer må man så vente noget på. Det er ærgerligt for i har et bredt udvalg og det vil være nemt men jeres tilgang til kunden er sørgelig.i er ikke tilgængelige når der er et spørgsmål

26 september 2024

Hej Morten

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med vores returbetingelser.

Vi bestræber os altid på at yde den bedst mulige service. Vi vil dog gerne nævne, at vi i din situation lavede en aftale om, at du kunne aflevere varen direkte i vores reception, hvilket du også gjorde.

Som aftalt blev der efterfølgende udstedt en kreditnota til dig, og vi håber, at denne løsning var tilfredsstillende.

Vi håber du vender tilbage en anden gang.

God weekend

En rigtig god sag

En rigtig god sag. Jeg bestilte en PC som en hastesag, og den blev leveret her hos os indenfor 18 timer efter bestillingen.

Rigtig god service, tak for det.

27 september 2024

Hej Jesper
Det er vi super glade for. Tak for dine ord.

Rasmus Kreutzmann - feedback

Engaged, clear requests and perfect communications, communicative - i'm based in Poland but finding solution for me and my company is really necessary in that times. i am really appreciated from Atea cooperation ;)

23 september 2024

Hi Ernst
Thank you for the nice review, we are very happy about it.
Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nok det værste firma jeg har oplevet i…

Nok det værste firma jeg har oplevet i mit liv.. for en besked at de skal lave fiber net i min lejlighed..fra en eller anden amatør fra det firma. Sidder og venter 3 timer.. ingen dukker op. Prøver at ringe det nummer op amatøren har skrevet fra.. ingen svar. AFSINDIGE LUSEDE AMATØRER SKAL MAN SGU LEDE LÆNGE EFTER . Og nu skal i lade være med at lyve for at redde jeres egen ende. Gav Norlys lov til at optage den samtale da jeg ringede og spurgte hvad der egentlig foregik. Men den har de da nok været så snedige at slette for at redde deres ende. Glem det der kom ikke en sjæl den dag prøvede at ringe vedkommende op i tidsrummet 2 gange og det kan jeg bevise ved min opkaldshistorik og en sms fra en vis Jesper 30781656 så GLEM DET. Har endda bevis for jeg ringede jer ATEA OP DEN DAG.. SÅ INDRØM JERES FEJL OG SÅ KAN VI SNAKKE OM DET.. ellers er det ekstra Bladet. Og husk lige på det er meget strafbart at lyve især i retten

5 september 2024

Antwoord van Atea Danmark

Vi beklager din oplevelse af situationen. Vi var hos dig på den aftalte dag. Vi bankede på din dør, da vi allerede var inde i opgangen for at løse andre kunder på daværende tidspunkt og benyttede derfor ikke dørtelefonen.
Vi var ligeledes i dialog med dig på installationsdagen - og vores tekniker var ligeledes i dialog med dig dagen efter.
Vi har dog valgt at give opgaven videre til din udbyder for alles sikkerheds skyld.
Har du behov for mere information i denne sag, så beder vi dig kontakte din udbyder Norlys.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Atea leverede en fantastisk service

Atea leverede en fantastisk og professional IT-løsning til vores virksomhed, og Kasper H var helt fantastisk i processen. Han var hurtig til at forstå vores behov og sikrede en smidig implementering. Supporten efterfølgende har også været fremragende. Vi er meget tilfredse med både løsningen og servicen.

20 september 2024

Hej Sebastian
Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på.
Med venligs hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt service og altid venlige…

Super godt service og altid venlige medarbejdere, man kommer i kontakt med i ATEA.
Samarbejdet mellem virksomhed og ATEA fungerer upåklageligt 👏🏼

4 september 2024

Antwoord van Atea Danmark

Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. Hilsen Atea

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fik leveret forkerte computere

Fik leveret forkerte computere, men Rasmus var hurtig til at hjælpe med returnering.
Fik også bestilt og leveret de korrekte computere - så meget tilfreds med servicen.

2 september 2024

Tak for din anmeldelse, vi er glade for Rasmus kunne hjælpe. Hilsen Atea