Babyland.se Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning! De luras med lockvaror och falsk marknadsföring, enligt min uppfattning. Gjorde beställning och fick orderbekräftelse där de ta lade för mitt köp och att en vara ska väntas in från levera... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mottog leveransen med kraftigt skadat emballage på flera ställen och ha lede av mig direkt. Trots detta krävde företaget att jag skulle stå för returfrakt. Har vid upprepade tillfällen bett om att bli... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dyrt porto både för att få varan och ännu dyrare för returen. Det ges ingen möjlighet att välja ekonomifrakt. Långsam dialog med kundtjänst, i vissa fall inget svar på flera dagar trots upprepade förs... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Nöjd med snabba leveransen och hur produkten var paketerad men tyvärr förutom att man betalar för frakt så måste man betala för retur ifall man är inte nöjd med produkten. Dessvärre ska man betala... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Babywinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Babyland grundades 1959 och har sedan dess levererat barnvagnar, bilstolar, leksaker och andra baby- och barnprodukter till den växande familjen. 2012 lanserades Babyland.se och sedan dess finns vi framför allt online men driver fortfarande en butik i Vasastan i Stockholm.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 63% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och trevligt bemötande

Jag och min fru är alltid nöjda när vi beställer från Babyland, och man vet att man får bra hjälp av kundtjänst om man skulle behöva! 10/10 möjliga

12 september 2022

Hej Ludvig!
Tusen tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att ni har fått bra hjälp via vår kundservice

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag köpte en barnvagn på deras hemsida

Jag köpte en barnvagn på deras hemsida, de hade det billigaste priset bland alla konkurrenter på nätet, förutom erbjudanden som ingen annan hade.

De höll sin angivna leveranstid på 3 dagar, det gick väldigt snabbt.

Jag har bara haft goda erfarenheter av denna butik och kan definitivt rekommendera den.

6 oktober 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej ! Tusen tack för ditt fina omdöme ! Så kul att höra att leveransen har gått smidigt, och vi hoppas verkligen att din vagn ska komma till stor glädje

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leveranstid stämmer ej enligt det som står

Leveranstid stämmer inte överens med deras garanti/erbjudande.

4 oktober 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej! Vad tråkigt att höra att din order inte har levererats som utlovat. Vår logistik jobbar hårt med att få ut alla våra beställningar i tid, och har detta inte hänt så ser vi gärna över vad som har orsakat förseningen av din order. Sänd gärna ett mejl till info@babyland.se så kan vår kundservice kika på detta.

Horrible

Horrible
I don't know why but I'm starting to think that this site is a fraud, because a week ago I bought a rocking chair via (Clearpay), but they sent me the wrong product and of course I went to the right page far away to make a return, that next day someone came and took the wrong order and then they said that the product I want is no longer in stock and that they would find it again, but until then I have not received any confirmation of the reunion, neither an SMS nor an email from company. do not buy from this site

7 oktober 2022

Hello,
Sad to hear about this
We have reviewed this with our customer service - and cannot recognize this case with us. Does this apply to a purchase at Babyland?
We do not offer payment via Clearpay, but all payments are handled by Klarna.
If this applies to an order with us at Babyland, we ask you to contact our customer service via info@babyland.se so they can check on this.

Omdöme babyland

Håller med angående frakten. Handlade alltid på babyland just för att det alltid var fraktfritt oavsett köpesumma. Kan t o m köpa att man måste handla för 200kr för att få frakt men 499kr för fraktfritt gör att jag nu kommer att välja andra alternativ än babyland.

6 oktober 2022

Hej !
Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd med våra villkor gällande fraktkostnad. Idag så erbjuds alltid fri frakt på alla fraktsätt vid beställning över 499kr
Vi tar tacksamt emot din feedback gällande detta

Stort minus för att

Stort minus för att
* det inte längre är fri frakt oavsett köpesumma.

* Att babyland helt har slutat med erbjudanden / rabatter för oss som handlar för mindre summor ibland.
För att få nyttja någon rabatt/ erbjudande är det minst 499 kr man måste handla för.

Babyland var mycket bättre tidigare. :(

5 oktober 2022

Hej Mimmi,
Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd gällande detta !
Det stämmer att vi erbjuder fri frakt på alla fraktsätt vid ett ordervärde över 499kr.
Vi tar självfallet till oss av denna feedback gällande våra kampanjer

Magisk service

Sökte efter en reservdel till grindar vi köpt och butiken gjorde verkligen allt för att ta fram dem. Riktigt bra service!!

1 september 2022

Antwoord van Babyland.se

Tusen tack för ditt fina omdöme ! Skönt att höra att du har fått hjälp med din reservdel

Awful costumer service

Awful costumer service. I will never buy anything from here again..

26 september 2022

Hello,
Really sorry to hear that you had a bad experience with our customer service! Have looked over your case with customer service, and have received a message that your complaint should now be resolved - and that a refund should be made to you. We hope that it is true that the matter has been resolved, and naturally ask you otherwise to contact our customer service again if there are continuing problems in your matter.

Bra butik och kundtjänst

Jättebra butik! Perfekt för mig som vill köpa saker till mina barnbarn! Tack snälla till den fina kundtjänsten som hjälpte mig hitta den bästa presenten❤️ ni är bäst!

15 september 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej ! Tusen tack för ditt fina omdöme !

Babygym för docka

Köpte ett babygym för dockor till min dotter från Babyland. Gymmet går inte att använda då det ”säckar ihop” och det ser inte alls ut som bilden på hemsidan eller på förpackningen. Fick svaret att det inte avviker från andra liknande babygym. Rekommenderar ej att handla härifrån.

15 september 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej ! Vad tråkigt att höra att du har fått en vara som inte stämmer med bilden! Har sett över detta ärende med vår kundservice, och har fått information att detta ska vara löst med en retur av varan. Vi hoppas att ni framöver ska hitta en annan vara som fungerar bättre för er.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämsta företaget jag varit med om.

Köpt en vagn 4 månader innan bebisen kommer för att vara ute i god tid. När vagnen blev levererad var det fel och vi reklamerade. Nu två månader senare har vi fortfarande inte fått den lagad och kundservicen är ett stort j*vla skämt. Vill lämna tillbaka vagnen men de hävdar att de har rätt att laga den, det är jag med på, men vad är rimlig tid??? 2 månader?? När ska man isåfall köpa en vagn till bebisen för att säkerställa att den är här? När man plussar på stickan eller?
Skulle betala flera tusen för samma produkt hos ett annat företag, bara jag slapp babyland.

8 september 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej! Vad tråkigt att höra att du tycks ha ett reklamationsärende som inte har löst sig ! Det stämmer att vi i första hand reparerar en vara, som tex en vagn, när detta är möjligt - men självklart så ska reparation ske inom skälig tid. Vi följer självfallet gällande lagstiftning kring detta. Kan inte se detaljer kring ditt ärende, så i detta fall får du gärna kontakta vår kundservice på nytt via info@babyland.se så att de kan se över ditt ärende !

Snabba leveranser

Helt otroligt snabba leveranser, beställer alltid härifrån när jag behöver få tag på något riktigt snabbt. Fin och bra hjälp från Emelie på kundservice när jag tror att en produkt är felaktig men att det visar sig att det bara är jag som tydligen inte läst instruktionsboken ordentligt.

1 september 2022

Antwoord van Babyland.se

Stort tack för ditt fina omdöme. Skönt att höra att du fått bra hjälp via kundservice !

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vill varna för att köpa något härifrån

Vill varna för att köpa något härifrån. Köpte en barnvagn som började användas 2021, har reklamerat denna fyra gånger. Sittdelen släpper och mitt barn har fallit från sittande till liggande läge ett flertal gånger. Hjulen och chassit har vart fel på sedan dag ett då den har dragit åt både höger och vänster så att det inte går att köra vagnen. Dem ringer inte upp och svarar på mailen fem minuter innan stängning varje gång.
Dem vägrar ge mig mina pengar tillbaka och har snart bytt ut varenda del på vagnen.

31 augustus 2022

Hej Sandra!
Tråkigt att höra att du upplever att du inte har fått hjälp med din reklamation!
Vi hanterar alltid ett ärende enligt gällande lagstiftning och våra köpvillkor. Vid en reklamation så åtgärdas felet i första hand, när detta är möjligt- i enlighet med konsumentköplagen.
Har sett över ditt ärende med kundservice som meddelat att de har sänt ut din reservdel så att din vagn nu ska fungera som den ska. Annars ber vi er självfallet att kontakta vår kundservice på nytt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Some products are really bad quality…

Some products are really bad quality and there's no place to complain about the products.

15 augustus 2022

Antwoord van Babyland.se

Really sad that you have been dissatisfied with a product from us!
Of course, we ask you to contact customer service regarding this, and you can reach them via info@babyland.se

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick begagnad varan istället av ny.

12 augustus 2022

Antwoord van Babyland.se

Vad tråkigt att höra att du har fått en vara som inte är i gott skick ! Självklart så är det nya varor som skickas ut !
Om du inte redan har kontaktat kundservice så ber vi dig att göra detta, till info@babyland.se, så kommer de självklart att hjälpa dig med detta !

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymm pris och snabb leverans!

Jag läste den stora mängden negativa omdömen men tog risk i alla fall och beställde en BRIO magnetiskt tåg. Allt gick jättebra för mig! Snabb leverans och mycket billigare jämförd med andra företag.
Tack så mycket Babyland! Ett tips till er: påminna till alla era kunder om att lämna omdöme här, annars ska ni fortsätta få dåligt betyg och arga kommentarer. Jag fick ingen påminnelse från er om att lämna omdöme, jag skriver det här omdömet på egen initiativ, för att jag tycker det är synd att ni får dåligt betyg när ni har så grymma priser och snabba leveranser!

24 juni 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej ! Tusen tack för ditt superfina omdöme ! Vi blir glada att höra att din leverans har gått smidigt och vi hoppas att din vara ska komma till stor glädje

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Har bara positiva upplevelser

Har bara positiva upplevelser av babyland.se. Handlar många gånger där. Aldrig behövt returnera eller reklamera dock, ser att många haft negativa upplevelser i samband med det. Grymt snabba på leverans, bra priser och ett bra utbud. Det enda negativa tycker jag är att jag ibland upplever att flera produkter inom en viss kategori kan vara slutsålda och önskar då att det skulle stå om de kommer in snart igen eller ej för de dyker ju upp på sidan blandat med det som finns i lager. Men jag rekommenderar dem gärna!

15 juni 2022

Antwoord van Babyland.se

Hej ! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster - och tar såklart till oss av denna feedback gällande utbudet på hemsidan !

Dit is Trustpilot