Basic-Fit Reviews 96.592

TrustScore 4 uit 5

4,2

Duidelijke uitleg op basic fit website: manier van inschrijven, wat er mogelijk is, enz. Betreft locaties sportscholen heel veel keuze, uniek! 24 uur dagelijks geopend is ook heel fijn! Ervaring... Toon meer

Ik train hier ruim 1.5 alles was prima en op een dag mail gekregen ivm werkzaamheden kan je Abo invriezer, ik dacht ja waarom ook niet als ik toch niet kan sporten en opeens na 2 maanden krijg ik dood... Toon meer

Persoonlijke aandacht,zij heeft me een rondleiding gegeven,me de verschillende abonnementen uitgelegd eronder genot van een kop koffie me geholpen met de inschrijving.Topper deze jongedame Groetjes... Toon meer

Vandaag in Basic Fit Zoetermeer geweest, voor de eerste keer na de verbouwing. Geweldig! Absoluut een premium uitstraling. Overtreft alles... Nog steeds goeie sfeer en fantastische apparatuur. Kom hie... Toon meer

1. Gezondheidsclub
  2. Faculteit Sport

Over Basic-Fit

Basic-Fit Image

At Basic-Fit, we believe everyone deserves to be fit and feel great. That’s why we make fitness accessible to everyone through our low-cost, high-value solutions, built on smart, scalable technology – so you can work out the way you want. We’re on a mission to help you build fitness habits you’ll love and stick with.

Start making fitness your basic and…

Become a member

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

97K reviews

Onduidelijk

Onduidelijk, nu een reactie dat ik via een pb op Facebook moet reageren. Wie heeft er tegenwoordig nog Facebook? Hyves is van nog eerdere datum, misschien die communicatie manier invoeren.

11 mei 2026

Hi Patrick,

Wat jammer om te horen dat je het zo ervaart! We willen graag weten wat er precies onduidelijk is geweest zodat we hier in de toekomst een verandering aan kunnen brengen. Zou je ons hierover een privéberichtje op Facebook kunnen sturen met referentienummer: 17396398?

Alvast bedankt! 😊

Het was ingewikkeld

Het was ingewikkeld, ik moest honderd stappen uitvoeren.

Hi,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je het proces als ingewikkeld hebt ervaren en dat je veel stappen moest doorlopen.

We begrijpen dat eenvoud belangrijk is en nemen je opmerking mee om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren en gebruiksvriendelijker kunnen maken. 🧡

Super makkelijk

Super makkelijk om lid te worden. Kostte nauwelijks tijd.

7 mei 2026

Bedankt voor je 5-sterren review! ⭐

basic fit.

basic fit.
Ik ben gestart met aanmoediging van het kliniek.Conditie nul.
Gevecht tegen pijn.
Hopelijk weldra maatschoenen.
Samen met mijn vriend,deze motiveerd mij,ken daar niemand Ook nog nooit een coach gezien wat ik spijtig vind.Ik doe voort gevecht tegen de pijn en spieren proberen te kweken.Al doe ik niks,mijn lat ligt laag,maar ik probeer vol te houden.

Duidelijke contracten

Duidelijke contracten , prima omschreven, en leuke prijs

Bedankt voor de 5-sterren review! ⭐

Lara team social Basic-Fit

Ik kan op het moment van inschrijven…

Ik kan op het moment van inschrijven geen vrienden toevoegen. Ik kon hier ook niemand over bereiken meer online. Hopen dat er morgen iemand wel bereikbaar is.

Hi Justin,

Wat vervelend dat je geen vrienden kon toevoegen, excuses voor het ongemak!

Zou je ons hierover een Facebook privébericht kunnen sturen met referentienummer: 17394173? Dan kijken we het even voor je na. 😊

Basic-Fit Drachten

Ik sport hier al een aantal jaren en het personeel is altijd heel vriendelijk. Maar de afgelopen tijd zijn er echt veel minderjarigen die niet serieus aan het sporten zijn en een beetje aan het klieren zijn. Mijn koptelefoon is gestolen door een 14-jarige, die ik nu nog steeds zonder begeleiding zie sporten, terwijl dat volgens het reglement van Basic-Fit helemaal niet mag. Er zou daar beter toezicht op moeten zijn.

Hi Jacqueline,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat vervelend om te horen dat je koptelefoon is gestolen en dat je hierdoor een onveilig en onprettig gevoel hebt gekregen in de club. Dat is uiteraard niet de ervaring die we onze leden willen bieden.

We begrijpen je zorgen over het toezicht en het gedrag van sommige jongeren in de club en nemen je feedback serieus. We zullen dit intern bespreken met de verantwoordelijke afdeling en de club. 🧡

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Heel snel ingeschreven

Heel snel ingeschreven