Varning! De luras med lockvaror och falsk marknadsföring, enligt min uppfattning. Gjorde beställning och fick orderbekräftelse där de ta lade för mitt köp och att en vara ska väntas in från levera... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Mottog leveransen med kraftigt skadat emballage på flera ställen och ha lede av mig direkt. Trots detta krävde företaget att jag skulle stå för returfrakt. Har vid upprepade tillfällen bett om att bli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dyrt porto både för att få varan och ännu dyrare för returen. Det ges ingen möjlighet att välja ekonomifrakt. Långsam dialog med kundtjänst, i vissa fall inget svar på flera dagar trots upprepade förs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nöjd med snabba leveransen och hur produkten var paketerad men tyvärr förutom att man betalar för frakt så måste man betala för retur ifall man är inte nöjd med produkten. Dessvärre ska man betala... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Babyland grundades 1959 och har sedan dess levererat barnvagnar, bilstolar, leksaker och andra baby- och barnprodukter till den växande familjen. 2012 lanserades Babyland.se och sedan dess finns vi framför allt online men driver fortfarande en butik i Vasastan i Stockholm.
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snabb leverans och trevligt bemötande
Jag och min fru är alltid nöjda när vi beställer från Babyland, och man vet att man får bra hjälp av kundtjänst om man skulle behöva! 10/10 möjliga

Antwoord van Babyland.se
Jag köpte en barnvagn på deras hemsida
Jag köpte en barnvagn på deras hemsida, de hade det billigaste priset bland alla konkurrenter på nätet, förutom erbjudanden som ingen annan hade.
De höll sin angivna leveranstid på 3 dagar, det gick väldigt snabbt.
Jag har bara haft goda erfarenheter av denna butik och kan definitivt rekommendera den.

Antwoord van Babyland.se
Leveranstid stämmer ej enligt det som står
Leveranstid stämmer inte överens med deras garanti/erbjudande.

Horrible
Horrible
I don't know why but I'm starting to think that this site is a fraud, because a week ago I bought a rocking chair via (Clearpay), but they sent me the wrong product and of course I went to the right page far away to make a return, that next day someone came and took the wrong order and then they said that the product I want is no longer in stock and that they would find it again, but until then I have not received any confirmation of the reunion, neither an SMS nor an email from company. do not buy from this site

Omdöme babyland
Håller med angående frakten. Handlade alltid på babyland just för att det alltid var fraktfritt oavsett köpesumma. Kan t o m köpa att man måste handla för 200kr för att få frakt men 499kr för fraktfritt gör att jag nu kommer att välja andra alternativ än babyland.

Stort minus för att
Stort minus för att
* det inte längre är fri frakt oavsett köpesumma.
* Att babyland helt har slutat med erbjudanden / rabatter för oss som handlar för mindre summor ibland.
För att få nyttja någon rabatt/ erbjudande är det minst 499 kr man måste handla för.
Babyland var mycket bättre tidigare. :(

Magisk service
Sökte efter en reservdel till grindar vi köpt och butiken gjorde verkligen allt för att ta fram dem. Riktigt bra service!!

Super bra bemötande
Super bra bemötande, snabba på att svara och lösa problemet

Awful costumer service
Awful costumer service. I will never buy anything from here again..

Bra butik och kundtjänst
Jättebra butik! Perfekt för mig som vill köpa saker till mina barnbarn! Tack snälla till den fina kundtjänsten som hjälpte mig hitta den bästa presenten❤️ ni är bäst!

Babygym för docka
Köpte ett babygym för dockor till min dotter från Babyland. Gymmet går inte att använda då det ”säckar ihop” och det ser inte alls ut som bilden på hemsidan eller på förpackningen. Fick svaret att det inte avviker från andra liknande babygym. Rekommenderar ej att handla härifrån.

Antwoord van Babyland.se
Sämsta företaget jag varit med om.
Köpt en vagn 4 månader innan bebisen kommer för att vara ute i god tid. När vagnen blev levererad var det fel och vi reklamerade. Nu två månader senare har vi fortfarande inte fått den lagad och kundservicen är ett stort j*vla skämt. Vill lämna tillbaka vagnen men de hävdar att de har rätt att laga den, det är jag med på, men vad är rimlig tid??? 2 månader?? När ska man isåfall köpa en vagn till bebisen för att säkerställa att den är här? När man plussar på stickan eller?
Skulle betala flera tusen för samma produkt hos ett annat företag, bara jag slapp babyland.

Snabba leveranser
Helt otroligt snabba leveranser, beställer alltid härifrån när jag behöver få tag på något riktigt snabbt. Fin och bra hjälp från Emelie på kundservice när jag tror att en produkt är felaktig men att det visar sig att det bara är jag som tydligen inte läst instruktionsboken ordentligt.

Antwoord van Babyland.se
Vill varna för att köpa något härifrån
Vill varna för att köpa något härifrån. Köpte en barnvagn som började användas 2021, har reklamerat denna fyra gånger. Sittdelen släpper och mitt barn har fallit från sittande till liggande läge ett flertal gånger. Hjulen och chassit har vart fel på sedan dag ett då den har dragit åt både höger och vänster så att det inte går att köra vagnen. Dem ringer inte upp och svarar på mailen fem minuter innan stängning varje gång.
Dem vägrar ge mig mina pengar tillbaka och har snart bytt ut varenda del på vagnen.

Antwoord van Babyland.se
Some products are really bad quality…
Some products are really bad quality and there's no place to complain about the products.

Antwoord van Babyland.se
Fick begagnad varan istället av ny.

Antwoord van Babyland.se
Grymm pris och snabb leverans!
Jag läste den stora mängden negativa omdömen men tog risk i alla fall och beställde en BRIO magnetiskt tåg. Allt gick jättebra för mig! Snabb leverans och mycket billigare jämförd med andra företag.
Tack så mycket Babyland! Ett tips till er: påminna till alla era kunder om att lämna omdöme här, annars ska ni fortsätta få dåligt betyg och arga kommentarer. Jag fick ingen påminnelse från er om att lämna omdöme, jag skriver det här omdömet på egen initiativ, för att jag tycker det är synd att ni får dåligt betyg när ni har så grymma priser och snabba leveranser!

Har bara positiva upplevelser
Har bara positiva upplevelser av babyland.se. Handlar många gånger där. Aldrig behövt returnera eller reklamera dock, ser att många haft negativa upplevelser i samband med det. Grymt snabba på leverans, bra priser och ett bra utbud. Det enda negativa tycker jag är att jag ibland upplever att flera produkter inom en viss kategori kan vara slutsålda och önskar då att det skulle stå om de kommer in snart igen eller ej för de dyker ju upp på sidan blandat med det som finns i lager. Men jag rekommenderar dem gärna!

Dit is Trustpilot